4113
-
Gmarci #3993 Gergő Marci vagyok. Bud Spencer a példaképem.
Nézzétek meg a weboldalamon a Bud Spencer menüpontot és írjatok a vendégkönyvbe, hogy hogy tetszik. A legjobb jelenetek és filmzenék egy helyen a Bud Spencer filmekből. Hírek, linkek, érdekességek.
Fent van az új interjú is, amit Bud a Kossuth Rádiónak adott 80. születésnapja alkalmából.
Továbbá egy 15 perces videó, amikor Bud 2007-ben rajongói között volt.
Itt a cím:
http://web.t-online.hu/molnar42/ -
Orionk #3992 Minden évben szokott lenni BSTH találkozó, amikor a rajongók összejöhetnek, és van sör virsli verseny, meg minden olyan program, ami a BSTH filmekhez köthető. Babot is főznek.
Nem tudja valaki, hogy ez a találkozó évente hányszor van?, és hogy mikor szokott általában lenni, ki szervezi, stb...?
Előre is kösz
üdv., -
Orionk #3991 Ilyen jellegű rajzolt képet nem tudsz a TErence Hillről is?
Erre a képre gondolok
köszi
üdv., -
helikon #3990 Nekem 2 zene kellene mert sehol nem találom, ti talán tudtok segíteni!Az egyik a Sheriff és az idegenekben van akkor amikor Charlie menekül az idegenek bázisáról.A másik a Banános Joe-ban akkor,amikor versenyeznek a teherautók!Segítségeteket előre is köszönöm! -
helikon #3989 sziasztok! -
#3988 A DON MATTEO első évad díszdobozban 1999.-Ft a MOL benzinkutakon -
#3987 Nagyon szépen köszönöm ! Tehát ezért nem találtam...Mert azt hittem mindketten szerepelnek benne. -
#3986 Boldog születésnapot Bud Spencer.
-
#3985 Boldog szulinapot BS-nek, lehet ma meg is nezem eggyik filmjet -
#3984 Ma 80 éves Bud Spencer -
Jont100 #3983 Ja, és a lényeg!
Üzletünk is van, amely a VII. kerület Király u.69-es szám alatt van.
Még nem nyitottunk meg, de igyekszünk mihamarabb elkészülni mindennel!
A pólókat egyébként mi készítjük, kérésre teljesen egyedi, limitált darabokat is.
Akár mindenki megtervezheti saját pólóján viselt mintáját, azt is elkészítjük!
Bocsánat a három részletért! :)
-
Jont100 #3982 Hopsz, Terence Hill.
Bocsánat a hibáért! :) -
Jont100 #3981 Sziasztok!
Régi rajongója vagyok a Bud Spencer és terence Hill filmeknek!
Ezen nőttünk fel testvéremmel, és máig lenyűgöznek ezek a filmek még akkor is, ha mára már többször láttam őket, mint ahány filmet megnéztem életemben. Egy teljesen sajétos és utánozhatatlan világot ragad meg, amely megőrzése és a kultusz fenntartása nagyon fontos és ezt mi is így tartjuk!
Örömmel közlöm a hírt, hogy egyedi Bud Spencer és Terence hill pólók kaphatóak, amik a legmodenrebb digitális eljárással készültek.
Az országban egyedi és eddig még sehol sem forgalmazott pólók iránt lehet érdeklődni a [email protected] címen, vagy privát üzenetben.
További szép napot mindenkinek!
-
#3980 van egy ilyen jelenet a Vigyazat Vadnyugat cimu filmben, de abban nem jatszik Bud Spencer, csak Terence Hill...
-
Csaba #3979 Ezen a jeleneten még mindig berosálok a nevetéstől!!
Hintázás -
#3978 Hello!
Keresem azt a Bud Spencer vagy Terence hill filmet, amiben egy fehér már haldokló lovat akarnak venni(nem biztos, hogy venni...) Bud Spencerék ! A ló már haldoklik, és a gazdája már meg is ásta neki a sírt, de aztán mégis megveszik Bud Spencerék...Már több hónapja keresem a filmet, de nem emlékszem a címére egyszerűen...amiket pedig átnéztem filmeket, azokba nem találtam... -
#3977 Az a hajtincs... mint egy miniszupermen. -
#3976 ...és nem érdekel,hogy a haver emiatt kinevet.
-
#3975 ..és megfogadom,hogy a cumit még felnőtt koromban is hordani fogom.
-
#3974 Hát,nem egy zabálni valóan aranyos gyerek vagyok?
-
#3973 Tizet öt centért -
#3972 "Meglátod Charlie, hogy ez egy szédületes vállalkozás lesz!..."
A Bál-Na Produkció és a Magyarországi Bud Spencer és Terence Hill Fan Klub bemutatja:
III. Országos Bud Spencer és Terence Hill Fesztivál
Gárdony, SportBeach, 2009. július 10-12.
Tervezett programok:
- Elnézést a késésért, de nem találták a cella kulcsát - a Spencer Hill Magic Band filmzenei koncertje!
- Én is szeretem a hagymásbabot - hagymásbab főzés
- Hogy ennek a nyomorultnak éppen egy szigeten kell laknia - békatalpas akadálypálya Coimbra módra annak, aki nem akar kijönni a formából
- Esszük a virslit, isszuk a sört... - sör-virsli verseny
- Káró bubi... - darts
- Erős a zsugában, erős a bunyóban - póker
- Merre találom a Zöld Sárkányt? - riksahúzó verseny Piedone módra
- kötélhúzás Bombázó módra
- szinkronverseny, idézetpárbaj
- Ha olyan okos vagy, tudhatnád! - filmes kvíz Tachitua tábornok készítésében (ma ő gyártja a világ legkisebb mosógépeit)
- Megőrül Thomas Mannért, Beckettért és Joyce-ért - műveltségi kvízek
- filmvetítések hajnalig
- Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus - hasonmásverseny!
- Azt hiszed, találsz egy táblát kincs felirattal? - kincskeresés, főnyeremény: Brady bácsi sisakja!
- Tizet öt centért - narancsfacsaró verseny
- Páncélautó nem, páncélautó nem... - páncélautó utántöltése a bennszülöttekkel
Programok gyerekeknek:
Játékos kvíz, rajzverseny, folyamatos előadások a SportBeach jurtájában!
Ha a gyomrod akkora mint egy pingponglabda: Bob falatozója, fagylaltárus, hotdogárus!
Strand, jó hangulat, zene, nyár, és az utolsó érintetlen paradicsom...
A fesztivál részvételi díja: 800 Ft ("ön talán ingyen csinálná?")
A részvételi díj tartalmazza minden verseny nevezését, kivéve a sör-virsli versenyt, valamint nem tartalmazza a hagymásbab árát.
Akciók:
Aki pénteken lejön, és a recepciónál vasárnapig befizet, az kitölthet egy kvízt, és aki ezen 100%-os eredményt ér el, az egy hotdogot és egy pohár sört ingyen kap a tábor leforgása alatt. Mindezek mellett: aki mindhárom napon lenn lesz, és a tábor kezdetéig e-mailben regisztrál a következő címen: [email protected], azok közül még pénteken este kisorsolunk három nevet, aki a 800 Ft-os részvételi díjat és a teljes szállásdíját visszakapja.
Árak:
Aki egy éjszakát tölt a kempingben, a listaárak alapján fizet, aki azonban két éjszakára jön, tehát péntek és szombat este is ott alszik, az a komplett listaárból 30% kedvezményt kap (ez nem vonható össze más kedvezményekkel, és nem vonatkozik az áramdíjra és az IFA-ra).
Bővebb információ:
www.spencerhill.hu
www.sportbeach.hu
-
-
kisbesi #3970 Helló!
Valaki nem tudja elküldeni a kincs ami nincs zenéjét?
Nagyon kéne.
Előre is kösz! -
#3969 Komornyik: Ha befáradnának az urak...
TH: Azért jöttünk.
Komornyik: Szabad a kalapjukat?
BS: Minek?
Komornyik: Gondolom,benn a házban...
BS: Rosszul gondolod.
Komornyik: Ha befáradnának az urak...
BS: Na elég.Két sellőhöz jöttünk,nem egy pingvinhez,na tünés.
(Bűnvadászok) -
#3968 Nekem csak a Puffin adhat erőt és mindent legyőző akaratot.
-
#3967 Aki meg nem tudna....
III. Orszagos Bud Spencer & Terence Hill rajongoi fesztival.... julius 10-12 - Gardony, Sport Beach...
a programok kb olyanok mint tavaly, tavalyelott...
tovabba VIII. Sor virsli verseny - Gyula 2009. julius 24-26...
reszletek a spencerhill.hun -
#3966 Na még egyszer ...
-
-
#3964 Holnap lesz 70 éves a nagy duó kékszemű tagja, Terence Hill
Isten éltesse sokáig, még legalább 70 évet kívánok neki! -
rocco89 #3963 Szívesen! Bármikor : D -
flangerx #3962 hello rocco te egy isten vagy ez az meg van mar vagy 3-4eve kergetem a netten nagyon szepen koszonom!!!!!!!
THANK'S ALL LOT
flangerx -
rocco89 #3961 Az albumon ezek vannak:
01_In The Middle Of All That Trouble Again
02_Caribbeans_Woman
03_Flying_To_Miami
04_In_The_Middle_Of_All_That_Trouble_Again
05_Spies_And_Guys
06_Shining_Day
07_Fighting_At_Burger_Bar
08_Guys And Spies
09_In The Middle Of All That Trouble Again -
rocco89 #3960 Nekem ez van meg: spies and guys
http://data.hu/get/1287925/05_Spies_And_Guys.mp3.html -
flangerx #3959 hello rocco hat sajnos nem az a valtozat!!!es ha nem nagy gond akkor megkoszonem ha feltoltenef a nyomas utana albumot remelem rajta van nekem igazabol csak a spies and guys in the middle valtozat kellene!!
Meg1szer is elore koszi!!
take care
bye -
flangerx #3958 hello rocco89 ugy nezzem h rajta van vagyis pont most toltom a szam cime a spies and guys szerintem ez lesz az a valtozzat de ha nem akkor is nagyon szepen koszonom a segitsegedett!!!!!
-
rocco89 #3957 Hello!
Nekem meg van az az album! itt egy link is :
http://rdi-temp.com/showpost.php?p=649743&postcount=786
A nyomás utána pont nincs rajta, de feltölthetem valahová ha gondolod. -
flangerx #3956 hello mindenki!!!en csak erdeklodnek h nincs-e valakinek meg tok veletlenul a nyomas uttana cimu film egyik zeneje!!az amikor terence hillt majdnem felrobbantja a cseresznye amit a barpultos csaj rakot az italaba es uldozobe veszi a lanyt aki ejtoernyovel kezd elmenukulni es itt szolal meg a zene elore is kosz!!ez amugy tok ugyan az a zene ami a film betetdala csak itt nem country valtozzadba szol meg1szer elore koszonom!!!!!! -
Gebe2 #3955 Üdv!
A chatnek egy jóval egyszerübb belépése lett azoknak, akik nem akarnak IRC klienssel babrálni.
http://trivfiction.extra.hu/chat.html -->> itt könnyedén beléphettek
Én 17 óra után leszek aktívabb, akkor megbeszélhetünk egyet s mást. Szeretném ha több felügyelő lenne, akik majd vigyáznak a rendre.
Inditsuk be akkor! Számítok mindenkire! -
Gebe2 #3954 Sziasztok!
Ha gondoljátok ragadjatok IRC klienst és gyertek a #budterence szobába csevegni.
adatok
irc szerver címe: irc.ircline.org port: 6667
szoba: #budterence (aki soha nem használt vagy már elfelejtett irc klienst használni az nyugodtan kérdezzen:))
legnépszerűbb a mIRC nevű kliens: http://www.mirc.com/get.html ,
de akár a mozillába is van beépülő modulként a ChatZilla nevű bővítmény.
Várunk mindenkit!