Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ebben mi a kárpótlás? egyszer egy évben leadnak reklám nélkül egy filmet, és akkor is egy ilyen félnótás zsidó seggnyalást
Al Bundy23
"ja és a pisztáciát ki ne sporold" 😊

IBANEZ UV777 Rulez

zaki
jaja, én még fel id vettem anno a filmet, meg is van kazin. philadelphia-t láttad, tom hanks játszik benne oscart is kapott, az ügyvéd meg denzel washington. ja és benne van banderas is, õ játssza a tom hanks barátját (buzik)

robotnyk
melyik csatornán? mert anno az RTLen is reklám nélkül volt. a 2esen egyszer volt ilyen, Philadelphia címû filmnél (egy aidsest kirúgnak mikor bejelenti a betegségét a cégnél, és bepereli õket)
Ramore
szerintem a kránitz fele annyiért is megcsinálta, hála a tv2 csatornának! de sebaj, kárpótlásul a schindler listáját reklám(!!!) nélkül fogják leadni.
robotnyk
jaja. nem tudom, talán megunta a bujtor a szinkronizálást anno. még csak istenes lenne, ha ugyanazt mondanák alá, de nem, át kell írni az egészet :I
Ramore
Ezzel a szinkronnal egyszerûen élvezhetetlen a film, csak a pocsék hangra tudok figyelni és 10 perc után elkapcs!
LittleL
Most megy a Piedone a zsaru

Van egy zene benne, amikor Piedóne rálép Tom Ferramenti cipõjére a diszkóban. Ez a zene kellene, de jöhet más is.

Ha valaki ismeri beírhatná ide a címét.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Bandee1987
Lenne 1 kérdésem: A spencerhill.hu-n le van irva, hogy hogyan kell elkészíteni a hagymásbabot, de nemtom, hogy milyen fajta babból kell készíteni, és, hogy kb. mennyi babot és hagymát és zsírt rakjak bele, ha mondjuk 4 fõ részére készítek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Én fizetõs ftp-rõl szedtem le tegnap a nincs kettõ négy nélkül címû filmet. Már vagy 20* láttam életemben, de még mindig jót röhögtem rajta( fõleg azon, amikor a kozmetikában a közvetítõnek átadnak egy levelet, elõtte egy ilyen üvegen(nagyitón?) puszit nyom egymásnak az egyik kozmetikás csaj, meg a bajuszos közvetítõ, letakarják a fejét, majd spencer leszedi róla, és egy puszit nyom a csávónak, felejthetetlen jelenet...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

zaki
thx

Ramore
890Ft-ért
zaki
és mennyiért adták?

Ramore
én csak a Pedone Afrikában és Egyiptomban-t láttam, tehát a sorozat 3. és 4. részét.
zaki
na majd a 7végén rákérdezek, úgyis itt lakom a teszkó mellett 😛

Ramore
jó film, a tescoban viszont én sem láttam.....árusítani 😊
zaki
zsoldoskatonát nem láttam...

zaki
mennyiért adják õket? tudsz róluk vmi infót mondani?

spatz
Tescoban most akciós DVD Piedone filmek vannak, pl a Zsoldoskatona 890 Ft....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Ramore
kinek nem 😊) viszont a Bûnvadászok egy remek darab!

Neked megvan a Zsoldoskatona? Nagy film az is.
zaki
a bûnvadászok az 1ik kedvenc filmem tõlük. azt biztos, hogy megrendelem. a többit lehet, de nem egybõl, mert most van fontosabb dolog is, hogy mire költsem a zsetont

zaki
éljeeeeeeeen

amonserrano
csak hogy ti is tudjatok róla.....

nem soká megjelenik a Bûnvadászok, a Szuperzsaru és a Banános Joe DVD-n!!

Bûnvadászok

szuperzsaru

banán joe

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

Crokin
Kisimítalak, mint egy könyvjelzõt!

Repatarurgyán

Ramore
Mi jót fõztél ma, Zeffa?
Ramore
Nyertem 8 millió pontot a flipperen, csak jár valami kedvezmény!
LittleL
- Hé Bájgúnár, egy mesterlövést!

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Ramore
Lehet kapni más újságárusnál is az Autókatalógust a Zsoldoskatona DVD-vel.
Ramore
és még mindig Parancsnok!
Buddy
az ördögbe, hogy magának milyen jó szeme van parancsnok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
nem, a kikötõbe!
Ramore
egész biztos, hiszen a spencerhill.hu oldalon a számnak a dalszövege is fent van, Switch.
Buddy
a báróné szalonjába?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
és biztos ez a címe bájgúnár?

ricsi1

Ramore
Tudom is, hogy havá kell mennünk!
Ramore
Amikor betér Johnny Firpo a vendéglátó egységbe, ahol biztosan nagyban megy a játék, ahol felkínálják neki a kockázást, de õ inkább pókerezne, csak nem igazán tud. Nos ebbe a discoba amikor belép pörögnek a fények, táncolnak egy páran és szól ez a szám.
Buddy
igazad van, akasszák föl magukat

Buddy
az melyik is kedves kuzin?

Ramore
Nincs meg valakinek a SWITCH címû betétdal jó minõségben és teljes verzióban az És megintbõl?
Ramore
fenébe a konkurenciával, én ma jól akarom érezni magamat!
amonserrano
frissítettem az spencerhill.hu -t jó sok idõ után.....

de felkerült egy két érdekes dolog..... Bud új filmjébõl egy trailer... nevem senki full album.... meg egy riport Buddal (friderikusz csinálta vele)

jó szórakozást hozzá

Buddy
hát el is lehet állni az üzlettõl és kettõnknek szembenézni a konkurrenciával

Ramore
ezek állatok, nem gondolod kedves Qzin?
Buddy
micsoda kifejezések.....utolsó szemét....beköpni

Ramore
de miért nem kérdezted meg az újságárust, hogy milyen újságról maradtál le?

és miért nem vetted le a zakódat?
Ramore
11:1-hez? Bunkó vagy Bugsy!
Buddy
akkor szeretnék én is egy ilyen Zsoldoskatonát, de nem 2 az egyhez, hanem 11 az egyhez

Buddy
lehet, hogy nemrég rakták oda

amonserrano
én nem tudom mit láttot Ramore....

de régebben a Cinema magazin mellékleteként megjelent ez a film..... ha nem találod az autóst, akkor próbáld meg ezt megszerezni azt hiszem a novemberi számban volt.... max a ripje majd lehet felkerül valahova a netre..ha mégse sikerül megszerezni....