Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Mia répának koptatjátok itt az aranyat érõ ujaitokat???
Egyértelmû, hogy csítel, már több demó is készült róla, én is specteltem és ez 100%, hogy csít...+amikor admin spectel, hirtelen elfelejt játszani...
BANT neki!!!! ki a fosomat érdekli ez a kis phaszpörgettyû...
Kinek hiányozna, õszintén????
BANT a kecsegnek!!
OBI????
A Nózit tényleg meg kéne wárni😉
ÖNBIZALOM-szirup POWAAAAAAAAAAAAA
Fingom sincs hogy csinálja, vagy nagyon yol játszik, vagy nagyon mákos, vagy nagyon ügyesen csal...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Egy spanyol ifjúsági labdarúgó-mérkõzésen egy felháborodott szurkoló biciklivel akarta megdobni a játékvezetõt.
Az ország északnyugati részén található Malpicában a bíró azért vetett véget idõ elõtt a találkozónak, mert egy vitatott ítélet után a játékosok nekiestek, és alaposan megrugdosták.
A sípmester megpróbáltatásai ezzel nem értek véget, hiszen az öltözõbe menet egy kerékpár repült feléje a nézõk közül, mely elõl alig tudott félreugrani. Az eset feljelentéssel végzõdött.
lol, a biciklinek ugye nem lett baja?😄
Az elsõ okés, ráadásul tényleg én vagyok !!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
megtaláltam Evil Flowa ánuszáát😉
http://poetry.rotten.com/weightlifter/