4113
  • amonserrano
    ha neked oké
  • gabf1
    Mit szólnál egy fuvarhoz?
  • gabf1
    akkora a gyomrom, mint egy pingpong labda
  • amonserrano
    léph be a szakszervbe:)
  • B0B0
    egy kis dohányt
  • B0B0
    Van sanszom rá, hogy felcsípjek egy dohányt?
  • amonserrano
    Fan klubunk néhány lelkes tagja arra az elhatározásra jutott, hogy éles elménket még lehet csiszolni, mert bizony egyikünk agya sem olyan, mint egy tűzhányó. Ebből kifolyólag úgy döntöttünk, hogy ezzel a kvíz játékkal kívánjuk elősegíteni, hogy olyan dolgokat is észrevegyetek a filmben, amelyeket a rókatej szopogatása közben bizonyára elfelejtettek. Kérlek, fogadjátok szeretettel eme játékot tőlünk, bízunk benne, hogy minél többen részt fogtok venni rajta és remekül fogtok szórakozni.

Doug Oriorden & Tachitua Tábornok

Az alábbiakban pedig olvashatjátok a játékszabályokat:

Ki vehet részt a játékban?

Bárki, aki úgy gondolja, eléggé fel van készülve ahhoz, hogy sikeresen megfejtse a filmekkel kapcsolatosan feltett kérdéseket.

A játékban szereplő Filmek:

Bűnvadászok Kiadja: Jupiter Film Játékidő: kb. 109 perc
    Nincs kettő, négy nélkül Kiadja: Jupiter Film Játékidő: kb. 101 perc
    Különben dühbe jövünk Kiadja: RTL Klub Film Játékidő: kb. 98 perc
    És megint dühbe jövünk Kiadja: Jupiter Film Játékidő: kb. 111 perc
    Nyomás utána, Kiadja: Jupiter Film Játékidő: kb. 105 perc
    Kincs ami nincs Kiadja: Jupiter Film Játékidő: kb. 103 perc

Jól tudjuk, hogy a fent említett filmeknek többféle változata van, ezért mi kizárólag az „eredeti” a magyarországi boltokban megvásárolható verziót használtuk. Így nem lesz kérdés olyan jelenetekből, amelyeket ezek a filmek nem tartalmaznak, továbbá az összes kérdést a fent említett kiadások alapján állítottuk össze. Mindenhol a magyar fordítás az érvényes, nem pedig az angol vagy az olasz. Tehát javasoljuk, hogy ezekből a filmekből keressétek meg a válaszokat.

A kvíz elérhető:

A kvíz egyedül a Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub honlapjáról lesz letölthető, amelynek a címe:

www.spencerhill.hu

A kvíz megjelenése:

Várhatóan 2006. június 20 és 25-e között fog felkerülni a honlapra a kérdéssor, ezért kérlek titeket, hogy huszadikától minden nap nézzétek a honlapot.

A leadás Határideje:

A legutolsó határidő, amikor még odaadhatjátok, illetve elküldhetitek a megválaszolt kérdéseket, 2006. július 16. 0:00, azaz a Spener Hill Magic Band koncertjének alkalma. Amint látjátok, a határidő nem rövid. Közel 4 hét lesz, hogy megfelelően kitöltsétek és visszaküldjétek a nyomtatványt, de vigyázzatok! Az idő soknak tűnik, de ha halogatjátok, könnyen kicsúszhattok belőle.

A leadás módja:

Ennek egyetlen módja van, mégpedig, hogy elektronikus formában elkülditek a mellékelten csatolt MS Word dokumentumot a [email protected] e-mail címre. Fontos, hogy az előre elkészített formanyomtatványokat töltsétek ki, mert ha nem azon érkezik a megoldás, sajnos nem fogjuk tudni elfogadni.

Eredményhirdetés:

A végeredményt Gyulán, az V. Sör – Virsli Verseny után hirdetjük ki, így már csak ezért is érdemes eljönni.

Megengedett eszközök:

Kedves Barátaim! Ez az a játék, ahol teljesen szabályos, ha puskázol, vagy belenézel a filmbe. Sőt ajánljuk is, hiszen rengeteg olyan kérdés lesz, amire valószínűleg nem fogtok tudni előre megfelelni. Természetesen a filmeket előre is megnézhetitek, figyelve a részletekre, hátha kiszúrtok egy-egy olyan dolgot, amelyet mi is megkérdezünk a tesztben. Teljes mértékben rajtatok múlik, hogy a kérdések szerinti sorrendben nézitek a filmeket, vagy megnéztek egy filmet és az alapján próbáljátok kitölteni. Nekünk csak az eredmények kellenek!
    Ami viszont tilos, megpróbálni a szervezőktől megszerezni bármilyen módon az információkat. Aki ilyen módon jut a megoldásokhoz, és ez bebizonyosodik, azt azonnali kizárással büntetjük, nem csak ebből, hanem a következő játékból is.

Néhány szó a kvízről:

A teszt a fentebb sorolt filmekből lesz összeállítva. Minden filmből 15 kérdés lesz feltéve nektek Tehát összesen 95 kérdés lesz, ami próbára teszi tudásotokat!
    Természetesen a kérdések nem filmenként lesznek feltéve és a kérdések mellett nem lesz ott, hogy melyik filmből van. Így aztán először azt kell kitalálnotok, hogy melyik filmből való a kérdés, s ha ezt beazonosítottátok, akkor tudtok rá megfelelő választ keresni. Azért egy-egy név, vagy ismerős mondat minden bizonnyal segítséget nyújt a kérdésekben.
    Fajtájukat tekintve, lesz ahol idézeteket vagy mondatokat kell folytatni, lesz olyan, ahol számokra vagyunk kíváncsiak, és végül de nem utolsó sorban lesz olyan is ahol képkockákat kell a helyes sorrendbe rakni. Ne feledjétek, ezen információk alapján már előre lehet tanulni.
    Csak és kizárólag a tökéletes válaszokat tudjuk elfogadni. Ezért vigyázzatok, hogy mit írtok le. Van olyan lehetőség is, ahol például rész-válasz lehet, hogy nem derül ki a filmből! Igyekezzetek pontosan leírni az angol neveket, amelyek kiderülnek a Feliratokból! Azonban fontos, hogy az idézeteknél nem a felirat, hanem a beszéd számít!
    A verseny elsődlegesen nem az időeredmény alapján dől el, hanem a beküldött helyes válaszok számának függvényében. Azonban ha mondjuk 100 első helyezett lesz, nyílván megértitek, hogy nem mindenkit tudunk megajándékozni. Ekkor fogjuk a beküldés idejét Vizsgálni.

A nyeremény:

Természetesen szeretnénk megajándékozni a győztest, vagy a győzteseket. Az ajándék, egy általatok kiválaszott DVD lesz, vagy egy PUFFINOS póló.

Nos jelen információk birtokában kívánunk nektek jó kutatómunkát és sok nevetést a filmek nézése közben.
  • amonserrano
    Babfesztivál - Babocsa - 2006. augusztus 12.
    --------------------------------------------------------

Pontos részletekről kicsit később számolunk be.. de a program már körvonalazódik... várjuk véleményeteket, mivel lehetne jobbá tenni, melyik szállásra szavaztok, és hányan jönnétek...

Ami lesz:
    -Babfőző verseny
    -Mozi (projektor - BSTH filmek)
    -Este buli (Ha elég BSTH fan lesz akkor külön helyszínen)
    -Formáspopsis tinilányok (+papagájcsajok, akik azt szeretik)

Mindenképpen szóljatok júni közepéig, hogy kik és hányan jönnétek, mert addig kell lefoglalni a szállást. Ez a következőképpen alakulhat:
    - Szálloda (inkabb munkásszálló) 2500/fő/éj
    - Iskola (kicsit kényelmetlen ugyan) sajna nemtom pontosan 1000 körül
    - Sátor ingyen
    - Részeges árokparti fekvőhely...khm...igány szerint..

Jómagam a sátrazásra beszélnélek rá titeket, ennek előnyei:
    nem szol ránk a házmester; nincs idős házaspár, akiknek nem tetszik, ha éjszaka jön meg az ember; olcsó; egy-két napra kibírható; együtt a banda

A bulival kapcsolatban: ha elegen leszünk (azaz 10-15 fan), akkor megkapjuk az "ifiklub" termét, ahol is zárt(abb) körben lehet ünnepelni a klasszikus filmzenékre, meg amire akartok...a virsli is nagy lesz, a sör is hideg...

Pepe
    szervező
  • amonserrano
    Ismét, immár ötödjére vágunk neki nyáron Gyula városának, hogy megszervezzük a Sör - Virsli versenyt különben dühbe jövünk módra...

Mivel idén jubilálunk, így szeretnénk még különlegesebbé tenni a rendezvényt. Terveink között szerepel, csoportos filmnézés, póker parti, városnézés, és hát persze a Verseny maga... Idén lesznek különleges vendégeink is, ezt ígérhetem... és sok sok apró meglepetés... puffin póló és társai..

Idén, előszőr szeretnénk szervezett programokat biztosítani tagjainknak... Ezek eddig tagok hiányában elmaradtak..csak szervezők jöttek:)

Addig is olvassátok el, nézzétek meg az előző években készült beszámolókast és képeket... Garantáltan jó buli lesz!
  • amonserrano
    SPENCERHILL KONCERT!!!
    2006 Július 9-én vasárnap este, a Lompos Farkas nevezetű helyen (1087, Budapest Mosonyi u. 1. - Fiumei úti sarok) tartja debüt koncertjét a Spencer Hill Magic Band. Kizárólag a két úriember filmjeiből játszanak számokat.
    Szeretettel várunk mindenkit a SHMB nevében is...
  • cSuwwi
    - Azt csinálod amit mondtam, vagy elkalapállak!
    - És addig én mit csinálok?
  • Horla
    "Mondd csak! Nem szereted véletlenül a hagymás babot??"
  • Hapci666
    Sziasztok én is gyüjtögetem a T.Hill és B.Spencer filmeket van mis már egy szép kis listám Kincs ami nincs
    Nyomás utána
    Don Camillo
    Bűnvadászok
    A seriff és az idegenek
    Seriff az égből
    Banán Joe
    Nincs kettő négy nélkül
    Különben dühbe jövünk
    És megint dühbe jövünk
    Szuperzsaru
    Piedone a zsaru
    Piedone Hong Kongban
    Piedone Afrikában
    Piedone Egyiptomban
    Ördög jobb és balkeze 1
    Az ördög jobb és balkeze 2
    Én a vízilóvakkal vagyok
    Bomba jó bokszoló
    Zsoldos katona
    Mindent bele fiuk
    Nevem senki
    Akik csizmában halnak meg
    Akit buldozernek hívtak
    Egy zseni 2 haver egy balek
    Aranyeső yuccában
    Bunyó karácsonyig
    A keményfejű
    Charleston
    na ezek vannak meg és ami nincs a listán azokat keresem :-)
  • amonserrano
    te hallode... nem díjazom az ilyet:)
  • amonserrano
    www.spencerhill.hu

vagy http://spencerhillzene.uw.hu/

sok sikert
  • Carfanatic
    Helló
    Azt szeretném kérni hogy valaki irja le a filmzenk címeit pl:buldózer piedone szuperzsarú ilyesmi
    vagy ha lehet linket adni ahonnan letölthetem
  • Amon Serrano
    Helló druszám!:)
  • amonserrano
    hali...

sajna télleg elfogyott mind... sokaig nem szabad várni vele... elkapkodták mind... szal nem tudsz rendelni...

elvileg hamarosan lesz megint... akkor majd a tomcatpolon is kirakjak és ott tudsz majd rendelni...

udv
    amonserrano
  • CLINT EASTWOOD9
    Figyeljetek már kedden megyek budapestre és akkor ez nap megszerettem volna rendelni az új Bud Spencer Terence Hill pólót a helyszínen.
    Na hát az a bajom hogy olvastam a spencerhill honlapon hogy lehet kapni még a pólót de a tomcatpolo-n meg már azt írják hogy nincs és hogy már nem lehet rendelni meg nincs raktárom meg hogy elbaszták meg ehez hasonlókat.
    Na már most én felteszem magamnak azt a kérdést hogy akkor melyik álitás az igazi?!
    Nagyon nagy kedvenceim Bud és Terence úgyhogy a pólót beakarnám magamnak gyűjteni.
    Erre légyszíves mihamarabb aki tud válaszoljon mert hát közeleg a kedd és már pénteken indulok.
  • Shiwo
    nem baj, a papi kéket szeretne ;-)
  • amonserrano
    a kék szem tovább drágítja:)))
  • Shiwo
    a hátuljára a feliratok közé nem lehetne rányomatni BP-t és TH-t ?
  • sergio corbucci
    Sziasztok!!

Úgy döntöttünk csinálunk egy új BSTH pólót!!
    Nekem mindig is a legfőbb vágyaim között szerepelt egy Puffin lekváros
    póló elkészítése,csak minta hiányában ez eddig nem valósúlthatott meg!!
    De ezt az akadályt sikeresen legyőztük, ugyanis Hannes kollégának volt
    egy nagyon jó minőségű mintája!!!

Az egyik barátom édesanyja ruhaiparban dolgozik, és ő - elég jutányos
    áron - elvállalta a póló készítését!!Egy feltétellel:kb: min.80 db-t
    rendelni kell, mert akkor fognak neki a póló gyártásához, de megéri,
    hiszen (még nem 100 %) de kb:1000 FT/db áron lesz elérhető!!

A minta elkészült!Itt már megtekinthetitek:
    http://dhanny.atw.hu/puffin.jpg
    (köszönjük dhanny-nek feltöltést)

A www.spencerhill.hu-ra és http://spencerhillforum.no-ip.com/ -ra is fel
    lesz téve a képe, holnap vagy holnapután, attól függ, mikor frissül a
    honlap...!!(köszönjük amonnak előre is!!)

Természetesen csak fehér színben, és a megfelelő méretekben lesz
    kapható!!(ha egyéb igények nincsenek!!ötleteket szívesen veszek)

Először is fel szeretném mérni az érdeklődést a pólóra, hiszen, mint már
    mondtam, csak megfelelő mennyiség fölött állnak neki....

A címem, amire várom az érdeklődőket:
    [email protected]

( Név:
    Hány db:
    Milyen méretben:
    Személyes/vidéki átvétel:!!)
    (Ha pesti akkor személyes átvétel, ha vidéki vagy, akkor küldd el a címed!!)

Tessék mielőbb, és minnél többen szavazni, hogy elkezdődhessen a híres
    PUFFIN-lekváros póló gyártása!!!!

Üdv:
    Tachitua tábornok!!!
  • Stralis 91
    Kössz...végre egy segítőkész ember!
  • gera0909
    Heló! Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit szól a Charlestonhoz? Mer én eddig nem is tudtam róla. Csak mikor rám vigyorgott Bud barátunk a Tescoban, gondoltam elhozom, jó film, de én egy Bujtor-szinkronnak jobban örülnék... Az én toplistán a következő (ezek közül mind megvan dvdn vagy vhsen):
    1. Kincs ami nincs
    2. Nincs kettő négy nélkül
    3. Különben dühbe jövünk
    4. Charleston
    5. És megint dühbe jövünk
    6. Piedone Afrikában
    7. Piedone Egyitomban
    8. Én a vízilovakkal vagyok

És ahogy az öregek mondták: nem az utolsó a rossz, hanem a többi a jó...
  • sg27
    990Ft-ért kaphatsz a TESCO-ban DVD-t
  • Banyapapa
    DC++
    ottmeg: budterencehub.no-ip.com
  • Stralis 91
    kössz szépen a segítset!! rendesek vagytok....de tényleg
  • Stralis 91
    Hi! Nem tudna valaki linkelni 1 oldal címet ahonnan lelehet szedni néhány Bud Spencer & Terence Hill filmeket???!!
    pl.: ÉS megint dühbe jövünk
    A segítséget előre is köszönöm!
  • CLINT EASTWOOD9
    Nem tudjátok mikor jelenik meg Bud Spencer könyve?
    Amiről pár hete a tv2-n szó volt.
  • polo26
    Sziasztok! nem tudjátok hol lehet kapni eredeti Bud Spencer, Terence Hill képpel eláttott polót? Köszi
  • STREEX
    Igaz hogy totál mellékszereplőként deÚgy látom ez volt az első filmje
    aka Vacation with a Gangster

Elég jól áll a mutatója XD.Szavazzunk mi is 10-essel :)
  • Vándorsólyom
    hát már bocs, de Bud Spencernem messze nem ez volt az első filmje :D
  • Eliza
    És most a film meg is jelent dvd-n.
  • R0sc0
    most vol a tvbe az "Isten megbocsát én nem" szerintem nagyon jó film volt, és ez volt bud spencer első filmje. Ahhoz képest nagyon jól játszott.
  • zaki
    az én toplistám:

1. Bűnvadászok
    2. És megint dühbe jövünk
    3. Nincs kettő négy nélkül
    4. Különben dühbe jövünk
    5. Az ördög bal és jobb keze 1&2
    6. Kincs, ami nincs
    7. Nyomás utána
  • Sheva
    Nyomás Utána a legjobb film!!!
  • B0B0
    A legjobb filjeik:
    Bűnvadászok
    Nyomás utána
    ...És megint dühbe jövünk

Ez a két állat nagyon nagyot alkotott a hetvenes-nyolcvanas években!
  • Ramore
    én nem hiszek az rtl kirúgott riporterének, amikor ezerből egy fiatal nem ismeri BS-t. a napló nevezetű műsor nem különb a fókusz és az aktív szennyműsortól.
  • AMD64HUN
    És megint dühbe jövünk főcímdal, ez a legjobb dal mindközül, szerintem

http://spencerhillzene.uw.hu/esmegint/01.%20Brotherly%20Love%20(instrumental)%20by%20Hannes.mp3