4113
-
#3833 Heppi Börszdéj! :) -
#3832 Nem tudja valaki, hogy Buddy-nak mi volt az a sorozata ami 10 részből állt, és valami nyomozót alakított benne. 2001-ben adta is valamelyik kereskedelmi csatorna. Nem az Extralarge, az biztos. Azt ismerem. Valami más címe volt... -
#3831 ez jó lenne :D -
#3830 THX -
Seten #3829
Hogy Kőhalmi Zoltánt idézzem:
Jó volna ha lenne egy 48-as szabadságharc témájú Bud Spencer-Terence Hill film amit a nemzeti ünnepeken is adhatnának.
Így nézne ki a dolog:
Bud Spencer - Kossuth Lajos
Terence Hill - Petőfi
(Mivel láthatjuk, hogy alkatilag teljesen rájuk van szabva a szerep.)
A cselekmény:
Kossuth babot rendel a Pilvaxban és belekötnek a pincérek, majd jön Petőfi és mindenkit lever egy biliárd-dákóval.
Kell még a filmbe egy néger kisdobos és egy Habsburg motoros banda (akik heroinnal terítik a Monarchiát)
-
#3828 nekem is privit plz -
csoxer #3827 thxx,jóhasznát veszem:) -
Dexantreal #3826 Privi ment. -
csoxer #3825 Engem is érdekelne..megtudnád dobni esetleg privivel? -
Dexantreal #3824 Thanks! -
#3823 küldtem privit. -
Dexantreal #3822 Váhhh... kár, hogy csak ma néztem ide. Jó rész, szeretem. Letölthető valahonnan? :S A netről, azt tudom... esetleg valami útmutatás, vagy ilyesmi... de nem fontos. -
tengereszvince #3821 azt már láttam -
#3820 Na mi lesz ma este a Film+ -on 19:05 kor?
...És megint dühbe jövünk!!!! -
#3819 Nah, kicsit elfeledkeztem a feladványról, de:
Ő ugye Nicolette Larsson, aki a Let Me Be The One-t énekli, ami a Keményfejű zenéje. Akkor szól amikor Luke és Matt "szórakoznak kicsit" :) -
#3818 ahogy lattam a neten.. eleg hires enekesno... sajna csak volt... 97 ben meghalt:(
az lehet hogy Kim McKay neven szerepelt volna az esmegint duhbe jovunkben?? mert igy vna feltuntetve.... biztosak vagytok benne hogy o az?:) -
#3817 ver iz dö bannör?! -
#3816 paróka* -
#3815 képzeld el szőke göndör parákában -
#3814 hat azt is kerdezhetnem: ez a tunderke meg ki?
hat meg a nevet is megneztem.. de meg igy se sikerult rajonnom:(
lehet hoy mar telleg oreg vagyok es rozsdasak az izuleteim? -
#3813 Főleg Amon Serranonak megy a kérdés: :)
Ki ez a hölgy aki a képen látható:
?????
Nem ér lesni a linket! -
gTWELVE #3812 hezagos a topic, de nekem is megvan a Don Camillo.. nagyon jo.
Multheten egyik este leultem es Megneztem sokadszorra az es megint duhbe jovunk-et. :D
Kb 6 evvel ezelott meg kazettan neztem egy felkilos solettkonzervel, meg egy uveg hubertussal a Kincs ami Nincset.. Kibaszott jo volt.. :DDD
Nektek melyik a kedvencetek? -
#3811 Don Camillo van DVD-n! pl. Stop-Shop MM. -
#3810 Multkor voltam könyves boltban,de a végén dvd-t vettem:
Akik csizmaban halnak meg, Az ördög jobb és bal keze, Nevem senki.
jövő héten veszek még 5-ot minimum.
Amugy a Don Camillo van DVD-n mert azt nem láttam?
-
Cike #3809 jaj bocsánat basszus rossz forumba irtam be
bocs mindenkinek -
Cike #3808 ahogy látom nem igazán vagytok a forum témájánál illetve a ciménél de a lényeg hogy ezt honnan veszitek hogy lesz 3. évad ez biztos????? -
greenish #3807 Üdv mindenkinek!
Toser!Nagyon érdekelne az oldalad, rákerestem, de jelszóval lehet hozzáférni...Hogy is van ez?
köszi
-
#3806 Aladdin? De jó is lenne ha kiadnák. -
#3805 tessék -
lalahat #3804 A kincs ami nincs -ből -
lalahat #3803 Nem tudjátok hol lehet letölteni a Movin Cruisin -t????????????????
-
toser #3802 Viszont amiket még nem adtak ki azokat sajna én sem tudom hogy mikor fogják,de én azt hallottam hogy pl. Aladdin-t ki akarja adni egyik forgalmazó,de nem tudják még egyenlőre kiadni mert nincsenek tisztázva a szerzői jogok,és ezért nem adták még ki.üdv. -
toser #3801 Hello,"nem olvasol híreket?"...hogyne olvasnék!,de te nem tudtad hogy a piedone sorozatot Magyarországon már KÉTSZER is kiadták DVD-n,csak éppen mind a 2X rosszul,nézd meg pl. hogy recseg benne a magyar hang.Ezért ki fogják adni harmadjára is,de most már normális minőségben.üdv. :) -
#3800 A Piedone már megjelent!!! Nem olvasol híreket? www.spencerhill.hu Lehet, hogy újra adják ki. Én olyanról érdeklődnék amit még eddig nem adtak ki. -
ptibi #3799 Üdv Toser!
írtam neked de még nem válaszoltál fontos lenne a dolog írj privit -
toser #3798 Hello,én úgy tudom hogy a Piedone mind a 4 részét ki fogják adni a közeljövőben,de azt hogy mikor még senki sem tudja sajna.... -
#3797 Tudja valaki, hogy mi lesz a következő Bud&Terence DVD film amit kiadnak? A www.spencerhill.hu -t ismerem. Viszont ott nem szerepel a listában az "Én vagyok a fegyver" Terence Hill-es DVD, ami már megjelent.
Ha valakinek van infója, megoszthatná velem!
Thanx. -
#3796 www.spencerhill.hu -
Vercetti 1 #3795 Sziasztok vki le tudná írni az összes Bud Spencer Terence Hill filmek címét??? Kösszi. -
#3794 Bombajó Boxolo?