Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Ha lenne minden klánban egy admin, szépen lekérhetne egy war alatt mondjuk 30 shotot, abból kiderülne minden...
Kojiro ergo sum.
Hanem, hogy azokat akiket már a PB is kiszúrt, unják meg a ban-okat. FEKETE LISTA RULEZ!!!!!!!
Elõbb-utóbb eléggé leredukálódna a csalók száma.
Kojiro ergo sum.

Jo volna hoy ha nem lennenek csalok, de itt biztosat mondani valakire igen nehez. Ez anno a kulfoldi klanokkal is bebizonyosodott. OBI bizott bennuk, aztan ok voltak az igazi MEGA CHEATEREK!!!
Kiszurni ugy is csak a PB tudja, mi csak max azt mondhatjuk ra,hogy szerintunk csal. Es ha esetleg tenyleg annyira jo ? Vagy akkor az az 1-2 magyar aki igazan a toppon van, az is csal ? Tobb energiat elvisz a dolog mint amit er.
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Kojiro ergo sum.
Van egy csomó ember, aki halál megbízható, mindenki összeállíthat magának egy listát, úgy, hogy saját klántársait nem veheti bele.. akkor végre eldõlne, kit tartunk érdemesnek arra, hogy admin legyen.
Nem tudom, mi az OBI álláspontja errõl a több adminságról, de egy valami biztos nem lenne, ha lenne mondjuk 3szor ennyi admin, az pedig a csalás.
Kojiro ergo sum.

Keretik abba hagyni ezt a cheater storyt. Ugy se tudunk ellene tenni.
Egyebkent 2 admin klanonkent nem kellen, mert a vegen a portokon csak (admin vs admin) lenne, ..............de vegul is lehet ilyen bajnoksag is 😄😄😄😄😄😄 LOL
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
[email protected] itt megtaláltok..
Kojiro ergo sum.

És ki lenne még admin? Alpha, meg Penge játszik csak folyamatosan, a töbiek dolgoznak és mással foglalkoznak.
50 fõ az nem sok, és még lehet hogy sokat is mondtam, õket kell megtenni adminná és kész, bár énszerintem ennek már nem sok jelentõsége van. 20 fõ a ctf portokon ennyi a max játszó létszám a szervereken ez kurva kevés.
https://grentmedia.hu
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ha nem te voltál, sorry. Ha igen, akkor is.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Milyen jogon irtad at a nevem a headsutinel ? Mert nekem megvan ugyan ez a kep, csak ott az en nevem van

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lehet, hogy 20an maradnánk, de az legalább becsületes lenne.
Amúgy is kevesen maradtunk, mert a HC gamerek már nem jönnek ide. Gondolok az OBIra, arra a pöcs Réjnre 😊)) .
Na elmentem úszni. Megnézem a public ciciket.
En ugy vagyok vele, hogy jatszom es kesz. Ha lelo 1 csalo geci allat , mondjuk egy putta cheater Grent 😊 akkor se erdekel, lesz kov kor is es majd akkor megyek tovabb. De az minden esetre erdekes hogy itt mindenki a kulfoldiekrol beszel, pedig kis hazank tajan is korul lehetne akkor mar nezni, mert ha jol emlekszem magyar is bukott mar le, csak jott a duma............. csak kiprobaltam........ ANYAD !!!!!!!!!! Hagyjatok a picsaba a temat es jatszatok....

Nem te kértél csíteket itt is, meg a játékban is, B+ ???

Elmondanád, hogy lehetne õket végleg banolni???
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)