4113
-
jozsi092 #4033 Miskolc mellől -
#4032 Igen,elirtam,bocs! Egyébként a Youtubon fentvan,csak ugye,az a filmből van kivágva és belebeszélnek. -
#4031 Szia! Én sem találtam sajnos sehol, csupán annyi segítséget tudok nyújtani (ha ez annak tekinthető), hogy elméletileg a zeneszerzők Guido és Maurizio De Angelis. Amit írtál az meg szerintem inkább Corsa camion, tehát "kamionos futam" vagy valami ilyesmi. -
#4030 Sziasztok mindenkinek! Én is a két szinész tisztelői közé tartozom,hiszen többek között az ő filmjein is nőttünk fel.
Van egy jó pár filmem nekem is és természetesen a filmzenék,ami nem maradhat ki a gyüjteményből,nem csak főcimzenéket keresek hanem betétdalokat is,most egy ilyent keresek,de nem tudom ki az előadó,letöltésre,meg aztán végképp nem találom,nem tudom hogyan keressem,
a Banán Joe cimű filmben,amikor a kamionverseny elidul és az az alatta szóló zenét keresem,tudom,nem egyszerű de hátha megvan valakinek a Banán Joe film soundtrack lemeze,a szám cimét kideritettem,azt hiszem Corsa camino a cime.A segitségeket előre is köszönöm! -
mirci #4029 jozsi tavaly én is úgy vágtam neki hogy senkit sem ismertem
teljesen vadidegenekhez szálltam be az autóba.
de mivel közös az érdeklődés ezért mondhatom azt hogy egyből megtaláltuk a közös hangot és mára jó haverok vagyunk ezért is szerveztem miattuk tavaly és ebben az évben is helyi találkozót.
egyébként honnan írsz?
ha esetleg nem vagy a közelemben akkor írj a spencerhill-len a fesztiválról szóló cikk hozzászólásai közé.
hogy utitársat keresel vagy ilyesmi.
én is ott találkoztam a töbiekkel.
mikor fuvart kerestem. -
artschi2 #4028 Fesztivál és programok -
johspeed #4027 hol van ez a fesztivál?? és milyen programok szoktak lenni? -
jozsi092 #4026 szeretnék menni, de eddig úgy néz ki egyedül mennék innen így nem hiszem, de ha rá tudok vkit beszélni akkor megyek... -
mirci #4025 hello jozsi
hát én tavaly voltam először a fesztiválon.
röviden és tömören:
3 napot eltölthetsz egy csodálatos szigeten ahol olyan emberek vannak akiket összeköt a két szinész szeretete filmjeik szeretete.
változatos programokkal filmnézéssel és filmzenei koncerttel.
nem bánod meg ha eljössz felejthetetlen hétvége lessz.
azt elmondhatom hogy a tavalyi programok változatosak voltak sok ember volt így nem unatkozhattunk.
a mostani programot elnézve csak dicsérni tudom kirut mert még izgalamsabb lessz mint tavaly.
remélem ebben az évben is nyerek a kincskeresésen mint tavaly a haverokkal. -
jozsi092 #4024 sziasztok!
vki szokott menni Bud-Terence fesztiválra? milyen szokott lenni? meg egyáltalán hogy működik az egész? -
Jont100 #4023 8 féle Bud Spencer és Terence Hill póló kapható, külön a rajongóknak készítve, a nagy sikerre való tekintettel!
100% pamut, jó minőség, variálható színek és méretek.
Egyedül nálunk!!!
Cím: 1077 Bp. Király u. 69.-Pólónyomda Stúdió
E-mail: [email protected]
-
#4022 Nagyon,nagyon,nagyon megérdemelték. -
H725 #4021 Zsebtolvajok meglopták Terence Hillt:
Itt olvasható részletesen -
#4020 mintha BP fogyott volna -
#4019 -
#4018 Életműdíjat kapott Bud Spencer és Terence Hil -
F Kalifornia #4017 Eladó 19 darab műsoros Bud Spencer Terence Hill dvd egyben:
Nyomás utána
Nincs kettő négy nélkül
Bunyó karácsonyig
Kincs ami nincs
És megint dühbe jöünk
Szuperzsaru
Bűnvadászok
Nevem : Senki
Különben dühbe jövünk
Minden bele fiúk!
Én a vizilovakkal vagyok
Az ördög jobb és bal keze
Az ördög jobb és bal keze 2.
Aranyeső Yuccában
Egy zseni, két haver, gy balek
Akik csizmában halnak meg
Ezer pofon ajándékba
Kalózok háborúja
Isten megbocsát, én nem
http://www.vatera.hu/bud_spencer_terence_hill_gyujtemeny_19_dvd_169069154.html
-
Daza500 #4016 Kössz -
H725 #4015 Bunyó karácsonyig. -
Daza500 #4014 Valaki megtudná mondani:
Melyik volt az utolsó közös filmjük, amiben együtt szerepeltek ? -
H725 #4013 Hali,
honlapotok van, ahol meg lehet kukkantani a mintákat? A Király u-i cím még aktuális? -
Gmarci #4012 A link az előbb lemaradt, tehát itt:
http://www.youtube.com/user/GMarci2#grid/user/4E899BD974BFEB6C -
Gmarci #4011 Már több mint 50 legjobb jelenet Bud Spencer/Terence Hill filmekből ezen a linken. -
#4010 Hali !
A fél lábbal a paradicsomban című filmből érdekelne annak a rockosabb számnak a címe és előadója, ami asszem a taxi-harcnál is szól, meg mikor rohangálnak a szelvényért. Elvileg az eredeti angol nyelvű előzetesben is az szól. -
Gmarci #4009 A régi Bud Spencer-el is foglalkozó oldim új címen érhető el. Sok-sok filmjelenet, interjúk, érdekességek Bud Spencerről. Ezen a címen:
http://web.t-online.hu/molnar342/index.html -
#4008 egyre keményebb vagy Frisco... -
LoGaN92 #4007 egy zene címére és előadójára van szükségem. az Extralarge című sorozat főcímdala. de az "újabb" ameikben Michael Winslow játsza Dumas-t.
Ez az: http://www.youtube.com/watch?v=1sxtMExDIVQ
Valaki segítsen KÖNYÖRGÖK!!!!
köszi -
#4006 Most hallottam az RTL-en a reflektor műsorában, hogy itt volt a 2 öreg Magyarországon :O -
#4005 Hogy hogyan néznek ki illetve árakrol lehetne érdeklödni? -
#4004 "Mi szépet hallgatsz?":D:D:D:D:DD::D -
#4003 Új bannernek?
:)
-
Jont100 #4002 Egyedi tervezésű Bud Spencer, és Bus Spencer és Terence Hill pólók, valamint csak Terence hill pólónik különleges ajándék!
Nézd meg, és ismerd meg az öltözködés új formáját!
MKi is fanatikus rajongók vagyunk, tudjuk, hogy milyen értéket képvisel a két színész.
Eddig nagy slágerek ezek a pólók, ezúton is örülünk, hogy hozzá járulhattunk a kultuszhoz!
-
Orionk #4001 Az jó, mert akkor rendelek is. :) , pár hét mulva.
Szeretem ezt a képet tőlük, de majd még egy-két képet kiválasztok, és egyszerre 3at tetetnék rá
üdv., -
Jont100 #4000 Ilyen pólónk is van már :) -
Orionk #3999 Segítsetek. Nekem ez, az alábbi kép kellene minnél nagyobb felbontásban.
köszi
-
Orionk #3998 INNEN meg letölthető a Banános Joe filmben levő összes zene.
üdv., -
Orionk #3997 a kamionos részt illetően erre gondolsz?
ITT A LINK -
helikon #3996 Ismételten:)
Nekem 2 zene kellene mert sehol nem találom, ti talán tudtok segíteni!Az egyik a Sheriff és az idegenekben van akkor amikor Charlie menekül az idegenek bázisáról.A másik a Banános Joe-ban akkor,amikor versenyeznek a teherautók!Segítségeteket előre is köszönöm! -
#3995 nezd meg a spencerhill.hut...
amugy nyáron szokott lenni július környékén...
-
Jont100 #3994 Bud Spenceres Pólók kaphatóak!
[email protected]
1077 Bp. Király. u. 69
Midnenki, aki rajongó!