4113
-
bikuci01 #4073 Üdv!
Egy kis muzsika a rajongóknak! 6 album!!!
http://download.hellshare.hu/zene/bud-spencer-terence-hill-greatest-hits-i-vi-rar/3600939/
-
#4072 Talefonbeszélgetés Bud Spencerrel. -
gTWELVE #4071 Hello! HD-be honnét? Van BS-TH-es filmed is így? -
#4070 Nyugodjék békében :( -
Katarn576 #4069 hello mindenkinek.
Szomorú hírt kell közölnöm minden Piedone film rajongóval :(
82 évesen a mai napon meghalt Enzo Cannavale, vagy ahogy mindenki ismerte a filmből, Caputo rendőrtiszt.
A hírt itt lehet elolvasni: http://www.storyonline.hu/vilaghir/elhunyt_piedone_filmek_sztarja/31669/ -
#4068 Ahogy nézegettem és olvastam sehol nincs még csak angol. -
cofotka #4067 Hali mindenkinek!
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni, a Doc West-hez magyar feliratot? Nagyon fontos lenne, mert nem tudok annyira angolul, olaszul, meg főleg nem. Előre is köszi!
Cofotka -
#4066 Naon állat!!!!!!!GRATT!!!
Még sok iet!! -
#4065 Best Of Bűnvadászok Full HD - 1080p :) Saját alkotás. Jó szórakozást! -
polomuhely #4064 Sziasztok!
Ez lehet, hogy érdekel Titeket:
"Csak a Puffin..." Bud-os póló már kapható a Pólóműhely Webáruházban ;) -
thier #4063 Ez tökéletes, nagyon szépen köszönöm a segítséged! -
mp3joe #4062 Próbáld innen, most raktam fel. http://addat.hu/883eb324/Filmzene---Kincs,-ami-nincs-(Sunshine).mp3.html -
thier #4061 Helló! Nekem T-online kábelnetem van, de egyszerűen nem jön be a http://www.multiupload.com oldal, se az oda mutató hivatkozások :(
Nektek mükszik? -
mp3joe #4060 Úgy tűnik Breki megelőzött. -
#4059 hibátlan link -
thier #4058 Abban tudnál segíteni, hogy a Sunshine című számot csak úgy sikerült megszereznem, hogy az 1 perc 12 másodperc környékén van benne egy hangosodás-halkulás....Nem tudsz egy linket, ahonnan esetleg hozzá lehetne férni egy hibátlanhoz? -
thier #4057 mp3joe nagyon szépen köszi az infót! -
mp3joe #4056 Oliver Onions - Brotherly Love vagy The Oceans - Brotherly Love vagy Bud Spencer & Terence Hill - BrotherLove vagy C. De Natale - G. & M. De Angelis - Brotherly Love.
Attól függ a net melyik részén keresed.Nekem így ahogy leírtam mind a négyféleképpen megvan.De a Brotherly Love a lényeg. -
thier #4055 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, a Banana Joe filmben mikor kidobó a Bárban, és énekel a szőke csaj.... mikor végez, mennek az emberkék táncolni és megy egy disco zene, asszem nem csak ennek a filmnek volt "betét dala" hanem másiknak is, tudnátok segíteni hogy annak mi a címe? -
#4054 lol, köszi, ez az :)
most nem is néztem őket, csak amikor először kérdeztem, akkor próbáltam mindenféle néven keresgélni...bár lehet, hogy már akkor se láttam a szememtől... -
#4053 hat pont azon a linken amit adtal ott van a kommentekbe a cime es eloado...
amugy ez az?
http://www.youtube.com/watch?v=Gk02_GaGUdQ -
#4052 itt 6:38-nál kezd el szólni -
#4051 így fejből nem tudom (és most nem otthon vagyok, hogy meg tudjam nézni)
de asszem mintha szólna akkor is, mikor a tisztítóba rohangálnak, akkor asszem szöveggel, a taxis harcnál szöveg nélkül
a dvd-s verzión az extráknál van egy amerikai előzetese a filmnek, ha jól rémlik, akkor abban is ez szól
(és nem az "an angel around me"-t keresem, az megvan) -
mp3joe #4050 Hát erről lemaradtam Shiwo.Hányadik percnél van kb. ez a rész? -
#4049 épp most megy az mtv 1-en a Fél lábbal a paradicsomban...erről eszembe jutott, hogy esetleg még mindig nem tudja senki a választ a #4010-as kérdésemre ? -
mp3joe #4048 A legjobb az lenne ha bármelyik zeneszerzőnek De Angelis testvéreknek vagy bárkinek aki benne volt a dologban írni lehetne vagy lenne valami elérhetőségük.Ha ők nem tudnák akkor senki sem. -
mp3joe #4047 Tényleg nincs soundtrack lemezük.Kivéve ez amin maga a Banana Joe filmzene van meg a Movie, Movie.De egyik sem az amit mi keresünk.
Most nekiálltam az akkori időkbeli slágerlistákat böngészni hátha. -
#4046 Én mint már írtam, addig jutottam el, hogy elméletileg Guido és Maurizio De Angelis a zeneszerzők. -
#4045 jah... tudomasunk szerint nincs a Bananos Joenak sountrack lemeze:)
es majdnem biztos lehetsz, hogy a youtubon levo videonak valaki csak azt a nevet adta es a szam cime nem ez lesz:) -
#4044 sajna mi mar lassan egy evtizede keresssuk sikertelenul:)
sokan szeretnek ezt a szamot nem sok sikerrel... ha megtalaltad feltetlenul szolj nekunk is:) -
mp3joe #4043 ,,computerguru
2010. júl. 17. 22:31
Sziasztok mindenkinek! Én is a két szinész tisztelői közé tartozom,hiszen többek között az ő filmjein is nőttünk fel.
Van egy jó pár filmem nekem is és természetesen a filmzenék,ami nem maradhat ki a gyüjteményből,nem csak főcimzenéket keresek hanem betétdalokat is,most egy ilyent keresek,de nem tudom ki az előadó,letöltésre,meg aztán végképp nem találom,nem tudom hogyan keressem,
a Banán Joe cimű filmben,amikor a kamionverseny elidul és az az alatta szóló zenét keresem,tudom,nem egyszerű de hátha megvan valakinek a Banán Joe film soundtrack lemeze,a szám cimét kideritettem,azt hiszem Corsa camino a cime.A segitségeket előre is köszönöm!"
Sziasztok én is ugyanezt a zenét keresem ami a Banános Joe -ban megy a kamion verseny alatt, de attól tartok egy 70 -es években közkedvelt vagy az is lehet már akkoriban is ritkán játszott dal lehetett, amit betettek ide aláfestő zenének vagy nem tudom, de egyelőre én sem találom pedig túrom a netet folyamatosan érte.Már olasz fórumot is olvasgattam pl. ezt is http://freeforumzone.leonardo.it/discussione.aspx?idd=8304638.
Ez a baj, hogy a youtube-ra valaki feltette a kivágott részt és gondolom csak a feltöltő adta neki a szituációból adódó corsa camion nevet.De ha tényleg egy Dire Straits zene (most mondtam egy példát)vagy akármi az akkori korszakból akkor nem lesz könnyű megtalálni mert lehet teljesen más a címe is.Aki esetleg tud segíteni szerintem sokan megköszönnénk.De logikusan tényleg ha létezik a Banános Joe filmnek egy saját soundtrack lemeze azon kéne lennie. -
Jont100 #4042 Kiegészítem, ha nem bánjátok videóval:
Bud Spencer és Terence Hill pólók külön kollekció
Honlapcímmel: www.polonyomdastudio.hu
E-mail: [email protected]
Ha bárkinek szüksége lenne ilyesmire, akkor szóljatok! -
#4041 Hát, én megpróbáltam, de tényleg csak addig jutottam, amit már le is írtam. :( -
#4040 Szóval még mindig semmi? Azt hiszem leis mondhatok róla ,hogy valaha is megtalálom,azt hittem tudtok segiteni. -
Kassai81 #4039 Bud Spencer - Terence Hill sorozat -
mirci #4038 sajnos a banános joe zenében egyenlőre nem tudneked segíteni sajnos senki szerintem.
nekem is csak egy 47 másodperces rossz minőségű felvételem van.
talán próbáld meg az indexes fórumon -
#4037 Semmi hir?
Azt hittem,hogy itt tudtok segiteni,de úgy látszik reménytelen! -
jozsi092 #4036 köszi szépen, de az éven nem megyek sztem, mert elég zsúfolt a nyár, jövőre már készülök :D -
mirci #4035 józsi
sajnos én nem megyek arra pont ellenkező irányban megyek.
de ha lejössz gyöngyöspatáig vagy gyöngyösig akkor elvihetlek.
hello
caputo
ha érdekel akkor yírj a [email protected] -
mirci #4034 üdv mindenkinek.
ebben az évben másodjára megyek a spencerhill táborba gárdonyba.
és úgy alakult hogy idén saját kocsival megyek.
van még a kocsiban 2-3 szabad hely ha valaki velem akarna tartani.
az útvonal:
gyöngyöspatáról indulok hatvanon majd budapesten keresztül egészen gárdonyig értelemszerűen.
ha valaki szeretne velem jönni az útra akkor az írjon a gyongyospata@fr eemail.hu-ra utána mindent részletesen megbeszélhetünk