Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
De biztos igazad van sry hogy megszólaltam.Tudom amit én mosndok az jó nem lehet.

LSC
nem értelek komolyan

LSC
Azért járnak vissza mert megtehetik, nem azért mert itt szóbahoztad a kulcs ellenõrzés témát.

csabawarchief

R@in
És ha nem hozod szóba akkor nem emiatt tudnak visszajárni a csalók...?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

LSC
olyan sok adat csak nem.Kb 200-300 ember játszik maximum az OBI-n. szerintem 10 megába elférne és akkor látnánk mikor bejön ki kummog állnéven.Pl a zoleeeeee fasz is egybõl bebukott volna mikor mást akart megszivatni.

LSC
Senki nem hozta szóba a kulcsellenõrzést bár én örülnék, csak akkor nem sokan lennének a szerveren.

R@in
Szerintem nem kéne panaszkodni, mert amikor kulcs ellenörzés volt akkor azér prüszköltetek, megmondták mivel jár, ha az nincs bekapcsolva...
Azokat kell basztatni akik sajnálják megvenni a játékot.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Mr.Grent
Én sajna csak este vagyok, és akkor is inkább játszom mint bárgyú barmokat lessek, persze ha lehet és tudok akkor segítek. Én arra gondoltam hogy nemlehet az hogy mostanában nem aimbot fut hanem pl. egy 70-80 % os halálosztási csit?? Nemtudom hogy ez megoldható e?
Tehát a tag meghal de közben jóval jobban lõ mint kellene??

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Ez nem lenne rossz, bár gondolj bele hogy ez mennyi adat, már réges rég törölve lettek ezek a dolgok.

LSC
az adminok fele nem is játszik már OBI-n.

LSC
még azt is megjegyezném lehet hogy ezért sokan lehánynak és tisztelet a kivételnek hogy mostanában nem nagyon érezni az adminok tevékenységét.Gondolok itt arra hogy többször be lett ide írva többször be lett rakva kép,és többször láttam admint spectelni.Mostanában valahogy nem érezni ezt.Tudom most az jön hogy állnéven spectelnek, meg hogy minek itt közölni a történteket stb. mégegyszer mondom tisztelet a kivételnek.

LSC
OBI. Egy külföldi szerveren láttam olyat hogyha bejött valaki állnéven ugyanazzal a kulccsal a szerver (OSP) kiírta a neveket amely neveken eddig az ember ezzel a kulccsal játszott.Szerintem ezzel is meglehetne fogni pár csalót aki állnéven próbálkozik, feltéve ha nincs annyi esze hogy lecseréli a kulcsot.De szerintem ez is több a semminél.Nem lehetne nálatok is ezt bevezetni?

LSC
csak azt tartottam szomorúnak hogy magyarázkodásra kényszerült egy admin aki olyat baszott ki akirõl ezer éve tudni hogy nem veti meg a csalást. Az meg hogyha bejön és éppen nem csal akkor mi van?Ki kell baszni a picsába szerintem.A vér nem válik vízzé.

Mr.Grent
Na ez a LOL!

Pilu OBI
Azért adminok az adminok, mert megbízunk bennük.
Ha 1000%, hogy csal valaki akkor bannoljátok ennyi.
Qnosi meg védi az olyan csalókat mint Õ maga.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

LSC
Pac for president

GSXR
jajj sry tudjuk te akkor sem játszol ha a suhamér lepisálja a boxutca elejét

rohadtgec
GBS kutyák!! nézzetek GBS fórumot!!!!

Taktikák/ötletek topic!!!!!

És Írjatok!!!

FONTOS!!

üdv:

pacMAN

Taptarap
ez nagyon szép beszéd volt

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
HUN port POWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rohadtgec
Qno hidd el rd-n minden fejes halál..... és sajna azoka külföldiek, akik erõsítették az OBI szervereket anno azok már csak ccsítelni járnak ide...... ez van .... ezt vagy elfogadjuk, vagy csak magunk között játszunk....
Nekem is gyanús, hogy azokaz x3m-es, TDC-s, FX-es arcok, akikiet "Istenként" tiszteltem anno, azok már egyszerûen nem rúgnek lebdába csít nélkül... legalábbis rd porton nem......

Egyébként lehet, hogy Cold-nak igaza van abban, hogy, ugyan Õ is sajnálja, de a megkérdezettek 80% százaléka nemzetközi szinten is a Normla Damagét preferálja.....
Nekem ugyan bejön mindkettõ, de valljuk be, teljesen más játkstílust kíván a két game......

Qno! ne mondd már, hogy a Spigi által leírt dolog nem egyértelmû....ráadásul a 35. volt FX-es bukik be.... (bár a PB-nek dolgoznak), én meg meszet ettem és hülye vagyok.... ennyit errõl.

Sajna srácok, azt kell mondanom, csak hogy tisztán lássuk a dolgokat, hoyg az OBI féle RD-t (ami szerintem nagyon kira, meg cool) csak mi (azaz kb 50 ember) játsza a FÖLD nevû bolygón. A többi player teljesen más sebzési modellt szokott meg. Tehát, ha nemzetközi porondon akartok érvényesülni, akkor vagy ND rulez, vagy "nem SGP-féle" (és ez nem fikázás)RD rulez.

Egyébként z 54. kísérletünk is dugába látszik dõlni, annak érdekében, hoyg elninduljon végre a CB-na az RD ladder.. Kvázi, nem vevõ rá a "nagyközönzég"😞(

Ez van ...

Uff....

pacMAN

csabawarchief
hehe most látok egy jó mókát a gbs cup-ban, ezek az ebek ugy gondolták hogy mi a nemzeti ünnepen játszani fogunk 😊

csabawarchief
Álljon meg a menet, én nem mondtam, hogy csíter, csak belinkeltem egy képet!!

LSC
ez szép.Nem kapott trombózist a lábad a sok gugolástól?😊

LSC
ezt a csávót is láttam már 15/27 átlaggal.Arról nem beszélve hogy egy állneves jómadár amibõl van mostanában egy õár.Ugye Payer?(nem gondolom róla hogy csaló csak megemlítettem)

LSC
Rain döntését pl soha nem kérdõjelezte meg senki.

LSC
Ha az OBI enm bízik egy olyan véleményében akit adminná tett, akkor tök fölösleges.

ATS: Peelova
Grave Digger

Csabika nekem nem a fragaránynal van a gondom, mert kitartó kempeléssel én is el tudok érni ilyet, de ha valaki csak rohan a pályán osztja a fejeseket (egymás után 31-et), és nem tudják lelõni, mert mire észreveszik addigra már õ a halott, az azért egy kicsit zavar. Fõleg úgy, ha utána meg egyik pillanatról a másikra "elfelejt" lõni

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Tibre
Ha már itt tartunk én is csináltam 32/2-õt

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

csabawarchief
khmm...

csabawarchief
de már régen játszik meg külföldi is

Mr.Grent
Megint kezdõdik?? Qnozi te mindig ilyen vagy, ezt mindenki tudja, de az aki feljön és szétszed mindenkit majd hirtelen semmi, az egy kicsit gyanus!! nem?

Grave Digger
Ha kicsit zavarosnak tûnik amit leírtam az azért van - mert ugyan én írtam az elõzõ szöszsenetet - de két jóbarátom, Heineken Péter, és Tequila Jenõ ültették a gondolatokat a kobakomba😄

Nagyon SOK csaló van fent mostanában !!!Sok kis köcsög !!

Grave Digger
Qno, te nem láttad, hogyan játszik. Én igen. Ha tudod milyen az aimbot, akkor tudod azt is, hogy ha futsz valamerre és mindkét irányból ellenfelek jönnek, akkor arra fordul a bot amelyik közelebb van a látótérben. Ugyanez volt a Fab25-nél is, nem érdekelte, hogy nme lõtte le az embert, már fordult is a másik felé, majd egybõl vissza pont rá az emberre. Játszottam már eleget, hogy tudjam mit jelent az, hogy ha lõ valakire, akkor a célkereszt mindig az ember fején van, és akármennyire hord a stuki onnan nem mozdul el, hanem végig követi az ellen mozgását. Ezt kétszer csinálta, aztán abbamaradt amikor specteltem. A pb-shot nem mutatott természetesen semmit, de láttam amit láttam. És azt sem gondolod, hogy furcsa (még ha nem is bizonyíték), hogy 38-ból 31-fejes, aztán amikor kilépek spectelni õt, onnantól kezdve egyszer sem találta el az ellent, sõt 24X meghal úgy, hogy elõtte tizenhét perc alatt csak 2x tette? Aztán mikor kiírja a medálokat az osp, akkor köszönés nélkül kilép? Ha nekem lenne 31 fejesem huszonhárom perc játék után, valamint elvinném az összes többi medált, kivéve a survivort, akkor talán egy lol, vagy valamit megeresztenék, hogy a többiek is lássák, hogy milyen fasza gyerek vagyok. De ezexerint és szerinted a Fab nem csa, hgy nem csíter, de még egy rendes, szerény gyerek is, mert nem kérkedik azzal, hogy milyen yo. ráadásul, ha yol emléxem õ már eccer megbukott. Nahh csak így hirtelen ennit szerettem volna, de ha ti inkább hisztek egy olyannak, aki már eccer megborult, mint egy olyannak, aki a játékot szeretné jobbá tenni azzal, hogy kiszûri az ilyeneket, akkor lelketek rajta.

Rylander
mi az hogy 5mp? megdolgoztam érte vagy mi van?

[email protected] itt megtaláltok..

Rylander
sry hooligan

[email protected] itt megtaláltok..

ev1l FlOwEr
Igen ez az N- egy igazi király. A többi nem számít.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
te csak a legmákosabb láma vagy a világon!!

\':..:\'

Taptarap
jó a photoshop-od 6.0-ás?

Qnosi [OBI]
Ertek mindent .. Tehat a logikatok szerint en is egy rohadt kocsog geci csiter vagyok ....
No comennt ...
Bar nem ismerem az esetet, de ezerszer mondtam mar, hogy nem minden fejes halal, meg realdamagen se.
Persze ettol fuggetlenul mg lehet egy kocsog csiter is 😄
UFF :}

Tibre
Engem is bele számoltál?

Taptarap
ugyanaz ami volt nem foják megváltoztatni a kupa alatt.

Mr.Grent
Szóval én maileztem tegnap este nekik hogy a szombat este nem jó tegyük át wasárnap estére! Se reakció se semmi. Max 3 fõvel tudunk résztvenni, az meg semmi.Ilyenkor mi van? Egyébként valaki megsúgja nekem hogy mi a pass a warportra hogy mi is tudjuk? Jelige, lámák elõnyben

Mr.Grent
GBS CUP!!

Tibre
Ez nem újdonság,1-2 hete ugyanez volt...
Bent volt a szerveren 32 hecsátot csinált a 30 akárhány fragbõl,és amikor mondtam,hogy csíter mondta,hogy így van,de mindjárt kikapcsolja...
Ennyit errõl,de érdemes adni nekik egy második esélyt ugye?
Banoljátok a picsába az összeset.

Grave Digger
Nahh gyerekek egfy regi jatekosunk lebukott aimbottal és sajnos egy olyanról van szó, akinek nem tiszta az elõélete sem. Ma bementem ctf-re, ahol mar mindenki csíterezte fab25-öt. Elkezdtem spectelni, mert a 38/2-es fragarány azért tényleg meglepõ volt, úgy, hogy nem kempelt. Aimbot gyanús volt a dolog, de nem voltam benne biztos. eccer csak elkezdett romlani a statja és a végén 48/26-al fejezte be a játékot. Ekkor már biztos voltam benne, hogy kikapcsolta a dolgot, de a medálokat mind õ vitte el, és a headshotoknál már száz százalékosan kiderült hogy csal ez a geci, mert 31(!) fejest osztott ki úgy, hogy amíg specteltem egyet sem lõtt, tehát az elsõ harmincnyolc fragje közül csak 7 nem volt fejes. Sajnos még a ban elõtt kilépett, de ha valaki látja adja meg neki léccives. A geci fattya.