Grand Prix Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen (http://gplea.racesimcentral.com/) az autofrissiteseket, es a 2-3 hozzaszolassal lejjeb talalhato GPLCSM progival lehet felrakni oket.
Az oldal most nem muxik, de talan majd beindul!!
Az oldal most nem muxik, de talan majd beindul!!
Sziasztok. Hogyan tuddom a cockpiteket frisitenni&a kasznit.Elöre is kösszönöm.
A link javítva, bár gyorsabban ment volna ha dobsz egy emailt és nem véletlenül akadok rá a fórumban.
Sajnos ez nem a legújabb változat, de hát az nekem sincs meg.
Sajnos ez nem a legújabb változat, de hát az nekem sincs meg.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Meg még annyit mondjatok meg hogy el lehet tüntetni a fekete csikot alulrol felülröl_?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szia!
A GPLCSM nehezen található meg a neten. Ha hondolod, elküldöm mail-ben, darabolva (5,2 mega).
A sebesség és egyéb adatok kiíratására a GPL Digital Display Modifiert használom. A www.gplpp.com-on biztosan megtalálod.
Egyébként pedig sokan nyomjuk a GPL-t: hungpl.hsw.hu
Peti
A GPLCSM nehezen található meg a neten. Ha hondolod, elküldöm mail-ben, darabolva (5,2 mega).
A sebesség és egyéb adatok kiíratására a GPL Digital Display Modifiert használom. A www.gplpp.com-on biztosan megtalálod.
Egyébként pedig sokan nyomjuk a GPL-t: hungpl.hsw.hu
Peti
GPLRank: -51|GTRank: -30
Nincsen képzeld a replay editort akarja letölteni helyette!!!Néztem is nagyokat.
THX
Más,valaki nem tudná nekem felrakni a GPLCSM-et?Nem lehet sehol elérni!!
Más,valaki nem tudná nekem felrakni a GPLCSM-et?Nem lehet sehol elérni!!
a core.ini az install utan csak mint core.ini.sample van bent a könyvtárban. nevezd at core.ini-re (".sample" mondjuk win commanderrel töröl) es akkor elni fognak a beirt valtoztatasok.
vlmi masik szamot kell atnevezned bra4.mip-re (ezt hasznalja majd a program az autodon). tehat ha mondjuk a 11-est akarod, akkor a bra11.mip-et kell bra4.mip-re nevezni. es ha nem akarod, hogy 2 db 11-es legyen a mezönyben, akkor celszerü a 4-est meg bra11.mip-re nevezni.
Következö volna a gondom,felraktam a játékot,rá a javitást(1.2) aztán D3D, cpufix,uána beirom a core ini-be amit kell és nem érzem hogy lenne ffb 😞
Lemegyek az utrol rázkodik az egész auto de a kormány nem,van esetleg valakinek ötlete?Kiprobáltam hogy 0-ra rakom a ffb-t de ugyanaz mintha 1-en lenne ,azért csak rázkodnia kéne ha lemegyek az utrol nem?
Wingman formula force gp...Thx.
Lemegyek az utrol rázkodik az egész auto de a kormány nem,van esetleg valakinek ötlete?Kiprobáltam hogy 0-ra rakom a ffb-t de ugyanaz mintha 1-en lenne ,azért csak rázkodnia kéne ha lemegyek az utrol nem?
Wingman formula force gp...Thx.
Sajnos nem volt jó. Ha átneveztem a bra4.mip-et bra<más szám>.mip-ra nem változik semmi. Van egy bra4.3do is. Ha az is mátnevezem bra<ugyanaz a szám>.3do-ra akkor meg kilép.
Mit csináltam rosszul?
Mit csináltam rosszul?

At kell nevezned a kivant rajtszam mip-jet, a 4-es rajtszam mipjere, es akkor azt fogja ratenni az autodra.
A kek Brabham a GPLEA csomagban benne van, csak ki kell valasztanod a megfelelö faljt.
A kek Brabham a GPLEA csomagban benne van, csak ki kell valasztanod a megfelelö faljt.
Úgy tudom, a rajtszámot véletlenszerûen osztja ki.
Na sikerült megoldani.
Ha a GPL masterrel akartam megcsinálni, akkor az nem mûködött, de ha csak simán bemásoltam a file-t, úgy teljesen jó.
Amúgy meg lehet változtatni a rajtszámot? Már uncsi, hogy mindig 4-es a rajtszámom.
Ha a GPL masterrel akartam megcsinálni, akkor az nem mûködött, de ha csak simán bemásoltam a file-t, úgy teljesen jó.
Amúgy meg lehet változtatni a rajtszámot? Már uncsi, hogy mindig 4-es a rajtszámom.

ha te ezt betartod, ígérem én is körültekintõbb leszek a jövõben...
tök véletlenül kerültem ide csak megláttam a képet, és valahogy nem arra gondoltam hogy 5 éves játék került ide a legujabb topicoc közé hanem inkább arra hogy még nem jelent meg, és mivel dc-n is csak boritot találtam nforce-n sehol semmi ftp-n se, ezért rögtön kellett volna tudnom hoyg õslelet...neked viszont kéne tudnod hogy nem minõsítünk olyan embert akit nem ismerünk...
hu de hülye vagyok tényleg 2 honapos a topic, és bárhol néztem körül nem találtam a progit, te meg biztos látatlanba eldöntöd meg tudod hogy én hülye vagyok, és játszani se tudnék vele, tudod mit majdnem mondtam valamit. egyébként kösz a segítséget...
Kár. Pedig nagyon tetszik a kék Brabham.
Próbáltál már a BT24-bõl a Standardon kívül feltenni más festést? Nálad jó volt?
Próbáltál már a BT24-bõl a Standardon kívül feltenni más festést? Nálad jó volt?
Ha a hulyeseg fajna, a foldhoz csapdosnad magad vazzer!!!! Ha elobb korbeneztel volna, akkor nem jarattad volna le magad ekkora baromsaggal!!
Amugy most volt 5 eves a program, es nem hinnem, hogy (tudnal) jatszanal vele.
Amugy most volt 5 eves a program, es nem hinnem, hogy (tudnal) jatszanal vele.
ez a játék mikor jelenik meg?
Szia Alexease,
Ez melyik Brabham grafika? Én letöltöttem a GPLEA oldaláról a Brabham BT24 & private Brabhams-ot, de a standard kivételéve semelyik sem mûködik.

Ez melyik Brabham grafika? Én letöltöttem a GPLEA oldaláról a Brabham BT24 & private Brabhams-ot, de a standard kivételéve semelyik sem mûködik.

Brabham '65 @ Monaco
Lotus '65 @ Watkins Glen
Ez két cockpit view videó, és látszik hogy ezek még nem annyira "erõteljesek".
Lotus '65 @ Watkins Glen
Ez két cockpit view videó, és látszik hogy ezek még nem annyira "erõteljesek".

Megjelent a '67-es Brands Hatch (Dixie Runner): Barnds Hatch '67
Én is Live-val szívok. Ha a hardvergyorsítást teljesen leveszed, nem recseg. Cserébe viszont ócska a hang. Nem pörögnek a motorok.

Ez a normal GPL. De az auto mar egy kicsit szebb mint a kepen, mert ez mar regebbi kep😊))
A palya a Sachsenring.
A palya a Sachsenring.
áhhhh váááá deszéppp ez leszen a GPL2 ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
koszi a valaszt.. sejtettem hogy a live lesz a bunos..
na mind1 majd max anyamektol elhozom a regi aureal 2es kartyam azzal remelem nem lesz mar gondja..
Mellesleg felso kep tetszetos.. Melyik track ill car updatet erdemes felrakni???
en lerangattam egyet kettot Gprs el de a palya update max az aszfaltot es egyeb aprosagokat "frissitet" es messze nem volt olyan szep mint a te keped ..
na mind1 majd max anyamektol elhozom a regi aureal 2es kartyam azzal remelem nem lesz mar gondja..
Mellesleg felso kep tetszetos.. Melyik track ill car updatet erdemes felrakni???
en lerangattam egyet kettot Gprs el
Bar nem egy latogatott topic, de ahoz kepest, hogy 5 eves a program, maig elokerul neha a tema. Nem veletlenul, abszolut megerdemli!!!
Nalam a megjelenese ota fent van, es meg szerencsere sokaknak, akik rendszeresen versenyeken, bajnoksagokban vesznek reszt, es jo tudni, hogy meg mindig vannak, akik felfedezik, vagy ujra eloveszik, mert ez tenyleg nem avulhat el!
Akkor jojjjon egy kep, bar egy kicsit retusalt a draga😉))

Nalam a megjelenese ota fent van, es meg szerencsere sokaknak, akik rendszeresen versenyeken, bajnoksagokban vesznek reszt, es jo tudni, hogy meg mindig vannak, akik felfedezik, vagy ujra eloveszik, mert ez tenyleg nem avulhat el!
Akkor jojjjon egy kep, bar egy kicsit retusalt a draga😉))

En ugy tudom, hogy sajnos a Live 5.1 nehany regebbi jateknal a mostani rendszereken ezt csinalja. Megoldasra nem emlekszem, de talan ha a hardware forum reszben rakeresel, szerintem talasz valami infot rola.
hy.. segitsetek ha tudtok..
A problema a kov..
Gpl fent
1.2patch fent
cpu speed fix fent
d3d patch fent
minden ok csak a hang recseg nehaneha.. 😞
van hogy elinditom a jatekot , megyek par kort, es tokeletes
de ha kilepek a pitbe es visszalepek a palyara mar recseg a hang.. alt. ha felbontast valtok akkor megoldodik a kov ki-be allasig..
Sb live 5.1 esem van.. van vmi otletetek mivel lenne erdemes probalkozni?
core.ini ben probaltam a d3d beallitasival jatszadozni nem sok sikerrel. + az app.iniben a soundqualityt 1re rakni de semmi eredmenye..
jah es ugye Xpm van..
A problema a kov..
Gpl fent
1.2patch fent
cpu speed fix fent
d3d patch fent
minden ok csak a hang recseg nehaneha.. 😞
van hogy elinditom a jatekot , megyek par kort, es tokeletes
de ha kilepek a pitbe es visszalepek a palyara mar recseg a hang.. alt. ha felbontast valtok akkor megoldodik a kov ki-be allasig..
Sb live 5.1 esem van.. van vmi otletetek mivel lenne erdemes probalkozni?
core.ini ben probaltam a d3d beallitasival jatszadozni nem sok sikerrel. + az app.iniben a soundqualityt 1re rakni de semmi eredmenye..
jah es ugye Xpm van..
Pontosítom magam😊
Emiatt gpl-hez csak Win98 alatt jó, mivel szükséges féket és gázt EGYSZERRE is nyomni ebben a játékban.
Emiatt gpl-hez csak Win98 alatt jó, mivel szükséges féket és gázt EGYSZERRE is nyomni ebben a játékban.
Tényleg nagyon jó és precíz kormány, de azt érdemes róla tudni, hogy XP alá nincs olyan driver hozzá, ami támogatja a pedálok külön tengelyen való használatát. Emiatt gpl-hez csak Win98 alatt jó, mivel szükséges féket és gázt is nyomni egyszerre ebben a játékban.