spiderman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Légyszi valaki segítsen!
Elindul a Spiderman 3 de kép nincs csak hang
Mit csináljak?
csekk a két képet:
http://imdb.com/gallery/ss/0316654/DF-13284.jpg
http://www.starnight.hu/uploads/galeria/27/large_1180386776.jpg
nagy tiesto fan :D
Next PC upgrade: 2022
ja a #87 info:576.hu
Demo - 2004-06-03 15:37:00
Hoppá, ez váratlanul jött: az Activision kiadta a Spider-Man 2 demonstrációs verzióját (a kettes számú Pókos film játékváltozatáról van szó, ugye). A demó jó vaskos darab (erõs kétszáz mega), és a játék elejébe enged interaktív bepillantást. A teljes verzióra sem kell sokat várni: a film bemutatójával párhuzamosan (júliusban) debütál, az összes létezõ platformon. Erre tessék:Demo
Drága-drága... De ha egyszer beindítod és megnézed elfelejted mennyit sporóltál és néékülöztél mert az állad lent van a billentyûzeten...:)))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Honan tudom letölteni az ISO-t? A qci már megszûnt máshol pedig nem találom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Go to Specials/Cheats and enter the following codes (a laugh will confirm correct code entry):
chillout - Super coolant
underthemask - First person view
goestoyourhead - Big head/feet mode
joelspeanuts - Big head/feet mode for enemies
dodgethis - Spider-Man takes the red pill for Matrix-style attacks
imiarmas - Gimme all levels, FMV sequences and gallery pictures
arachnid - Gimme all levels, FMV sequences and gallery pictures
romitas - Skip level
koala - Spider-Man eats his spinach
organicwebbing - Unlimited webbing
headexplody - Bonus Training Levels
hermanschultz - Play as myth leader
realhero - Play as a Police Officer
freakout - Play as Matrix Spider-Man
spiderbyte - Play as Small Spider-Man
captainstacey - Play as a Helicopter Pilot
knuckles - Play as Thug Model #1
stickyrice - Play as Thug Model #2
thugsrus - Play as Thug Model #3
serum - Play as a Scientist
girlnextdoor - Play as Mary Jane
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
az utolsó mondatra a válaszom: inkább nem szeretni, asszem most rögtön uninstall, pápá spiderman
Yolika: sztem a szaggatás miatt van,hogy később csinálja meg azt a játék,amit szeretnél.
Engem a gépigény mellett nagyon zavar a helyigénye is.
Azért én elvárnám egy játéktól,hogyha felpakol 1,3 Gb-t,akkor legalább fusson cd nélkül (lásd MoHAA).De nem.
Driver probléma lenne?
Mondom,eddig egy játékkal sem volt ilyen bajom.Na jó,nem azt mondom,hogy fullon röccenésmentesen futott eddig minden,de ilyen mértékű szaggatást sem produkált még semmi.Amúgy gyanítom,hogy a konverzió hibája a szaggatás,mert nem optimalizálták át rendesen a kódot pc-re.
Onnan ez a "sejtés",hogy közel azonosan akad 640x480-ban low grafikával,mint 800x600-ban fullon.
Hát ez van,ezt kell szeretni.....vagy nem szeretni :))
A te gépedet nézve én akkor nem is panaszkodom. :))
A röhejes amit minimum gépigénynek jelölnek meg:P600,128Mb Ram,32Mb vid.kártya.Kíváncsi vagyok,egy ilyen konfigon hogy hasíthat?
Lehet,hogy ram kellene neki?Vagy izmosabb videokártya? (mindegy,az biztos,hogy nem mostanában újítok gépet)
A TonyHawk3 motor csak tipp,de sztem ránézésre ugyanolyan,mert pl. a másik Spiderman meg a TonyHawk2 motorját használta.
Meg vannak közös vonásaik is:mindkettőt az Activision adja ki,a Spiderman-ben voltak Thps2 reklámok,a Thps2-ben meg benne volt bónuszként Spidey.
egyébként király kis game, csak meg látszik az irányításban a konzolos mivolta, és így szvm játszhatatlan
Amúgy ahogy nézem,a Tony Hawk 3 grafikus motorját használja,ami csak azért is érdekes,mert a Thps3 full grafikával sem akad!
Ez meg 640x480,grafika minimumon,és szaggat.Raktam fel neki egy peccset,de semmit sem csinált :(
Eddig nem volt bajom egy játékkal sem,de a Spiderman elkeserítően fut.
Miért?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ujra telepitetetem nem ment majd minimum nemm ment majd maxumum az se ment... mijabaj?
Elmész www.winace.com -ra, letöltöd a 2.11-et és kicsomagolod.
http://gcw.gamingelite.com/games/files/devsmmv.ace
természetesen, vhogy meg is hálálnám
Yolika
Segítsetek
Valakinek van tapasztalata? Csak ez a pálya szar???
:))
De most komolyan, csak T&L-es kártyával megy. Az isonewses fórumban is volt egy ilyen important nemtommi, nem topic, nem lehetett oda írni, csak elolvasni. Ottan írták. Meg a readme-ben is. Egyébként nekem sem megy, Savage4 rulz :P
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nos, én nem onnan töltöttem le, de megnéztem mielött válaszoltam volna a kérdésedre...
Minden stimmelt (név, kiterjesztés, stb...)
Egyébként ISO és a második CD javarészt audio...
Nézd meg Nfo filet-t !
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?