Bud Spencer & Terence Hill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek nincs meg dvd-n vagy videó cd-n vagy akármi más számítógépen lejátszható formátumban a Zsoldos katonák címü film ? Bud Spencer játszik bennt.
Ha valakinek mgvan akkor nagy szivességet tenne ha felvenne msn-en vagy küld mailt. és szeretnék kérni egy szivességet.
MSN.: [email protected]
E-mail.: [email protected]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Érdekelne hogy tud e valaki valamit a Piedona sorozatban feltünt néger fiuról Bodoról?
Ki is õ?Jelenleg mivel foglakozik,és hasonlók!!!!!
Kössz a segitséget!!!!
...
(- Ahhoz neked semmi közöd...)
:))
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu
érdekelne a Szuperhekusok magyar szinkronnal, ha van valakinek valamilyen formában, akkor ha kell be tudom digizni asztali DVD íróval
nekem nem szukséges.. megvan vhsen.. amennyiszer nézem.. arra pont jo:)
de ha a tobbiek igénylik.... elore:)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Honnan tudom megrendelni a Szuperhekusok filmet?
Most vettem észre, hogy ilyen is van! Még sosem láttam!
Ha valaki tud egy linket?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
BUDpapó az Isten(H) imádom az összes filmjét
Bünvadászokat 35ször látam :}
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
Koszi a gyors valaszt...
Nekem AOL-em van es azzal nem megy... Vmint Nyugat-Londonbol probaltam egy konyvtarbol onnan se ment vmit egy internet kavezobol es onnan se, ezert gondoltam hogy talan Angliaban nem elerheto...
Majd holnap lecsekkolom az egyik ismerosomnel, neki BT elofizetese van, ha nala se megy akkor Uxbridge-ot es kornyeket megatkoztak... :)
nekem sima BT-s netem van.. de probáltam már régebben konyvtárbol is... és még a munkahelyemrol is.. mindenhonnan bejott... sot probáltuk már Eclipse és NTL nettel is Londonbol... mindegyik pozitiv eredmény:)
sot van egy kis számlálo az oldalon, ami azt mutatja ,hogy Magyarországon kívul még nézik a lapot Romániábol, Németországbol, Olaszországbol, UK, USA, Szlovákia, Spanyolország, Hollandia, Ausztria, és egyéb ismeretlen helyekrol is..
tehát ezen adatok alapján majdnem biztosra mondhatom, hogy sajnos a te készulékedben van a hiba:((( legalábbis én remélem, hogy nem a mienkben..
sorry... probálgasd tobb helyrol... www.spencerhill.hu
Mivel privit nem lehet kuldeni ezert itt szeretnem megkerdezni Serrano-tol, (ha nem tevedek te tagja vagy a spencerhill.hu oldalt uzemelteto csapatnak) hogy a spencerhill.hu miert nem erheto el kulfoldrol...? En speciel Angliabol probalom... Varhato-e vmi valtozas a jovoben...?
Valaszod elore is koszi...
-=Pimpoapo=-
Kojiro ergo sum.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szinkronrendezõ: Dezsõffy Rajz Katalin
2 papot vagy misszionáriust játszanak, hajóval mennek benne valahova közép vagy dél-amerikába talán
emléxem anno nagyon bejött az a filmjük pedig (kár hogy nem adják le soha)
ja BS-t Pedró atyának hívták benne, TH-t meg G atyának (g, mint gályarab :D)
látta valaki?
Kojiro ergo sum.
Thanks a lot...
Emlékszem, hogy a Seriff az égbõl és a Serrif és az idegenek c. filmet még narrátoros kalóz változatban láttam! Akárhányszor néztük meg, mindig rettegtünk az idegenektõl, és szorítottunk a kis H-7-25-nek!!! Sosem felejtem a kis srác arcát, pluszz a "csodalámpáját"!
Akárhányszor nézzük újra, mindig elõjönnek azok gyerekkori érzések! Egyszerûen fantasztikus! Sosincs akkor flash a nosztalgiában, mint amikor Bud Spencert nézem, akár Terence Hill-el, akár annélkül...
Az egyik filmjüknek keresem az egyik betét zenéjét: A film címe talán "különben dühbe jövünk", de nem biztos. A jelenet az, amikor egy bérgyilkos ki akarja õket nyírni, és a Bud egy kórusban pam-pam-ol, mert éneklésnek nem mondanám;) Folyamatason mozog a férfi és a nõi részleg között és amint átmegy a nõi részbe akkor értelem szerûen magasabb hangon nyomja tovább! Arra már nem emlékszem pontosan, de mintha Terence Hill is ott állna (egy ideig) a kórusban, majd amikor kiszúrja a gyilkost, akkor kilép a énekkarból és elkapja a bérgyilkos grabancát!
Remélem, hogy valaki emlékszik erre a nótára, és segíteni tud nekem abban, hogy honnan tudnám leszedni!
Elõre is köszi a segítséget!
Bud& Terence forever...
Üdv mindenkinek!
Érdekesség : Filmjeik meghóditották az egész világot, kivéve Amerikát - pedig Amerikai momentumok bõven szerepelnek bennük. Mégis, Amerika az egyedüli hely, ahol nem nagyon ismerik õket. Szégyen.)
Kojiro ergo sum.
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
DVD menu...
azon kivul még most jelent meg a napokban az Ezer pofon ajándékba és a Vadnyugati Casanova.... tehát az oldalon lévokhoz adj hozzá kettot:)
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Hello!
Remélem nem felejtettétek el, hogy vasárnap SpencerHill Magic Band koncert a Lomposban! 18 órától kezdünk, hogy ne nyúljunk be az éjszakába. Filmvetítés nem valószínû, h lesz, de rendeltem babot, meg sok piát :) Az együttes már nagyon izgatott, szóval mindenki jöjjön!!! Kötelezõ, mert különben...különben elkalapálok mindenkit :) Ezt tényleg vegyétek komolyan, mert a Lompos csak miattunk nyit ki, ugyanis átalakítás miatt egész szeptemberig zárva lesz!
Minden jót!
Rettentõ olcsón 1 max 2 ezer forintért megvehtõ dvdn.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vm. oldal??
ahhonoonn le lehet szedni a filmjeit.