147
Ki szereti, ki nem??
-
#100 hát ettől nem kell tartani, amúgy sem szeretek sorban állni......
csak arra írtam, hogy a hisztire harapok, vagy legalábbis nagyon rondán tudok reagálni -
#99 dehogynem :) simán le lehet szokni a félelemröl. legalábbis a legtöbb fajtáról :)
FREAK: maradj is virtuális, 1-el kevesebb konkurrencia :))))) -
#95 fél(re)vezetö :)
amúgy nem félek. nem szoktam :)) -
#95 ajaj, akkor jobb is, hogy csak így virtuálisan ismerjük egymást :))))))))) -
#92 de, nyugodtan(?) hisztizz, én meg nyugodtan le fogom vezetni :)) -
#91 mikulás-szezon van, vagy csak alapból jó néha szenvedni? :))) -
#89 bármelyik normálisabb, és lényegesen szebb a lent elkövetetteknél. és nem volt feltétel, hogy ne egyforma legyen :)) -
#88 ahh, olyan egyformák ezek..... -
#87 http://www.catfootwear.com/
nézelödj, van jónéhány lényegesen normálisabb. -
#86 mutass szebbet -
#85 ízlések és... -
#84 az első kettő kurva jó, miről beszélsz? -
#83 elküldjem egyesével a képeket? hidd el, nem sok mindenröl maradsz le :) -
#81 ezek jól néznek ki, de inkább nőkön -
#80 nem sok mindenröl maradsz le... (szerintem legalábbis...) -
#78 De azért inkább vennék merrel-t.
Hiába, öregszem. -
#77 A buffalo-kat, amiket utcán látok legalábbis rühellem.
De ez a három sporty tetszik. -
#76 legalább ha eszébe jut valami, utánanézne, hogy nem-e beszél valami egetverö baromságot... mind1, tsotso.. -
#75 en maradok a jooreg VANS-nel ezekre meg hanyok mert gusztustalan ribancrobogok -
#73 a legfelső mintha az ötödik elem filmből rángatták le volna a lulirol:)
a legalsó mintha tankarankábol huzták le volna
a középső szvsz jobb mint a buffalo magastalpú -
#72 ha fizetnének se venném fel....... -
#71 nah a tuzes, meg a magas az guztustalan aze' is raktam be hogy a buff se fenekig tejfel :D -
#70 nembay -
#69 nah.. az alsó ( nem a pros x) hanem a tűzes az gusztustalan.. a többi se nagy szám..inkább nike reebok vagy vmi.. -
#68 bocs hogy egy kicsit lefloodoltam a topicot a kepekkel. 56ksoknak sorry. hoppa en is 56k vagyok :D -
#67 meg egy ket buff edzocipello:
Es persze az extremebb stilus...
hehe -
#66 nezd meg miylen igenytelenul van osszerakva..pont az a cipo ami szet jon hetek-honapok alatt..nezd meg a ragasztas kilatszik bazze.. es nem csak ezen... -
#65 hehehehe -
#64 De rondák! :)
Ilyen valaki felhúz? :DD -
#64 szvsz baki ban nem jobb de a soprt(osabb cipő) az jó.. csak itthon nem tudni mik vannak BKR ekből.. hosz láttátok oda lent milyen női buli bakikat tettem be.. itthon meg csak az unisex sima bakik vannak... :( -
#63 a felső sux az alsó az jó -
#62 Imho jobb mint a BKR de az se rossz. Minosegbe jo az is. -
#61 Egyebkent nem tudom miert rossz a buffalo. Szerintem jol nez ki
Buffalo classic:
Buffalo trainer:
Persze vannak ebben is extremek, de szerintem amikrol beszurtam kepet, azok egyaltalan nem feltuno, csunya cipok, hanem izlesesek. Az igaz hogy sajnos nagyon sokan masoljak, mondjuk konnyen felismerheto, mert a hamisitvany Buffalokra Baffalo, vagy Baffala, vagy Bafalo felirat van irva... -
#60 Az energie az mindig is ilyen diszkós cucc volt. -
#59 :) mondtam hoyg a buffalso köcsögöt csak uyg irtam.. mia kül? az hogy nekem jobban tetszik és hogy már hányok a sok buffalotol... népcsuka...
mint a 3210 es nokia... -
#58 Az agressor az egy szinten van az adrenalinnal, tehat (mostmar nem annyira) valamennyire meno, de nem jo minosegu. Felprobaltam a boltban adrenalin dzsekit, erre elso huzasnal elromlott a cipzar rajta. 20.000.....
Az energie az is kezd egy kicsit kocsogos markava alakulni, de annak a minosege meg jo valamennyire -
#57 agressor meg energie kell a népnek aztjóvann' -
#55 amúgy elmagyaráznád, hogy mi a különbség a Buffalo meg a Bkr (vagy mi a fene) között! azt hiszem ezt még nem sikerült megfejtenem! -
#54 most nagyon tudatlannak fogok tűnni: de mi az az AGR? -
#53 Nem.
Kinti outletből.