Buffalo vs ...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
ízlések és...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
az első kettő kurva jó, miről beszélsz?

Riszpekk

Efreet
elküldjem egyesével a képeket? hidd el, nem sok mindenröl maradsz le 😊

FREAK
ezek jól néznek ki, de inkább nőkön

Riszpekk

Efreet
nem sok mindenröl maradsz le... (szerintem legalábbis...)

Lteebee
De azért inkább vennék merrel-t.

Hiába, öregszem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
A buffalo-kat, amiket utcán látok legalábbis rühellem.

De ez a három sporty tetszik.

Efreet
legalább ha eszébe jut valami, utánanézne, hogy nem-e beszél valami egetverö baromságot... mind1, tsotso..

I.C.ram
en maradok a jooreg VANS-nel ezekre meg hanyok mert gusztustalan ribancrobogok
CSOCSO
a legfelső mintha az ötödik elem filmből rángatták le volna a lulirol😊
a legalsó mintha tankarankábol huzták le volna
a középső szvsz jobb mint a buffalo magastalpú
Coine
ha fizetnének se venném fel.......

Aquli
nah a tuzes, meg a magas az guztustalan aze' is raktam be hogy a buff se fenekig tejfel 😄

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

CSOCSO
nembay
CSOCSO
nah.. az alsó ( nem a pros x) hanem a tűzes az gusztustalan.. a többi se nagy szám..inkább nike reebok vagy vmi..
Aquli
bocs hogy egy kicsit lefloodoltam a topicot a kepekkel. 56ksoknak sorry. hoppa en is 56k vagyok 😄

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
meg egy ket buff edzocipello:

Es persze az extremebb stilus...

hehe

CSOCSO
nezd meg miylen igenytelenul van osszerakva..pont az a cipo ami szet jon hetek-honapok alatt..nezd meg a ragasztas kilatszik bazze.. es nem csak ezen...
CSOCSO
hehehehe
KeKKSZike
De rondák! 😊
Ilyen valaki felhúz? 😄D

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

CSOCSO
szvsz baki ban nem jobb de a soprt(osabb cipő😉 az jó.. csak itthon nem tudni mik vannak BKR ekből.. hosz láttátok oda lent milyen női buli bakikat tettem be.. itthon meg csak az unisex sima bakik vannak... 😞
CSOCSO
a felső sux az alsó az jó
Aquli
Imho jobb mint a BKR de az se rossz. Minosegbe jo az is.

Aquli
Egyebkent nem tudom miert rossz a buffalo. Szerintem jol nez ki
Buffalo classic:

Buffalo trainer:

Persze vannak ebben is extremek, de szerintem amikrol beszurtam kepet, azok egyaltalan nem feltuno, csunya cipok, hanem izlesesek. Az igaz hogy sajnos nagyon sokan masoljak, mondjuk konnyen felismerheto, mert a hamisitvany Buffalokra Baffalo, vagy Baffala, vagy Bafalo felirat van irva...

Lteebee
Az energie az mindig is ilyen diszkós cucc volt.

CSOCSO
😊 mondtam hoyg a buffalso köcsögöt csak uyg irtam.. mia kül? az hogy nekem jobban tetszik és hogy már hányok a sok buffalotol... népcsuka...
mint a 3210 es nokia...
Aquli
Az agressor az egy szinten van az adrenalinnal, tehat (mostmar nem annyira) valamennyire meno, de nem jo minosegu. Felprobaltam a boltban adrenalin dzsekit, erre elso huzasnal elromlott a cipzar rajta. 20.000.....
Az energie az is kezd egy kicsit kocsogos markava alakulni, de annak a minosege meg jo valamennyire

Coine
agressor meg energie kell a népnek aztjóvann'

ipszilon
amúgy elmagyaráznád, hogy mi a különbség a Buffalo meg a Bkr (vagy mi a fene) között! azt hiszem ezt még nem sikerült megfejtenem!

ipszilon
most nagyon tudatlannak fogok tûnni: de mi az az AGR?

Lteebee
Nem.
Kinti outletből.

Efreet
lecsúszott-a-teherautóról style?

Lteebee
Nekem is van egy cat félcipőm én 3 éve vettem 7 ropiért.

Ma már nincsenek ilyen kapcsolataim.

Laalee
en 8 ert vettem 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
megfelelö helyen kell venni, és feleannyiért megvan, mint a "mintaboltban" 😊 a zenyim pl kb 4 éve volt 14... a majdnem 30 helyett.

Laalee
telleg eleg kenyelmes a cat, csak kicsit borsos az ára, pl ezt a cat sportcipöt is 28 ert vesztegették, meg jo hogy olcsoban megvolt 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
CAT-em nekem is volt.
Megis van még, de már nagyon ki van.

Efreet
CaT-ban túrázni. olyan profi talp és bokatartó-kiképzése van, hogy egyelöre nem találtam jobbat. (bár a mountex-boltokban körülnézve nem lenne nehéz...)

Lteebee
Tavaly vettem egy aku márkájú gore-tex-es bakancsot.

Kényelem szempontjából az alább felsorolt márkák elfelejtődtek.

Gettában túrázni?

CSOCSO
magadbol indulsz ki mi?😊
amugy mé honann jönne?, a könyökömről bazze?
CSOCSO
amugy nekem olyan hogy keresztbe van egy tépőzás és csumi..
CSOCSO
buffaló energie gatyó kangoo satyek.. ez a tipikus buffalo köcsögök körében😊 persze vannak normális jöfej buffalosok ez csak ugy mondom hogy buffalos köcsögök😊))))))
CSOCSO
AGR gatyám van 3...
amgy rohadt jol áll a lábamon..sokan nézik meg a cpőmet..leginkább a buszon figyelem meg....
Coine
zizimelegítő, zselé, buffalo és dizsiííííííííí :-D

KeKKSZike
Én nem szeretem a Buffalo cipőket! (rövid és tömör vélemény)

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

CSOCSO
tök kömöly.. tépözár meg zipzár is van rajta😊 egyszer volt egy bunkerem 4(!!!) iylen szar volt rajta!! 3 tépőzás és 1 zipzár😊)) 10 kilos volt a cipő😊 kurva jo volt
CSOCSO
BKR:
hasonlo van most az alja ugyan ez a teteje más

CSOCSO
ezek a bklr ek nincsenek itthon... amugy álatok ezek a cipök..iyleneket csak X-it be látsz meg hasonlo helyeken..ezek mondjuk bulee cipök😊)
de amugy a férfi BKR-eknek közük nincs ezekhez
CSOCSO
az bazzeg😊) sí csattor artmeg az orrába beszerelt kis vas😊
Aquli
Hmm. Senki nem tesz emlitest az Art-rol??????
Pedig az nagy marka am!
Sztem buffalo rulz, CAT rulz, de ilyen martens & Getta bakancsok nem jonnek be.... 😄

ipszilon
véleményem szerint sem férfi, sem nôi lábon sem megy el! egyszerûen nem tudom felfogni, hogy egyesek hogy hordhatnak ilyet!
ez a BKR meg...nos....ez sem az én stílusom, maradjünk ennyiben!