Webmesterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz akkor megpróbálom ezt a másikat 😊

... got nothin to share with you...

Harder
Nem, mert:
- free tárhelyekre szvsz nem a legjobb választás, én meg nem kívánok vele más helyett szopni 😊
- a telepítéséhez és a fórumhoz is van leírás, ami alapján meg lehet oldani (ha adottak a feltételek), ennél többet én sem tudok segíteni (max ha telepítem helyetted)
- mert ha megcsinálnám helyetted, akkor semmit nem tanulsz. 😊 Ha nem megy elsõre, fuss neki másodszorra, harmadszorra ... így lehet fejlõdni.

Szvsz válaszd inkább a Simple Machine Forum-t, van hozzá magyarosítás, felmegy a magyar free tárhelyre is stb.
http://behun.net/smf/

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

van egy invisionos fórumom de nemtom felinsallálni.. tudsz segíteni??

TUD VKI SEGÍTENI????
(capslock off)

jó lenne ha tudnál linket adni.. lehetõéleg magyar oldalról

hát az hogy autómatikuan visszaküld egy random jeszót amit egy külön oldalon meg tud változtatni..

Harder
Akkor most melyik megoldás is érdekel a 2 kérdésbõl..? A másodikra van cikk a lapon, de nem keresem meg helyetted. 😉

a jelszósizét aztmár megcsináltam.. mostmár csak azt szeretném kérdezni hogy lehet azt megcsinálni hogfy a rgisztrációnál autómatikusan visszaküldjön 1 jelszót??
mert én arra gondoltam hogy csinálok egy sima mailküldõt ahol az emberke beírja az adatait és én manuálisan küldöm neki vissza a kórdot a mélcímére.. szal. hogy lehet magcsinálni??

kössz, Tanulmányozom!

Harder
Pl. a menüt csináld meg egy külön fájlba, majd húzd be include-dal a lapokba. Vagy eleve egy skint csinálsz (benne a menüvel) amibe csak behúzod a tartalmakat, akkor is elég 1x módosítani a menüt, mindenhol változni fog.
Nézz szét a lapomon, több cikk is van ezzel kapcsolatban (a switch get-esek is errõl szólnak, a külsõ fájl becsatolása is stb.)
tutorial.hu - webszerkesztés

lenne még eggy kérdédenm...
azt hogy lehetne megcsinálni, hogy mondjuk akarok egy új menüpontot de nem akarom minden eddigi oldalon átírni a menüt...
van erre vmi egyszerü megoldás??

nah erre én is kiwáncsi vok 😊

Hi all!

Tudtok segíteni beléptetõ, regisztráló rendszer készítésében???

KÖSZIKÖSZIKÖSZI! (ha segítetek)

ezt akartam tenni, de te már beírtad elõttem 😊
egyébként:

<font face="a fontnak a neve" size=a betû mérete pontban megadva>

Harder
nincsmit, bár megjegyzem ilyenkor érdemes lenne annyit betenni ide hogy "megvan a megodlás, ez és ez volt", így más is tanulna belõle + másnak már nem kell keresnie a megoldást/linket/stb. feleslegesen 😉

már rájöttem, de azért kössz 😊

Harder
http://htmlinfo.polyhistor.hu/css2ref/fonts.htm

hy! lehet elég gyök kérdés..
Na zsal... Westminster betûtípust akarok az oldalamra de sehogy nem sikerül...
Putra Witer htmlszerkesztõ progit használok és ot van olyan hogy font tag.. beállítom benne a dolgokat beírom a szöveget, de nem sikerül.... a kérdés:
milyen kóddal lehet betûtítust váltani??

hol tudnék valami ingyenes vendégkönyvet regisztrálni?
és tudnátok ajánlani egy jó számlálót is? mert ami most van az elég hülyén méri, az oldal frissítését is új látogatónak veszi... 😞

thx

thx, megvan <#wave>

Harder
nem
a webszerkesztõ programban keresd meg azt a részt hogy "image map"

üdv, lenne egy kérdésem:

azt hogyan tudnám megoldani egy honlapon, hogy beszúrok egy képet és a kép bizonyos részein kattintva lehet az új oldalakra eljutni. Konkrétan egy csoportképtõl lenne szó és a tagokra kattintva bõvebb információt lehetne olvasni az adott emberrõl. Photoshopban kellene valamit ehhez beállítani?

Elõre is thx a segítségért!

Hi nagyon meköszönném ha kapnék pár tippet honnan szerezhetek flash gombokat

Faterx
Ha szélessávod van jobb ha hagyod és ha újraindítod a gépet offlineba legfeljebb Shut off
Harder
Lehet hogy idegesít, de el kell viselni. Miért lenne amúgy is szemétség? Gondolj csak bele egy pillanatra, hogy a szolgáltató a userek segge alá tolja a vasat, a tudást, folyamatosan karbantartja és fejleszti a szervereit, neked az egész tökingyen van és mit kér érte? Összesen annyit hogy ne akard átverni a reklámja eltüntetésével. A popup reklám meg már régóta szart sem ér, mert az IE kivételével (és ahhoz is kismillió ilyen kiegészítés van) már minden böngészõben simán lehet tiltani, több tûzfalban is lehet tiltani, aztán ott van a rengeteg kis util ami kimondottan erre van ... szal gyakorlati hasznuk nulla.

Hello!

Feltettem a Zone Alarmot és azóta, ha bekapcsoloma gépet, rögtön létrejön a kapcsolat, hol lehet ezt kikapcsolni?

Elõre is köszi.
KeKKSZike
Lehet, hogy igazad van, de engem annyira idegesít az a szemét reklám! Minek kell oda frame-ba betenni? Akkora szemétség, hogy az nem igaz! Mert a pop-up az még elmegy (lsd: extra), de mostmár mindegyik freeweb szolgáltató bebaxa a reklámot felülre... ;(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Harder
Ha észreveszi a cjb, ugrott a tárhelyed és vele az addigi munkád is ... megéri?

KeKKSZike
És nem tudsz olyan helyet, ahol talán megtalálom ezt a script-et?!

sorry, fejbõ most nem tok.

KeKKSZike
Hol?

van pár script ehhezis

KeKKSZike
Tudjátok, hogy mire lennék még kíváncsi?!

Hogy mondjuk a CJB-nél hogyan/milyen módszerrel lehetne eltüntetni felül a reklámot?!

Harder
Ha nem lenne benne a már elõzõleg is ajánlott leírásban, megmondanám... kicsit olvass mielõtt kérdezel, mert pont ezért készítettem a tutorialt. 😉

KeKKSZike
És ezt a *.tar file-t hova kell töltenem? 😮

Harder
uw-n nem lehet chmod-t állítani, de ez nem az invision hibája.. 😊
magyarosítást meg a logomban lévõ cimen (tutorial.hu) le tudsz tölteni, ott van a letöltések között (invision letöltések), plusz a magyarosított skinek topicja kiemelt helyen van a fórumon is. 😊

KeKKSZike
Végigolvastam a gyik.com-on a fórumot, de egy rohadt magyarosítás linket nem találtam! ;( cjb-n próbálok fórumot csinálni, mert írták, hogy az jó... majd meglátjuk

KeKKSZike
SIKERÛLT BEÜZEMELNEM Invision fórumomat... Még azt szeretném megkérdezni, hogy magyarosítást honnan tudok szerezni meg skineket?! 😮

KeKKSZike
Amúgy az UW-ra próbálom a fórumot élesíteni...

KeKKSZike
Warning!

The following errors must be rectified before continuing!
Please go back and try again!

Could not create a mySQL connection, please check the SQL values entered

Ezt a hibaüzenetet kaptam. conf_global.php-pt próbáltam 0777re állítani, de így se sikerûlt! A rohadt életbe, miért olyan nehéz ez a szar?!

KeKKSZike
Pont az Invisiont kezdtem el telepíteni...

most ott tartok, hogy a Chmod-okat próbálom változtatni, de FlashXP-vel beállítom azokat az értékeket, amiket olvastam, de egyszerûen "nem jegyzi" meg, mert ha megnézem utána CHMOD "tulajdonságát", akkor nem az van ott, amit én megadtam!

Harder
Invision többet tud, komolyabb, de a phpBB sem rossz.

KeKKSZike
Még1kérdés! És szerinted melyik a jobb? Invision vagy a phbb?

Harder
😊
letölteni a lapjukról tudod, free:
invision 1.3.1

KeKKSZike
Szuper honlapod van, nagyon tetszik!

Megtaláltam a leírást, nem is tûnik olyan nehéznek... 😄

Csa azt nem tudom, hogy Invision fórumot honnan tudok én letölteni?! 😮

Pheel
SG ingyen ad fórumot. itt
Harder
ha phpBB vagy Invision fórummotor megfelel, a lapomon mindkettõhöz van leírás.

KeKKSZike
A másik, hogy nekem egy olyan igényem lenne, hogy szeretnék egy nagyon dögös (igényes) fórumot a honlapomra! Csak sajnos én nem értek nagyon a PHP és egyéb programozáshoz. Hogyan tudnék egy olyan fórumot a honlapomra tenni? Elõre is köszi a segítséget! 😉

AtomHeart
De, polo www.polarhome.com, tobbet fejbol nem tudok, keress ra google-el, free+web+hosting"

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos