79689
-
#75967 -
#75966 xDDD te meg tankot :)))) -
#75965 Köszi!
(Szarjatok sünt!)
-
#75964 jah....télleg.....béesz -
#75963 BSZ Flowa -
#75962 Akkó' szokott ilyen lenni, amikor a cd-ről a textures0.pk3 vagy a textures1234.pk3 hibásan másolódik fel. Sokkal kisebb olyankor mint a standard 413, illetve 164MB. Ha ez a gond, csak másold át a CD-ről az eredeti fájlokat, és kopizd a base mappába, felülírva a szarokat, és kész is.
-
#75961 -
#75960 jah.....ujraraktam, és láss csodát.... -
#75959 Kaloz fater neked volt ilyen shotod is, te bizti tudod a megoldást!!!
-
Mersh #75958 Single Playerbe felismerte autómatán a videókártyát... újra meg újra fel is tudom vele, és tudom ki-be kapcsolgatni az OpenGL extensions-nél, hogy ATi renderer...
Ehhez képest multiba semmi beállítás nincs, amivel ezt tudnám befolyásolni...
ÁÁÁ...
Valaki legyen már okos, léccilécciplííííz... :(:(:( -
#75957 Segitenék ha tudnék -
#75956 -
Mersh #75955 Megvan mennyire multiplayer rész...
Single-be elindítottam, felismerte a videókártyát, és tökéletesen megy.
Multiban pedig tiszta fekete-fehér négyzetből áll minden, az ég tiszta okkersárga, aztán ennyi...
de a fegyver, meg a fák grafikája frankón ki van rajzolva.
GL Extensions On is volt, Off is, sehogy sem jó...
Lécci segítsen valaki, este szeretnénk tolni... köszi -
Mersh #75954 Sziasztok!
Feltoltam SoF-ot, hogy játszunk vele kicsit LANon, de nem igazán akar futni...
Lehet hogy nem nagyon multi téma, de a textúrákat nagy fekete-fehér kockákban látom, és nem tudom átállítani azt, hogy OpgenGL32-n fut....
Mit lehet csinálni, hogy menjen?
Amúgy videókártya: ASUS 9550 Gamer Edition...
Köszi előre is... -
#75953 Ő úgy mondta hogy sáskaával csíter videókat néztek, és ez neki bentmaradt. -
#75952 hogy járt az öreg motoros? -
#75951 Ez már ismerős, Annó Penge is így járt! :D -
#75950 Hát őrült jó volt...... -
#75949 naazé....! :D
7vége miatt+ valaki még tuti lógni fog :DDDDDD -
SittesHunteR #75948 Sziasztok!
Nagyon köszönöm szépen utolag a sok az embernek a felköszöntést!
Királyak vagytok emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX!!!!!!!!!4 -
#75947 Nah, ezt megaszondtam vaze... :D -
#75946 Hehe! Szerintem többen ismertétek kim0-t... Már csak azért mert még mindíg benne van a HRS-ben... Őt is a múlt héten kapták el WH-val, vannak róla jó kis PB shotok! Glassex-et is elkapták, de mint kiderült Papító egyik érdekes war demóját nézegette WH-val, hogy rájöjjön, hogy csitelt -e a waron Papító... Csak a hülye állatja benn felejtette a base mappában a csitet...
jah, és
Bózsva 2 win! :D -
#75945 Mivel csak 3k az ara, valakinek tobb is lehet, es ha bannoljak..... 2.5 perc es.......
Ezt mindenkinek aki offolt -
#75944 nekem még mindig 140 a pingem a kurvára.
múltkor be sem engedett, mert server is for low pings only. -
#75943 Galassexet én csak szimplán kemplni láttam de azt mindíg... -
#75942 Imseretlen mind. Én akikre emlékszem, azok már mind abbahagyták. Megaztán a memóriám is kihagy így 30hoz közel :P De te jobban vagy ebben informálódva, biztos igazad van, ettől független szerintem sem gáz kidobni 3 ropit a gémért. A tört kulcs para kizárva és ennyi. -
#75941 PB frissítés kétszer volt ebben az évben, és nagy lebukás sorozatok is voltak. www.game-violations.org
Aki kurvára jár az ismeri pl. glassex-et, de bukott most az egész EOS klán akik sokáig másodikok voltak, bukott a Devilsből egy srác, és talán még te emlékszel arra a klánra hogy VCR. Az is bukott :) -
#75940 vagy te -
#75939 F1 Sis3
-
#75938 Jah Jah, de már 1-2 hónapja müxik ;) -
#75937 Nem kell ahoz 2, 5 perc csatlakozással egyutt is megvan 34 sec-ből(rekordom)amúgy ami késik nem múlik, a sof talin lalee temette az ase-t és helyette az xfire-t ajánlotta, de láss csodát az is feltámadt:) -
#75936 Külföldön nemdívik a warez sof2. Már a mi korunkban sem dívott. Warra legál, publikra bármi. Cheat már nemszámít. Láttál te hathatós PB frissítést mostanában? Nagy Lebukássorozatokat? -
#75935 Aki CB-zni akar, vegye meg
nem hiszem, hogy az a 3k bárkit is földhöz vágna:) -
#75934 Couter Strike 300 -
#75933 Mint pölö te?
Am Sáskának igaza van,így lényegesen megnőhet a csiterek száma mivel ha bannolnak 1 keyyel,akkor kb 2.5 perc múlva ugyanott virítasz a másikkal..
Katt -
#75932 Meg olyanoknak akik nem vették meg eredetiben :D -
#75931 mióta?
ezzel csak szabad utat engednek a cheatereknek. :/ -
#75930 WTF?! -
#75929 Már nem ;). Nem kell eredeti kulcs. -
#75928 egészen addig nem kell eredeti kulcs, amíg a kihívótok nem jelöl meg egy olyan servert, ahova csak eredeti kulccsal tudtok bemenni.
Márpedig a warok 80%-a olyan szerveren megy, ha jól tudom