Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ezt Te nem is akartad ide írni! Nem szeretnék vitatkozni veled, de olyanokat állítasz amiket én sosem mondtam. Légyszi ne idegesíts fel! Köszönöm!
a gbs cuppal kapcsolatban nem hinném hogy lesz gbs cup 2 azt hogy az elsõ 4 külön meccseket játszana viszonylag jó ötletnek tartom de legjobb lenne ha visszavágók lennének és kicsit sûrítve lennének a warok
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Hali !
Mit keresnek kínaiak ventrin ?
Mit keresnek kínaiak ventrin ?

Gugger te egy kicsit el vagy szállva bazze annyira nem vagytok jók hogy ilyen beképzelt legyél... amúgy meg a gbs klánból vannak egy páran akik sokkal jobbak nálad nem te vagy a csapatotokból a legjobb úgyhogy szerintem visszábbvhetnél és ezt nem kötekedésbõl mondom
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Emlékezetemben még mindíg az OBI War él, kurva jó volt
. Kár, hogy azóta se került sor egy újabbra. Ha most össze is jönne az OBI-val egy war az nem lenne az igazi, mert nem nagyon nyomják és nincsenek olyan formában mint akkor voltak...
. Kár, hogy azóta se került sor egy újabbra. Ha most össze is jönne az OBI-val egy war az nem lenne az igazi, mert nem nagyon nyomják és nincsenek olyan formában mint akkor voltak...Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Hát, ha ezt tényleg így gondolod akkor köszi, nagy megtiszteltetés egy volt PS klán tagtól ezt hallani! 

Mennyi gond van.. 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Én bevallom gyenge vagyok, nyugodtan rugdossatok meg 
Mazohizmus póóówaaaaa yeyeye

Mazohizmus póóówaaaaa yeyeye

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
pacMAN ismered ez a faszit? azt hittem ismerõs, de ... de nem nem hiszem, sosem láttam még itt ! 

Ha mindenki elégedetlen lesz a helyezésével, akkor megrendezzük majd a GBS Cup 2-t és lehet újra gyúrni, gyakorolni, stb... Emberek mindenki tudta mi vár rá mikor belevágott, így már csak egyvalami fgalmazódik meg bennem:
MIÉRT VAGYTOK GYENGÉÉÉÉÉK???!!!
MIÉRT VAGYTOK GYENGÉÉÉÉÉK???!!!
Egyébként meg mi értelme a rájátszásnak, mert ha csak az elsõ 3 játszik újra, akkor pl a második 3 (tehát 4. 5. 6.) is jogosan kérhetné, hogy õk is akarnak rájátszást, mert nekik sem jó így! Kikaptak, és ezt nem tudják elfogadni, hogy 5.-ek és nem 4.-ek! Igazából nem értem, hogy beszélhetünk már most helyezésekrõl?
hát az hogy ti nem jáchattok mer ti szervezitek 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem értem miért nyertük meg már most?! Hiszen még csak 2 WAR-unk volt, elég sok van még hátra, és mi is hibázhatunk! PS-t megvertük, látom ez mély sebeket okozott nektek, de azért még nem kell leírni a végeredményt!
Majd még rágódunk rajta, de csak akkor ha lement minden kiírt WAR. Egyébként, hogy gondoltad a rájátszást, az elsõ 3 újra megküzd!
GBS Cup-al kapcsolatban: Mivel itt mindenki játszik mindenkivel, nem nagyon van értelme rájátszásnak!!!
Egyébként GBS fórumon (gbs.srv.hu)-n találtok egy gbs cup részt és ide írhattok észrevételeket, ötleteket, javaslatokat!! Ha vannak ilyenek, de mint látom vannak😉), ezeket kéretik oda írni😉)
kök
kök