4113
-
#3753 -
#3752 a hir nem igaz... tehát a szuperhekusok nem jelent meg DVD-n... ne is keressétek:)
-
#3751 Szerintem az egyik leggyengébb filmjük -
#3750 Nekem megvan VHS-en! -
#3749 még senki se látta sehol.. állitag egy ember megvette Veszprémben... de ez minden amit tudni rola... azt se hogy ki adta ki.. azt se hogy milyen.. legyetek turelemmel.. előbb utobb mindenhol kaphato lesz.. ha télleg igaz a hir... -
#3748 jo kérdés,énse látom ezt a filmet seholse DVD-n -
#3747 Ma vettem meg a nyolcadik dvd-met!
Honnan tudom megrendelni a Szuperhekusok filmet?
Most vettem észre, hogy ilyen is van! Még sosem láttam!
Ha valaki tud egy linket?! -
#3746 ez érdekesen hangzik... de mindenesetre, ha te ugyis itt laksz... majd valamikor osszehozhatnánk egy angliai BSTH találkozot is... egy embert tudok még londonban aki tagja a klubunknak amugy is:) tehát már hárman vagyunk:) -
#3745 ááááááááá
BUDpapó az Isten(H) imádom az összes filmjét
Bünvadászokat 35ször látam :} -
Pimpoapo #3744 Hali...
Koszi a gyors valaszt...
Nekem AOL-em van es azzal nem megy... Vmint Nyugat-Londonbol probaltam egy konyvtarbol onnan se ment vmit egy internet kavezobol es onnan se, ezert gondoltam hogy talan Angliaban nem elerheto...
Majd holnap lecsekkolom az egyik ismerosomnel, neki BT elofizetese van, ha nala se megy akkor Uxbridge-ot es kornyeket megatkoztak... :) -
#3743 szia... speciel én is angliábol netezek... és teljesen jol elérheto...
nekem sima BT-s netem van.. de probáltam már régebben konyvtárbol is... és még a munkahelyemrol is.. mindenhonnan bejott... sot probáltuk már Eclipse és NTL nettel is Londonbol... mindegyik pozitiv eredmény:)
sot van egy kis számlálo az oldalon, ami azt mutatja ,hogy Magyarországon kívul még nézik a lapot Romániábol, Németországbol, Olaszországbol, UK, USA, Szlovákia, Spanyolország, Hollandia, Ausztria, és egyéb ismeretlen helyekrol is..
tehát ezen adatok alapján majdnem biztosra mondhatom, hogy sajnos a te készulékedben van a hiba:((( legalábbis én remélem, hogy nem a mienkben..
sorry... probálgasd tobb helyrol... www.spencerhill.hu -
Pimpoapo #3742 Hali!
Mivel privit nem lehet kuldeni ezert itt szeretnem megkerdezni Serrano-tol, (ha nem tevedek te tagja vagy a spencerhill.hu oldalt uzemelteto csapatnak) hogy a spencerhill.hu miert nem erheto el kulfoldrol...? En speciel Angliabol probalom... Varhato-e vmi valtozas a jovoben...?
Valaszod elore is koszi...
-=Pimpoapo=- -
#3741 Néztem a Sport1-en a box-klasszikusok műsort és kinek az egyik meccsét adták le? Carlos Monzon-ét. Az a pali egy bivaly volt, a 12. menetben (lett volna még 3) is úgy ment mintha az első lett volna és úgy kiütötte az ellenfelét mint a szart! -
#3740 előbb volt a Nincs kettő négy nélkül és nem kommentálja senki? -
#3739 Ma láttam a Film+-on az Őrangyalok-at.
mostanában vetitik, akit érdekel -
Tom Alien #3738 Szószátyár fiú az a Geronimo! -
toser #3737 Hello,ha vkinek kellene nekem megvan az összes filmjük dvd-n,már amit magyarországon valaha is bemutattak,66 db film.(eredeti dvd-k) -
#3736 jáááá ez az :D -
Hoopy #3735 port.hu-s leriás -
Hoopy #3734 az a "forditsd oda a másik orcádat is" nem? -
#3733 Van egy filmjük, amit kb 15 éve láttam és sose adják.
2 papot vagy misszionáriust játszanak, hajóval mennek benne valahova közép vagy dél-amerikába talán
emléxem anno nagyon bejött az a filmjük pedig (kár hogy nem adják le soha)
ja BS-t Pedró atyának hívták benne, TH-t meg G atyának (g, mint gályarab :D)
látta valaki? -
Lipi1980 #3732 EZ AAAAZZZZZ!!!
Thanks a lot... -
#3731 itt keresd "Coro dei pompieri" néven.. -
Lipi1980 #3730 Én is ezeken a filmeken nőttem fel...
Emlékszem, hogy a Seriff az égből és a Serrif és az idegenek c. filmet még narrátoros kalóz változatban láttam! Akárhányszor néztük meg, mindig rettegtünk az idegenektől, és szorítottunk a kis H-7-25-nek!!! Sosem felejtem a kis srác arcát, pluszz a "csodalámpáját"!
Akárhányszor nézzük újra, mindig előjönnek azok gyerekkori érzések! Egyszerűen fantasztikus! Sosincs akkor flash a nosztalgiában, mint amikor Bud Spencert nézem, akár Terence Hill-el, akár annélkül...
Az egyik filmjüknek keresem az egyik betét zenéjét: A film címe talán "különben dühbe jövünk", de nem biztos. A jelenet az, amikor egy bérgyilkos ki akarja őket nyírni, és a Bud egy kórusban pam-pam-ol, mert éneklésnek nem mondanám;) Folyamatason mozog a férfi és a női részleg között és amint átmegy a női részbe akkor értelem szerűen magasabb hangon nyomja tovább! Arra már nem emlékszem pontosan, de mintha Terence Hill is ott állna (egy ideig) a kórusban, majd amikor kiszúrja a gyilkost, akkor kilép a énekkarból és elkapja a bérgyilkos grabancát!
Remélem, hogy valaki emlékszik erre a nótára, és segíteni tud nekem abban, hogy honnan tudnám leszedni!
Előre is köszi a segítséget!
Bud& Terence forever...
Üdv mindenkinek! -
kev #3729 Ezeken a filmeken nőttem fel. Ma is szivesen újranézem bármelyiket, akárhányszor.)
Érdekesség : Filmjeik meghóditották az egész világot, kivéve Amerikát - pedig Amerikai momentumok bőven szerepelnek bennük. Mégis, Amerika az egyedüli hely, ahol nem nagyon ismerik őket. Szégyen.)
-
#3728 Hill was born Mario Girotti (he used his birth name onscreen until 1968). Hill was born in Venice but spent the WWII years living in Dresden, Germany. -
paulthomas #3727 Hali.Nemtudjátok honnan lehet ne leszedni a nyomás utána című filmüket??? -
#3726 Tudom, bunkó....:D -
#3725 Bugsy! Megmondjam mi vagy? :) -
#3724 köszi:) -
#3723 www.spencerhill.hu
DVD menu...
azon kivul még most jelent meg a napokban az Ezer pofon ajándékba és a Vadnyugati Casanova.... tehát az oldalon lévokhoz adj hozzá kettot:)
-
#3722 tudja valaki kb, hogy összesen mennyi film van dvd-n forgalomban a piacon jelenleg amiben ők együtt vagy külön külön szerepelnek? -
#3721 Én ma vettem meg a Különben Dühbe Jövünk dvd-t 950 ft-ért. Nem rossz ár sztem. -
#3720 egy olcsó, de ha már 5-6 filmet veszel akkor 10 rongy,,, -
#3719 csak egy kis emlékezteto itt is... steno szavait idézve:
Hello!
Remélem nem felejtettétek el, hogy vasárnap SpencerHill Magic Band koncert a Lomposban! 18 órától kezdünk, hogy ne nyúljunk be az éjszakába. Filmvetítés nem valószínű, h lesz, de rendeltem babot, meg sok piát :) Az együttes már nagyon izgatott, szóval mindenki jöjjön!!! Kötelező, mert különben...különben elkalapálok mindenkit :) Ezt tényleg vegyétek komolyan, mert a Lompos csak miattunk nyit ki, ugyanis átalakítás miatt egész szeptemberig zárva lesz!
Minden jót!
-
#3718 cdgalaxis.hu
Rettentő olcsón 1 max 2 ezer forintért megvehtő dvdn. -
Sam87 #3717 csá!!!!!
vm. oldal??
ahhonoonn le lehet szedni a filmjeit. -
#3716 Premier -.- -
#3715 Most megy a Különben dühbe jövünk.... -
gabf1 #3714 zsg-255