Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem igaz!!! Megyek és lelõ.. Ott an a fal mellet lapulavg kemper.. modnom, hog yköcsög kemper nem bírsz szembe támadni inkább hátba lösz? >> erre kisfiam anyád a köcsög... és kibanolt
[email protected] itt megtaláltok..
amugy meg megnéztem zbf jo helyre áll, ugyanis amikor belépett 8v8 volt, vele 1ütt lett 9v8es ezutan 2-3 percel lett 9 v 7!!
amugy meg ha nem a magaslorol erkezne a válasz hogy hogyan került kékbe nem lenne ugatás
amugy meg ha nem a magaslorol erkezne a válasz hogy hogyan került kékbe nem lenne ugatás
*Posse*T.W.D*
En csak azert nem szolok be spiginek mert mar volt szerencsem talalkozni vele. Es hat a 2 meter magas 120 kilos, verekedos benga allatokat jobb ha keruli az ember, meg ha jol is megy neki a sof...
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Hát én azért nem mernék ilyen kijelentéseket tenni
"kezét, lábát kitépen, oszt belevágom mindet a hátába",
még akkor sem, ha igazam van!
"kezét, lábát kitépen, oszt belevágom mindet a hátába",
még akkor sem, ha igazam van!
ha kell, akár minden ilyen alkalommal (ugye, lsc? 😉 )
Én átszoktam jelentem alássan, elvégre mindegy hol nem csinálok semmit 😊
[...] Te romboló állat! Te sátán!
jah, legalább a magyarok legyenek olyanok, hogy ha kell átállnak.......pfffffff
Ki a faszom ez a Posse ZBF??? Azért mert átrakom egy másik csapatba forceteam paranccsal ne kezdjen el köcsögözni, mert kezét, lábát kitépen, oszt belevágom mindet a hátába. Aszittem a Posse normális csákókból áll, de úgy látszik vannak kivételek. És még õ volt felháborodva bazz......
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
én is mennék ha esetleg nem lennétek meg.... régen normaloztam máán..... Ezeka qnosi-félék meg csak kihaználnak..... ezéé heccsát jár😉)))
SWAT= Special Weapons/USAS,M203/ and Tactics /camp,Tk/

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ne becsüld alá az alpha által meghackelt csítjüket 😄D
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Agyvelõt nem takarítunk. PS-est meg fõleg nem.
Swat (jövünk, látunk, HECCSÁÁÁÁT)
Swat (jövünk, látunk, HECCSÁÁÁÁT)
Na mennyi külhoni dzsedájt vágtál még le?
û
5 óra 37 percig bírtad? LOOL
û
5 óra 37 percig bírtad? LOOL
Thx, kozben en is megneztem ..
Hat .. ha elindulunk es nem kapunk ki minden meccsen, az mar egy eredmeny 😊
Hat .. ha elindulunk es nem kapunk ki minden meccsen, az mar egy eredmeny 😊
mi az oka, hogy nincsenek statok?
várható-e a közeljövõben?
várható-e a közeljövõben?
én nem voltam mérges de mint te is mondtad már vártad a beszolást és nem hagyhattam, hogy hiábba várjál.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
jah ez gagyi volt
pics, elsõre olyan jól hangzot..
pics, elsõre olyan jól hangzot..

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
jonapot.... uj westel domino nap!
mint mondtam, én nem leszek, de akkor küldök a többieknek egy mailt, hogy legyenek, ha tudnak.
és ha tudnak, lesznek 😊
és ha tudnak, lesznek 😊
Hat valami taktikat akarunk felszedni, de ha olyan fel10-10 magassagaban megvagytok meg, akkor nyomhatunk egyet ... vagy akar rugalmasabban is kezelhetjuk a kerdest .. legyetek ventin 😊
nevez magyarország a cb sof2-nemzetek kupájába? 

ha ellenféllel is gyakorolnátok, sztem nem ártana a Ti.E-nak se, mer a köv (holnapi) cb meccs is jor1/shop2 lesz.
bár nemtom ráérnek-e a többiek, én sajna nem...
bár nemtom ráérnek-e a többiek, én sajna nem...
puff
Mélységesen egyetértek. Én magam is a bénák táborát erõsítem, és egyszer egy külföldi arc úgy elkezdett Motherf***-ezni, meg F***-ezni, hogy alig bírtam megállni, hogy ne küldjem el a csába. Valahol jogos volt, mert hátán a zászlóval TK-ztam le, de ez a tapasztalatlanság miatt van. Mivel keményen tudok izgulni egy-egy alkalommal jóhogy eljár a kezem, de azért ésszel él az ember...szóval tisztelet annak, aki nem szarik a kezdõk pofájába, és le tudja írni, hogy "np".
Uff
Uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
jóccakát

[email protected] itt megtaláltok..
(Zulu nyugodjál le, nekem LSC-t ajánlották - nem mondom, ki, mert még háború lesz -, a kérdésemre idõközben választ kaptam, úgyhogy bonts pezsgõt, és koccints rám!
ui.: a mérges mutatást azért raktam neked be, mert leálltál velem kötekedni, hogy miért ide írom a JK3 dolgokat, és ez picit morcossá tett. Ennyit errõl.