Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Bae, melózhatok hajnalig:/

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

ev1l FlOwEr
Ha érdekel valakit, a CC nyert az SL ellen 28 - 19 re.

Figyeljetek oda rájuk, elég jól kûdik.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
majd napküüzbe inkább. 😊)

ja, csaba.....

LSC
kérdezte valaki?😊

itt vagyok, nemrég értem haza.....

csabawarchief

Grave Digger
???😄DD

Pilu OBI
GUTEN TAG! DRDDdddtdrdrdrrdrd

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

LSC
ok thx.Akkor szerncsés napja volt.

Grave Digger
Alpha négy shotit csináltam a Heraklesrol, de semmi. Vagy nagyon yol játszik, vagy nagyon mákos😄

LSC
jó lessz ez.

Taptarap
tessék egy kép.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Gugger
Az Apád vagyok! 😄

Grave Digger
hát te ki vagy bae?😄

Taptarap
ez igaz elöször még smilekkal repkedtek az üzik csak utána hirtelen hangulatváltozás történt és átment anyázásba.
De szvsz ezt itt le is lehet zárni mert semmi értelme nincs.Azt hittem felnõt emberek vannak itt de már kételkedem.

LSC
ha valaki beszerzi azért írja le a tapasztalatokat.

Gugger
végre van egy kis élet a fórumon! Köcsögok!!!

LSC
én inkább megvárom a véglegest.

csabawarchief
és kit érdekel?

Tibre
Honnan tudjam,sok láma délután óta próbálja tölteni,majd holnap ráállok a témára.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
jól szakít az mx 440-en DX7-en?

LSC
és milyen?

Tibre
Lerágott csont 😊.

LSC
nem az engine.

LSC
HL2 beta kijött, vagyis kiszivárgott.

Grave Digger
1. Nananana, nem azt mondtam, hogy megtehetem, ne csúsztassál bae. Azt mondtam, hogy azért nem szólok mert ugyanaz a vége, de ne adjál már a számba olyat, amit nem mondtam légyszíves. Jahh és ennek a mondatnak a végén még szmájli is volt, nahh és ezután jött a savazás a részedrõl.
2. Egyáltalán nem magyarázkodom. Azt hiszem nekem nem kell ebben az esetben, mert te kezdted a rinyálást.

Grave Digger
Akkor lehet, hogy õ a húg?

fdi-brutal
Toco!
Te jó arc lehetsz...jó nagy! Faszt hisztizel mint egy kurva?? A hugod a ZBF? Jobban rinyálsz mint Õ.

-FDI-Brutal-Hooligan

ev1l FlOwEr
Na azért.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Ha nem kell a balhé, ez most mire volt jó ????

Kis önmérséklet nem ártana egyik féltõl sem.

BorsoFozelek
üdv mindenkinek!
két dolgot szeretnék elmondani és le is zárom.
1: csak annyit kertem hogy szolj. ugye? erre jott a nagykepu valasz hogy minek mikor ugyanaz a vege, meg hogy te megteheted.ted meg leszarom meg teged is
2: ne magyarazkodj mert szanalmas vagy!

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

csabawarchief
harczos, estefele gyere msn-re plz. köszi😊

Taptarap
van már a munkahelyeden is net?

Taptarap
lol 😊)

R@in
Floooowa! Floooowa! Floooowa!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
Yess😄DD

fdi-brutal
Nem nagyon izgat , hogy LENCSEFOZELEK mekkora::Én a Spigivel vagyok!!!!Megvédelek Tesó😊))!!Csak szólj és megyek😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Grave Digger
Félreérted, én nem azért mondtam, hogy kitépem a végtagjait, mert összevesztünk. Ezt lehet kultúráltabban is csinálni, mint ahogy tettük, de ha én köcsögözök valakit, akkor még meg is érteném ezt a fajta reakciót. De ha valaki nekem ugrik, azt nagyon nem szeretem. És magasról leszarom, hogy mekkora, meg milyen ember, tanuljon kis modort, különben olyan lesz mint a Blood, aki szinte már csak savazni jár be.

ev1l FlOwEr
Este vór van, te prick !
😊)))

Gyere ventrire !!!!

Grave Digger
Egyáltalán nem bántam meg. És nehogy már rám kenjétek bazzeg. 9-7 volt a player arány, fogtam és átraktam kékbe, ahol én is voltam. Erre jött a savazás, NAGYBETÛVEL, hogy mi a fasz volt ez? Elmondtam, hogy átraktam forceteam-el, hogy even legyen(és egyáltalán nem magas lóról, mint ahogy azt egyesek állítják)). Erre jött tovább, hogy kis köcsög, visszaél az admin jogaival. hát persze, hogy nekiugrottam, mert azt azért nem szeretem, ha köcsögöznek. Aztán elteltmár vagy húsz perc, már rég egy másik pályán játszottunk, megint nekiállt köcsögözni. Hát a kurva anyját az ilyennek, bazzeg nem ismer engem, hogy csak úgy leköcsögözzön. És had ne legyen már baj, ha a legutolsót aki érkezett, szó nélkül átrakom, mert különben öt percig csak az megy, hogy legyenek egyenlõek a csapatok. Azt meg nem figyeltem, hogy mikor jött be, de amikor rápillantottam a csapatokra, a pirosak kettõvel többen voltak és ZBF neve mellett 0 perc játékidõ állt. Nahh, ezt itt le is zárom, engem továbbiakban nem érdekelnek az ilyenek, akik egybõl nekiugranak a másiknak.

Kim Basinger
SWAT: van nektek hón lapotok?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

ReTeK
1cer kötöttem 8x centis TV-re képet, rögtön elfüstölt a tv-csipp, zárlatos tévé suxx... azóta se merem kötni sehova

Mr.Grent
hi! Re megint, estére már én is megyek cyberharcosok egy kicsit lövöldözni, épp ex-melóhelyrõl írok, de az alaplap már nállam. Legalábbis remélem mükszik!

Egyébként meg a forceteam az nem rögtönzött módszer, tehetsz még pause-t is, én is sokszor bindelek Even team-et, erre jön a szöveg hogy ne írogassam hanem csináljam. De ha nem írogatom akkor meg ez lessz belõle. Legyél egy kicsit türelmesebb kedves admin társ. És pláne ne írogass ilyen hülyeségeket hogy kitéped a tagjait, max a hálón lelövöd neki SOF2POWAAAAAAAAA

https://grentmedia.hu

Taptarap
te meg mit dolgozol még tûzés haza NOWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!

ATS: Peelova
köccsööööög😊
Taptarap
LOL. a szemét

ev1l FlOwEr
Ha valakit érdekel a teljes történet, leírom.
Amúgy kick volt.
De asszem abból lesz még pár, ha így folytatja.

Tibre
Ez ugye végleges?

Taptarap
szvsz most ZBF-nek volt igaza az elején.

off.

Ja ATI tv-re kötve simán megy.

on.