1139
Grand Prix Legends
-
Elég? Na, ezt még nem próbáltam. Köszi a tippet:) Bár a GP4 bajnokság miatt egyelőre nem igen lesz időm szórakozni vele. -
elég lenne csak a 2004demot feltelepítened, és utána az eredeti GPL cdéről bemásolni a pályákat, és kész...lehet hogy segít, bár azt is hozzátenném, hogy kell neki gépigény még ma is, ha mondjuk 20 ellenfélt állítassz be...szal az az 1.8-as proci meg a GF5200-es sajnos nem biztos hogy elég... -
Halihó!
Valaki tudna nekem segíteni a következőben?
Felraktam otthon az eredeti GPL-t meg arra a 2004-es demót.
Meglepő módon d3d + 800*600 + minden fullon és szaggat (?), pedig egy lényegesen gyengébb gépen is tökéletesen futott ezzel a beállítással de akár ezerakárhányszáz felbontással is.
A gépem egy 1.8-as P4 NW és mellette egy GeForce FX 5200 :Ð
DirectX 9b + legújabb ForceWare.
Nem prószáltam még magában a demót de gondolom dettó így lenne.
Ha valakinek van tippje, azt nagyon megköszönném :) -
Ismet egy egy kellemes link gyujtemeny a jatekhoz, erdemes archivalni a linket es atnezni: GPL Links -
igen, tényleg nagyon szép lett.
és a pályavezetés...amikor mentem fel a hegyre..egyszerűen borzongató. meg a falvak táblái...mondjuk nem kis múltja van, és mégis milyen kevés játékban van benne. :( -
Ez nagyon igenyes palya!! 1,5 evig keszult, eredetileg 63 km-es, de sajnos az AI ilyen hosszu szakaszt mar nem kezel le:( Igy aranyosan roviditve lett, meghagyva az osszes kanyart, helyszint stb. Erdemes vegig nezni, minden tabla, epulet egyedi! -
muszáj vagyok felupolni :)
igazából csak a Man szigeti pálya miatt.
óriási az a pálya!
már régen vigyorogtam ekkorákat vezetés alatt...még mindig tart..
itt van ha vki még nem tudta...mert én nem. -
budasp #812 A #151-es hozzászólásban a legfontosabb dolgok le vannak írva.
Talán még annyit tennék hozzá, hogy pályák és világranglista. -
Azt nem tudom. de 990 Ft-ba kerül eredetiben, ennyit szvsz bőven megér. -
John McLane #810 Mivel nekem csak a demó van, nincs meg a többi pálya. Ezeket le lehet tölteni valahonnan? -
ten155 #809 Aha. Koszi! -
Igen, csak simán bemásolod a pályák könyvtárait (a Watkins Glen-t ne, az benne van a demóban) és észreveszi magától, innentől kezdve bármelyik pályát választhatod a 2004-es demóban is. Grafikai tuning: mivel a játék elég rút eredeti állapotában (256 szín, brrrrrrrr), lelkes emberkék folyamatosan készítenek nagyobb felbontású textúrákat a pályákhoz, kocsikhoz, stb. Lásd: GPLEA Innen illetve az itt lévő linkekről az összes játékban szereplő pálya grafikai frissítése beszerezhető, + egy csomó új pálya is. -
ten155 #807 Ha siman bemasolom akkor eszre fogja venni, hogy nem csak 1 palya van, hanem meglatja a tobbit is??
Mi az a kis grafikai tuning?? -
John McLane #806 Hi!
Nem tudod véletlenül, hogy a pályákat, honnan tudnám "beszerezni"?:)) -
A megoldás: a 2004-es demó gyakorlatilag a teljes játék mínusz a pályák (csak Watkins Glen van benne). Tehát bemásolod az eredeti játék pályáit a demó 'Tracks' könyvtárába, egy kis grafikai tuning és máris van egy teljes játékod fagyás nélkül, mai színvonalú grafikákkal. Szerintem egyébként a mai napig a legjobb szimulátor, Force Feedback-es kormánnyal csúcs! -
Blackhole MotorSports oldaláról letölthető, az eredeti Papy demó + összes megjelent pöcs + grafikai tuning, stb...
Nagyon zsivány!
A problémámra (#802) senki nem tud orvosságot? -
2004-es demo? -
Hali!
Valaki segítsen már nekem. Az a gondom, hogy felraktam a játékot (eredeti, de a telepítés végénél jött a "szokásos" wininet hiba), azután felraktam az All-in-1 pöcsöt, a GPLEA autókat, és az eredeti pályák textura frissítéseit.
Szépen elindul minden pálya, minden autóval, de kb 10 perc után lefagy.
Kimerevedik a kép, és ha így hagyom kb 2 perc után jön egy hibapanel, miszerint a Winfos valami hiba után helyreállt, és most jó, de csak úgy lesz a kafa, ha újraindítom a gépet...
Na most ez annyit jelent, hogy 640*480-ban marad 4 biten.
A 2004-es demó simán ment.
Van erre valami tipp?
A gép: P3 750, 512 RAM, Matrox G450 DualHead, WinXP+SP1, DX9b.
(viszont a 2004-es demóra telepítettem... ez lenne a gond?) -
ha telepited akkor tuti jó lesz!!! -
ez nem a karid baja!!!
nekem oylankor volt ilyesmi amikro layout okat cseréltem a gaméban..
belé pa menübe onnan meg ki a winfos ba -
nekem Cat4.4 is megy a legujabbra pecselt GPLel, 9600 ill. 9800ason. -
persze csekkold hogy fel van-e téve minden lehetséges patch, stb., de igazából nem tudom a megoldást -
szerintem próbálkozz régebbi driverrel, nekem Radeon 9000-em van és a legújabb Catalyst-tal képhibás lesz a GPL... de XP-n én nem is erőltetem, dualboot van, 98-on megy :) -
Sziasztok!
Kellene egy kis segitség. Mióta uj XPt telepitettem nem megy a GPL. Lenyeg az hogy betomoritve raktam el inseges idokre a GPL-t ( az adott mukodo verziot, patchekkel, setupokkal....)
Na most az elozo XP mukodott egy kitomorites utan. De jelenleg elindul, bejon az elso kep ahol kiirja milyen videokartyam van (papyrus kép) S utanna azonnal a windowsban talalom magam mintha el sem inditottam volna. Ha ilyenkor rainditok fekete kep egy pillanatra es ujra WIN.
Gép: 2600XP+512MB+RADEON8500 (legujabb omegadriverrel)
DirectX 9b... Na most azt tudnam, hogy ez mitol lehet...
Probaltam mar compatibilitasi modot valtoztatni az sem segit. Nagyon hianyzik mar a GPL...
Segitsetek.... -
nekem is fexik!!!!!!!!!!!!!!!! -
ha valakinek nem menne:
az EXE rarozva van, kirarozod, és a gemp.exe vel megy az install ...
szivtam vele eleget :)
nekem tetszik, főleg mivel a kocsik lassuak, és jol vezethetőek :D -
budasp #793 Bocs! Az előző nem az, amit szderettem volna.
1965mod -
budasp #792 GPL 1965 mod: http://www.gplmasters.com/forums/showthread.php?p=240#post240 -
szal majd késő délután, mert most csak bill.ről tudnék ... 18-20ora felé ... -
azaz ma ?
ICQ számom az adataimnál, vagy IRC ? vhol össze kéne futni ... :) mert forumban csetelni nehezebb :)
jah, és csunyán le fogok ám maradni! ;) jobb ezt előre tisztázni :) -
Hum Péter #789 Nekem holnap lehet, hogy volna kedvem.
-
A minap ujra feltettem, felfrissitettem, mentem par kort :) Ez meg mindig egy csoda ... jatszanek egy ket fun racet, ha valakinek volna kedve. Nem vagyok nagy szam ;)
Nemreg lattam osszehasonlito kepeket a GPLrol egy oldalon, h mennyit valtozott az 5 ev alatt :) Ime az en kepeim:

Szoval, ha valaki csak a gfx miatt mellozte, akkor hajra :)
Itt le van irva hogyan lehet demot is fullossa alakitani -
budasp #787 Nagyon beállt a fórum...:( -
emberek egy kis gpl??:) -
robimid #785 Ok
Köszi -
Nehany autofrissites hibas lehet. Minden modositas elott, erdemes az auto konyvtarat atmsolni valahova, hogy ha rossz lesz, ne kelljen installalni.
De sajnos tenyleg az van, ha hibas egy auto, akkor egyszeruen nem lehet palyat valasztani, vagy nem tolti be. -
robimid #783 Basszus:((((
Még egy gond:((
Töltöttem le pár dolgot a játékhoz.
Minden klasszul működött már, amikor felraktam egy Cooper cockpitet, és azóta nem adja a pályákat:((
Ez mért van?
Installáljam újra?:( -
robimid #782 Ehhhe:)
Köszönöm szépen, most megkíméltél egy kissebb fajta sokktól:)
Amúgy elég sokat olvastam a fórumból, és tök jó, hogy ilyen rendesek vagytok, hogy ennyit segítetek a többieknek. Ez nagyon klasz dolog!
Mégegyszer köszi szépen! -
A jatekban a kalibralas resznel, mindig eloszor balra kell forditani a kormanyt, akkor lesz jo;) -
robimid #780 Sziasztok
A billentyűzettel csak próbálni akartam, de így előkotortam az öreg kis Genius kormányomat, és újabb problémába ütköztem:(
Fordítva működik:)))
Szal ha balra fordítom a kormányt, jobbra megy a gép:))
Nem tudtok vmi okosságot erre?
Vagy szokjam meg így?:))
Kicsit gázos, de meg lehet szokni:)
Előre is kösz!
Amúgy maga a játék nagyonjónak tűnik nekem.