Grand Prix Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helo.
Itt nem tud vki segíteni? Elég régóta próbálkozom a GPL-lel, de sajnos most gondban vagyok. Kissé átépítettem a gépet, TNT vidkártya helyett ATI 9600 Pro, Tua cerka maradt egyenlõre, +XP install volt. De: amíg Win98 alatt semmi gondom nem volt a hanggal, most csak serceg, recseg-ropog. SB Live!Value hangkártyám van. Csak az segít, ha a hardvergyorsítást teljesen leveszem (csak emulációra), így viszont szinte élvezhetetlen (nem "pörög") a hang. Valami megoldást nem tudtok esetleg?
Köszi, és Üdv Mindenkinek
Itt nem tud vki segíteni? Elég régóta próbálkozom a GPL-lel, de sajnos most gondban vagyok. Kissé átépítettem a gépet, TNT vidkártya helyett ATI 9600 Pro, Tua cerka maradt egyenlõre, +XP install volt. De: amíg Win98 alatt semmi gondom nem volt a hanggal, most csak serceg, recseg-ropog. SB Live!Value hangkártyám van. Csak az segít, ha a hardvergyorsítást teljesen leveszem (csak emulációra), így viszont szinte élvezhetetlen (nem "pörög") a hang. Valami megoldást nem tudtok esetleg?
Köszi, és Üdv Mindenkinek
nem használok segítségeket, és csak azért nyomok még a gyengébb autóval, hogy azért szokjam kicsit, de én is a grand prix-et tervezem
lehet hozzá setupokat eflrakni csak azoknak f2 es setupoknak kell lennuük..
de ha rám hallgatsz akkor állisd át gyorsan grand prix re mer ha emgszokid amiben msot vagy akkor za nem tezs jó!
a segitséeket is kapcsold ki
de ha rám hallgatsz akkor állisd át gyorsan grand prix re mer ha emgszokid amiben msot vagy akkor za nem tezs jó!
a segitséeket is kapcsold ki
!Forza Ferrari!
hát kanyargok vele, már ha jut rá idõm, de még csak a tréning autót sikerült valamelyest megülnöm, valami 2.05-öt mentem vele silverstone-on. Egyébként rájöttem a setup gondomra is, ui. a tréning autókhoz nem lehet setupokat felrakni, csak a grand prix-ekre.
nagyon jól nyomod mostanában Tomi!😊
GPLRank: -51|GTRank: -30
jaa ok😊)
nekem meg beszart a winfos om és nem mûködik csomó dolog mint pl az icq😞
ugyhogy lesz format meg iylenek😊
van egy két új pb
silver
rounen
spa
nézd meg õket a rankon
elég jól sikerültek😊)
nekem meg beszart a winfos om és nem mûködik csomó dolog mint pl az icq😞
ugyhogy lesz format meg iylenek😊
van egy két új pb
silver
rounen
spa
nézd meg õket a rankon
elég jól sikerültek😊)
!Forza Ferrari!
Tudom én azt😊)
Ja ha a hülye TESCO-sok tudnák van-e nekik
KÉpzeljétek a srác nem tudta megmondani azt mondta nézzem át
KÉpzeljétek a srác nem tudta megmondani azt mondta nézzem át
A kuplung leginkább csak startnál használatos, de van aki ott sem kuplungol. Menet közbeni váltásoknál pedig nem kell használni. Elég a gázt visszavenni váltás alatt, hogy a fordulatszám ne szaladjon fel, így nem megy szét a motor.
hogyan érdemes a váltót meg a kuplungot használni effektíven? Valahogy nem érzem igazán a helyes technikát😞
koszi, most mar nekem is, tegnap nem ment mikor probaltam😊
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
aha lehet
de tök iylenek a gh setupok amit te mondassz
gh2 a király meg a fast01
de tök iylenek a gh setupok amit te mondassz
gh2 a király meg a fast01
!Forza Ferrari!
sajna a linken nem jon be oldal, pedig felcsigaztal...jo lenne ujra eloszedni a viper racinget😊
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
szóval mi a helyzet ezekkel a setup-okkal, még mindig nem sikerült beraknom a letöltött setup-okat?
most fejbol nem tudomde egy rovid kb 11 körös szinte falusi pálya, én kezdõkén ott indulhattam elõször elõröl és ott vezettem elõször
majd megnézem ha érdekel
a setup meg saját gyártmány nem csuszkál ugy a kocsi
egy letoltott setup mergbuherálása
majd megnézem ha érdekel
a setup meg saját gyártmány nem csuszkál ugy a kocsi
egy letoltott setup mergbuherálása
és menet közben sebesség, idõ?
de ezek ilyen bb1, lo1, mu1 stb... kiterjesztésûek és nem jelenik meg a játékon belül a setup menüben. Egyébként a sebességet, idõt meg ilyesmiket nem írja ki a progi valahol?
ezeket a setup-okat hová kell rakni, vagy mit kell velük csinálni?
silverstone szerintem ideálsi gyakorló pálya.
van benne oylan kanyar ami nem igényel nagy tudást és van oylan amit ha za ember gyorsan megtanul bevenne akkor jó ideje lesz ott..ilyn pl: a 4 és az uccsó elõtti kanyar...
van benne oylan kanyar ami nem igényel nagy tudást és van oylan amit ha za ember gyorsan megtanul bevenne akkor jó ideje lesz ott..ilyn pl: a 4 és az uccsó elõtti kanyar...
!Forza Ferrari!
mi lenne az?
logitech formula force gp
Ha eloszor jatszol a jatekkal, akkor egyiket sem. Boven tokeletes, ami a jatekban gyarilag benne van.
Nem ez full, patchelhetõ, el is indult. Csak a hatalmas mennyiségû track-bõl nem tudom, hogy miket érdemes felrakni.
ja és ne a lotus al kezd el gyakorolni mer akkor hamar elmegy a kedved tõle😊)
kezd a cooperrel!!
az nyugisabb, lassab de naygon szuper.. fõleg versenyen.
setupokat is szedj le hozzá!
a gh setupookat javaslom kezdésnek
kezd a cooperrel!!
az nyugisabb, lassab de naygon szuper.. fõleg versenyen.
setupokat is szedj le hozzá!
a gh setupookat javaslom kezdésnek
!Forza Ferrari!
szerintem kezd elõször a sima pályákkal maik benntvannak a programban...
kezdõ pályának pedig a silverstone-t javaslom...
kezdõ pályának pedig a silverstone-t javaslom...
!Forza Ferrari!
leirom....😊)
ha komolyabban akarsz foglalkozn a programmal akkor midnenképpen vedd meg a jtáékot boltban!!
a rip el nem leeht induln a bajnokságban mer asszem azt nem tudod fel patchelni...
-1.2 patch
-cpu fix
-d3d patch...ezek rajta voltak nekem a gyári cd n!
-GPLEA autók
pályákat nem szedtem le mer hozzázoktam a régiekhez és nem ment tza ujakkal😊
ha komolyabban akarsz foglalkozn a programmal akkor midnenképpen vedd meg a jtáékot boltban!!
a rip el nem leeht induln a bajnokságban mer asszem azt nem tudod fel patchelni...
-1.2 patch
-cpu fix
-d3d patch...ezek rajta voltak nekem a gyári cd n!
-GPLEA autók
pályákat nem szedtem le mer hozzázoktam a régiekhez és nem ment tza ujakkal😊
!Forza Ferrari!
😄, hát nem ma kezdtem a szimulátorosdit, habár profi nem vagyok (nincs idõm annyit gyakorolni), csak mûkedvelõ. Egyébiránt egy-két részét az NFS-nek is szeretem, meg kipróbáltam már gyakorlatilag mindent, kivéve ezt a gpl-t, de már régóta tervezem, mert annyi jót hallottam a gammáról. Idõközben sikerült visszaolvasnom, de azért egy-két tanács még elférne. A gplea-s autókat leszedtem, viszont a jfcarset-et nem lehet elérni. A GPLCSM-et sem tudtam elérni, mert a link nem mûködik. A pályák kapcsán, nem lehetne konkrétabban, hogy mégis mivel érdemes kezdeni, mert a http://gplpp.com site-on van egy millió és fogalmam sincs melyik a legjobb.
A #151-et latogasd meg. De csak akkor kezdj el ezzel foglalkozni, ha az NFS es hasonlo jatekokat messzirol kerulod! Ez NEM gombbal tologatok kivulrol dobozokat tipusu.
ok. végül sikerült megszereznem. Most van egy kb. 170 megás -elvileg full- GPL-m. Mi kell még a játékon kívûl, hogy minden jól menjen? Illetve miket érdemes még megszerezni a játékhoz(mod-ok, pályák stb...)?