Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Én átugrom, kiugrok, lemészárolom aki letette. 😊))
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
"Kutyával mentek a kocsmába verekedni Dunaújvárosban"
Szerintem Spigi monnyon le !!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nyammm. Böff. Huhhhh.
Ennyi.

Tudod, nekem csak a kör elején tuccc írni... 😉
cg_autoswitch 0
Az elejtett fegyverek felszedegetését ki lehet küszöbölni vhogy?
Jónéhányszor ezért lõnek le.... 😞
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
10 perces havazás...
Aki OFP-zik/zett annak atom poén.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
if processzor_frekvencia < 4000 MHz then goto exit
meg ez:
if katona.mondjak_szallj_be_jarmube1=true then katona.AI=megkeruli_fel_varost
A GBS szeretne gyakorolni kam4 & raven mapokon....
Akit érdekel az jelezze itt pls!!!
köki

A konzol parancs mehet?

https://grentmedia.hu
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Megoldodott a Gold fullpatch verzió problémája. Beszereztem egy másik példányt és lám: Mükõdik. 😊
Az OBI oldalán találtam tippeket a konzolhoz. Pl h a célkereszt kilengését 0-ra vegyük. Kérdésem: Ez szabályos dolog? Nem minõsül cheatnek?
Mivel leragadtam az alapverziónál (találtam ott egy jó szervert) ki is próbáltam. De érdekes módon feltünõen sok lag volt.
Én közrejátszhattam ezzel a konzol paranccsal?
Bocs a láma kérdésért, de nem akarom, h én csesszek el egy játékot ezzel.
Persze nem azért mert az elõzõ üzenetem illene rájuk, de jó kis funwar lenne...10 perces havazás...
https://grentmedia.hu
SFV check ...... OK
First Start .... OK
Configuration ...OK
Play Game, klikk, kiválasztom a játék nehézségét, ok, és nem történik semmi. Hl2 rulez

.Tehát az tilos.