Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
nem keresztbe ugratnak hanem csavarnak,
így lehet pontosan érkezni, a levegõben tartani a kontrollt, továbbá ha megnézed nagyon dúrván pumpálnak végig, így elérve a lehetõ legkisebb elemelkedést és az összes apró kis lejtõbe való "gyorsulást" (tulajdonképpen ha lejtõ van belenyomod, ha emelekedõ akkor engeded hogy jöjjön fel és folytsd le a mozgási energiád.

/igen, biciklizek. 😊

nem a show kedvéért 😄

u dont have to listen anybody else but me

tommygear
ki mondta h nézem? <#wilting><#wilting>
torrentes topikba linkelték
z99999
miket nézel te<#wilting>

Pszt.

tommygear
hungary27
ezt még nemláttam😄
kõõõõsz 😄<#eljen>

Positive Mental Attitude

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
like a boss...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

N o N a m e
jah, egy csomót végignéztem! 😄

Ez a kedvencem:
hungary27
látom nagyon rákaptál ezekre a go pro hd-s videokra😄
N o N a m e
Milyen király lehet ez! De hogy nem tévednek el?!

Megoldás a reteklub ellen.<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

BenedekFeco

ChevyG
arra lennék kíváncsi, hogy jött rá erre a szuper-képességre?😄
tigeroo
komment:

Bonnie

Making healthy choices. Taking care of me. Feeling good. Living good. Healthy and clean. I like that. For me. Because I matter. Loving myself because someone has to, right? Who? Oh right, me. Loving me for living good and eating good. Loving myself. Must. Or at least should. Possibly could if I eat salad. But only salad.

<#wow1>
Tessék szenvedjetek<#circling>

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

<#hehe><#hehe><#hehe>

N o N a m e
ezen én is gondolkoztam.. :S biztos a show kedvéért 😊
passatgt
miért kell keresztbe ugratni?

plu604

Kovács legény
3.40 után durva, nem mintha elõtte nem haltam volna bele

www.czekoart.hu

OCN
én ezen max lecsorogni mernék 😄
De második rész nagyon durva,hogy a kanyar után ráteker,olyan gyorsulása van hogy azthittem kamu és fel van tekerve,de sztem ennyire rágyorsít.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

N o N a m e
nagyon kemény! 😄
ezen bazzeg mindíg úgy röhögök xDDD

Kovács legény
2 klipben rövidebb a haja a manusnak

www.czekoart.hu

RatBaG
sajnos megint hülyeséget írtál.
azért ennyire csak nem hasonlítanak egymásra a kazahok, nem ugyanaz a két személy...

Per Aspera Ad Inferi.

AnarchoiD
nemigaz hogy nembirom belinkelni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

N o N a m e
mindegy, bocs.
Kovács legény
az elsõ videóban jó arcnak tûnik, ez alapján meg ütném

www.czekoart.hu

Kovács legény
én voltam, de mindegy mert hülyeséget írtam volna😄

www.czekoart.hu

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
N o N a m e
ez de nagy! 😄DD

valakit kiütöttem! 😄

itt a dalszöveg:
f f f f freestylor f f f f freestylor waka maka dam dö dö badi duri dam db db di dib di dam db dm dibi divi dam db db oh oh wulleva schk kam du dü gem krüra wiskim bu se gem aila lai je krska rauch gater rndl kmbl ger wo oh wo oh le fir sim bier wetten das das ding mal ein piercing wird divi divi dam db dm dari duri dam db dm rdi rdi dam rdm divi divi dam rd i
Erre tippelek, vmi "remix"

CharrDen
Tess
<#mf1><#nyes>

Falkon
Ennek mi az alapja? Nagyon ismerõs, de nem ugrik be.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ÚÚÚ ez a "zene" mi? Már mióta keresem 😄<#idiota>

Positive Mental Attitude

hungary27
régrõl:

Kovács legény
ez nem phail hanem phúúúj😮

www.czekoart.hu