Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P Leslie!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
1/0=∞
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Csak igy tovabb!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
- CIgaret?
- Yes I know.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Csak jelen esetben nem a 0-val csinálsz valamit, hanem az adott számmal.
Hogy gyakorlati példát nézzünk: Tíz almát hogy osztasz nulla felé? Nem lehet. Egyszerûen nem tudsz, legalább egy adagba kell osztanod õket.
Na, ezért nincs értelme a nullával való osztásnak.
Aritmetikában meg aztán pláne nem, de remélem, gyakorlati példával alátámasztva valamennyire magadévá teszed ezt a szabályt.
www.smart-bus.hu

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

www.smart-bus.hu
am képet inkább, ne szöveget
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

http://bexter.hu Szép Fényeket!
#234978: áááá dehogy :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3