Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyeljetek oda rájuk, elég jól kûdik.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
De szvsz ezt itt le is lehet zárni mert semmi értelme nincs.Azt hittem felnõt emberek vannak itt de már kételkedem.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
2. Egyáltalán nem magyarázkodom. Azt hiszem nekem nem kell ebben az esetben, mert te kezdted a rinyálást.
Te jó arc lehetsz...jó nagy! Faszt hisztizel mint egy kurva?? A hugod a ZBF? Jobban rinyálsz mint Õ.
-FDI-Brutal-Hooligan
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Kis önmérséklet nem ártana egyik féltõl sem.
két dolgot szeretnék elmondani és le is zárom.
1: csak annyit kertem hogy szolj. ugye? erre jott a nagykepu valasz hogy minek mikor ugyanaz a vege, meg hogy te megteheted.ted meg leszarom meg teged is
2: ne magyarazkodj mert szanalmas vagy!
pá
Csak két isten van: a pénz meg a baszás

-FDI-Brutal-Hooligan
😊)))
Gyere ventrire !!!!
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Egyébként meg a forceteam az nem rögtönzött módszer, tehetsz még pause-t is, én is sokszor bindelek Even team-et, erre jön a szöveg hogy ne írogassam hanem csináljam. De ha nem írogatom akkor meg ez lessz belõle. Legyél egy kicsit türelmesebb kedves admin társ. És pláne ne írogass ilyen hülyeségeket hogy kitéped a tagjait, max a hálón lelövöd neki

SOF2POWAAAAAAAAAhttps://grentmedia.hu
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mail to: [email protected]
Amúgy kick volt.
De asszem abból lesz még pár, ha így folytatja.

, vagyis kiszivárgott.