Buffalo vs ...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Kint még anno a Spice Girls idejében volt divat (õket szponzorálták asszem), hamar le is csengett. Nálunk a birka e-klubos meg bankos nyálpálok persze azóta is ezt hordják. Mer egyéniségek meg minden. Szánalom...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
- Etetni kell
- Le kell vinni sétáltatni
- Könnyen le lehet róla esni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem elég hogy már nem lehet itthon kapni a BKR azaz a Bunker cipõket de ezek a buzik 1 évnyi szünet után átálltak olyan buzi cipõk gyártására hogy be se tudnám sorolni mijez...
vmelyik cipõ mintha deszkás lenne van amelyik ugynéz ki mint a motoros GP-s srácok cipõi.. de van olyan ami szmokinghoz valo meg ilyenek.. há mivan ezekkel??:(
koszontem.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-rugdosni a cigánygyerekeket
-a 160 cmes kis diszkopalánta is 190 nek érzi benne magát
-nem kell fel-le ugrálni a villamosra mert egymagasságba kerül a 3. lépcsőfokkal is :)
koszontem.
eljünk sokaig

Te hogy scannelted volna?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
koszontem.
Es zaraskent az uj buffalom(le kellett cserelnem a regit) es a kozepso ujjam:
A legközelebbi búfaló modellbe már lesz beépített nyáltartó, amibe a nyálat lehet majd csöpögtetni...
Jah poén: bementünk haverokkal a búfaló boltba...
mondtuk az eladónak hogy lehet-e kapni MŰANYAG PULÓVERT... azt mondta. hogy nézzünk körül biztos van már...
Hááát nem is tudom én maradok a fekete farmer + bőrkabátnál!
nah most lehte sydney engem...
koszontem.
1. értenéd
2. érdekelne
3. viccesnek találnád
persze tévedhetek is
Riszpekk
Riszpekk
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
csak arra írtam, hogy a hisztire harapok, vagy legalábbis nagyon rondán tudok reagálni
Riszpekk
FREAK: maradj is virtuális, 1-el kevesebb konkurrencia :)))))
nézelödj, van jónéhány lényegesen normálisabb.