4113
-
#2432 egész biztos, hiszen a spencerhill.hu oldalon a számnak a dalszövege is fent van, Switch. -
#2431 a báróné szalonjába? -
#2430 és biztos ez a címe bájgúnár? -
#2429 -
#2428 Tudom is, hogy havá kell mennünk! -
#2427 Amikor betér Johnny Firpo a vendéglátó egységbe, ahol biztosan nagyban megy a játék, ahol felkínálják neki a kockázást, de ő inkább pókerezne, csak nem igazán tud. Nos ebbe a discoba amikor belép pörögnek a fények, táncolnak egy páran és szól ez a szám. -
#2426 igazad van, akasszák föl magukat -
#2425 az melyik is kedves kuzin? -
#2424 Nincs meg valakinek a SWITCH című betétdal jó minőségben és teljes verzióban az És megintből? -
#2423 fenébe a konkurenciával, én ma jól akarom érezni magamat! -
#2422 frissítettem az spencerhill.hu -t jó sok idő után.....
de felkerült egy két érdekes dolog..... Bud új filmjéből egy trailer... nevem senki full album.... meg egy riport Buddal (friderikusz csinálta vele)
jó szórakozást hozzá
-
#2421 hát el is lehet állni az üzlettől és kettőnknek szembenézni a konkurrenciával -
#2420 ezek állatok, nem gondolod kedves Qzin? -
#2419 micsoda kifejezések.....utolsó szemét....beköpni -
#2418 de miért nem kérdezted meg az újságárust, hogy milyen újságról maradtál le?
és miért nem vetted le a zakódat? -
#2417 11:1-hez? Bunkó vagy Bugsy! -
#2416 akkor szeretnék én is egy ilyen Zsoldoskatonát, de nem 2 az egyhez, hanem 11 az egyhez -
#2415 lehet, hogy nemrég rakták oda -
#2413 én nem tudom mit láttot Ramore....
de régebben a Cinema magazin mellékleteként megjelent ez a film..... ha nem találod az autóst, akkor próbáld meg ezt megszerezni azt hiszem a novemberi számban volt.... max a ripje majd lehet felkerül valahova a netre..ha mégse sikerül megszerezni.... -
#2411 szerintem ne a chat-en kérdezősködjél, hanem egy újságárus(ok)nál -
#2409 Én ezt a feliratot láttam az újságon. -
#2406 Na akkor megpróbálok segíteni, az újság címe, ha jól láttam a következő:
Autó katalógus 2004 -
#2404 de hát hogy csináltad, amikor 4 lapot kértél? -
#2403 részemről rendben -
#2402 milyen szerencse, én is épp a Moszkva tér felé megyek....és tudom, hogy Te is oda tartasz -
#2401 csak mi ketten játszunk már, férfi a férfival, szemtől szemben és csak 5 lappal játszunk! -
#2400 moszkva téren a hamburger árus melletti pavilon ablakában még ott van egy példány! -
#2398 nem akarnak JohnyFirpo -
#2397 olyan a szeme, akár a sasé -
#2395 szerintem ha tegnap látta Ramore, akkor még valószinüleg nem kapkották el:))
-
#2393 és ők nem játszanak? -
#2392 az a rozzant bárka fél milliómba van. -
#2389 akkor most csak mi beszélünk az újságossal.....és csak 5 lappal -
#2388 tudom főnök, figyelmetlen! -
#2387 az lehet, viszont megmondjam mi vagy? :) -
#2386 tudod ki fogja ezt neked megmondani?
az újságárus! -
#2385 a hülyeséged, hogy nem figyelted meg, lehet, hogy 2290 ft-ba kerül :))) -
#2384 ez azért túlzás, de az abszolút bestek mindenképp.....most szerezzük be ugye dvd-n őket (lecseréljük a vhs-eket :)) -
#2382 Nézd, eldobtam. Na mutasd! -
#2381 Szerintem ugyanaz a kiadás, sajnos nem figyeltem meg rendesen az autós magazint, csak a király dvd-t! :) Biztos minden valamire való újságosnál lehet kapni, így könnyen kinyomozható, melyik magazinban van.