FIFA World Cup 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként köszi. Persze az is lehet, hogy nem csak láma, hanem vak is vagyok. :-)
Options-ben van load game opció 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ennyire láma vagyok?:-)
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Egyébként azzal, hogy az ini buherálásával személyre szabható szerintem nem versenyezhetnek a konzolos cuccok, bár mindezt úgy mondom, hogy konzolon is csak Fifáztam.
Különben is elfogult vagyok, mert most nyertem az elsõ vb-met profon a fifakoreas inivel, úgyhogy el vagyok teljesen szállva

a billentyûzettel az a bajom hogy nem tudok játszani vele😊de aki ahhoz szokott annak bizti jó
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hamarosan megjelenik egy magyar válogatott patch a World Cup 2002-höz a -n és a következõ dolgokat tartalmazza majd:
- a magyar válogatott a legfrissebb játékoskerettel és adatokkal
- hazai és vendég magyar mezek
- magyar zászlók és közönség
- néhány magyar játékosarc
- és egy kis plusz: a Holland válogatott

szemét dolog ez, amit az ea csinál, legalább adná ki kiegészítQként, 6-8 k ért, ne 17/12 ért (a rendes fifa is annyi, 20x több csapattal, kupákkal...) ez így egy átverés, úgy érzem be vagyok csapva, és ilyen helyzetnél azért baromira nem kéne nyafogni a warez miatt
de ha valaki paralízisesen adja elõ, korcsolyázik a füvön nem érzem, hogy ott lenne a pályán..és hirtelenek a mozgások..és gyors hirtelen a játék, követni sem lehet, nem élethû, száll a labda elõször villámgyorsan --- nem is látod hogy belerugtál semmi rákészülés a lövésre --- aztán le sem akar esni...és az animációk nincsenek összevágva....fut és hirtelen kimarad egy mozgássor..ahamm...pedig ez mind grafika
ezeken lehetne javítani....ami grafika
az iráynítás meg a másik...ém képtelen vagyok billrõl irányítani...még PS2-n elmegy van analóg kar fasza, de PC-n semmi értelmes joypad...
azt nem is néztem...lehet konfigurálni a gombokat tetszés szerint?mert a 2001-ben nem lehetett😊))sux
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A baj a játszhatósággal van

http://deathfellows.hu/
korcsolyáznak....
de hát a játszhatóság amúgy is pocsék..úgyhogy, ha az élethûség meg is lenne....akkor sem ér egy petákot sem...immáron 3 éve
mohuss
Láttam az X-es verziót.Hát grafikailag felejthetõ élmény volt(pedig nem egy szar 50.000Ft-s tv-n szaldgált ,hanem egy 2.000.000+Ft-s Lg Lcd tv-n,bár igaz ,hogy kompoziton ment...)!Pedig az X-es a legszebb és ha ez is ilyen ronda volt ,akkor milyen lehet a többi(ps2,Pc,...)?
\"Life is around you and in you.\"
máig nem értem ,hogy lehet billentyûzetrõl nyomni...
mohuss
annyi kérdésed volt ,ami után én be sem kapcsoltam többet😊
de sommázni tudnám egy kérdésben....
miert lett ekkora fos???
mohuss
Amint látod élek 😛 És szerintem régen voltál az oldalon - www.fifahungary.on.hu - mert nemrég újult meg és egy csomó World Cup 2002 mez került fel valamint folyamatosan frissül a letöltések részleg...
Ja és egy Borsodi Liga Bajnokság is indul amire még lehet jelentkezni, ha valakinek kedve van hozzá...
The Hedgehog
A következõ patch ami az oldalra felkerül a World Cup 2002-höz. A kimaradt hollnad csapatot pótolja:

Amugy a Fifakorea oldalán van egy download resz azt érdemes soxor felkeresni :-)
Breki33 igazan nagyon kedves vagy, magamtol ra se jottem volna, hogy mi a http!! (en azon belul nem talalom, de mind1, mert VALAKI (Szabó József) nagyon köszönöm) küldött nekem 1-et! Egyebkent sztem neked kene visszaolvasni, hogy hanyszor irtam azt, hogy ez a jatek ilyen szar olyan szar, nem emlékszem rá, de ha mondasz egy szamot (mint pl:124), akkor szivesen megnezem mivel is szidtam! Csumpa
Nálam is csak a lélekjelenlétemnek volt köszönhetõ hogy a monitort nem törtem darabokra, miután world classon indultam!
Brazil vs China 0:8
EA a kurva anyád! (mondanám, ha fizettem volna érte) Igy csak: Hát ez el van baszva!

http://deathfellows.hu/
nem az egészet kell visszaolvasni csak fel oldalt visszagorgetni, vagy rakeresni a fifakoreara
LUSTASAGOK
amugy meg ha nem olvassatok el a tippeket az a ti bajotok, aztan szidhatjatok tovabb a játékot
Én nem tudom elérni.
ezen az oldalon irtam be csakazert se fogom
talan erdemes lenne visszanezni
ajanlom pl a 124-et.......!!!
Más!! Én nem találom a fifakoreás ini-t, valaki HELP ME!! THX
Egyébként ugyanúgy éreztem én is az amatőr-prof váltás után mint te, de adtam még egy-két esélyt magamnak és a játéknak, hidd el megérte. Persze rábeszélni nem akarlak, mert nem vagyunk ugyanolyanok, és az easports sem fizet semmit
, de idővel bele lehet jönni. addig is jácchatunk 1-2 fésztufészt, ha akarod...bár nemtom rippel megy-e
zero977- ha volt értelme letölteni a fifakoreás patchet lécci szólj...
Érdekelnek, hogy mit sikerült változtatniuk...
Amatőrön 6-7 góllal nyerek, gondoltam professional is megyeketni fog...
első meccsemen kikapta a spanyolokkal a szlovénoktól 5 :0 -ra, gondoltam ahh béna kezdő vagyok... aztán egy 2:1, majd egy 3:1...
Kiestem 0 ponttal...
Gondoltam majd brazilokkal... Itt lett elegem... a Kínai kis köcsög hátvédek(bármelyik!!) kb 2 méternyi előnyből leszerelik, bármelyik brazil csatáromat.... de ez még semmi... utána valami ismeretlen Kínai nindzsa 30-40 méterről rug két gólt... amíg ronaldo rendszerint időzavarban szenved a labdalevételnél, ezek 20 -30 méteres átadásokat kapásból lőnek kapura... hát bekaphatják...
Akkor milyen lehet a world class.... Ezzel így nem lehet játszani... szétverem a billentyüzetemet se bírok egymás után két egészséges cselt megcsinálni... ha nem becsúszással szerelek akkor kb 5ből 1szer sikerül tőlük labdátszereznem, hameg becsuszással akkor meg egy meccsen 5 sárgalap...
A fasz kivan... Ha valaki akar jáccani facetofacet akkor szójjon...
itt vannak a különféle fajták. Ti IP-re mennyetek. egyikőtök itt kreál(azthiszem HOST) egy játékot aztán vár. a másikótok ugyanígy belép multiplayer-IP, a táblázat első mezőjébe belekattint ide ir valamit(PL haver neve), második oszlop, ez a fontos(A haver IP címe, ezt egyébként a másik gép ki is írja). utána katt erre és join. Kapcsolódás után lesz közös képernyőtök chat-tel és a HOST gém állítja be a csapatokat és a beállításokat.
Van még network gém az EA szerverén de ehhez kéne szerintem eredeti cd.
Aztán a modem, itt két telefonos modemmel rendelkező egyén tud betárcsázniegymáshoz.
Meg van a serial, itt pedig, ha egy soros kábellel összedugjátok a gépeket...
Kicsit zagyvaság lett, de nézdd ezt el tőlem hajnal 3-kor... ha valamit nemértesz akkor szólj...
Zavaro tenyezok ( ha valakinek van ra MEGOLDASA ne kimeljen...) :
-MIERT NINCSEN RANDOMIZE (veletlenszeru) csoport beosztas? Pl. a franciakkal nem is erdemes lenni ,mert vagy Angliat vagy Argentinat kapod .
Valami patch ra??
-Miert nem lehet allitani a jatekosok ertekeit?Nem eppen a valos erovisuokat tukrozik ?
-Miert nincsen benne TRAINING?? Fifa 2002 elottig volt.Nagyon hianyzik ,foleg hogy nehezedett a jatek es be kellene gyakorolni a cseleket,szokteteseket,kenyszeritoket...EZ csillagos feketepont az EA-nak!!!
-Miert vettek ki szabadrugasoknal,szogleteknel a W-A-D billenytu egy-egy jatekos?Miert vettek ki a szoglet-variaciokat?
-Kirugasnal miert minden labda az ellenfele?
-A gep miert nem szabalytalankodik ellenem,se szabadrugas,se tizenyegyes,serules....Erre vmi patch...?
Na,hat kb ennyi...Letoltottem a fifakorea.com-rol az atszerkesztett INI-t,majd meglatjuk lesz-e valtozas...
Az a baj,hogy ilyen hibak ellenere a jatek jo,es nem lehet abbahagyni.Az a baj , hogy nincsen konkurencia,mert akkor vegre osszekapnak magukat az EA-nal .
Szal, csak ki akarom próbálni...
ha ok dbjatok egy emilt([email protected])... vagy ircen #borospince...
Csodák csodája csoport elsőként továbbmentem, még Sukerékkal is xeltem! Ez aztán az inteligen progi, ráérzett hol a tűréshatár és nem feszítette tovább a húrt! Igaz utána a nyolcaddöntőben 3-0ról zakóztam a portugálok ellen

de mindenesetre jól hangzik
pcsek hány százaléka használ joypadot?sokkal kellemesebb....
ps2 analóg karral a legjobb...hihetetlenül jól lehet "huzogatni"😊)))a lasztit
mohuss
www.fifahungary.on.hu-ra. A legfrissebb cucckoat fogjuk a jövőben feltölteni a játékhoz.
The Hedgehog