FIFA World Cup 2002

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, de ott csak magyarítást találtam, semmi mást.

... got nothin to share with you...

eZo
http://www.fifahungary.com

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Játszik még vki ezzel a játékkal? szerintem nagyon kafa! 😄
Nemtudjátok honnan lehet kieg.-eket szedni?

... got nothin to share with you...

hen-tes
FIFA World Cup 2002 kod: 0901-3482564-1716312-0441
itt van ez 😊
talán jó
és olvass vissza !!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ahogy mondod !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mohus
használd egészséggel....

szerintem egy kalap kaki😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Norbesz
Nagyon jo ez a játék nekem tetszik.
mohus
hát konzolon focizz...de ott se a FIFÁ-val

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

KeKKSZike
várjuk...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

The Hedgehog
Jó neked! 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

G. Joe
VIVA BRASIL!

http://deathfellows.hu/

The Hedgehog
Próbáljátok ki ezt:

EQEQ vagy a legjobb EYYEY

Ezek be vannak alapból téve a WC2002-be, de ha lehet akkor ne legyen fent az SMS mert bezavar.

Egyébként hamarosan lesz egy komplett csel tutorial a www.FIFAHUNGARY.on.hu -n. Már készül 😊

KeKKSZike
Indítsd el a progit, válaszd ki, hogy melyik gomb milyen cselt csináljon, majd nyomd meg az "APPLY" gombot, indítsd el a játékot és azokat a cseleket fogja csinálni, amit beállítottál! 😊

KeKKSZike
Az elsõ kettõ között mi a különbség? 😊

mohus
bammeg billenytûrõl cselezzek lõjek irányítsak stb???kész idegbaj....

gamepadra is be lehet progizni?

yolika
köszönöm szépen
NA ez engem is érdekelne!Honnan van?
yolika
ha szépen megkérnélek, megpróbálnád elmondani, hogy ezeket hogyan lehet elõhozni? mert ha ezek igazak, és használhatóak, akkor asszem egy kissé elhamarkodottan ítéltem el a progit.
KeKKSZike
szerintem sose...
Vagy talán már fenn van, mindjárt megnézem... 😊

Lenne egy problémám: amikor el akarnám menteni a játékot azt írja ki hogy ERROR-UNABLE TO SAVE GAME
segítsetek már!
Valószínûleg, neked, vagy a "másik player-nek" más ini-je van (buherált)! Nálunk is ez volt egyik haverommal!! Mikor felraktuk ugyanazt az ini-t, minden ment fa**án!!
mazsa
Hedge, a cselválasztó progi mikor lesz letölthetõ?

KeKKSZike
Minek nekem magyar csapat?

Ramore
Igazi márkás stoplis mikor készül hozzá? Nekem már csak az hiányzik, nameg a kommentátor!
The Hedgehog
De van !!! HUNGARIAN NATIOANAL TEAM ADDON

Készítette szerény személyem! Letölthetõ a fenti linkre kattintva! A Letöltés Center World Cup 2002 patchek rovatában!

KeKKSZike
Nem foglalkozik senkise ezzel a játékkal? 😊

KeKKSZike
Nem tudjátok, hogy van-e már valami Patch a játékhoz?

Hedge mikor indul?
The Hedgehog

Breki33
neha erdemes lenne azert visszaolvasni

pl a 204-esre........
Megtaláltam ezt a dual game padot!!
De vajon ezt más játékhoz is lehet tökéletesen használni, vagy csak FIFA WC 2002-höz!!
És még 1 kérdés:

Hol lehet kapni?

mohus
gratula😊
végre egy PC-s aki joypadot is használ....
bill...gates...és bill..entyûzet sux😊

"EA Sports Official Gamepad: Gravis Gamepad Pro."

Ez jó, mert ha emlékezetem nem csal, akkor három-négy éve még pont az említett MS gamepad volt az official 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mohus
látom el vagy eresztve 7 méteres kábalekkel😊
vagy az egész nappali a PC-drõl szól?
marha gusztusos lehet....

The Hedgehog
fifa.warez.hu
fifa.rulz.hu

õõõõ kapásból ennyi ment!

Tudtok nekem néhány címet adni, ahol fifa 2002 bajnokságokra lehet nevezni? Hedge Borsodi Ligáján kívül természetesen:-)
Nekem nagyon bejött a Microsoft Sidewinder gamepad. Lassan 4 éve nyúzom folyamatosan és semmi baj nem volt vele. Sport játékokhoz tökéletes. Billenytüzettel nem is tudnék már játszani.

EA Sports Official Gamepad: Gravis Gamepad Pro.
Breki33
nemtudom nekem nagyon bejott a billentyuzet :-)
ubi
3-an hálón lehet játszani??? nekünk nem akar mûxeni!!!! HELP!!!!
G. Joe
Én is szoktam a 74 cm-es Tv-n néha, de pc-rõl! ÉS a hang se kutya!

http://deathfellows.hu/

mohus
szerintem meg csak a játszhatóság számít😊
buheráljon akinek van ideje rá...én benyomok egy meccset azt csá...
mire kibuherálnám magam, már rég ki is kapcsoltam a ps2-t és mentem csicsikálni, nem csak játékból áll az élet...család,asszony, sör😊
arról nem is beszélve, hogy egy nagy családi banzájban mennyivel élvezetesebb a kanapéból, joypadokkal...nagy képernyõn...dolby surr.-ban nyomatni...asszonyok szurkolnak...röhögés ezerrel😊
a gyõztes meg "istenszintre" emeli magát, mint a nagy bajnok..a vesztes meg visszavágóért könyörög😊szóval csak feelingesen, ha már lehetõség van rá ki kell használni....

Nekem kéne az a Nasheem által emlegetett ini!
De ez a fifakoreás oldal kiborító
Goodwill
most

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
nem akar vki multizni egyet?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

The Hedgehog
Nekem is kellene egy jó ini de sehol sincs...egyelõre 😊

Lágyszi linkeljétek ki!
Egyébként amit letöltöttem 100Mb-s patch az a FIFA 2002-hez való.....
Csak egy kicsit megtévesztett a WC2002. elnevezés.De frankón megdobta a sima 2002-t.
Breki33
igen ez nem patch csak egy ini

es szerintem minden nap johet ujabb jobb ki
Hát nem tudom honnan töltötted le, de szerintem nem ugyanarról beszélünk. A fifakorea az oldal ahol elérhetõ a javítás és a fájl neve ini_wc2002.zip, a mérete pedig kb 10k. Mindössze egy ini.big fájlt csomagoltak össze benne, a 2002 wc-hez.
Hollnad patchet ajanlom,mert ugyan a Brazilokkal rakja be egy csoprtba,de utan eleg konnyu az ag,a legjobb eredmenyt sikerult elernem : bronzerem (prof. szinten).
Egy kérdésem lenne ez a fifakorea patch most a world cup2002-hoz is van,vagy csak a fifa2002-vel müködik.Letöltöttem(18Mb),de csak a sima2002-hoz tudtam felrakni.A fifakorea-n meg ilyen-olyan regisztáció után v.mi 100Mb-ás peccset lehetne letölteni.Ha tudtok irjatok már ide ki légyszi v.mi linket.Kössz
Oldal 1 / 6Következő →