Grand Prix Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
momo racinget vegyél az a legjobb
akad a metro ban néha egy két darab 30 ér asszem
akad a metro ban néha egy két darab 30 ér asszem
!Forza Ferrari!
Khm. Égetõ lett a kormányprobléma. A "sima" Sidewinder milyen típust takar? Azt hiszem, ha már bevált GPL-ben, nekem is megfelelne.
Replay letöltést köszi, már tanulmányozom.
Üdv
Replay letöltést köszi, már tanulmányozom.
Üdv
hát igazából adsl kéne...
én nemrég vettem egy momo racinget és nagyon pontos uyghogy tudopm ajánlani midnenkinek!
de nem kormánytól függ hogy mennyi re gyorsa az ember😊
én nemrég vettem egy momo racinget és nagyon pontos uyghogy tudopm ajánlani midnenkinek!
de nem kormánytól függ hogy mennyi re gyorsa az ember😊
!Forza Ferrari!
Gondolom vodafos gprs-szel nem lehet multizni

Erre a kormánykérdésre adhatnátok, veteránok vmi tippet, mert én is nagyon megszívtam. Szutyok, gameportos mûanyag Dexxaval hajtok, de megvan az az elõnye, hogy nagyon pontos. Vettem kb. egy éve vmi Thrustmastert, kézi (psze szekvenciális) váltóval, iszonyú vacak volt, akárhogy cserélgettem drivert, próbáltam beállítani. Érzékeny gázpedál, már az út 2/3-án 100% gáz, a gyenge rúgós fékrõl nem is beszélve.
Hah...Egy sorstárs
Oneal1: Silvert nem nagyon nyomtam, másnap mentem még egy 1:28,5-öt.
Néha nagyon lefáraszt a buta MI, akkor pár nap pihi. Oldalazó autók; ha öszekoccanunk, nekem szakad mindenem, a kollega meg megy tovább ezerrel; ha véletlen az ellen kicsúszik a sóderágyba (pl. Monza parabolica) csak átsuhan rajta, én meg bentragadok, stb.-mindez nem illik egy egyébként igen jó szimulációhoz.
Oneal1: Silvert nem nagyon nyomtam, másnap mentem még egy 1:28,5-öt.
Néha nagyon lefáraszt a buta MI, akkor pár nap pihi. Oldalazó autók; ha öszekoccanunk, nekem szakad mindenem, a kollega meg megy tovább ezerrel; ha véletlen az ellen kicsúszik a sóderágyba (pl. Monza parabolica) csak átsuhan rajta, én meg bentragadok, stb.-mindez nem illik egy egyébként igen jó szimulációhoz.
Nem szünt meg csak hardver hiba van a szervergépben amit remélhetõleg holnapra orvosolnak.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Sziasztok!
Én is próbálkozom, viszonylag sokat, de a legjobb idõm Monzában éppencsak 1:28 alatt van saját beállítással, és a GH2 setupok nekem sem jöttek be, gyakorlatilag irányíthatatlan az autó. Viszont szívesen vennék bármilyen tanácsot, amivel normálisan tudnám vele vezetni.
Nem tudom van-e jelentõsége annak, hogy milyen kormánnyal játszom? Most egy Logitech piros Formula Force GP-t használok. Lehetséges, hogy pl. egy MOMO-val jobban írányítható lenne az autó?
Köszi
Ja, és a www.hsw.hu megszûnt? Mert nekem nem jöb be.
Én is próbálkozom, viszonylag sokat, de a legjobb idõm Monzában éppencsak 1:28 alatt van saját beállítással, és a GH2 setupok nekem sem jöttek be, gyakorlatilag irányíthatatlan az autó. Viszont szívesen vennék bármilyen tanácsot, amivel normálisan tudnám vele vezetni.
Nem tudom van-e jelentõsége annak, hogy milyen kormánnyal játszom? Most egy Logitech piros Formula Force GP-t használok. Lehetséges, hogy pl. egy MOMO-val jobban írányítható lenne az autó?
Köszi
Ja, és a www.hsw.hu megszûnt? Mert nekem nem jöb be.
Tulképp menyi az annyi?
Vigyázz! Azóta 1 másodpercet hoztam rajtad

Na, megpróbáltam. Pár század híja még az 1:30-nak. Áhhh...
A rank a világranglista.
http://gplrank.schuerkamp.de/php-pub/gplrank.php
http://gplrank.schuerkamp.de/php-pub/gplrank.php
GPLRank: -51|GTRank: -30
Azt nem merem elárulni. Grand Prix-ben még nem jutottam el odáig, a régi (saját) setupokkal sem. Most Zandvortot tesztelgetem. 1:26.3 :-(((
Honnan lehet leszedni replyt, hogy én is tanuljak?
És izé...mi az a rank? Hú de hülye vagyok én ehhez...Sebaj, padlógázt hülyén is lehet nyomni:-)
Honnan lehet leszedni replyt, hogy én is tanuljak?
És izé...mi az a rank? Hú de hülye vagyok én ehhez...Sebaj, padlógázt hülyén is lehet nyomni:-)
Hallod ez még Gabitól is csak 6 tizeddel marad el.
Gratula! Állat idõ!😊
Milyen setuppal nyomtad?
Gratula! Állat idõ!😊
Milyen setuppal nyomtad?
Húúúúúú Peti ne tudd meg mit mentem silveren!!!!!
nézd a rankot és ird ide a vélemyényedet😊)
nézd a rankot és ird ide a vélemyényedet😊)
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
ja sé mégvalami
ugy nem fogsz fejlõdni ha csak monzán mész!!!
mennyél végig minden pályán és aztán monzára és akkro röüködni fognak a 27 ek!
ugy nem fogsz fejlõdni ha csak monzán mész!!!
mennyél végig minden pályán és aztán monzára és akkro röüködni fognak a 27 ek!
!Forza Ferrari!
jajj ne hogy azt hidd hoyg itt a vége!!😊)
én is azt hittem....
rosszul😊
gyakorlás kérdése az egész!!
jó persze kell valamiféle kis ügyesség,tehetség érzésk hozzá....
én is azt hittem....
rosszul😊
gyakorlás kérdése az egész!!
jó persze kell valamiféle kis ügyesség,tehetség érzésk hozzá....
!Forza Ferrari!
Hát,... a Hondában még van pár tized tartalék, de hogy a Lotusból hogy autózok ki egyetlen századdal jobbat is, arról még foggalmam sincsen. Na , megyek gyakorolni...
Ez is hasznos:
http://www.racesimcentral.com/links/ultimate.shtml
http://www.racesimcentral.com/links/ultimate.shtml
A 151-es hozzászólásban minden le van írva. Szükséges patchek, ajánlott grafikai és hang update-ek.
Monzát írok, mert az új setupokkal még csak itt van idõm, és az mégiscsak +0,5-1,0 s.
Eagle - 1:28:25
Honda - 1:29.01
Lotus - 1:28.30
Eagle - 1:28:25
Honda - 1:29.01
Lotus - 1:28.30
Figyeljetek már, egyik alma haverom itt rágja a fülem.
Vett a tesco-ban egy ilyen Sierra: Grand Prix Legends nevû játékot (szvsz demo), és az van ráirva, hogy 3DFX vagy rendition videókártyával megy csak.
Ennek megfelelõen az õ gépén (R9500) meg sem nyikkan.
Mit lehet ezzel kezdeni? Azért nemigaz, hogy a tescoban olyan játékot eladnak, ami csak 5-6 évvel ezelõtti gépeken fut el?...
Vett a tesco-ban egy ilyen Sierra: Grand Prix Legends nevû játékot (szvsz demo), és az van ráirva, hogy 3DFX vagy rendition videókártyával megy csak.
Ennek megfelelõen az õ gépén (R9500) meg sem nyikkan.
Mit lehet ezzel kezdeni? Azért nemigaz, hogy a tescoban olyan játékot eladnak, ami csak 5-6 évvel ezelõtti gépeken fut el?...
na figy elmonodm mér nem megy nekd a gh2.....
azér meg enné la setupnál a fékezésnél kis gázt is kell adni!!enélkül nem lehet vezetni..
a másik amiér iylen nehéz az a difi beállitása miatt van!
de épp ez a lényeg mivel ez miatt lehet jó idõket menni ha már bele jöttél!!
45/85 meg iylenkek szoktak lenni..
hamar forditható az autó a kanyarban és ez miatt hamarabb tudsz oylan helyzetbe kerülni hogy kigyorsitsál!!
azér meg enné la setupnál a fékezésnél kis gázt is kell adni!!enélkül nem lehet vezetni..
a másik amiér iylen nehéz az a difi beállitása miatt van!
de épp ez a lényeg mivel ez miatt lehet jó idõket menni ha már bele jöttél!!
45/85 meg iylenkek szoktak lenni..
hamar forditható az autó a kanyarban és ez miatt hamarabb tudsz oylan helyzetbe kerülni hogy kigyorsitsál!!
!Forza Ferrari!
Mindegyik egy kicsit másképen viselkedik, más setupot és vezetést igényel. Az erõsorrend nagyjából ez: Lotus, Eagle, Ferrari, Brabham, Honda, Cooper, BRM. A Lotus a leggyorsabb és egyben a legnehezebben kordában tartható. Az Eagle már kezesebb, viszont még az is elég gyors. A leggyugisabb talán a Cooper és a Ferrari. Sokmindentõl függ, kinek melyik jön be.
Hi, valaki meg tudná mondani, hogy mi az alapvetõ különbség az autók között? Melyik a leggyorsabb, meg úgy általában mennyire térnek el kezelhetõségükben egymástól?
Na jó, Gyakorlok. Több mint egy éve. Nem minden nap több órát, de azért rajt vagyok elég rendesen. Még mindig 1,5 mp különbség. Mire számítsak? Azon kívül, hogy ne jelentkezzek autóversenyzõnek😊 Amúgy Eagle gh és gh2 között Monzán a különbség 6 század mp. Minek erõlködjek a gh2-vel? Már az elsõ kanyarban keresztbefordulok. Ha nem, a másodiknál tutibiztos 8(((
elmondjam??😊)
tök könnyen!!😊
gyakorlással
de ne az leygen a célod hogy a sima gh setuppal menj 1 27 et hanem hoyg a fast 1 el menj 26 ot😊
tök könnyen!!😊
gyakorlással
de ne az leygen a célod hogy a sima gh setuppal menj 1 27 et hanem hoyg a fast 1 el menj 26 ot😊
!Forza Ferrari!
Ok. Most már csak azt nem értem hogy lehet ezzel a gh beállítással Monzában mondjuk Eagle-vel 1:27-et menni. 1:28,5 alá nem igazán tudok eljutni. Mit lehetne tenni. Elõjön az ideg bennem...
A gh2 Greger Huttu 2. szériás setupjai (http://www.teamredline.co.uk/gh_gpl.htm).
A fast pedig Andreas Wilke setupok. Ezeket pedig a http://www.sim-replays.de -rõl tudod letölteni.
A fast pedig Andreas Wilke setupok. Ezeket pedig a http://www.sim-replays.de -rõl tudod letölteni.
Na jó, másik kérdés. Melyik az a gh2 meg fast setup? Hová tettem a szemüvegem, vagy milyen álnév alatt futnak. hsw.hu setup oldalig eljutottam.
Köszi...
Ezt már ismerem
Ezt már ismerem

ezt egy haver mondta:
Sajnos nem sok megoldás van, mert a GPL "nem kedveli" a WinXp+SbLive konbinációt
Azt tudom csak tanácsolni, hogy ha tudsz cseréld le a hangkártyád egy SbAudigy-re, nekem az van azzal már jó.
...vagy esetleg updateld a www.soundblaster.com -ról a drivert (ne töltsd le a legfrissebbet,hanem updateld!).
Sajnos nem sok megoldás van, mert a GPL "nem kedveli" a WinXp+SbLive konbinációt
Azt tudom csak tanácsolni, hogy ha tudsz cseréld le a hangkártyád egy SbAudigy-re, nekem az van azzal már jó.
...vagy esetleg updateld a www.soundblaster.com -ról a drivert (ne töltsd le a legfrissebbet,hanem updateld!).
!Forza Ferrari!