4113
  • Gmarci
    Gergő Marci vagyok. Bud Spencer a példaképem.
    Nézzétek meg a weboldalamon a Bud Spencer menüpontot és írjatok a vendégkönyvbe, hogy hogy tetszik. A legjobb jelenetek és filmzenék egy helyen a Bud Spencer filmekből. Hírek, linkek, érdekességek.
    Fent van az új interjú is, amit Bud a Kossuth Rádiónak adott 80. születésnapja alkalmából.
    Továbbá egy 15 perces videó, amikor Bud 2007-ben rajongói között volt.
    Itt a cím:
    http://web.t-online.hu/molnar42/
  • Orionk
    Minden évben szokott lenni BSTH találkozó, amikor a rajongók összejöhetnek, és van sör virsli verseny, meg minden olyan program, ami a BSTH filmekhez köthető. Babot is főznek.

Nem tudja valaki, hogy ez a találkozó évente hányszor van?, és hogy mikor szokott általában lenni, ki szervezi, stb...?

Előre is kösz
    üdv.,
  • Orionk
    Ilyen jellegű rajzolt képet nem tudsz a TErence Hillről is?

Erre a képre gondolok

köszi
    üdv.,
  • helikon
    Nekem 2 zene kellene mert sehol nem találom, ti talán tudtok segíteni!Az egyik a Sheriff és az idegenekben van akkor amikor Charlie menekül az idegenek bázisáról.A másik a Banános Joe-ban akkor,amikor versenyeznek a teherautók!Segítségeteket előre is köszönöm!
  • helikon
    sziasztok!
  • PhilipMorris
    A DON MATTEO első évad díszdobozban 1999.-Ft a MOL benzinkutakon
  • Rolika16
    Nagyon szépen köszönöm ! Tehát ezért nem találtam...Mert azt hittem mindketten szerepelnek benne.
  • schumimodells
    Boldog születésnapot Bud Spencer.

• Daell Drow
    Boldog szulinapot BS-nek, lehet ma meg is nezem eggyik filmjet
  • Willi Betz
    Ma 80 éves Bud Spencer
  • Jont100
    Ja, és a lényeg!
    Üzletünk is van, amely a VII. kerület Király u.69-es szám alatt van.
    Még nem nyitottunk meg, de igyekszünk mihamarabb elkészülni mindennel!
    A pólókat egyébként mi készítjük, kérésre teljesen egyedi, limitált darabokat is.
    Akár mindenki megtervezheti saját pólóján viselt mintáját, azt is elkészítjük!
    Bocsánat a három részletért! :)
  • Jont100
    Hopsz, Terence Hill.
    Bocsánat a hibáért! :)
  • Jont100
    Sziasztok!
    Régi rajongója vagyok a Bud Spencer és terence Hill filmeknek!
    Ezen nőttünk fel testvéremmel, és máig lenyűgöznek ezek a filmek még akkor is, ha mára már többször láttam őket, mint ahány filmet megnéztem életemben. Egy teljesen sajétos és utánozhatatlan világot ragad meg, amely megőrzése és a kultusz fenntartása nagyon fontos és ezt mi is így tartjuk!
    Örömmel közlöm a hírt, hogy egyedi Bud Spencer és Terence hill pólók kaphatóak, amik a legmodenrebb digitális eljárással készültek.
    Az országban egyedi és eddig még sehol sem forgalmazott pólók iránt lehet érdeklődni a [email protected] címen, vagy privát üzenetben.
    További szép napot mindenkinek!
  • amonserrano
    van egy ilyen jelenet a Vigyazat Vadnyugat cimu filmben, de abban nem jatszik Bud Spencer, csak Terence Hill...
  • Csaba
    Ezen a jeleneten még mindig berosálok a nevetéstől!!

Hintázás
  • Rolika16
    Hello!
    Keresem azt a Bud Spencer vagy Terence hill filmet, amiben egy fehér már haldokló lovat akarnak venni(nem biztos, hogy venni...) Bud Spencerék ! A ló már haldoklik, és a gazdája már meg is ásta neki a sírt, de aztán mégis megveszik Bud Spencerék...Már több hónapja keresem a filmet, de nem emlékszem a címére egyszerűen...amiket pedig átnéztem filmeket, azokba nem találtam...
  • Bokafix2
    Az a hajtincs... mint egy miniszupermen.
  • schumimodells
    ...és nem érdekel,hogy a haver emiatt kinevet.
  • schumimodells
    ..és megfogadom,hogy a cumit még felnőtt koromban is hordani fogom.
  • schumimodells
    Hát,nem egy zabálni valóan aranyos gyerek vagyok?
  • artschiatwork
    Tizet öt centért
  • amonserrano
    "Meglátod Charlie, hogy ez egy szédületes vállalkozás lesz!..."

A Bál-Na Produkció és a Magyarországi Bud Spencer és Terence Hill Fan Klub bemutatja:

III. Országos Bud Spencer és Terence Hill Fesztivál

Gárdony, SportBeach, 2009. július 10-12.

Tervezett programok:
    - Elnézést a késésért, de nem találták a cella kulcsát - a Spencer Hill Magic Band filmzenei koncertje!
    - Én is szeretem a hagymásbabot - hagymásbab főzés
    - Hogy ennek a nyomorultnak éppen egy szigeten kell laknia - békatalpas akadálypálya Coimbra módra annak, aki nem akar kijönni a formából
    - Esszük a virslit, isszuk a sört... - sör-virsli verseny
    - Káró bubi... - darts
    - Erős a zsugában, erős a bunyóban - póker
    - Merre találom a Zöld Sárkányt? - riksahúzó verseny Piedone módra
    - kötélhúzás Bombázó módra
    - szinkronverseny, idézetpárbaj
    - Ha olyan okos vagy, tudhatnád! - filmes kvíz Tachitua tábornok készítésében (ma ő gyártja a világ legkisebb mosógépeit)
    - Megőrül Thomas Mannért, Beckettért és Joyce-ért - műveltségi kvízek
    - filmvetítések hajnalig
    - Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus - hasonmásverseny!
    - Azt hiszed, találsz egy táblát kincs felirattal? - kincskeresés, főnyeremény: Brady bácsi sisakja!
    - Tizet öt centért - narancsfacsaró verseny
    - Páncélautó nem, páncélautó nem... - páncélautó utántöltése a bennszülöttekkel

Programok gyerekeknek:
    Játékos kvíz, rajzverseny, folyamatos előadások a SportBeach jurtájában!

Ha a gyomrod akkora mint egy pingponglabda: Bob falatozója, fagylaltárus, hotdogárus!

Strand, jó hangulat, zene, nyár, és az utolsó érintetlen paradicsom...

A fesztivál részvételi díja: 800 Ft ("ön talán ingyen csinálná?")

A részvételi díj tartalmazza minden verseny nevezését, kivéve a sör-virsli versenyt, valamint nem tartalmazza a hagymásbab árát.

Akciók:
    Aki pénteken lejön, és a recepciónál vasárnapig befizet, az kitölthet egy kvízt, és aki ezen 100%-os eredményt ér el, az egy hotdogot és egy pohár sört ingyen kap a tábor leforgása alatt. Mindezek mellett: aki mindhárom napon lenn lesz, és a tábor kezdetéig e-mailben regisztrál a következő címen: [email protected], azok közül még pénteken este kisorsolunk három nevet, aki a 800 Ft-os részvételi díjat és a teljes szállásdíját visszakapja.

Árak:
    Aki egy éjszakát tölt a kempingben, a listaárak alapján fizet, aki azonban két éjszakára jön, tehát péntek és szombat este is ott alszik, az a komplett listaárból 30% kedvezményt kap (ez nem vonható össze más kedvezményekkel, és nem vonatkozik az áramdíjra és az IFA-ra).

Bővebb információ:
    www.spencerhill.hu
    www.sportbeach.hu
  • artschiatwork

• kisbesi
    Helló!
    Valaki nem tudja elküldeni a kincs ami nincs zenéjét?
    Nagyon kéne.
    Előre is kösz!
  • schumimodells
    Komornyik: Ha befáradnának az urak...
    TH: Azért jöttünk.
    Komornyik: Szabad a kalapjukat?
    BS: Minek?
    Komornyik: Gondolom,benn a házban...
    BS: Rosszul gondolod.
    Komornyik: Ha befáradnának az urak...
    BS: Na elég.Két sellőhöz jöttünk,nem egy pingvinhez,na tünés.
    (Bűnvadászok)
  • schumimodells
    Nekem csak a Puffin adhat erőt és mindent legyőző akaratot.
  • amonserrano
    Aki meg nem tudna....

III. Orszagos Bud Spencer & Terence Hill rajongoi fesztival.... julius 10-12 - Gardony, Sport Beach...

a programok kb olyanok mint tavaly, tavalyelott...

tovabba VIII. Sor virsli verseny - Gyula 2009. julius 24-26...

reszletek a spencerhill.hun
  • a.carkey
    Na még egyszer ...
  • a.carkey

• Bandee1987
    Holnap lesz 70 éves a nagy duó kékszemű tagja, Terence Hill

Isten éltesse sokáig, még legalább 70 évet kívánok neki!
  • rocco89
    Szívesen! Bármikor : D
  • flangerx
    hello rocco te egy isten vagy ez az meg van mar vagy 3-4eve kergetem a netten nagyon szepen koszonom!!!!!!!

THANK'S ALL LOT

flangerx
  • rocco89
    Az albumon ezek vannak:
    01_In The Middle Of All That Trouble Again
    02_Caribbeans_Woman
    03_Flying_To_Miami
    04_In_The_Middle_Of_All_That_Trouble_Again
    05_Spies_And_Guys
    06_Shining_Day
    07_Fighting_At_Burger_Bar
    08_Guys And Spies
    09_In The Middle Of All That Trouble Again
  • rocco89
    Nekem ez van meg: spies and guys

http://data.hu/get/1287925/05_Spies_And_Guys.mp3.html
  • flangerx
    hello rocco hat sajnos nem az a valtozat!!!es ha nem nagy gond akkor megkoszonem ha feltoltenef a nyomas utana albumot remelem rajta van nekem igazabol csak a spies and guys in the middle valtozat kellene!!
    Meg1szer is elore koszi!!
    take care
    bye
  • flangerx
    hello rocco89 ugy nezzem h rajta van vagyis pont most toltom a szam cime a spies and guys szerintem ez lesz az a valtozzat de ha nem akkor is nagyon szepen koszonom a segitsegedett!!!!!

• rocco89
    Hello!
    Nekem meg van az az album! itt egy link is :
    http://rdi-temp.com/showpost.php?p=649743&postcount=786

A nyomás utána pont nincs rajta, de feltölthetem valahová ha gondolod.
  • flangerx
    hello mindenki!!!en csak erdeklodnek h nincs-e valakinek meg tok veletlenul a nyomas uttana cimu film egyik zeneje!!az amikor terence hillt majdnem felrobbantja a cseresznye amit a barpultos csaj rakot az italaba es uldozobe veszi a lanyt aki ejtoernyovel kezd elmenukulni es itt szolal meg a zene elore is kosz!!ez amugy tok ugyan az a zene ami a film betetdala csak itt nem country valtozzadba szol meg1szer elore koszonom!!!!!!
  • Gebe2
    Üdv!

A chatnek egy jóval egyszerübb belépése lett azoknak, akik nem akarnak IRC klienssel babrálni.

http://trivfiction.extra.hu/chat.html -->> itt könnyedén beléphettek

Én 17 óra után leszek aktívabb, akkor megbeszélhetünk egyet s mást. Szeretném ha több felügyelő lenne, akik majd vigyáznak a rendre.

Inditsuk be akkor! Számítok mindenkire!
  • Gebe2
    Sziasztok!

Ha gondoljátok ragadjatok IRC klienst és gyertek a #budterence szobába csevegni.

adatok

irc szerver címe: irc.ircline.org port: 6667

szoba: #budterence (aki soha nem használt vagy már elfelejtett irc klienst használni az nyugodtan kérdezzen:))

legnépszerűbb a mIRC nevű kliens: http://www.mirc.com/get.html ,

de akár a mozillába is van beépülő modulként a ChatZilla nevű bővítmény.

Várunk mindenkit!