295
FIFA World Cup 2002
  • mohus
    szerintem meg csak a játszhatóság számít:)
    buheráljon akinek van ideje rá...én benyomok egy meccset azt csá...
    mire kibuherálnám magam, már rég ki is kapcsoltam a ps2-t és mentem csicsikálni, nem csak játékból áll az élet...család,asszony, sör:)
    arról nem is beszélve, hogy egy nagy családi banzájban mennyivel élvezetesebb a kanapéból, joypadokkal...nagy képernyőn...dolby surr.-ban nyomatni...asszonyok szurkolnak...röhögés ezerrel:)
    a győztes meg "istenszintre" emeli magát, mint a nagy bajnok..a vesztes meg visszavágóért könyörög:)szóval csak feelingesen, ha már lehetőség van rá ki kell használni....
  • olaj
    Nekem kéne az a Nasheem által emlegetett ini!
    De ez a fifakoreás oldal kiborító
  • Goodwill
    most
  • Goodwill
    nem akar vki multizni egyet?
  • The Hedgehog
    Nekem is kellene egy jó ini de sehol sincs...egyelőre :)
  • olaj
    Lágyszi linkeljétek ki!
    Egyébként amit letöltöttem 100Mb-s patch az a FIFA 2002-hez való.....
    Csak egy kicsit megtévesztett a WC2002. elnevezés.De frankón megdobta a sima 2002-t.
  • Breki33
    igen ez nem patch csak egy ini

es szerintem minden nap johet ujabb jobb ki
  • Nasheem
    Hát nem tudom honnan töltötted le, de szerintem nem ugyanarról beszélünk. A fifakorea az oldal ahol elérhető a javítás és a fájl neve ini_wc2002.zip, a mérete pedig kb 10k. Mindössze egy ini.big fájlt csomagoltak össze benne, a 2002 wc-hez.
  • zero977
    Hollnad patchet ajanlom,mert ugyan a Brazilokkal rakja be egy csoprtba,de utan eleg konnyu az ag,a legjobb eredmenyt sikerult elernem : bronzerem (prof. szinten).
  • olaj
    Egy kérdésem lenne ez a fifakorea patch most a world cup2002-hoz is van,vagy csak a fifa2002-vel müködik.Letöltöttem(18Mb),de csak a sima2002-hoz tudtam felrakni.A fifakorea-n meg ilyen-olyan regisztáció után v.mi 100Mb-ás peccset lehetne letölteni.Ha tudtok irjatok már ide ki légyszi v.mi linket.Kössz
  • Gabeboy
    Sokmindenre gondoltam, de arra, hogy a load az optionsbe legyen, nem. Tán a Save mellett praktikusabb lenne. No, ha hazaérek ellenőrzöm.

Egyébként köszi. Persze az is lehet, hogy nem csak láma, hanem vak is vagyok. :-)
  • Ramza
    Láma :)
    Options-ben van load game opció :)
  • Gabeboy
    Valaki árulja már el nekem, hogyan lehet az elmentett bajnoki állást visszatölteni, mert nem bírok rájönni.

Ennyire láma vagyok?:-)
  • Goodwill
    honnan lehet azt letölteni? asszem adok neki még 1 utolsó esélyt...
  • Nasheem
    Tökéletes akkor lesz amikor a world classon nyersz 8-0ra, de a vb döntőben és a franciálk ellen:-)
  • Breki33
    majd szólj ha tökéletes, akkor érdekelne :-))
  • Nasheem
    A gond csak annyi srácok, hogy PC-re nem nagyon ismereek jobbat. Az EA így "jogosan" él vissza a helyzetével és nyomja évről évre aranyáron az alig változó játékokat.
    Egyébként azzal, hogy az ini buherálásával személyre szabható szerintem nem versenyezhetnek a konzolos cuccok, bár mindezt úgy mondom, hogy konzolon is csak Fifáztam.
    Különben is elfogult vagyok, mert most nyertem az első vb-met profon a fifakoreas inivel, úgyhogy el vagyok teljesen szállva
  • mohus
    hali...
    a billentyűzettel az a bajom hogy nem tudok játszani vele:)de aki ahhoz szokott annak bizti jó

mohuss
  • The Hedgehog
    HÓHÓ! Elkúrtam a linkelést! Sebaj így legalább mindenki megtalálja az oldalt
  • The Hedgehog
    Hali skacok!

Hamarosan megjelenik egy magyar válogatott patch a World Cup 2002-höz a -n és a következő dolgokat tartalmazza majd:

- a magyar válogatott a legfrissebb játékoskerettel és adatokkal
    - hazai és vendég magyar mezek
    - magyar zászlók és közönség
    - néhány magyar játékosarc
    - és egy kis plusz: a Holland válogatott

• yolika
    igen, ezekkel én is mind egyet értek, de azért 2002-höz képest ez is nagy elQrelépés(azok a vazelinbe mártott játékosok, fakó fq+színek....brr) a billentyqzettel meg nemtom mi bajod van, nekem ez okozza a legkevesebb gondot, bár lehet azért, mert én 95 óta billrQl játszom. Ps2-n sokkal rosszabb a helyzet, nagyon nehéz egy gyors helyzetben jó irányba passzolni.(álltalában nekem nem is sikerül) én a kart nem is használom, azzal még szarabb, egyszerqen nem tudom elképzelni, hogy hogyan húzzam át egy gyors indításnál az ellenkezQ irányba, pontosan ,rendszerint ilyenkor mindíg eladom(ráadásul mégcsak a futás sem analóg).

szemét dolog ez, amit az ea csinál, legalább adná ki kiegészítQként, 6-8 k ért, ne 17/12 ért (a rendes fifa is annyi, 20x több csapattal, kupákkal...) ez így egy átverés, úgy érzem be vagyok csapva, és ilyen helyzetnél azért baromira nem kéne nyafogni a warez miatt
  • mohus
    ja szép nagy felbontás stb....

de ha valaki paralízisesen adja elő, korcsolyázik a füvön nem érzem, hogy ott lenne a pályán..és hirtelenek a mozgások..és gyors hirtelen a játék, követni sem lehet, nem élethű, száll a labda először villámgyorsan --- nem is látod hogy belerugtál semmi rákészülés a lövésre --- aztán le sem akar esni...és az animációk nincsenek összevágva....fut és hirtelen kimarad egy mozgássor..ahamm...pedig ez mind grafika

ezeken lehetne javítani....ami grafika

az iráynítás meg a másik...ém képtelen vagyok billről irányítani...még PS2-n elmegy van analóg kar fasza, de PC-n semmi értelmes joypad...
    azt nem is néztem...lehet konfigurálni a gombokat tetszés szerint?mert a 2001-ben nem lehetett:)))sux
  • G. Joe
    A grafika királky, legalábbis PC-n egy GF3-al!
    A baj a játszhatósággal van
  • mohus
    hát csak egyszerűen nem élethű...pl a fű...és a játékosok rajta....valahogy nem vág össze:)
    korcsolyáznak....
    de hát a játszhatóság amúgy is pocsék..úgyhogy, ha az élethűség meg is lenne....akkor sem ér egy petákot sem...immáron 3 éve

mohuss
  • Goodwill
    szerintem egyedül pont a grafika az, amivel semmi gond nincs a játékban....
  • Xboxman
    Csövi all!
    Láttam az X-es verziót.Hát grafikailag felejthető élmény volt(pedig nem egy szar 50.000Ft-s tv-n szaldgált ,hanem egy 2.000.000+Ft-s Lg Lcd tv-n,bár igaz ,hogy kompoziton ment...)!Pedig az X-es a legszebb és ha ez is ilyen ronda volt ,akkor milyen lehet a többi(ps2,Pc,...)?
  • mohus
    vegyál már egy analógos joypadot...ha egyáltalán lehet kapni...

máig nem értem ,hogy lehet billentyűzetről nyomni...

mohuss
  • mohus
    bizony az utolsó mondatoddal egyetértek...
    annyi kérdésed volt ,ami után én be sem kapcsoltam többet:)
    de sommázni tudnám egy kérdésben....
    miert lett ekkora fos???

mohuss
  • The Hedgehog
    Nasheem:
    Amint látod élek :P És szerintem régen voltál az oldalon - www.fifahungary.on.hu - mert nemrég újult meg és egy csomó World Cup 2002 mez került fel valamint folyamatosan frissül a letöltések részleg...

Ja és egy Borsodi Liga Bajnokság is indul amire még lehet jelentkezni, ha valakinek kedve van hozzá...

The Hedgehog

A következő patch ami az oldalra felkerül a World Cup 2002-höz. A kimaradt hollnad csapatot pótolja:

• Nasheem
    Breki, mi van Hedgevel? World Cup cuccokat mikor láthatunk nála?
  • Breki33
    nem neked irtam elsosorban, hanem Breadley-nek es a tobbieknek aki lustak voltak visszanezni.

Amugy a Fifakorea oldalán van egy download resz azt érdemes soxor felkeresni :-)
  • Homaly

Breki33 igazan nagyon kedves vagy, magamtol ra se jottem volna, hogy mi a http!! (en azon belul nem talalom, de mind1, mert VALAKI (Szabó József) nagyon köszönöm) küldött nekem 1-et! Egyebkent sztem neked kene visszaolvasni, hogy hanyszor irtam azt, hogy ez a jatek ilyen szar olyan szar, nem emlékszem rá, de ha mondasz egy szamot (mint pl:124), akkor szivesen megnezem mivel is szidtam! Csumpa
  • G. Joe
    Hát igen!
    Nálam is csak a lélekjelenlétemnek volt köszönhető hogy a monitort nem törtem darabokra, miután world classon indultam!
    Brazil vs China 0:8
    EA a kurva anyád! (mondanám, ha fizettem volna érte) Igy csak: Hát ez el van baszva!
  • Breki33
    énsem

nem az egészet kell visszaolvasni csak fel oldalt visszagorgetni, vagy rakeresni a fifakoreara

LUSTASAGOK

amugy meg ha nem olvassatok el a tippeket az a ti bajotok, aztan szidhatjatok tovabb a játékot
  • Bradley
    köszi megkaptam! :) Breki nem gondolod, hogy visszaolvassuk az egészet???? :)
  • Nasheem
    Nálatok müxik Hedge oldala?
    Én nem tudom elérni.
  • Nasheem
    Már megküldtem mailben, megkaptátok?
  • Breki33
    basszus nem lehettek enyire pihentek!!!!!!

ezen az oldalon irtam be csakazert se fogom
    talan erdemes lenne visszanezni
    ajanlom pl a 124-et.......!!!
  • Homaly
    Az EA Szerveren lévő játékhoz nem kell eredeti CD, csak simánrá kell kattintani a Multiplayer Matchupra, kicsit várni, amíg optimalizálja a gépeden lévő cuccot (kapcsolat stb...), és utána már nyomhatod is!! U.i.: Egy kis angol azért szüxéges, hogy tudj kommunikálni azokkal, akik fent vannak a szerveren!! Na jó próbálgatást!!
    Más!! Én nem találom a fifakoreás ini-t, valaki HELP ME!! THX
  • Bradley
    vagy az is jó eha elküldi mailben... :)