Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Faszom a kibaszott tablettáidba! Láttad már a sárkányt a konyhában?!
LOL!
<#violent>#violent><#violent>#violent>
Jön a Büntetõ és megbüntet a zrest miatt

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
inf, zrest\obi, gyári mapok, osp.😊
Cuccokat összeszedtem, msn en átdobom ha köll😊
*Posse*T.W.D*
Van rá még igény?
https://grentmedia.hu
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Mondjuk ha szólt az admin általában lejöttem, mert tudom hogy pl. Italy-n a tetõt úgy be lehet kempelni, hogy elég csak akkor lejönni, ha töltény kell...<#vigyor>#vigyor>
Az alap mapokon mint pl jor1-en meg semmi nincs a roofolásba, mert csak 1-2 helyen lehet felmenni és nem egyenlõ elényt ad a két csapatnak. De az átírt bugos mapokon sok helyen lehet feljutni...
https://grentmedia.hu
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
ui.: manapság mindenki lehet admin?<#banplz>#banplz>
Rooflni könnnyen lehet,meg egyépként se vérre megy a dolog,szóval SZVSZ lehet roofolni,enegm sose zavart.
Ha meg rooffol akkor ha ügyes vagy leszeded...ha nem akkor meg....
Mi a véleményetek a roofrol public serveren, ilyen mapokon mint dust, italy, italy3 és társaik, amikrõl mindenki tudja, hogy bugosak, és a tetõn bárhova el lehet jutni. Végülis a public pont errõl a have funról szól... sztem...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
demo1
demo2
demo3
MÁS:
Akad egy kis problémám:
A minap takarítgattam a gépen,és egyszer csak eltûnt az A:\ meghajtóm...
Az eszközezelõben ezt jelzi ki:
A B.I.O.S.-ban is megnéztem ott kijelzi a meghajtót,és nincs letitlva, és hajlénkonylemezhesz softfvert nem tudok.
Próbáltam azt hogy az eszközkezelõbe eltávolítottam a hadrware-t aztán restart(a napi 4-5 adag restart ma is megvolt...)és hagytam hadd ismerje fel magának,de így is eza buzi sárga /_!_\(háromszög+!) jött ki!
HELP PLZ!!!
u.i.: igaz nincs jenetõsége az A:\ -nakd e idegesít hogy nem mûködik...|A helyesírási hibákmiat szíves elnézésüket kérjük!!!
Mint önjelölt rabszolga Matt a kollégium helyett dolgozni kezdett, azonban nem bírta sokáig idegileg. Orvosai és barátai tanácsát is figyelembe véve, fogta az összes létezõ holmiját, pénzre váltotta, és eldöntötte, hogy körbeutazza a világot. Közben jött az ötlet, hogy mindenhol felveszi ahogy táncol.
YouTube-on elképesztõ sikert aratott a videó, és a hozzászólások között felmerült egy olyan is, ami arra unszolta Matt-et hogy csináljom még egy ilyen utat, illetve videót. Matt mondta, hogy ha hajlandóak ezt neki fizetni akkor rendben, asszonták oké. Szóval ezúttal mégegy hat hónapos utat tett természetesen más helyeken járva mint elõzõleg. A másik videója is megdöbbentõen szép helyeken készült.
Itt a honlap:
http://www.wherethehellismatt.com/
Fenn vannak a videók is, meg a sztori is csak angolul. Totális bizonyítéka annak, hogy az életnek nincsenek szükségei, elvárásai, ha azt csinálod amit tényleg szeretsz, akarsz, és kitartó vagy, úgyis eléred a célod.
*Posse*T.W.D*
Sry csak fáradt vok és ékezeteket ki veszi észre?
Csakhát az orvostanhallgatóknak ilyeneket kell tesztelni:
máskor is lehetne inf? 😄
Aki ráér jöjjön!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MIND MEG VAGYTOK HÍVVA PUTTÁK!