96
Spiderman the moovie
-
#38 hoppá, asszem mégis találtam egy noCD fix-et, de van egy problémám, miszerint nem tudom kicsomagolni az ace fileokat, és az exe pont ilyenben van. nem tenné meg vki , hogy kicsomagolja, majd mondjuk zip-be újra becsomagolja és felteszi az sg ftp-jére? nem nagy a file(1.5mbyte), és csak egy fél perces "munka" lenne, viszont baromi sokat segítenétek vele. a file a következö:
http://gcw.gamingelite.com/games/files/devsmmv.ace
természetesen, vhogy meg is hálálnám -
#37 nektek kellett vmi crack/noCD patch a futtatáshoz? mert nekem nem indul el(kéri a 2-es cd-t, pedig bent van), viszont a cd-ken nem volt crack könyvtár szal, ha vkinek van ilyesmije, örömmel venném , ha megosztaná velem, elQre is köszi,
Yolika -
Kalmika #36 Segítsetek
-
Kalmika #35 Azon a pályán, mikor a zöld kis madarat kell követni, olyan hihetetlenül akadozik a játék, hogy nem tudok mit kezdeni vele... Előző pályákon semmi gond. De itt teljesen beragad, mint a lemezjátszó:)!
Valakinek van tapasztalata? Csak ez a pálya szar??? -
#33 Van rajta audio track? Mert nekem elvileg van, egy 2 perces, neroval irtam. De ha cd-mateval akartam, az nem rakott volna ra. -
#27 Be kell menni a legközelebbi számítástechnikai üzletbe, egy nagy teherbírású reklámszatyorral a kézben, suhogós joggingban, napszemüveggel, és zselés fejjel. Rágógumi szintén szériafelszerelés kell, hogy legyen. Amikor az eladó megkérdezi, miben segíthet, kérj egy GF4 Ti4600-at! Amikor elfehéredik, és rebegve azt mondja : de hát uram, tudja Ön, mibe kerül az? akkor borítsd ki a reklámszatyor tartalmát, egy zsák pénzt az asztalra, és rázd meg a nyakadban levő kb. két kiló fuxot, hogy Ezt sem szarér vettem ám, öcsém!
:))
De most komolyan, csak T&L-es kártyával megy. Az isonewses fórumban is volt egy ilyen important nemtommi, nem topic, nem lehetett oda írni, csak elolvasni. Ottan írták. Meg a readme-ben is. Egyébként nekem sem megy, Savage4 rulz :P -
#25 Valaki válaszoljon PLZ! -
#24 Skacok, valaki mondja meg nekem, hogy TNT2-vel felesleges bármit is csinálnom? Mert azt írja ki, hogy TNL-es kártya kell hozzá. Remélem nem emiatt az üzenet miatt szedtem le a 2 CD-t. -
#17 Hi!
Nos, én nem onnan töltöttem le, de megnéztem mielött válaszoltam volna a kérdésedre...
Minden stimmelt (név, kiterjesztés, stb...)
Egyébként ISO és a második CD javarészt audio...
Nézd meg Nfo filet-t ! -
#14 Azaz... -
#11 Na én le is töröltem...:(
Nem azt mondom, hogy nem jó, csak képtelen vagyok megszokni az irányítást...
A verekedés viszont kimondottan jóra sikerült!:))) -
killers #8 Már végigjátszottam és nagyon jó! A tiszta játékidő minimálisra sikeredett és különösebb kihívásokkal nem bővelkedik. Nekem csak 1 cd! Az irányításba gyorsan bele lehet jönni. A vége nagyon nehéz! sok sikert -
#7 Én má játszottam is vele:)
Kicsit fura az irányítása, ajánlom mindenkinek a Tutorialt, elég hasznos.
Igen 2CD-s, de jó játék:)
Röhögni fogtok mikor meglátjátok a srácot a szerkójában:)))
Eszméletlen!
Ave. -
djcom #6 Na nekemjön lefelé,csak kurva lassan -
#5 2CD!
-
Dante #4 a játék, nem a film sztem:) -
#3 az rossz ez a jo : http://www.spiderman.sonypictures.com/ -
#2 www.spidermanthemovie.com -
djcom #1 Ma jelent meg az USA-ban!Nem tud valaki egy linket?