Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
nem tudom normálisan be configolni mert minden ki be lépésnél újra be kell állitanom mindent /felbontást,irányitást, stb....cóval mindent/

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Kojiro
he?

Kojiro ergo sum.

Taptarap
és akkor lesz a tudom mit tettél tavaly nyáron???

csabawarchief
ok. akkor viszlát jövõ nyáron 😉

Taptarap
én biztosan nem amióta újra raktam a SOF olyan szar, hogy embert nem tudok lelõni/Sajna/

Kojiro
május jó?

Kojiro ergo sum.

Kojiro
jövõ nyáron?

Kojiro ergo sum.

Taptarap
Az a baj, hogy látom sajna közeledni a SOF2 végét.

csabawarchief
MOST ?

Kojiro
Aprópopó, nem jöttök HUN portra csíterek?!

Kojiro ergo sum.

Taptarap
most, hogy mondod a C]-[c nagyon cheater gyanús volt fõleg, hogy kikaptunk.

Taptarap
értem én 😉

Kojiro
az ott - pl között egy van van 😊

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Értelek én, Tapi, viszont ott pl, mikor egy külföldi klán ellen játszik a SWAT wart. Honnan tudod, hogy nem csalnak wazz?
Ha lenne minden klánban egy admin, szépen lekérhetne egy war alatt mondjuk 30 shotot, abból kiderülne minden...

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Mint pl Zolee, meg Alpha, mi?

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Nem éppen errõl van szó...

Hanem, hogy azokat akiket már a PB is kiszúrt, unják meg a ban-okat. FEKETE LISTA RULEZ!!!!!!!

Elõbb-utóbb eléggé leredukálódna a csalók száma.

Kojiro ergo sum.

Taptarap
de nem kell ezzek törödni ott a HUN port azon is lehet ctf-ezni bármit csinálni és akkor a csalok is ki vannak szürve.

Taptarap
szerintem minden magyar clan tag lehetne Admin.

boltboy
Persze-perse.
Jo volna hoy ha nem lennenek csalok, de itt biztosat mondani valakire igen nehez. Ez anno a kulfoldi klanokkal is bebizonyosodott. OBI bizott bennuk, aztan ok voltak az igazi MEGA CHEATEREK!!!
Kiszurni ugy is csak a PB tudja, mi csak max azt mondhatjuk ra,hogy szerintunk csal. Es ha esetleg tenyleg annyira jo ? Vagy akkor az az 1-2 magyar aki igazan a toppon van, az is csal ? Tobb energiat elvisz a dolog mint amit er.

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Kojiro
Ja és itt tekintsük el attól a fajta játékostól, aki admin AKAR lenni (mint pl jelezte már ezt egy-két külhoni), ugyanakkor nem az számára a lényeg, hogy megálltsa a "bûnözést"

Kojiro ergo sum.

Kojiro
A végsõ cél nem az, hogy kiszûrjük a csalókat?

Van egy csomó ember, aki halál megbízható, mindenki összeállíthat magának egy listát, úgy, hogy saját klántársait nem veheti bele.. akkor végre eldõlne, kit tartunk érdemesnek arra, hogy admin legyen.

Nem tudom, mi az OBI álláspontja errõl a több adminságról, de egy valami biztos nem lenne, ha lenne mondjuk 3szor ennyi admin, az pedig a csalás.

Kojiro ergo sum.

Taptarap
Skiper nesze😊)

boltboy
Kecskere kaposztat ???? LOL LOL LOL

Keretik abba hagyni ezt a cheater storyt. Ugy se tudunk ellene tenni.
Egyebkent 2 admin klanonkent nem kellen, mert a vegen a portokon csak (admin vs admin) lenne, ..............de vegul is lehet ilyen bajnoksag is 😄😄😄😄😄😄 LOL

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Rylander
segítsetek már nem jön amagyar szerver be

[email protected] itt megtaláltok..

Kojiro
DE MIÉRT 2 percre vágja ki a PB, miért nem a világ végezetéig?

Kojiro ergo sum.

Kojiro
SZerintem minden teamnek legyen 2 adminja, és ebbõl az egyik olyan legyen, aki napközben is gyakran játszik!!!

Kojiro ergo sum.

csabawarchief
de jó hogy látszik ezen a képen, kiderült már hogy mi ez a 'PunkBuster Client: WARNING: Locked CVAR Violation Detected - Kicking Temporary Disable'?

csabawarchief
mai, friss csemege (12:25):

rohadtgec
Szerintem Penge legyen az admin! sokat van szerveren, vágja a csíteket, ismeri a játékosok nagy részét.....

Rylander
nem akar bejönni a magyar szerver

Taptarap
POSSE akkor mikor lesz a war? Hétfõn?

csabawarchief
Csinálni kéne egy olyan szavazást, ahol mindenki névtelenül leadhatná a voksát arra hogy kit szeretne adminnak. (természetesen tájékoztató jelleggel)

Mr.Grent
Szerintem ezt a realt csak kb 50 fõ látogatja szorványosan, a többiek már mással nyomják vagy normáloznak. Vége van lassan, áljatok át másra vagy normálra, akkor még találkozhattok más harczosokkal.
És ki lenne még admin? Alpha, meg Penge játszik csak folyamatosan, a töbiek dolgoznak és mással foglalkoznak.
50 fõ az nem sok, és még lehet hogy sokat is mondtam, õket kell megtenni adminná és kész, bár énszerintem ennek már nem sok jelentõsége van. 20 fõ a ctf portokon ennyi a max játszó létszám a szervereken ez kurva kevés.

https://grentmedia.hu

Tibre
De kurvára nem értem mit jártatom a pofám,ezt már leírtam 7000 hozzászólással ezelött,hogy banolni kéne a fabot többszörösen,amikor csak bejön,de persze semmi nem lett belõle.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Taptarap
mellényomtál a külföldi szervernek és véletlen???

Tibre
Több admin kell és,aki már megbukott csíttel pl ez a köcsög fab azt egybõl banolni és a faszkalapja elöbb-utóbb úgyis megunja.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Taptarap
tanuk?????

R@in
2 napja

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

ev1l FlOwEr
Arra gondolok, aki múltkor álnéven kommentálta, ha jól emléxem DFS video hack-jét.
Ha nem te voltál, sorry. Ha igen, akkor is.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

boltboy
Qnosi !

Milyen jogon irtad at a nevem a headsutinel ? Mert nekem megvan ugyan ez a kep, csak ott az en nevem van

boltboy
Mire gondolsz ?

ev1l FlOwEr
Asszem rájöttem, ki írt múltkor álnéven....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
CD kulcs kellene.
Lehet, hogy 20an maradnánk, de az legalább becsületes lenne.
Amúgy is kevesen maradtunk, mert a HC gamerek már nem jönnek ide. Gondolok az OBIra, arra a pöcs Réjnre 😊)) .
Na elmentem úszni. Megnézem a public ciciket.

boltboy
Szerintem nem kene ezzel a baszom temaval (csalok) foglalkozni, mert mint mar rajohettunk nincs ra megoldas.
En ugy vagyok vele, hogy jatszom es kesz. Ha lelo 1 csalo geci allat , mondjuk egy putta cheater Grent 😊 akkor se erdekel, lesz kov kor is es majd akkor megyek tovabb. De az minden esetre erdekes hogy itt mindenki a kulfoldiekrol beszel, pedig kis hazank tajan is korul lehetne akkor mar nezni, mert ha jol emlekszem magyar is bukott mar le, csak jott a duma............. csak kiprobaltam........ ANYAD !!!!!!!!!! Hagyjatok a picsaba a temat es jatszatok....

ev1l FlOwEr
Ez mondjuk jogos.

Taptarap
lol.

ev1l FlOwEr
Eszükbe sem jut ???

Nem te kértél csíteket itt is, meg a játékban is, B+ ???

Taptarap
te mikor voltál utoljára OBI publicon????

R@in
Ez tényleg nem függ össze a cdkey-el...
Elmondanád, hogy lehetne õket végleg banolni???

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Rylander
Kitiltanám a külföldieket mert csak õk csalnak és a magyaroknak remélem eszükbe se jut!