Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A normal damage az OBI playerek számára nem nagyon jön be ahogy elnézem.Nézd meg egy nap hányan játszanak a normálos CTF-en.
Engem az bánt, hogy senki sem INFezik. A CTF meg csak arról szól, hogy belépek és lovok azonnal, mindenkire aki mozog.
Az OBI fórumban is midenki az INF megmentéséért rinyál.
Szal ezt a témát kéne gatyába rázni.
A modokat pedig nincs értelme eröltetni, mert aznap teltház, utána a port lelövéséig 1 kibaszott embert sem látsz rajta. A Dali több idõt töltene el rajta amíg beállítja mint amíg használjuk. Felesleges.
Inf1 RD
Inf2 ND
CTF1 RD
CTF2 ND
WAR
CB
HUN
Kalap.
Nem kell 3 CTF port.
Az OBI fórumban is midenki az INF megmentéséért rinyál.
Szal ezt a témát kéne gatyába rázni.
A modokat pedig nincs értelme eröltetni, mert aznap teltház, utána a port lelövéséig 1 kibaszott embert sem látsz rajta. A Dali több idõt töltene el rajta amíg beállítja mint amíg használjuk. Felesleges.
Inf1 RD
Inf2 ND
CTF1 RD
CTF2 ND
WAR
CB
HUN
Kalap.
Nem kell 3 CTF port.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
többi yo
többi yo
a nd inf port szerintem népszerû lesz a goldrushon pedig 2hét múlva nem fognak játszani de egy próbát megér
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Várgyá mán háver! Halgassuk meg mit mond a NÉP! Emberek nyilatozzatok mit szeretnétek, ne utólag legyen rinya! VÉLEMÉNYEKET!!!
milyen mód menne gr-n??
jó lenne pl. cctf, gr (ha már egy ctf port helyére megy, de mégis más), vagy másik??
jó lenne pl. cctf, gr (ha már egy ctf port helyére megy, de mégis más), vagy másik??

persze, rd inf lesz

Ja és remélem a szerdai meccs a T.I.E-al realdamage lesz! Ha most lenne a meccs szétdarálnám az egész T.I.E-t egyedül!!!! GRRRRRRR
OFF:
Csak szeretném felhivni a figyelmet, hogy a primpostából küldött levelek bizonyos címekre nem érkeznek meg, de errõl semmi jelzés nincs. Ez nekem valószínûleg egy állásba került. Aztakur********************************************* ************************** **** ****************************** ******* **************** *** ****
Az ********* *** axeleronál meg nem lehet egy db email-címre elõfizetni, mert minek.
ON
Csak szeretném felhivni a figyelmet, hogy a primpostából küldött levelek bizonyos címekre nem érkeznek meg, de errõl semmi jelzés nincs. Ez nekem valószínûleg egy állásba került. Aztakur********************************************* ************************** **** ****************************** ******* **************** *** ****
Az ********* *** axeleronál meg nem lehet egy db email-címre elõfizetni, mert minek.
ON
Jó rendben. Tegyünk egy próbát... (egy uccsó próbát)
Akkor ami lesz:
Inf1 RD
Inf2 ND
CTF1 RD
CTF2 ND
Gold Rush ND
WAR
CB
HUN
Akkor ami lesz:
Inf1 RD
Inf2 ND
CTF1 RD
CTF2 ND
Gold Rush ND
WAR
CB
HUN
Figy! Nincs akadája a Gold Rush -nak, de 100% -ra veszem, hogy a kezdeti fellángolás után a kutya nem fog rajta játszani...
Ha szeretnénk az INF-et népszerüsíteni akkor jó ötlet a ND port, de akkor is sok a 3 CTF. Ha lenne Gold Rush és egyszer egyszer összejönnénk mi magyarok egy jó menetre akkor már megérte. Ugy is van itt pár emberke aki csak RUSH-olni tud!
Csovaz mindenkinek!!!
Ne oruljetek meg elek csak az elvonasi tunetekkel kuszkodok mert kb. 1-2heten belul lesz netem mert hogy nemreg koltozkodtunk-tem.
Lassan keszithetitek a fejetek egy par heccsat ert!!!
Na pa
I'LL BE BACK
Ne oruljetek meg elek csak az elvonasi tunetekkel kuszkodok mert kb. 1-2heten belul lesz netem mert hogy nemreg koltozkodtunk-tem.
Lassan keszithetitek a fejetek egy par heccsat ert!!!
Na pa
I'LL BE BACK

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
sztm is elég egy rd ctf, mod port viszont kéne. Mert kell a változatosság, ne csak inf és ctf legyen. Az túl egysítú, fõleg úgy, hogy kevés az új pálya.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Egyébként nekem mindegy, mert én RD / INF párti vagyok. Hagyjatok egy RD / INF portot páran talán velem tartanak. ND is jó néha, de én csak azért megyek be oda, mert egy óra ND után bemegyek RD-re és mindha pontosabban lõnék, bár ez lehet csak illuzió.
Lehet hogy nem fog menni, de most is van 2 RD CTF mégis mindíg csak 1 van tele, és amikor így van akkor sem megy be senki a másik port-ra, inkább megvárja míg lesz hely!
Én fosok tõle, hogy a mod nem fog menni... Szerintem hanyagoljuk. Csak akkor indítunk rá portot, ha télleg atom fasza a mod. Lesz 3 CTF (2*RD, 1*ND) és 2 INF (1*RD, 1*ND), meg a többi amit írtál a modos port nélkül.
Mivel korlátozott a portok száma 8db, egy ötlet az elosztásra:
1db INF / RD
1db INF / ND
1db CTF / RD
1db CTF / ND
1db GOLD Rush, ha nem jon be akkor ez a port lehetne az amin mennek a különbözõ mod-ok a jövöben!
1db / ClanBase
1db / WAR
1db / HUN
Csak mert 3 CTF amibõl 2 RD szerintem sok lesz!
Vélemények?
1db INF / RD
1db INF / ND
1db CTF / RD
1db CTF / ND
1db GOLD Rush, ha nem jon be akkor ez a port lehetne az amin mennek a különbözõ mod-ok a jövöben!
1db / ClanBase
1db / WAR
1db / HUN
Csak mert 3 CTF amibõl 2 RD szerintem sok lesz!
Vélemények?
Szerintem nem lesz nagy sikere ezeknek a modoknak...már többször láthattuk.
És úgy veszem észre az egész 'sof-társadalom' is a normal felé vergõdik...
+elég sok külföldivel tartjuka kapcsolatot és hiányolják a ND inf-et... ez mondjuk mind1, de szerintem sem ártana kicsit INF-esedni....
És úgy veszem észre az egész 'sof-társadalom' is a normal felé vergõdik...
+elég sok külföldivel tartjuka kapcsolatot és hiányolják a ND inf-et... ez mondjuk mind1, de szerintem sem ártana kicsit INF-esedni....
Az 5let jó, de eddig pont arról volt szó, hogy oda Gold Rush megy. De egyébként magam részérõl is támogatnám.
Hi OBI!
Nem akarok a programszervezõtök lenni, de lenne egy javaslatom/ötletem.
Mi lenne, ha az ics helyére INF Normal Damage szerver kerülne fel??
Így akit érdekel a normal az tudna rajta hentelni, és talán jönnének jó kláno játszani OBI-ra...ugyanis kicsit belterjes lett a gárda a szervereken és kevés a klán....
Üdv:
pacMAN
Nem akarok a programszervezõtök lenni, de lenne egy javaslatom/ötletem.
Mi lenne, ha az ics helyére INF Normal Damage szerver kerülne fel??
Így akit érdekel a normal az tudna rajta hentelni, és talán jönnének jó kláno játszani OBI-ra...ugyanis kicsit belterjes lett a gárda a szervereken és kevés a klán....
Üdv:
pacMAN
Nahh yo reggelt, végre kialudtam magam. Persze ez newm azt jelenti, hogy miután befejeztem a délelõtti melót, nem fexem vissza

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Küldtem neked mailt egy kérdéssel. Mi a válasz? Mert melóban vagyok és intézkednék.