Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lvileg innen: DEMO nézegeõ izé
Birkus Maximus
Én nem használok semmi ilyen progit..... úgyhogy belinkelhetnéd, hogy honnan lehet leszedni😉))
thnx
thnx
Leehet, hogy csak nekem új, de azért beírom:
Van egy egész jó demonézegetõ progi, a neve Seismovision, nem kell szórakozni a progin belül a beírogatásokkal, ráadásul egy nagy halom játékot ismer (Q,RTCW,SOF2)
Ismer valaki ennél jobbat? Mit használtok demonézésre?
Van egy egész jó demonézegetõ progi, a neve Seismovision, nem kell szórakozni a progin belül a beírogatásokkal, ráadásul egy nagy halom játékot ismer (Q,RTCW,SOF2)
Ismer valaki ennél jobbat? Mit használtok demonézésre?
Birkus Maximus
az eredményeknél el van csúszva az elsõ 2 kivételével az oszlopok
GG, Ti.E a harmadik helyen! -= GBS Cup =-
az a baj, hogy nem igazán emléxem már rá, mert már nagyon régen játszottam vele:/
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Aham csak ott az a parkany szuk szal ha meg bemegyek az epuletbe ott fejbe kolittom az osszes ort oszt utana meg alarmoznak de mind1 majd megprobalom 😄DD ha nem jonne ossze esetleg kicsit bovebben elmagyaraznad elore is koszi 

pedig ott van az, keress a vonaton kijáratot, majd menjvégig a páyrkányon, végül egy raktáron keresztül eljutsz az indító épülethez.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Hy
Tudna valaki segiteni SOF2 single playerben?
Problema a következõ:
A dokit kell kimentenem Prágából (az elejen vagyok) és a vasutállomáson meg kell találnom valami irányitó szobát és hamarabb elinditani a vonatot mert ah menetrendszerint indul akkor lebukunk és annyi a küldetésnek. Az istenek nem találom azta kiba szobát egész éjszaka ezzel szenvedtem és már lassan eret vágok mert egyszerüen nem találom.
Valaki szánjon meg és segitsen plizzzzzz
Tudna valaki segiteni SOF2 single playerben?
Problema a következõ:
A dokit kell kimentenem Prágából (az elejen vagyok) és a vasutállomáson meg kell találnom valami irányitó szobát és hamarabb elinditani a vonatot mert ah menetrendszerint indul akkor lebukunk és annyi a küldetésnek. Az istenek nem találom azta kiba szobát egész éjszaka ezzel szenvedtem és már lassan eret vágok mert egyszerüen nem találom.
Valaki szánjon meg és segitsen plizzzzzz

Az Internet2 projektben többek közt olyan nagy cégek is érdekeltek, mint például a Qwest Communications, a Cisco Systems, a Microsoft, az Intel, vagy a Lucent Technologies, és a legfrissebb híradások szerint ezen cégek a világméretû gazdasági nehézségek ellenére a jövõben is nagyon határozottan kiállnak majd az Internet2 mellett, mellyel a felhasználók a jelenlegi dial-up modemes internetelérésekhez képest akár 155 ezerszer (!) nagyobb sávszélességet kaphatnak majd valamikor a jövõben.
megéri ezt még a so2?
Elegem van a lagbol es a szolgáltatómból. Mindkettõ ki van rúgva!
innen
megéri ezt még a so2?
Elegem van a lagbol es a szolgáltatómból. Mindkettõ ki van rúgva!
innen
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Milyen eszköz képes arra, hogy ilyen gyorsan küldje az adatokat ??? Memóriából memóriába ?? Vagy kicsit hifi-szufi a DVD olvasójuk..... Ezzel lehet ám warezelni....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem akarok gyalázkodni, mert nagy Tarantino fan vagyok, de ez a Kill Bill nem méltó a mesterhez. Magyarul: ez egy fos.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ezek szerint a világ mindeddig leggyorsabb internetes kapcsolata akkora sebességgel rendelkezik, hogy segítségével egy kétórás DVD filmet mindössze 7, azaz hét másodpercig tart letölteni. A CERN képviselõi elmondták, hogy egy egymástól 7000 kilométerre (4350 mérföld) elhelyezkedõ genfi és kaliforniai laboratórium között mintegy harminc percig állt fenn a világrekorder internet kapcsolat, mely egyébként a korábbi rekordot kétszeresen túlszárnyalta.
lag pfff...
lag pfff...
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Ebbõl nekem két dolog derül ki világosan:
1. Az Electronic Artsnak és a Microsoftnak vannak a legjobb reklámszakemberei.
2. Ha ez így van (mellékelt ábra mutitja), az amcsik kúrvára befolyásolható egy faj wazze...
Egyébként télleg meglepõ, hogy a Jedi Academy nem az elsõ (na ezér kapok)
1. Az Electronic Artsnak és a Microsoftnak vannak a legjobb reklámszakemberei.
2. Ha ez így van (mellékelt ábra mutitja), az amcsik kúrvára befolyásolható egy faj wazze...
Egyébként télleg meglepõ, hogy a Jedi Academy nem az elsõ (na ezér kapok)

Kojiro ergo sum.
Szal a Ti.E vs F.F.F. CREW eredménye
27:13
kam3 --> Ti.E map
Ti.E blue 7:6
Ti.E red 7:0
Shop2 --> F.F.F. CREW
Ti.E red 7:1
Jó meccs volt, bár a végén már csak pisztoly meg ilyenek voltak.
27:13
kam3 --> Ti.E map
Ti.E red 7:0
Shop2 --> F.F.F. CREW
Ti.E red 7:1
Jó meccs volt, bár a végén már csak pisztoly meg ilyenek voltak.
https://grentmedia.hu