147
Ki szereti, ki nem??
-
lecsúszott-a-teherautóról style? -
Nekem is van egy cat félcipőm én 3 éve vettem 7 ropiért.
Ma már nincsenek ilyen kapcsolataim. -
en 8 ert vettem :) -
megfelelö helyen kell venni, és feleannyiért megvan, mint a "mintaboltban" :) a zenyim pl kb 4 éve volt 14... a majdnem 30 helyett. -
telleg eleg kenyelmes a cat, csak kicsit borsos az ára, pl ezt a cat sportcipöt is 28 ert vesztegették, meg jo hogy olcsoban megvolt :) -
CAT-em nekem is volt.
Megis van még, de már nagyon ki van. -
CaT-ban túrázni. olyan profi talp és bokatartó-kiképzése van, hogy egyelöre nem találtam jobbat. (bár a mountex-boltokban körülnézve nem lenne nehéz...) -
Tavaly vettem egy aku márkájú gore-tex-es bakancsot.
Kényelem szempontjából az alább felsorolt márkák elfelejtődtek.
Gettában túrázni? -
magadbol indulsz ki mi?:)
amugy mé honann jönne?, a könyökömről bazze? -
amugy nekem olyan hogy keresztbe van egy tépőzás és csumi.. -
buffaló energie gatyó kangoo satyek.. ez a tipikus buffalo köcsögök körében:) persze vannak normális jöfej buffalosok ez csak ugy mondom hogy buffalos köcsögök:))))))) -
AGR gatyám van 3...
amgy rohadt jol áll a lábamon..sokan nézik meg a cpőmet..leginkább a buszon figyelem meg.... -
zizimelegítő, zselé, buffalo és dizsiííííííííí :-D -
Én nem szeretem a Buffalo cipőket! (rövid és tömör vélemény) -
tök kömöly.. tépözár meg zipzár is van rajta:) egyszer volt egy bunkerem 4(!!!) iylen szar volt rajta!! 3 tépőzás és 1 zipzár:))) 10 kilos volt a cipő:) kurva jo volt -
BKR:
hasonlo van most az alja ugyan ez a teteje más
-
ezek a bklr ek nincsenek itthon... amugy álatok ezek a cipök..iyleneket csak X-it be látsz meg hasonlo helyeken..ezek mondjuk bulee cipök:))
de amugy a férfi BKR-eknek közük nincs ezekhez -
az bazzeg:)) sí csattor artmeg az orrába beszerelt kis vas:) -
Hmm. Senki nem tesz emlitest az Art-rol??????
Pedig az nagy marka am!
Sztem buffalo rulz, CAT rulz, de ilyen martens & Getta bakancsok nem jonnek be.... :D -
véleményem szerint sem férfi, sem női lábon sem megy el! egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egyesek hogy hordhatnak ilyet!
ez a BKR meg...nos....ez sem az én stílusom, maradjünk ennyiben! -
jo tegyük hozá hogy iylenekt sosem láttam itthon:))))
lányokon nem is nagyon látni BKR-t..pár emberrel találjkoztam akinek BKR je volt..
de ez a buffalo már röhejesen ratyi..női lábon még még elmegy... -
no comment! -
trapéz gatyával nőknél rulz nagyon -
Nekem több féle Buffalom is van.Magas talpú, old school.Nincs vele semmi bajom.Szerintem kényelmesek.Csak az a gáz, hogy mindenkin azt látni:( -
buffalo suxx, Getta rulz, nekem is van 8 fűzős acélos :-)))))))
kell túrázni meg máshova. -
nekem CAT(erpillar) bakancsom van. nem szép, viszont kirándulások alatt 30-40 km meg se kottyan benne. -
Ti meg lassúak vagytok. -
Pedig Jasmin írta, csak kis 'á'-val. -
ensemertem, de majd elmondja, furcsa kifejezeseket tud alkotni :) -
Szóval Laalee keresztneve Áron?
Itt a logika báz!
Nekem volt fatalpas Gettám.
Kényelmesebb a fabetét nélküli. -
de az igazan penge az fatalpas nem? :) -
szerintem ez martens, bar baromira nem ertek hozza, de a cimke olyannak tünik -
na es ez motol kulonbozik a buffalos köcsög viselettöl?
pl az a feher narancs ugynezki mintha julcsi bohoc cipöje lenne...
nameg legtalpas csizma... diszkoba biztos nagyon penge lehet -
Ez eredeti Getta grip, vagy valami másolat? -
nah jöjjön egy két női BKR ( sajna fiut még nem találtam)
légtalpas BKR ek:
-
Én pl utálom..mindenkinek ez van ( Buffalos köcsögöknek hívom öket) uyganugy néz ki mind csak más a szine néhány varrás máshogy van egy kettőn ez igaz:) voltam már párszor buffalo boltban de nagyon szarok szvsz:) hja és egy csomo selejt van!!! van vagy 4-5 haverom akiknek hetek után leesett a lábáról a bafula..
és persze másolják a cipőt:) tiszta ciki ez a cipő szerintem..én személy szerint BUNKER-t hordok nekem nagyon bejön.. ez is olyan 30 ezer ft.. de ez legaláb mindig hoz újjat és tetszik a cipő... ti hoyg vagytok vele?? BKR RULEZ!