379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
G_ArchAngel #260746 Nem fogok ezen lovagolni, de te altalaban jossz Beardyman-nel - akit en is kedvelek - majd jonnek, akiknek ez nem tetszik es tetszes szerint 20-50 poszt errol es ennek megcafolasarol szol. -
G_ArchAngel #260745 De csak le akarta fujni az esemenyt. A csaj meg tulreagalta. -
Nem jött el a vőlegény?
-
Aranyos!
-
tuturu.....
-
-
Havonta eljátszuk? Nem erős költői túlzás ez? -
-
azt nem értem hogy miért zavar hogy ha elkezdünk beszélgetni? legalább nem flémelés megy... de ha akarod hozhatok egy vagon betmenes, blogos cuclit és telirakom a topikot szarral, a humorba mivel szabályok közt vagyunk az értelmes szórakozás is beletartozik... és a minőségi zenék is idevágnak... -
Bökkenő? -
G_ArchAngel #260736 No offense, de ezt havonta egyszer eljatszatok - nincs erre vmi zenespecifikus topik?
-
FATALITY! -
Hát, egyikük ledugja az ujját a torkán és a másik szájába hány... elég beteg dolog. -
Na most ha ilyenkor mami nem figyel és becsukja az ablakot mert nagy a zaj... cica nem fog örülni. -
Két lány játszik ujjbábokkal ovisoknak. Kiscicák, maci és mókus bábokkal. Vicces.
:) -
Nálunk is egyszer beszorult úgy amcsaka minta másodikon. :O -
Úúú. :D -
feldobták :D -
Nem volt okos. -
Hogy a f**zba került oda az a kos?
-
Mi ez a 2 Girls 1 Finger, amit mindenki néz a youtube videókon? -
Elefánt röhejes.. :)
-
ez tök igaz, amúgy meg olthatjuk egymást a vérbe hogy melyikük a jobb, az akkor is csak ízlés kérdése,én speciel szeretem az ilyen performance-okat amin lehet nevetni is, és beardy ebben jó. Interaktív és szerintem az ilyen műsorok, tényleg megérik a pénzüket -
Ezek tények :-)
Ez majdhogynem más műfajjá teszi. De ez egyiknek sem von le az értékéből, sőt, attól még a nyers beatbox is király, amiben még sequencer és effektpedál sincs. -
Hahahaha :DDDDD
Bocs, ezen röhögtem egyet :D
Jó, Beardy a jobb, nekem mindegy :-)
amúgy Dub FX sokkal jobb :-) -
Letisztultabbnak tűnik, mert előre kikeveri a hangokat és a torzító effekteket, de nem is tud emiatt improvizálni. Otthon betanulja a patterneket, Beardynél meg nincs két egyfomra performansz. Ettől függetlenül is kalapemelés mindkettő előtt. -
Ez azért lehet, mert jobb is
-
Nekem mindkettő tetszik alapvetően. Dub FX szerintem letisztultabb, ezáltal majdhogynem más stílus, így ízlés dolga, kinek melyik. Nem hinném, hogy ezért bárkit le kéne hülyézni :-) -
Az a videó konkrétan a javaslatok között az első :-)
Nagyon szépen köszi!
Egyébként ugyanaz a srác, mint akit te linkeltél. -
Ja múltkor valaki majdnem kieresztette a véremet a járdaszegélyre amiért azt mondtam, hogy szerintem Beardyman jobb mint DubFX. Mondtam, hogy DubFX Beardyman-től vette át a stílust és technikát, ezért megint lehülyézett, de én aztán linkeltem neki pár évszámot, wikipediát miegymást. :) Nem rossz DubFX, de nekem a Beardy jobban begyere. -
Én csak mint tehetségről beszéltem, az én véleményem szerint. Amúgy ez egy sokéves videó, már azóta lehet, hogy róla elnevezett stadionban nyomja a száztagú cigányzenekar kíséretével, nem igazán követtem azóta
-
ez? -
az oké csak Dub Fx nem csinál ekkora stand upot mellé (ha igen akkor sry, nem tudtam) -
- Pincér, ebben a húslevesben nincs hús!
- Na és? A halászlében sincs halász!
(Bocs itt meg a kép nincs.) -
köszi a válaszokat, akkor nem nézem meg :D -
Az effektsoros/sequenceres beatboxból nálam a Dub FX az abszolút győztes. -
Az a dolog érdekessége, hogy bár egy igen régi (lassan 40 éves) zenekarról van szó a Jethro Tull esetében, nem egészen ilyen formában, de egy picit "beatboxol", egyik-másik dalban. -
Beardyman a befutó nállam -
Ha jól tom, ő "sima" beatboxer nem fuvolás. De ha már "sima" beatboxer, akkor nekem Beardyman a kedvencem, zseniálisan elmebeteg ember. :) -
Fiúk-lányok! Kb 1 éve nyílt egy topic nagyon tehetséges zenészekkel. Volt egy videó egy kezek nélküli utcazenészről, a lábával (!) gitározott, mellé gyönyörűen, szívből énekelt. Engem lenyűgözött az előadása, vagy 5x néztem meg egymás után. De az a topic szerintem eltűnt. Nem tudná valaki linkelni azt a videót, ha ráismer? Fele királyságom az övé.