Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CLINT EASTWOOD9
Ismeri valaki a Vesztesek és Gyõztesek címü filmüket?
Valaki tud róla bõvebb infót?
Most fogják adni az europa europa-án.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Zillo
Nagyon szeretem oket,es a filmjeiket,BS es TH filmeken nottem fel,es a mai napig megnezem egy egy filmjuket,ha epp adjak a TV-ben.😊 Kulon kulon is kituno szineszek,es erdekes figurak,de en szivesebben nezem oket a kozos filmjeikben,talan mert nagyon jol 'osszeillenek',es mar-mar elvalaszthatatlan szineszekke nottek ki magukat.😊

Alah Alik Ya Sidi!

Sheva
legjobb filmjük a Nyomás utána ---> minden héten megnézem 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

valaki el tudna kuldeni a "Ha kicsi a tét a kedvem sötét" bemondást wav-ban? Nekem sajna nincs meg a film
koszi,
[email protected]
egy régi barátomtól kaptam ajándékba a filmet
Halihó!
Inkább te írd meg hogy hol szerezted? 😊

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

A szuperhekusok dvd-n megvan eredeti szinkronnal.
akit érdekel írjon
És valahogy át tudnád küldeni messenger-en, vagy átírni egy cd-re nekem. Mert nekem sajnos már nincs meg.
Buddy
én is várom, egyelõre avi formátumban õrizgetem 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Hali! Tudtok valamit a Szuperhekusokról? Kiadták már végre DVD-n? Bár engem bármilyen más formátumban is érdekelne. Minden infót elõre is köszi!
ui: jók a gyulai képek, csak kár hogy nem lehettem ott.
Ombika
:ppppppppppppppppppppp

Add át az Etnográfiai Múzeumnak, majd õk felbecsülik! 😊
Ombika
MEGvan vegre Kincs ami nincs! 😊

CLINT EASTWOOD9
Újjat mondtál

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

"Ne mondd!" 😊
Bud Spencer & Terence Hill nagyon jó páros és nagyon jó filmeik vannak
CLINT EASTWOOD9
aha megvan

Ramore
auchan áruházakban is lehet kapni, Savoya parkban ma láttam is!
amonserrano
jah kispesten van..

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

amonserrano
most kaptam a fülest hogy az europark Saturnjában van mindenféle DVD.. köztük a kincs ami nincs is...

FrezeR
nézd meg egy Rocky üzletben ha van a közeletekben. én ott találtam rá

Ombika
Neked megvan amugy?

Ombika
Mar 3 helyen is kerestem de netpiacon mar nincs tokom kivan! 😞

CLINT EASTWOOD9
Nagyobb áruházakban meg lehet azt találni.

CLINT EASTWOOD9
Akár melyik jó, mindegyiken jókat lehet nevetni, kacagni.

Ombika
Sehol se talalom Kincs ami Nincset!! 😞

reménytelen
És megint dühbe jövünk, Bûnvadászok, Nyomás utána!
gercse
1. vagy második,esetleg a szuperzsaru,nekem ezek tetszettek

Ombika
És megint duhbe jovunk,bunvadaszok,banan Joe,nincs 2 negy nelkul,szuperzsaru,nyomas utana !!

Melyiket erdemes megvenni dvd-n szerintetek?

Ramore
a magyarított címválasztásnál már akkoriban sem álltak a helyzet magaslatán az illetékesek 😞
CLINT EASTWOOD9
még babot
ez már a 14.-dik tányér bab
ezútal suki babot ha lehet

amonserrano
jól tudod, hogy semmi de semmi köze nincs egymáshoz a két filmnek, azon kívül hogy ugyanazok a fõszereplõi😊
csak annó mikor adták itthon, akkor ugye úgy gondolták ez jó címválasztás lesz...

azóta keveri mindketõtt... 😞

reménytelen
Amúgy szerintem eredetileg semmi köze nincs a két résznek egymáshoz. (Csak a színészek)
Nem tudom, hogy a Különben dühbe jövünknek mi az eredeti címe, de az És megint dühbe jövünk eredeti címe az Odds and Evens. Valószínûleg a rulettasztalon megtehetõ variációkra utal (Odd, Even), hiszen a filmben jelentõs szerepe van a szerencsejátéknak.
CLINT EASTWOOD9
Hát ha a két rész között kéne döntetenem akkor az És megint dühbe jövünk

gercse
nekem is, bár az elsõ része is jó

reménytelen
-Mennyibe kerül a mûtét?
-Á, nem sok, százezer dollár...
-SZÁZEZER DOLLÁR?
-Tudod, a papi kék szemeket akar, és az tovább drágítja... <#vigyor>

Nekem az És megint dühbe jövünk a kedvencem!
Bunkó vagy, Bugsy!
CLINT EASTWOOD9
Valakinek megvan a Don Matteo sorozatból az elsõ évad?

cSuwwi
-Rendben van, én megvédem. De akkor azt kell tennie, amit mondok. Különben megtudja, hol lakik az Úristen. És nincs többé ló után kötött hintó 😊
-Jó, ha ragaszkodsz hozzá...
-IGEN, RAGASZKODOM!

shit happens

Ramore
egy kukkot sem értek a makogásodból
CLINT EASTWOOD9
azért a filmek csak nem fognak örökre kilõnni a nagy világból ilyen sose legyen ilyet kimondani is bûn mindig legyen film ilyet ne mondj soha bazeg

Ramore
"minél többen másolják még az 1000 forintos dvd-t is, annál kevesebb új film fog megjelenni, vagy jóval drágább lesz"

szerintem a két dolog között nincsen összefüggés, ellenben a 4000-8000Ft-os dvd árak a magyar fizetésekhez képest nevetségesek és irreálisak, ezért elöbb-utóbb a kiadók rá fognak jönni, hogy 1000-2000Ft-ért még el lehet adni a filmeket, de többért már nem.
Buddy
én kapok 1000 forintot, a dvd a tiétek, oké?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

CLINT EASTWOOD9
még többre is

mondjuk 1000 pénz egy dvd-ért egyáltalán nem kis stilû ajánlat :-) geronimo - ha nem fogadod el a törzsfõnök haverjai beragasztanak a tolószékbe úgy 6 hónapra...

vicen kívül,minél többen másolják még az 1000 forintos dvd-t is, annál kevesebb új film fog megjelenni, vagy jóval drágább lesz...
amonserrano
szerintem is megéri megvenni... 1000 ért az eredeti elég méltányos... ha irogatsz és postázol az is majd ennyire jön ki....

CLINT EASTWOOD9
Valakinek megvan a Bosszú elPasoban?

Te mocskos.... Van pofád koldusoktól lopni?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Ramore
a filmeket, amelyeket felsoroltál személy szerint nekem egyik sem tartozik a kedvenceim közé, sõt..... lehet, hogy a vacak szinkron miatt? nagyon könnyen lehetséges

ízlések és pofonok
1000 forintért bármelyiket megkapod eredetiben. szerintem nem nagy pézz

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

CLINT EASTWOOD9
mért nem valami megosztó programmal próbálkozol drága a posta