Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
1k verti.go
2k Pano
3k Dud
4k Radical
5k Pano
6k Pano
7k Qnosi
8k t.Füly
9k KIM
10k DayWalker
11k Taptarap
12k Pupcika
13k Ford Fairlane
14k Dud
15k LSC
16k Rain
17k PAStheLoD
18k harczos
19k harczos
20k Dali
21k Pano
22k Rommel
23k Pano
24k Pilu
25k Pano
26k Stoto
27k Dud
28k Taptarap
29k Warchief
30k Pilu
31k Pilu
32k Pano
33k Warchief

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

1k verti.go
2k Pano
3k Dud
4k Radical
5k Pano
6k Pano
7k Qnosi
8k t.Füly
9k Kim
10k DayWalker
11k Taptarap
12k Pupcika
13k Ford Fairlane
14k Dud
15k LSC
16k Rain
17k PAStheLoD
18k harczos
19k harczos
20k Dali
21k Pano
22k Rommel
23k Pano
24k Pilu
25k Pano
26k Stoto
27k Dud
28k Taptarap
29k Warchief
30k Pilu
31k Pilu
32k Pano
33k Warchief
gúúúúúúúúúúúúúúúúúdmorning

kb. 1 honapja kérjük már

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mi is a taktikánk?? Ja igen KÁOSZ.😄DD

10 perces havazás...
ez akkor van ha sokáig tölti a pályát (jelen esetben 2 percnél tovább)
mérd meg kb-re, mennyi idõ telik el az "awaiting gamestate" és az "awaiting snapshot" között. ha ez több vagy kb 2 perc, akkor emiatt.
megoldást sajna nem tudok rá. nekem akkor volt ilyenem, amikor vettem egy új vidikarit, azt mondhatni "túl jó volt a géphez". miután fejlesztettem a procit, nincs gond.
ideiglenes megoldás, ha elõtte betöltesz egy pályát (legjobb ha azt ami épp megy), aztán csatlakozol a szerverre, ekkor gyorsabban tölt. ennél jobb megoldást nem tudok, ha viszont nem is ez a gond, akkor meg pláne.....
Köszönöm szépen! Ez jónéhány killt szerez nekem 😊
\"Life is around you and in you.\"
10 perces havazás...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
A cím elég morbidnak tûnhet, azonban teljes mértékben igaz: a HL2 béta ellopásáért felelõs arc/ok/ most egy kis "frissítés" formájában "javítják" azt, hogy nem a legfejlettebb modellekkel "adták ki" a bétát. Tulajdnoképpen ez most teljesen mellékes 😊, ugyanis amit meg szeretnék említeni az az, amit a mellékelt info file-ban közzétettek.
"Emlékeztetni szeretnék mindenkit, aki azt mondja, hogy a hack-elés miatt tolódott el a megjelenés, hogy amit közreadtam az nem több és nem kevesebb, mint ami jelenleg a Valve rendelkezésére áll. Szóval nem nehéz belátni, hogy a játék még egyáltalán nincs kész. Itt még rá szeretnék mutatni arra is, hogy az egész E3 egy nagy fake volt. Vagy akárki is meg tudja ismételni mindazt, amit ott mutattak be?
Mindenki azt mondja, hogy ez egy béta verzió. Nem, ez nem béta, ez az, amit mindeki szeretett volna látni szeptember 30-án. A Valve hálózatán belül nincs jobb verzió..."
Nem kispályás hozzászólás. Mindemellett szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy ami történt, az bûncselekmény, így ennek fényében kell megítélni a dolgokat. A srácnak lehet, hogy igaza van és tényleg "ennyi" az, amit jelenleg a HL2 tud, lásd külföldi fórumokat, azonban ez egy az egyben a Valve ügye, meg az is, hogy mit mond a nagyközönségnek, még ha annak jó része nem is igaz... 😊
Véleményezd (22 hozzászólás) A játék adatlapja Képek a játékból
2003/10/09 9:02 - Deathunter
ARANYON A CONDITION ZERO!!
Alig akartam hinni a szememnek, mikor megláttam a hírt a Gamespoton, miszerint a számtalan kavalkádon átesett Counter-Strike: Condition Zero pénteken, tehát holnap indul sorozatgyártásra. Hivatalos bejelentés szerint november 18-án jelenik meg a boltokban és persze Steam-en.
Ez a LOL!!
https://grentmedia.hu