Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szombaton ki ér rá egy war-ra a SWAT ellenében????
PS,GBS,TIE,SOD,SL??
PS,GBS,TIE,SOD,SL??
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Kár, hogy akkor hagyjátok abba az RD-t, amikor lenne konkurencia... Végül is igazatok van: a csúcson kell abbahagyni

Tényleg OBI, tegyétek kötelezõvé az infen játszást! 

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
ha jól tapasztaltam, már nincs usas
nincs jobb mint egy CTF-en USAS-al campelõ tömeg

hehe, megtudtam, és jól tippeltem 😊)
tehát, tapi, a lottószámok a következõk:...
tehát, tapi, a lottószámok a következõk:...

http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry10?V1=443266&PN=1&SP=10023&xid=36055&DSP=&CUR=826&PGRP=0&CACHE_ID=0
Haverom itt rendelte, de most a kiadónál se lehet megvenni. Általában a CD Galaxisnak szokott lenni.Ott próbálkozz.
Haverom itt rendelte, de most a kiadónál se lehet megvenni. Általában a CD Galaxisnak szokott lenni.Ott próbálkozz.
Teccikérteni?

nekem egy Budai öröklakás egy seat toledo két szõke /90-62-98/ méretekkel és havi 1 millió 70 éven keresztül.
okey, mer lenne egy tippem, de hát...
ha már tippelsz mondjál már nekem is 5 számot szombatra😊
igazad van még csirájában kell az ilyet elfojtani

tippelni szabad? 😊
Egyébként én még most banolnám, mielõtt megtalálja a csíteket :/
A válasz: /q
Teljes láthatatlanságot biztosít a szerveren
Teljes láthatatlanságot biztosít a szerveren

Srácok volna egy kérdésem.Valaki jár ki külföldre valahova nyugatabbra pl Ausztria?Mert itt ebben az "uniós" országban még drága pénzért sem tudok beszerezni egy játékot.Ha valaki tudna esetleg segíteni akkor plz értesítsen itt vagy mailban.
szerintem sem kéne mod mert kb. 2 napig menne és az én véleményem is az, hogy valahogyan rendbe kéne rázni az INF-et.
Emléxem a régi szép idõkre amikor mind2 INF port fullra volt.HJAJ.
Emléxem a régi szép idõkre amikor mind2 INF port fullra volt.HJAJ.
Az - - jelenleg ND INF és ND CTF ladderben is elkezdett játszani, így a gyakorlásunk javarészt ND -s szervereken történik. Ezért nem láttok mostanában túl sûrûn.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Az OBI teljes mellszélességgel ráállt a ND inf és CTF-re a nemzetközi porondon.
Szal OBI a ND mellé áll. Ha kicsit eröltetnétek, kis idõ után nagyobb örömötöket lelnétek benne mint RDben.
Persze nem hagyjuk magukra azokat sem akik az RD-t szeretik. A portok maradnak mindenképpen.
Miért nem láttok játszani minket?? Mert angol szerverekre kell járni játszani ehhoz, hogy tudjunk gyakorokni ND összecsapásokra.
Szal OBI a ND mellé áll. Ha kicsit eröltetnétek, kis idõ után nagyobb örömötöket lelnétek benne mint RDben.
Persze nem hagyjuk magukra azokat sem akik az RD-t szeretik. A portok maradnak mindenképpen.
Miért nem láttok játszani minket?? Mert angol szerverekre kell járni játszani ehhoz, hogy tudjunk gyakorokni ND összecsapásokra.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
mint infben is, erre jók a warok
Én is kivagyok már a CTF-tõl.Kezdem nagyon rühelleni.Itt nem a móddal van a baj hanem a játékosokkal.Ha összegyûlne úgy 60-70%-ban a magyarok krémje akkor bitang jót lehetne játszani de ezekkel akik fent vannak csak a kemper vadászat megy.Néha annyira berágok hogy nem is érdekel a zászló hanem a sok fáradt szoldzserre vadászok csak😊.Az INF-et nem kéne hanyagolni emberek.Ha látom hogy vannak 5-en akkor bemegyek,de egyedül nem.Egyszer mentem be üres szerverre hátha,vártam 15 percet azt sehol senki mindezt este 19-kor.Tehát tessék infezni magyarok nem elbutulni a CTF-en.