Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szomorú, hogy felkapják, meg sztárolják ezeket a magyar boxolókat. Lassan az lesz a véleményem a magyar box-ról ami a magyar fociról : 

Meccs:SZÁNALMAS
Végülis csak 3-szor ütötte tökön a chacont,és ezért technikai ko lol nevetséges...
Végülis csak 3-szor ütötte tökön a chacont,és ezért technikai ko lol nevetséges...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Sajnálom, hogy nincs egy tökös kemény magyar boxoló aki egy tiszta KO-t tud produkálni! Én Csákonnak adtam volna a meccset, mert ez a Jani gyerek legalább 5 ször ütött mélyre!
annak a windows-nak az a baja, hogy nem otthoni felhasználatra fejlesztették ki és nem nagyon játékhoz való operációs rendszer.
BOX: Kurva jó meccs volt, teknikai K.O a janinak, de szerintem chacon magának köszönheti.
BOX: Kurva jó meccs volt, teknikai K.O a janinak, de szerintem chacon magának köszönheti.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te tudod a legjobban pesti harcosmakku anusszaggato testverem😄
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Ha belegondolsz, ez a seb kisebb és kevésbé lucskos, mint az ánuszod.....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Menj a picsába ilyen képekkel pont evés közben láttam meg!
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Ilyen ez a net mint a hálózat csapdája életkorra nincs tekintettel. Tudom kicsit durva de már sorryztam is érte épp eleget.
Élni vagy égni???!
😄DD, láttam már brutálisabbat, de ez se kutya. Egyébként vigyázz, mert a fórumot látogathatják 18 éven aluliak, igaz ez a kép senkinek sem ajánlott. 

Talán Rylander lehet. 😊))
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Mindenesetre az biztos, hogy valami camper lehetett a kék csapatból na de ki is lehet az? Erre várom az 5-leteket. Ki az a camper a képen aki ennyire póruljárt?
Élni vagy égni???!
Igy jár aki kötekedik a Gyûrûk volt urával. 😊 

Szerintem király. Ha jol látom ez pont a spigi feje: 😊)
Blame ez erõs lett valóban. Bocs még vagy 100x akit nagyon felkavar a kép. Vedlem is ezt tette.
Élni vagy égni???!
Szerintem hasonlóképpen munkálkodik egy shotgun is amiben esetleg gyöngy golyó van.
Élni vagy égni???!