379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • desigo
    arra jó lett volna,hogy felkavarja a népeket...
  • robotnyk
    ó persze, és minden szava igaz is lett volna :D
  • desigo
    Arról nem is beszélve,hogy semmibe sem tartott volna élve elfogni ha már megvan a hely ahol tartózkodik.
    Csakhát ugye akkor még mondott volna pár érdekes dolgot a tárgyaláson...

már ha az egész nem lenne kamu
  • Skynet85
    <off>Kezdett leülni a tenorista biznisz, fehéroroszokon kívűl akik ugye teljsen más szitu, egy ideje sehol nem volt számottevő tenorista mozgás... nah majd most lesz, persze nem a 2 dipis vezér fog a hátán bombával szaladgálni arra ott lesz a most rendesen felhuzott paraszt aki alig várja a 72 szüzet</off>
  • 7131
    vagányak vagytok:D
  • Csirke4
    Hát ebben mi a fura? Egy ilyen gyors katonai akció 2001-ben is 40 perc lett volna meg 50 év múlva is annyi lesz, csak meg kell találni hozzá. A megtalálás tartott 10 évig.
  • robotnyk
    ebben mi a furcsa? 10 év után másfél óra tűzharc a minimum?
  • Frosty01
    mert minél hosszabb ideig bujkál annál hosszabb ideig tartó tűzharc várható? :))

szerintem csak egy szimpla bakira vártak h lebuktassa magát. vagy már zsebben volt a cime, és csak a megfelelő alkalomra tartogatták a kivégzését :D
  • Forolto
    Ezt komolyan beraktam a gugli fordítóba.:D
  • OrioN the S
    Nekem az a fura ebben a bin ladenes dologban, hogy 10 évig nem tudták elkapni és most egy 40 perces akció alatt szitává lőtték.
  • Falkon
    "Royal rendszert és öröklődik a férfi leszármazottai Sayyid Turki bin Said bin Sultan és az a személy, aki úgy dönt, hogy a tartományi kormányzat, köztük egy muszlim egy racionális elme, egy törvényes fia Ománi muszlim szülők." :DDDDDDDDD
  • FalseHeLL
    Osama Is Dead - Jon Lajoie
  • Sir Quno Jedi
    Nézd, én a kirekesztésben hiszek. HA nem engeded be az országodba SEMMILYEN formában a gyanús idegeneket, illetve az amúgy ellenséges népcsoportokat és a már bentlévőket is igyexel ellehetetleníteni és kitoloncolni, illetve szoros ellenőrzés alatt tartani, akkor ezzel minimálisra csökkented az esélyét annak, hogy közvetlenül árthassanak a civil lakosságnak. Ha egy szigeten vagy, mint USA, ahol elég a partokat védeni és a felső-alsó határt, ez megoldható. Drága és kissé fasiszta módszer, de működik. A hidegháborúban, mikor mindenkit komcsinak néztek odaát, köhhenteni sem lehetett és már elvittek. AZ bevállt. Nem lehet a liberális vadbarmokra hallgatni, hanem mindenképpen szorítani kell a nyakörvön és rövidebbre venni a pórázt. Fegyelem és tökéletes megfigyelés. Máshogy nem lehet háborút viselni állandó jelleggel idegenben.

Igazi "férfi" nem vagdalkozik vaktában, hanem precízen szelektál. :D
  • rroolli
    Én nem beszéltem másik országról. Csak arra utaltam, hogy amíg nem tudsz felmutatni legalább egy 10 centis kést a hátadban, addig te leszel a gonosz(+ néha rasszista) támadó, aki megsebesített egy szegény ártatlant. Ezzel a rendőr is így van, nem hadonászhat csak úgy a fegyverereivel.
  • 7131
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نظام الحكم سلطاني وراثي في الذكور من ذرية السيد تركي بن سعيد بن سلطان ويشترط فيمن يختار لولاية الحكم من بينهم ان يكون مسلما رشيدا عاقلا ًوابنا شرعيا لابوين عمانيين مسلمين.
  • Marci0115
    jaj hogy halt volna már meg bin laden, lehet 1000 hasonmása, mint száddámnak
  • RatBaG #257449
  • Sir Quno Jedi
    Olyan rendőrformájú ojjektum gondolom.
  • Bhalage
    te milyen rendorrol beszelsz amugy?
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem nem. A rendőrt kötik a törvények és szabályok. Nem lövöldözhet át más ország területére, mert az minimum nemzetközi incidens. A bűnözőt viszont semmilyen szabályok sem kötik, így kedvére puffogtathat (míg van skulója). :D
  • Aspyrin
    Anikó kiesett a Való Világból.
  • passatgt
    szerintem rendelt egy anikó füstölt sajtot ebayen, de szállítás közben a postás elejtette
  • Sir Quno Jedi
    Én már csak azt nem értem, hogy ha a szovjet blokk összeomlása utáni ellenségképhiány totál betett az amcsi gazdaságnak, akkor most mit várnak ettől a friss közellenségfogástól?!
  • Atkamon
    Meghalt Osama Bin Laden...
  • rroolli
    Ha a bűnöző már meghúzta a ravaszt, akkor a rendőrnek joga van mátrixosan elhajolni a golyó elől és visszalőni
  • G_ArchAngel #257442
    Az elsot nem ertem
  • Sir Quno Jedi
    Egy másik államét/országét nyilván (ahol a rendőrnek már nincs jogosítványa fegyverhasználatra) és nem a hangsebesség határát, vagy ilyesmi...
  • Prank
    "a rendőr sem lőhet le egy bűnözőt, ha az már átlépte a határt"

ez szerintem nem egészen így van... attól függ milyen határt lép át a bűnöző
  • 7131
    X-aktákban mondta egyszer az egyik góré.hogy Binládent s*arás közben találta ki:) No de az is lehet h az egész Binláden trükkje és gyűjti az IP címeket:D
  • Sir Quno Jedi
    Vagy a trollok, értem.

Amúgy én azt tudom, hogy ha mások lopnak, az téged még nem jogosít fel a lopásra, ha mások gyilkolnak, az sem a gyilkolásra és ha "terroristákra" az ő módszereikkel vadászol, máris elveszted az erkölcsi és morális fölényt és nem leszel már jobb náluk. Persze 1xűbb lemészárolni őket én megértem, de akkor le kell szállni a magas lóról és szépen beismerni, hogy vagy mi, vagy ők és mi sem riadunk vissza SEMMITŐL sem, hogy elintézzük őket... Hamár férfiak vagyunk, vagy mi...

Értsd. a rendőr sem lőhet le egy bűnözőt, ha az már átlépte a határt, mert ez a TÖRVÉNY és odaát már ő lesz a bűnöző, ha így tesz. Node tudjuk gvantanamó óta, hogy ez mennyire nem számít nekik. :D Nem baj az.
  • Tatyla

• Shep
    Biztos felkérték a CSI sorozat egyik csapatát, azoknak sec-perc alatt megy minden :) Komolyra fordítva érdekes ez az egész, hogy mi igaz meg mi nem szerintem sosem fogjuk megtudni.
  • passatgt
    mivel itt csak összehasonlítani kellett két mintát, az hamar megvan, max 1 óra
  • Sir Quno Jedi
    Asszonták, hogy DNS tesztek is igazolják, hogy ő az. Namost egy ALAPOS DNS teszt az nem pár óra, de cáfoljatok meg... Szóval vagy már rég van hullájuk, vagy még a DNS tesztben is kamuznak (mint rendesen). Annyiszor képen hazudták a választókat, hogy én nem is értem, hogy van ember ezen a földön, aki még képes BÁRMIT is elhinni nekik!?!?! :D
  • ronesz
    ha baszogatnak, vissza kell baszni kétszer olyan keményen, így élik az életüket a férfiak tudod
    jah nem tudod
  • Bhalage
    mindenfele terrort es arra valo hajlamot a csirajaban irtanam ki

na de nem offoljuk szét ezt a remek topikot
  • Shep
    Ez is érdekes, hogy múlt héten kijön ez a hír aztán pár napra rá meg megölik Bin Ladent.
  • Bhalage
    szerdán emelkedik a benzin ára átlagosan 4HUF al
    fak yeh
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy sem értem, hogy egy állítólag "civilizált", fejlett "demokrácia" "felvilágosult" és "modern" vezére mégis hogyan lehetne büszke arra, hogy "Odaküldtük a kommandósokat és jóakul AGYONLÖVETTÜK a genyát családostúl, kapott vagy tíz tárat a rohadék, aztán meg is rugdostuk, mert békével jöttünk, az igazság bajnokai vagyunk ééés most jönnek a fehér galambok, snitt!". Azaz értem sajnos...
  • Sir Quno Jedi
    Az olaj ára máris esett és a dollár árfolyama szépen javult. Spekulációnak sem utolsó.