FIFA World Cup 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabeboy
Sokmindenre gondoltam, de arra, hogy a load az optionsbe legyen, nem. Tán a Save mellett praktikusabb lenne. No, ha hazaérek ellenõrzöm.

Egyébként köszi. Persze az is lehet, hogy nem csak láma, hanem vak is vagyok. :-)

Láma 😊
Options-ben van load game opció 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gabeboy
Valaki árulja már el nekem, hogyan lehet az elmentett bajnoki állást visszatölteni, mert nem bírok rájönni.

Ennyire láma vagyok?:-)

Goodwill
honnan lehet azt letölteni? asszem adok neki még 1 utolsó esélyt...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Tökéletes akkor lesz amikor a world classon nyersz 8-0ra, de a vb döntõben és a franciálk ellen:-)
Breki33
majd szólj ha tökéletes, akkor érdekelne :-))
A gond csak annyi srácok, hogy PC-re nem nagyon ismereek jobbat. Az EA így "jogosan" él vissza a helyzetével és nyomja évrõl évre aranyáron az alig változó játékokat.
Egyébként azzal, hogy az ini buherálásával személyre szabható szerintem nem versenyezhetnek a konzolos cuccok, bár mindezt úgy mondom, hogy konzolon is csak Fifáztam.
Különben is elfogult vagyok, mert most nyertem az elsõ vb-met profon a fifakoreas inivel, úgyhogy el vagyok teljesen szállva
mohus
hali...
a billentyûzettel az a bajom hogy nem tudok játszani vele😊de aki ahhoz szokott annak bizti jó

mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
HÓHÓ! Elkúrtam a linkelést! Sebaj így legalább mindenki megtalálja az oldalt

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

yolika
igen, ezekkel én is mind egyet értek, de azért 2002-höz képest ez is nagy elQrelépés(azok a vazelinbe mártott játékosok, fakó fq+színek....brr) a billentyqzettel meg nemtom mi bajod van, nekem ez okozza a legkevesebb gondot, bár lehet azért, mert én 95 óta billrQl játszom. Ps2-n sokkal rosszabb a helyzet, nagyon nehéz egy gyors helyzetben jó irányba passzolni.(álltalában nekem nem is sikerül) én a kart nem is használom, azzal még szarabb, egyszerqen nem tudom elképzelni, hogy hogyan húzzam át egy gyors indításnál az ellenkezQ irányba, pontosan ,rendszerint ilyenkor mindíg eladom(ráadásul mégcsak a futás sem analóg).

szemét dolog ez, amit az ea csinál, legalább adná ki kiegészítQként, 6-8 k ért, ne 17/12 ért (a rendes fifa is annyi, 20x több csapattal, kupákkal...) ez így egy átverés, úgy érzem be vagyok csapva, és ilyen helyzetnél azért baromira nem kéne nyafogni a warez miatt
mohus
ja szép nagy felbontás stb....

de ha valaki paralízisesen adja elõ, korcsolyázik a füvön nem érzem, hogy ott lenne a pályán..és hirtelenek a mozgások..és gyors hirtelen a játék, követni sem lehet, nem élethû, száll a labda elõször villámgyorsan --- nem is látod hogy belerugtál semmi rákészülés a lövésre --- aztán le sem akar esni...és az animációk nincsenek összevágva....fut és hirtelen kimarad egy mozgássor..ahamm...pedig ez mind grafika

ezeken lehetne javítani....ami grafika

az iráynítás meg a másik...ém képtelen vagyok billrõl irányítani...még PS2-n elmegy van analóg kar fasza, de PC-n semmi értelmes joypad...
azt nem is néztem...lehet konfigurálni a gombokat tetszés szerint?mert a 2001-ben nem lehetett😊))sux

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

G. Joe
A grafika királky, legalábbis PC-n egy GF3-al!
A baj a játszhatósággal van

http://deathfellows.hu/

mohus
hát csak egyszerûen nem élethû...pl a fû...és a játékosok rajta....valahogy nem vág össze😊
korcsolyáznak....
de hát a játszhatóság amúgy is pocsék..úgyhogy, ha az élethûség meg is lenne....akkor sem ér egy petákot sem...immáron 3 éve

mohuss

Goodwill
szerintem egyedül pont a grafika az, amivel semmi gond nincs a játékban....

Csövi all!
Láttam az X-es verziót.Hát grafikailag felejthetõ élmény volt(pedig nem egy szar 50.000Ft-s tv-n szaldgált ,hanem egy 2.000.000+Ft-s Lg Lcd tv-n,bár igaz ,hogy kompoziton ment...)!Pedig az X-es a legszebb és ha ez is ilyen ronda volt ,akkor milyen lehet a többi(ps2,Pc,...)?

\"Life is around you and in you.\"

mohus
vegyál már egy analógos joypadot...ha egyáltalán lehet kapni...

máig nem értem ,hogy lehet billentyûzetrõl nyomni...

mohuss

mohus
bizony az utolsó mondatoddal egyetértek...
annyi kérdésed volt ,ami után én be sem kapcsoltam többet😊
de sommázni tudnám egy kérdésben....
miert lett ekkora fos???

mohuss

The Hedgehog
Nasheem:
Amint látod élek 😛 És szerintem régen voltál az oldalon - www.fifahungary.on.hu - mert nemrég újult meg és egy csomó World Cup 2002 mez került fel valamint folyamatosan frissül a letöltések részleg...

Ja és egy Borsodi Liga Bajnokság is indul amire még lehet jelentkezni, ha valakinek kedve van hozzá...

The Hedgehog

A következõ patch ami az oldalra felkerül a World Cup 2002-höz. A kimaradt hollnad csapatot pótolja:

Breki, mi van Hedgevel? World Cup cuccokat mikor láthatunk nála?
Breki33
nem neked irtam elsosorban, hanem Breadley-nek es a tobbieknek aki lustak voltak visszanezni.

Amugy a Fifakorea oldalán van egy download resz azt érdemes soxor felkeresni :-)

Breki33 igazan nagyon kedves vagy, magamtol ra se jottem volna, hogy mi a http!! (en azon belul nem talalom, de mind1, mert VALAKI (Szabó József) nagyon köszönöm) küldött nekem 1-et! Egyebkent sztem neked kene visszaolvasni, hogy hanyszor irtam azt, hogy ez a jatek ilyen szar olyan szar, nem emlékszem rá, de ha mondasz egy szamot (mint pl:124), akkor szivesen megnezem mivel is szidtam! Csumpa
G. Joe
Hát igen!
Nálam is csak a lélekjelenlétemnek volt köszönhetõ hogy a monitort nem törtem darabokra, miután world classon indultam!
Brazil vs China 0:8
EA a kurva anyád! (mondanám, ha fizettem volna érte) Igy csak: Hát ez el van baszva!

http://deathfellows.hu/

Breki33
énsem

nem az egészet kell visszaolvasni csak fel oldalt visszagorgetni, vagy rakeresni a fifakoreara

LUSTASAGOK

amugy meg ha nem olvassatok el a tippeket az a ti bajotok, aztan szidhatjatok tovabb a játékot
Bradley
köszi megkaptam! 😊 Breki nem gondolod, hogy visszaolvassuk az egészet???? 😊

Nálatok müxik Hedge oldala?
Én nem tudom elérni.
Már megküldtem mailben, megkaptátok?
Breki33
basszus nem lehettek enyire pihentek!!!!!!

ezen az oldalon irtam be csakazert se fogom
talan erdemes lenne visszanezni
ajanlom pl a 124-et.......!!!
Az EA Szerveren lévõ játékhoz nem kell eredeti CD, csak simánrá kell kattintani a Multiplayer Matchupra, kicsit várni, amíg optimalizálja a gépeden lévõ cuccot (kapcsolat stb...), és utána már nyomhatod is!! U.i.: Egy kis angol azért szüxéges, hogy tudj kommunikálni azokkal, akik fent vannak a szerveren!! Na jó próbálgatást!!
Más!! Én nem találom a fifakoreás ini-t, valaki HELP ME!! THX
Bradley
vagy az is jó eha elküldi mailben... 😊

Bradley
valaki linkelje már be a koreás init, nincs kedvem keresgetni... 😊

Bradley szed le a koreás ini-t, az sokat segít a játékon!
Egyébként ugyanúgy éreztem én is az amatőr-prof váltás után mint te, de adtam még egy-két esélyt magamnak és a játéknak, hidd el megérte. Persze rábeszélni nem akarlak, mert nem vagyunk ugyanolyanok, és az easports sem fizet semmit, de idővel bele lehet jönni.
Breki33
a koreas csak alap mindenki a szája íze szerint bolondíthatja
Goodwill
nagyon kösz, majd kipróbáljuk.
addig is jácchatunk 1-2 fésztufészt, ha akarod...bár nemtom rippel megy-e

Bradley

zero977- ha volt értelme letölteni a fifakoreás patchet lécci szólj...
Érdekelnek, hogy mit sikerült változtatniuk...

Bradley
Kész, befejeztem, elegem van a FIFA-ból gép ellen, bárkivel szivesen játszom egymásellen, de amit a gép művel az kiborító...
Amatőrön 6-7 góllal nyerek, gondoltam professional is megyeketni fog...

első meccsemen kikapta a spanyolokkal a szlovénoktól 5 :0 -ra, gondoltam ahh béna kezdő vagyok... aztán egy 2:1, majd egy 3:1...

Kiestem 0 ponttal...

Gondoltam majd brazilokkal... Itt lett elegem... a Kínai kis köcsög hátvédek(bármelyik!!) kb 2 méternyi előnyből leszerelik, bármelyik brazil csatáromat.... de ez még semmi... utána valami ismeretlen Kínai nindzsa 30-40 méterről rug két gólt... amíg ronaldo rendszerint időzavarban szenved a labdalevételnél, ezek 20 -30 méteres átadásokat kapásból lőnek kapura... hát bekaphatják...

Akkor milyen lehet a world class.... Ezzel így nem lehet játszani... szétverem a billentyüzetemet se bírok egymás után két egészséges cselt megcsinálni... ha nem becsúszással szerelek akkor kb 5ből 1szer sikerül tőlük labdátszereznem, hameg becsuszással akkor meg egy meccsen 5 sárgalap...

A fasz kivan... Ha valaki akar jáccani facetofacet akkor szójjon...

Bradley
Szal! Játék elindit, options, multiplayer.
itt vannak a különféle fajták. Ti IP-re mennyetek. egyikőtök itt kreál(azthiszem HOST) egy játékot aztán vár. a másikótok ugyanígy belép multiplayer-IP, a táblázat első mezőjébe belekattint ide ir valamit(PL haver neve), második oszlop, ez a fontos(A haver IP címe, ezt egyébként a másik gép ki is írja). utána katt erre és join. Kapcsolódás után lesz közös képernyőtök chat-tel és a HOST gém állítja be a csapatokat és a beállításokat.

Van még network gém az EA szerverén de ehhez kéne szerintem eredeti cd.
Aztán a modem, itt két telefonos modemmel rendelkező egyén tud betárcsázniegymáshoz.
Meg van a serial, itt pedig, ha egy soros kábellel összedugjátok a gépeket...

Kicsit zagyvaság lett, de nézdd ezt el tőlem hajnal 3-kor... ha valamit nemértesz akkor szólj...

Goodwill
semmit, közöm nincs a témához....leírnád lépésről-lépésre, mint 1 hülyegyereknek?

Bradley
Mit nem bírsz beállítani?

Na ,akkor velemeny tolem is. Azert annyira nem rossz a jatek...Vegre kicsit vissza lehet szallni a foldre...Az elozo jatekoknal(Fifa 02,01,Euro..)mindent nyertem World Class-on,most kozel egy honapnyi jatek utan Prof. szinten a negyeddonto a maximum,mig Amator szinten meccsenkent 6-8 rugott es 0 kapott gol....

Zavaro tenyezok ( ha valakinek van ra MEGOLDASA ne kimeljen...) :
-MIERT NINCSEN RANDOMIZE (veletlenszeru) csoport beosztas? Pl. a franciakkal nem is erdemes lenni ,mert vagy Angliat vagy Argentinat kapod .
Valami patch ra??

-Miert nem lehet allitani a jatekosok ertekeit?Nem eppen a valos erovisuokat tukrozik ?

-Miert nincsen benne TRAINING?? Fifa 2002 elottig volt.Nagyon hianyzik ,foleg hogy nehezedett a jatek es be kellene gyakorolni a cseleket,szokteteseket,kenyszeritoket...EZ csillagos feketepont az EA-nak!!!

-Miert vettek ki szabadrugasoknal,szogleteknel a W-A-D billenytu egy-egy jatekos?Miert vettek ki a szoglet-variaciokat?

-Kirugasnal miert minden labda az ellenfele?

-A gep miert nem szabalytalankodik ellenem,se szabadrugas,se tizenyegyes,serules....Erre vmi patch...?

Na,hat kb ennyi...Letoltottem a fifakorea.com-rol az atszerkesztett INI-t,majd meglatjuk lesz-e valtozas...
Az a baj,hogy ilyen hibak ellenere a jatek jo,es nem lehet abbahagyni.Az a baj , hogy nincsen konkurencia,mert akkor vegre osszekapnak magukat az EA-nal .
Goodwill
na erre lennék kíváncsi, hogy/mit kell beállítani, ha a haverommal akarok jáccani?

Bradley
Nem jáccik velem valaki egyet neten? De ne olyan aki már legnehezebben nyomja a döntőt....

Szal, csak ki akarom próbálni...

ha ok dbjatok egy emilt([email protected])... vagy ircen #borospince...

yolika
Ugye, ugye , én is pont az ilyenekért hanyagolom, van elég bajom, azért ülnék le vele, hogy szórakozzak, nem azért hogy a hülye,lusta készítQk miatt felb.sszam az agyam.
Ez beszarás! Tegnap este épp azon voltam, hogy miután lerugom az asztalomról a monitor (kb 20 próbálkozásból nem tudtam továbbmenni a csoportból az olaszokkal), összezúzom a cd-met, és örökre elfelejtem a FIFA szót. Tényleg tökre felhúz, hogy egy Delgadó nevű ekvadori állat az utolsó 5 percben 30ról három felsősarkos gólt vág Toldonak, míg én Francescoval lőhetek akár 8 mről is, a kábszeres, névtelen senki kapus mindent kifog... ÉS AKKOR... Na még egy utolsó esély, úgysem szeretek 2 előtt lefeküdni!

Csodák csodája csoport elsőként továbbmentem, még Sukerékkal is xeltem! Ez aztán az inteligen progi, ráérzett hol a tűréshatár és nem feszítette tovább a húrt! Igaz utána a nyolcaddöntőben 3-0ról zakóztam a portugálok ellen
Goodwill
az, asszem...

mohus
na ezt nem is tudtam...mivel két perc után..miután megállapítottam ,hogy semmi nem változott kikapcsoltam😊
de mindenesetre jól hangzik

pcsek hány százaléka használ joypadot?sokkal kellemesebb....
ps2 analóg karral a legjobb...hihetetlenül jól lehet "huzogatni"😊)))a lasztit

mohuss

mohus
így van😊 de jó lenne ha lenne GOAL2002....csak meg kéne írni😊...azt ki írta?anco?

The Hedgehog
Ha valakit érdekelnek friss mezek a World Cup 2002-höz és egyéb érdekes letöltések akkor nézzetek el a megújult...

www.fifahungary.on.hu-ra. A legfrissebb cucckoat fogjuk a jövőben feltölteni a játékhoz.

The Hedgehog

yolika
ez a momentum nekem is teccik, nemtom pc-n hogy van megoldva, de ps2-n a "flipper gombokkal" lehet válra venni, aztán fejre, térdre, sQt még sarokkal is lehet dekázni(komplett brazil kört lazán le lehet nyomni) akkor is mqködik, ha éppen passzolnak hozzád és jó ütembe megnyomod a csel gombot (e), vagy miután leveszi a játékos a labdát. baromi látványos lövéseket/passzokat lehet így csinálni. szal sztem nagyon cool, ez mindenképpen egy piros pont az ea-nek (bárcsak több lenne)
Goodwill
csak 1helyben állva kezdd el, máshogy nem lesz yo: nyomvatartod hosszan az e-t kis ideig, aztán nyomogatod kb. mp-enként (1 csík mutatja majd alul), és mozoghacc is közben (sőt még kapásból is rárughatod dekázás után)....hm ezt kivételesen jól megcsinálták