Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erasmus
Nemtom kik ellen 2v2-õztem de gg srácok xD

Sáska
msn-en most is online..

MuayBoy
Most nem azért, de 8ra ti se voltatok még a mapon........ Nekem lett volna a legjobb ha idõben lezajlik, mert 22:00tõl melóztam....

RIZLA
<#eljen><#eljen> jo volt a meccs deeeee leeeeközeeeeeleeeebb ..... 😄 grat!<#violent>

Pulse..... jövök neked 1 ATOMTÖKÖNRUGÁSSAL !! xDDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Erasmus
<#idiota>

Hexen
hát az bizti h elhúzták 😄 azért reméltem 2óra alatt végzünk de a vége érdekes lehetett xD

Clint EastWooD
Nanokutyát a csapatunk ötödik tagját a ladder indulása óta képtelenség elérni. Ha a ladder adminok engedik, Erasmus becserélhetnénk rá, legalább a mobils számát tudom, hogy fel tudjam hovni ha war van.

Jó war volt, bár kicsit felbosszantott az, hogy a 4hero idõhúzása miatt majdnem fél 11 ig tartott a war (8tól). gg

a Winows lefagyott fagyás közben...

Frankók a riportok, nem is számítottam rá, hogy ilyen ínyencséget is kapunk! Aztán még ha kommentezni is lehet... Viszont elég lehangoló, hogy ennyi war volt hiányos/pótolt létszámmal .<#zavart2> Nem tesz jót a Cup fealingjének. Az emberpótolgatásnál meg 3v3-aknál még a halasztás is jobb szvsz.

KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100

X P A
Persze hogy a mi meccsriportunk nincs még meg <#violent><#falbav><#banplz><#vigyor>
amúgy tényleg jók a riportok, fõleg ÁllatG marhulása LOL
<#eplus2>

Birk@
gg csigák! Sajna a kevesebb létszám eléggé megláccott az egész játékon, de szerencsére Görény beállt kisegíteni (anélkül elég érdekes lett volna), és még a telefont se használta közben rajtunk <#mf1>

Birkus Maximus

MuayBoy
Kemények a meccsriportok 😄

Allatgoreny
Nuh. 1 war kivetelevel keszen vannak a meccsriportok, olvassatok jol. Kommentezni remenyeim szerint holnaptol mar lehet .

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

HRS Tboy
bsz kecsegek <#nyes>

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Sáska
olvasni kell fórumot<#hehe><#hehe>

Sáska
olvasni kell fórumot<#hehe><#hehe>

Erasmus
rákér nem szólsz nekem dani hogy menek az inf warok magyar kupába :|

LES FORZA INTER
Másnak is sz@r az msnje vagy csak én vagyok így kitüntetve?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

RIZLA
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Hexen
sztem mindenki látta 😄 de azért boooom hecsat XD

Clint EastWooD
De miért csak most szólsz?

Clint EastWooD
HEHHE kibaszott jó ecsém 😊

Clint EastWooD
nyihahha 😊

LES FORZA INTER
sok duracellnyuszi

Hexen
LOLZ xD szüleit megnézném a gyereknek xDxD

LaL33
BSZ. Bilbo
Athletic  Bilbo
köszi szépen. holnap lesz csak gépem ha minden igaz. 😞)

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

czazsi
De tudod, hogy milyen jól érzi magát közben? <#guluszem1> Ugye? <#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

RIZLA
A kupa fõnyereménye egy Ninteno!
A legutobbi szerencsés nyertes 😄DDDDDD

ev1l FlOwEr
BSz, DildO!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LES FORZA INTER
BSZ

RIZLA
csináltam már nektek is , de ha azt szeretnétek.... 😊 válasszatok

X P A
BSZ!<#taps>

Kaszi46
BSZ bilbo!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
törölt hozzászólás

*Posse*T.W.D*

RIZLA
oooo....putta Bilbonak is béesz 😄DD

RIZLA
zibricsillioszor belinkeltem már neked......most utoljára 😊 Ha kell, használd egészséggel 😊

Taptarap
BSZ SPigi!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

RIZLA
jaja ...

Jó ok érted kell ilyen is de ááhh ez akkor is durva. Szerencsétlen állat.

RIZLA
Csak film ..... nyugi máá 😄

RIZLA
Jah...! béesz putta Spigott 😊

RIZLA
Don't fosing....az a zagyvagenerátor mûve ..... xDD (és télleg)

Rohadt k.a. ez állatkínzás undorító, ilyenér megkéselnék gond nélkül bárkit.

Allatgoreny
Szuperhulyek vagytok vaze😄DD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

X P A
Akartam má énis jelezni, hogy a nyelvi beállításokkal valami nem oké <#mf2><#hehe><#hehe><#hehe>

Pano
"Legfrissebb eredmény
AllatG / 2006. 12. 06. 21:04

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Mauris fermentum dictum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum vel, cursus eleifend, elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis. Integer rutrum ante eu lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit."

Nah, a bölcsész kurva szádat

,,I,,

😄😄😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

czazsi

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Kaszi46
Mi is GéGé volt!😊 Gratula!

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
Köszi a vórt WASD !

GG!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT