4113
-
#3793 Halihó :) Megtudjátok nekem mondani h melyik BS. filmben van az amikor ilyen bajor sörtáncot nyomnak aztán összever mindenkit BS.? -
#3792 Ma és holnap barátaimmal BS & TH hétvégét tartunk :) -
éhenkórász #3791 de, élni fog...hamarosann... -
toser #3790 Legalább is szerintem,ha valaki máshogy tudja akkor írjon. -
toser #3789 frank barella!
A Piedone.hu oldal már régóta nem él,és már nem is fog. -
éhenkórász #3788 sziasztok!! végre sikerült itt is regisztrálnom...)) éljenek a Mesterek:
Piú forte, Bud Spencer e Terence Hill!! -
#3787 a sok dvd kiadas utan egy kis zenei csemege.... remeljuk egyre tobb-ben lesz reszunk ezekutan...
MOVIN' CRUISIN' - Kincs ami nics soundtrack A RETRO RECORDS jóvoltából Magyarországon ELŐSZÖR HIVATALOS CD MEGJELENÉSBEN a híres opusz!!! A La Bionda testvérek engedélyével elsőként hozzáférhető hivatalosan ez, az elmúlt években a kereskedelmi rádiók által is felkapott emlékezetes filmsláger.
A CD október 24-én jelenik meg. Tehát a SpencerHill Magic Band koncert után pár nappal...
Aki amugy is szereti a 80 as evek disco zenejet, annak erosen ajanlott...
mivel ez egy valogatas album amelyek kozott megtalalhato kedvencunk is...
Track Listet arakat, tovabbi infot talaltok az oldalon....
www.spencerhill.hu
-
frank barella #3786 sziasztok...
nem sikerült a kép feltöltés...nem tud valaki nekem piedone képeket küldeni..nagyon sajnálom hogy nem megy a legkirállyabb oldal..a www.piedone.hu remélem hamarosan menni fog..
a válaszotokat várom a [email protected]
előre is köszönöm a segitségeteket..
üdv
frank barella -
frank barella #3785 sziasztok...
küldök egy pár képet -
toser #3784 Ja neked küldtem volna postán,de az visszajött mégpedig mert nem adtad meg az ajtó számot,ez volt ráírva hogy vissza a feladónak,ajtószám nemléte miatt,de ha megadod a címedet rendesen,akkor elküldöm.üdv.
-
toser #3783 Mi az hogy nem jött még meg neked? -
#3782 Tosernak megvan, elvileg elküldi neked, bár hozzám még nem jött meg :( -
melcsi18 #3781 Sziasztok!!!
Ha valakinek megvan DVD-n a Szuperhekusok (Miami Supercops), és esetleg eladná, az légyszi írjon a [email protected] email-címre. Ez talán az egyik legkedvesebb Bud Spencer-Terence Hill filmem (már ha lehet ilyet mondani,hisz mindegyiket imádom), de ezt klönösen szeretem, és sehol nem tudom megszerezni. Előre is köszi -
toser #3780 Az oldalam már üzemel:
http://www.bud-terence.fw.hu/ -
#3779 Ezt akartam én is mondani. Aminek van magyar címe az volt a TV-ben. -
#3778 kicsit kiegeszitenelek.....
altalaban a Terence Hill filmeknek aminek van magyar cime, azokat valamikor, valahol vetitettek kis hazankban...onnan is tudjuk a magyar cimet, hogy publikalva lett... nem csak ugy leforditottak.....
tovabba... van egy jo par olyan ami egeszen biztos hogy volt itt ott...ugyanis nekem megvan:) ilyen a Winnetou4: Keselyuk karmaiban... ha jol tudom ket kulonbozo szinkron is van hozza.... ilyen meg Old Surehand, Olajherceg, A Parduc, Nagy kek orszagut..... de mint mondtam a tobbi magyar cimu is valszeg ment valamikor valahol...
minden jot.
-
toser #3777 Egyébként ezeket nem vetítették még:
Bud Spencer:
Tre per sempre (1998)
Tűzoltók (1997)
Al limite (1997)
4 mosche di velluto grigio (1971)
Il Cocco di Mamma (1957)
Napjaink hose (Un Eroe dei nostri tempi) (1955)
Terence Hill:
Don Matteo IV. (2003/04)
Don Matteo III. (2002)
Don Matteo II. (2001)
Barbagio (1969)
Joe a rosszarcú v.:Joe a balfácán v.:Joe az akasztófáravaló v.:Joe a holló 1967)
Az altábornagylány (1967)
Nibelungok - Kriemhild bosszúja (1966)
Nibelungok - Siegfried (1966)
Old Surehand I. (1965)
Hív az erdő (1965)
Az olajherceg (1965)
Operazione terzo uomo (1965)
Winettou 4. - Keselyűk karmaiban (1964)
A Párduc (1962)
Il giorno piú corto (1962)
Pecado de amor (1961)
Aladdin csodái (1961)
Giuseppe, venduto dai fratelli (1960)
Egy katona, meg egy fél (1959)
Karthágó lángokban (1959)
Cerasella (1959)
Juke Box Urli d'amore (1959)
Spavaldi e innamorati (1959)
Il padrone delle ferriere (1959)
Kard és kereszt (1958)
Anna di Brooklyn (1957)
Lazzarella (1957)
A nagy kék országút (1957)
Guaglione (1957)
I vagabondi delle stelle (1956)
Mamma sconosciuta (1956)
Gli sbandati (Harapófogóban) (1955)
La vena d'oro (1955)
Divisione Folgore (1954)
Egy nap a parkban (1953)
La voce del silenzio (1952)
Vakáció a gengszterrel (1951)
-
toser #3776 Nekem vannak ilyenek,pl:aladdin csodái,joe a rosszarcú(terence hill-el),stb.,ezek dvd-n vannak meg,mert külföldön kiadták őket dvd-n,de ezeket magyarban nem vetítették,de nem rakom fel semmilyen oldalra,mert ez az egész nem erről szól!!!Egyébként én magyarosítom a rajongói dvd-ket is,és ha kellene vkinek,akkor szóljon és átírom,de nem rakom fel mindenféle.....emét oldalakra!,mert ezek KINCSEK:)ÜDV.(de ha valaki meg IGAZI budterence rajongó,az meg nem kér ilyet,ugyanis minnél több példány kel el egy kiadott dvd-ből annál hamarabb jön ki új budterence film!!!) -
#3775 Hello
Úgy tudom van néhány Bud Spencer film amit Magyarországon még nem vetítettek.
Ha talán valakinek van ilyenből, feltölthetné valamelyik warezoldalra -
toser #3774 MINDENKINEK!!! egy hét múlva beindul az új bud-terence web oldalam,ahol mindent meg lehet majd tudni a bud-terence dvd-kkel,filmekkel,kapcsolatban,lesz saját fórum is,le lehet majd tölteni az összes bud-terence DVD borítót,illetve még sok más is lesz,de jelenleg fejlesztés alatt van,de már most is üzemel:
http://www.bud-terence.fw.hu/ -
#3773 meg a fekete csík a szélére nem feltétlen kéne.. -
#3772 jó
bár lehet bannnernek nagy lesz a magassága :( -
#3771 És ez???
-
#3770 tecc gz
-
#3769 Monnyuk ez (így kezdésnek):
-
#3768 Nem ártana egy banner ide! -
Pimpoapo #3767 Nya sikeresen megoldottam a terencehill.hu problemat... Sz`al AOL-em van es se explorer se firefox nem tudott kapcsolatba lepni az oldallal igy feltettem az AOL sajat bongeszojet az megnyitja minden tovabbi nelkul... -
toser #3766 Email:[email protected] -
toser #3765 HELLO MINDENKINEK,
-
toser #3764 HEKKI,MINDENKINEK ha vkinek kellene nekem megvan az összes Bud-Terence film eredeti DVD-ben,kiváló minőségben,azok a filmek is megvannak amik Magyaro-on nem jelentek meg,mert azok külföldi DVD alapján magyarosítva lettek,és így teljesen magyar az egész DVD,66 film van meg DVD-n tehát az összes.HA VKINEK KELLENE SZÍVESEN ÁTÍROM.üdv. -
norbiii3 #3763 Hellosztok! nekem már több mint 30 filmem van ahogy van új a polcokon úgy veszem meg egyből. -
pyropyropyro007 #3762 hy all
Valakinek nincs meg dvd-n vagy videó cd-n vagy akármi más számítógépen lejátszható formátumban a Zsoldos katonák címü film ? Bud Spencer játszik bennt.
Ha valakinek mgvan akkor nagy szivességet tenne ha felvenne msn-en vagy küld mailt. és szeretnék kérni egy szivességet.
MSN.: [email protected]
E-mail.: [email protected] -
#3761 van aki ezt szereti D: -
#3760 Hellotok!!!!
Érdekelne hogy tud e valaki valamit a Piedona sorozatban feltünt néger fiuról Bodoról?
Ki is ő?Jelenleg mivel foglakozik,és hasonlók!!!!!
Kössz a segitséget!!!! -
#3759 - Azt kérdi miért...
...
(- Ahhoz neked semmi közöd...)
:)) -
#3758 ha elolvastad az alattad lévo hozzászolást, akkor asszem már megisvan a kérdésedre a válasz... és még digizned se kell
-
slip100 #3757 halihó
érdekelne a Szuperhekusok magyar szinkronnal, ha van valakinek valamilyen formában, akkor ha kell be tudom digizni asztali DVD íróval -
toser #3756 Hello,ha kell akkor nekem megvan a Szuperhekusok eredeti DVD-n(kiváló kép és hangminőséggel)Németországban adták ki,és úgy lett itthon magyarosítva az egész.üdv.Email:[email protected] -
#3755 sztem már van valahol a neten kópia...
nekem nem szukséges.. megvan vhsen.. amennyiszer nézem.. arra pont jo:)
de ha a tobbiek igénylik.... elore:) -
#3754 Bedigizhetem ha gondoljátok, bár VCD minőségnél jobb nem lesz