379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • G_ArchAngel #260746
    Nem fogok ezen lovagolni, de te altalaban jossz Beardyman-nel - akit en is kedvelek - majd jonnek, akiknek ez nem tetszik es tetszes szerint 20-50 poszt errol es ennek megcafolasarol szol.
  • G_ArchAngel #260745
    De csak le akarta fujni az esemenyt. A csaj meg tulreagalta.
  • Lazarus
    Nem jött el a vőlegény?
  • N o N a m e
    Aranyos!
  • LasDen #260742
    tuturu.....
  • Kata
  • Kata
    Havonta eljátszuk? Nem erős költői túlzás ez?
  • morcosqtya
  • Looooser
    azt nem értem hogy miért zavar hogy ha elkezdünk beszélgetni? legalább nem flémelés megy... de ha akarod hozhatok egy vagon betmenes, blogos cuclit és telirakom a topikot szarral, a humorba mivel szabályok közt vagyunk az értelmes szórakozás is beletartozik... és a minőségi zenék is idevágnak...
  • Lazarus
    Bökkenő?
  • G_ArchAngel #260736
    No offense, de ezt havonta egyszer eljatszatok - nincs erre vmi zenespecifikus topik?
  • RatBaG #260735

FATALITY!
  • Gery85
    Hát, egyikük ledugja az ujját a torkán és a másik szájába hány... elég beteg dolog.
  • morcosqtya
    Na most ha ilyenkor mami nem figyel és becsukja az ablakot mert nagy a zaj... cica nem fog örülni.
  • morcosqtya
    Két lány játszik ujjbábokkal ovisoknak. Kiscicák, maci és mókus bábokkal. Vicces.

:)
  • Csirke4
    Nálunk is egyszer beszorult úgy amcsaka minta másodikon. :O
  • Freddycom
    Úúú. :D
  • Looooser
    feldobták :D
  • morcosqtya
    Nem volt okos.
  • Lazarus
    Hogy a f**zba került oda az a kos?
  • Pharaoh
    Mi ez a 2 Girls 1 Finger, amit mindenki néz a youtube videókon?
  • morcosqtya
    Elefánt röhejes.. :)

• Looooser
    ez tök igaz, amúgy meg olthatjuk egymást a vérbe hogy melyikük a jobb, az akkor is csak ízlés kérdése,én speciel szeretem az ilyen performance-okat amin lehet nevetni is, és beardy ebben jó. Interaktív és szerintem az ilyen műsorok, tényleg megérik a pénzüket
  • Terensz
    Ezek tények :-)

Ez majdhogynem más műfajjá teszi. De ez egyiknek sem von le az értékéből, sőt, attól még a nyers beatbox is király, amiben még sequencer és effektpedál sincs.
  • Terensz
    Hahahaha :DDDDD

Bocs, ezen röhögtem egyet :D

Jó, Beardy a jobb, nekem mindegy :-)

amúgy Dub FX sokkal jobb :-)
  • Kata
    Letisztultabbnak tűnik, mert előre kikeveri a hangokat és a torzító effekteket, de nem is tud emiatt improvizálni. Otthon betanulja a patterneket, Beardynél meg nincs két egyfomra performansz. Ettől függetlenül is kalapemelés mindkettő előtt.
  • jazzy
    Ez azért lehet, mert jobb is
  • Terensz
    Nekem mindkettő tetszik alapvetően. Dub FX szerintem letisztultabb, ezáltal majdhogynem más stílus, így ízlés dolga, kinek melyik. Nem hinném, hogy ezért bárkit le kéne hülyézni :-)
  • Terensz
    Az a videó konkrétan a javaslatok között az első :-)

Nagyon szépen köszi!

Egyébként ugyanaz a srác, mint akit te linkeltél.
  • Kata
    Ja múltkor valaki majdnem kieresztette a véremet a járdaszegélyre amiért azt mondtam, hogy szerintem Beardyman jobb mint DubFX. Mondtam, hogy DubFX Beardyman-től vette át a stílust és technikát, ezért megint lehülyézett, de én aztán linkeltem neki pár évszámot, wikipediát miegymást. :) Nem rossz DubFX, de nekem a Beardy jobban begyere.
  • Terensz
    Én csak mint tehetségről beszéltem, az én véleményem szerint. Amúgy ez egy sokéves videó, már azóta lehet, hogy róla elnevezett stadionban nyomja a száztagú cigányzenekar kíséretével, nem igazán követtem azóta
  • Casillas
    ez?
  • Looooser
    az oké csak Dub Fx nem csinál ekkora stand upot mellé (ha igen akkor sry, nem tudtam)
  • szigetlakó
    - Pincér, ebben a húslevesben nincs hús!
    - Na és? A halászlében sincs halász!

(Bocs itt meg a kép nincs.)
  • Jim Morrison
    köszi a válaszokat, akkor nem nézem meg :D
  • Terensz
    Az effektsoros/sequenceres beatboxból nálam a Dub FX az abszolút győztes.
  • Terensz
    Az a dolog érdekessége, hogy bár egy igen régi (lassan 40 éves) zenekarról van szó a Jethro Tull esetében, nem egészen ilyen formában, de egy picit "beatboxol", egyik-másik dalban.
  • Looooser
    Beardyman a befutó nállam
  • Kata
    Ha jól tom, ő "sima" beatboxer nem fuvolás. De ha már "sima" beatboxer, akkor nekem Beardyman a kedvencem, zseniálisan elmebeteg ember. :)
  • Terensz
    Fiúk-lányok! Kb 1 éve nyílt egy topic nagyon tehetséges zenészekkel. Volt egy videó egy kezek nélküli utcazenészről, a lábával (!) gitározott, mellé gyönyörűen, szívből énekelt. Engem lenyűgözött az előadása, vagy 5x néztem meg egymás után. De az a topic szerintem eltűnt. Nem tudná valaki linkelni azt a videót, ha ráismer? Fele királyságom az övé.