Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne szemeltelj itt a warezoddal, ilyenekkel menj már át a programok beszerzésébe!

Ti letudtok tölteni Bud Spencer és Terence Hill filmeket?
Légyszives segítsetek!

BECKHAM

Banyapapa
PACCS!!!!!!!!
Páncél auto igen, páncél auto igen..........

FrezeR
Boldog szülinapot Terence Hill-nek, igy utólag is! 😊

[Walaki]D`Lair
páncélautó neeem páncélautó neeem...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ti honnan tudtok letölteni Bud Spencer és Terence Hill filmeket!

BECKHAM

most nézem csak, az rtlklub csak nem szedte össze magát, a csendõr nõsül borítójára a st trtropezi csendõrbõl raktak rá képeket...
igérem, a pirinyó, a behemót és a jófiú filmmel nem fogok ennyit pancserkodni. ha 12-es karika nélkül adják, isteni minõségben felveszem.
felvettem a don camillot. az elsõ 30 mp-rõl lemaradtam, de a minõség nagyon jó lett. Leszámítva persze a hangot, mert annyira kapkodtam, hogy a felvételi szintet nem állítottam kicsire, így aztán az elég torz, de nem érdekel, ehhez a filmhez jó lesz. A TV2-t egyre inkább díjazom mostanában, hogy jó szinkronnal, szélevásznúan adja le a filmet, ráadásul most se 12-es se tv logo nem volt. (a v logot ugyanis afekete csíkkal együtt le lehetett vágni.)
amonserrano
passz....de már annyi hír van róla hogy él😊)))

múltkor írt egy levelet a levlistára.... össze van gipszelve meg ilyesmi.... de azt ígérte, hamarosan lesz megint HUB...meg egy csomó új dolog természetesen😊)

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

Jorry mikor jön már haza??
amonserrano
sajna a szerver nem megy.....az meg hogy az [email protected] nem létezik errõl nem tudok...utána nézek.... elvileg mennie kéne....

köszi hogy szóltál....

amúgy a letöltést illetõen én is a DC++-t ajánlom...de hamarosan megpróbálom megcsináltatni, hogy az oldalról is menjen...

[Walaki]D`Lair
JURRRDIK GIGYI BARRDIK...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ramore
Te, Anulau, a papád õrült!
[Walaki]D`Lair
Anulu jönni urile mutatni ambada hmmm....

Ramore
Figyelj Anulu, mi most megyünk harcolni, érte?
[Walaki]D`Lair
tütütttüti tütütu....tututu...tututtututtu

Ramore
jó hangod van, tovább is dúdolhatnád 😊)
[Walaki]D`Lair
Movin movin movin tütütütüttü Krúzin krúzin krúziiin...

Ramore
dc-rõl le lehet vakarni
Hela!

Tudnatok segiteni? A spencerhill.hu-n vagy egy video a "csemege" menupont alatt. Bud latogatasa magyarorszagon a friderikuszban. Nem lehet letolteni (fajl nem letezik) talan az ekezet es a szokozok miatt nem jo. Irtam mar a [email protected] mail cimre de ilyen cim nem letezik.

Aki tud valamiben segiteni az ugyben (normalis fajlnev vagy link stb. annak nagyon orulnek)

Elore is koszi

Ramore
A válasz pofon egyszerû, mert a királyi tv egész egyszerûen vagy eladta, vagy kidobta, vagy valahogyan megrongálódott a kópiájuk.

Emlékszek a jelenetre, én pl a légiós részt szerettem talán a legjobban, a folytassa sorozatban könnyeztem a nevetéstõl, a tv2-es filmen inkább sírni tudtam volna! Pocsék szinkron, szinte minden poén félrefordítva, elrontva. Egy szóval szörnyûség!
na igen, a Folyton folyvást folytassa az nem semmi. volt egy részlet az egyikben a Folytassa, amikor önnek megfelelbõl.

Azt már háromféleképpen halottam szinkronizálva, de ez volt a legjobb:

amikor mentek a jósnõhöz, ls olvassák a táblát, hogy hamarosan visszajövök. Mire Sid megszólal:
- Na megkaptuk az elsõ jóslatot.

Hát ehhez a képest a többiben:
- Remélem csak viccel.
meg hasonló hülyeségek. dehát ez van, bár én még most sem értem, hogy miért szükséges újraszinkronizálni filmeket...
Ramore
hát amiket a tv2 és a dunatv-n leadtak, azoknak pocsék volt a szinkronja, és nem kevés részrõl van szó, amit elrontottak.

Ezért írtam, hogy régebben a királyi tv-n a Folyton folyvást folytassa sorozat szenzációs volt. Nekem nagyrésze megvan vhs-en, csakúgy mint a filmek is.
azok amiket kiadtak, mind megvan. igaz, újra lettek szinkronizálva, de ugyanazok a színészek szinronizálták szerintem. egyét poén tényleg eltûnt, na mindegy. A folytassa hENrikhez van régi szinkornom egyébként vhs-en.
Meg azt is tudni kell, hogy ezek nem a legjobb részek, gondolo ezek voltak a legolcsóbbak. Angilából megrendeltem dvd-n a Folytassa a kempingezést, ahhoz is van régi szinkronom.
És megvan dvd rippben a Folytassa külföldön és a folytassa újra doktor, melyekhez szintén van szinkronom. de mielõtt itt iogazítgatnám a szinkronokat meg szeretnék arrül gyõõzdni, hogy nem adják-.e véletlenül ki valmelyiket a közeljövõben.
Ramore
egy pár folytassa film már ki lett adva dvd-re, egyrészt magazinok mellett, másrészt valami noname kiadó által. régebben a tévében ment a folyton folyvást folytassa, azt láttad anno? király szinkronnal készítették el, mostanában amikor leadnak egy-egy részt a tévében, mindegyiknek más a szinkronhangja és ráadásul élvezhetetlen, pocsék.
mennyi igaz ebbõl a pletykûánól, hogy a Fantasy Film ki fog adni 4 folytassa filmet a tavasszal?
Megjelent a Piedone a zsaru BUJTOR szinkronnal!!!
no igen...én is valahogy így tervezem. Inkább nézem a külföldi dvd rippeket normális minõségben. Remélem idõvel kijönnek elfogadható kiadásban is.

Tudnál nekem segíteni a Le Gendarme et les Extra-Terrestres c. szám megszerzésében? Ez a földönkívüliek egyik betétdala volt. Végtelenül hálás lennék, ha feltöltenéd a SpencerHill ftp-re, vagy ha van kedved és tudsz, feljönnél valamelyik hubra...
most fogok írni egy dvd-t, rajta mind a 6 csendõrsorozat a francia dvd rip kép + eredeti magyar szinkron. ezek divxben. Plusz rámegy a Funes filmek zenéibõl kiadott album, ezen mind a a 6 csendõr film filmzenéje rajta van. (kb 20-25 szám). Rakok még rá Filmográfiát, életrajzot, képeket, köztük a létezõ elérhetõ összes borítóval.
Hát én sem örülök, hogy az RTL Klub hozzányúlt a csendõr-sorozathoz is.
Azthiszem, maradnak a Divx-ek, azok legalább normális képformátumban vannak, s a minõségük is elég jó ahhoz, hogy dvd-t lehessen csinálni belõlük.
Ramore
szerintem nem is létezik bujtorosan, sajnos
amonserrano
esetleg neked megvan bujtorosan?😊)) mert akkor érdekelne.

Hiányos ûrt pótoltak vele😄

mit szóltok hozzá, hogy az rtlklub kiadta a csendõr sorozatot dvd-n?
tudtommal az xpress.hu ad a legtöbb kedvezményt...
Ramore
"lehet nem is tetszene ha látnám bujtorosan"

Ezt azért erõs túlzás!
FrezeR
köszi a cimet

amonserrano
érdekes..ezen a dvdfutaron fent van az ésmegint dühbe jövünk...és nem azzal a borítóval amivel kiadták hanem az angol borítóval.... nem is megtévesztés..... mondjuk a kincs ami nincsnél még borító sincs....

amonserrano
persze.....Szuperzsaru (Szersén Gula)a Bûnvadszok meg rendes

de mondjuk a banán joe-nál annyira megszokott a kránitz szinkron hogy már majdnem ez számít az eredetinek... amúgy mint már leírtam sztem jól megcsinálták ennél a filmnél.... lehet nem is tetszene ha látnám bujtorosan...

amúgy megrendelni én meg a netpiac.hu -t ajánlom mindnekinek...velem mindig nagyon korrektek voltak eddig, és sokszor már a vállallási idõ elõtt meghozzák...

Ramore
Jól sejtettem, Kránitz szinkronért egy fillért sem adok! A másik két dvd ereedeti szinkronnal van kiadva?
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FrezeR
hol lehet rendelni ezeket a dvdket?

amonserrano
kránitz....

a hub meg amíg jorry nem kerül elõ..addig nem mûködik...

Ramore
A Banán Joe Bujtor szinkronos?
Scooter
EMBEREK!
Megjelent DVD a
"Bûnvadászok" (Bud and Terence)
"Banán Joe" (Bud)
"Szuperzsaru" (Terence)
Lehet lecsapni rá 😊
Vagyis kötelezõ jelleggel :-)
Nekem mind a kedvencem. Remélem sok embert sikerül felvillanyoznom!
Ramore
Megszünt a dc-s BudTerence hub?
Ramore
Én természetesen tréfából írtam, hogy "kárpótlás", hiszen mindenki tudja, hogy ezzel a húzásukkal az összes létezõ filmet lealázzák.

PM ment
LittleL
-Hé bájgúnár, egy mesterlövést.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

olvastam lentebb hogy keresgélitek a Zsoldkoatonát. én átmásolom annak aki már sehol se találja. DVD 5 formátumú lemezen van, szóval áttömöríteni se kell, sõt borítót is saját szekennelésût teszek a lemezre, jó nagy felbontásban. Akit érdekel, annak lemezárban megcsinálom.

email címem:

[email protected]