79689
-
#76407 jah meg egy nagy nyil lessz folotte:D van olyan beallitas is azsem de ez lehet osp-n is van nemtom hogy mikor meghalsz nemcsak a csapattarsaidat latod hanem az ellenfelet is ctf en sztem ezis jodolog -
#76406 Amúgy mostanában én is rocmod-ot játszom, és nincs rinya, mindent be lehet állitani: azt amit a kempelésről mondasz, vagy pl. ha a spawn-on lövök le egy embert akkor egyből 30sec-es büntetés, stb.
Igy nincs rinya, mert autamatikusan mindenkire vonatkoznak a szabályok. asszem vmi olyat is be lehet állitani, hogy ha x ideig 1helyben vagy, akkor elkezdesz pittyegni, vagy vmi hasonló. -
#76405 lol:)) -
#76404 meg sztem ha eccer raszanjatok magatokat egy uj mapra akkor legyen valami regi mert sztem ahany foszernek nemteccene egy regi anyi uj regi jatekos jonne fel mert ezereve nem jacotak rajta es regen szerettek szerintem de lehet hulyeseget beszelek xP -
#76403 legyne rockmod azta a kempereket fejbebassza a server egy dobozzal xD -
#76402 Így vagy úgy mindenki más nézőpontból nézi és látja. Azt viszont el kell mondanom hogy a legnépszerűbb a szerver abban az időben volt amikor animal admin lett.
Igazatok van amúgy nem a kemper a noob, hanem akit lelőtt. Csakhogy az adminoknak arra kell törekedni, hogy a többség igényeit kielégítse. Ergo kirugdossa azokat akik 5 perce egy helyben állnak. Ja és ezek általában nem a klezdők, velük nem foglalkozunk. Az vesse rám vagy bármelyik adminra az első követ aki még sosem hozott rossz döntést hirtelen felindulásól pl.
A cheaterekről meg annyit hogy mióta megszűnt az eredeti kulcs, azóta nem lehet velük mit csinálni, főleg ha dinamikus az IPje. Néha eléggé lehúzó hogy egy cheatert 8x! bannolsz egymas után és mindig visszajön. Én sosem hagytam mindig a cheater fáradt el hamarabb mint én a bannolásban, de a kevésbé agressziv emberek megunják.
Szerintem SisereSáska te balszerencse áldozata lettél, ehet megjött az adminnak vagy nem vágom, rossz indulat tuti nem volt benne. Engem is idegesít, hogy ha 1 évben 2x le bírsz lőni. ÁÁÁÁ mondom még ez is lelő.. -
#76401 valaki nemgyun fel infelni egyet madmanra? -
#76400 sorry, a sok postért, csak még vmi:))
Írtad, h azon gondkozol, hogy a csítet is engedhetnétek ennyi erővel.
Úgy hallottam, hogy pl. Deviance megbukott már, mégis majd minden nap ott ugrál a serveren, és volt másik gyerek is akit láttam 1-2 hónapja, full egyértelmű volt, hogy csal, és nem tett az admin semmit (Keith volt fent), csak ennyire tellett, hogy: lama vagy, noob csiter, meg mondta a többieknek, hogy ismeri a gyereket, csaló, de nem rugja ki, mert ugyis vissza jön.
És biztos vagyok benne, hogy nem csak ez a két tag van..
Ergo, csíter játszhat, camper nem:)) GG -
#76399 Amúgy meg nem említeném egy lapom a kempelést a csalással. Sosem értettem, miért az a noob, aki beáll valahova védeni egy területet, én meg elindulok a spawnról, úgy nyomom a "W"-t, hogy majdnem eltörik az ujjam, és 1-4 év gamelés után nem nézek be a tipikus kemper helyekre. Most ő a noob, akinek sikerült elbújni, vagy pedig én, aki csak előre néz.
"Ennyi erővel minden 4. killed cemperségből van, mert a tagot felülről, vagy hátulról és oldalról lőtted le. "
<-- ezzel meg teljesen egyetértek. -
#76398 Én azóta nem járok a kurvára, amióta már a sniperezés is camp-nek számít.. Emlékszel, mondtad, hogy ha nem hagyom abba, akkor kirugsz. Igy inkább leléptem, s járok olyan szerverre, ahol még igazi sof van. -
#76397 JA előbbi komment nem neked szólt, csak úgy jött. -
#76396 A kemper igazából egy nyugodt játékos. Akinek a reakció ideje kb 5x-e a többiekének. Nemtudom ezen mit kell sírni, mert hátból lőtt le?
Bazze béna vagy ennyi. Ha valaki a hátad mögé engedtél akkor az már az ő ügyessége hogy lelőjjön. ÉS a te bénaságod, mert arra nem voltál képes hogy benézz abba a sarokba. Jah hogy csak az a király akit szemből lősz le? Ennyi erővel minden 4. killed cemperségből van, mert a tagot felülről, vagy hátulról és oldalról lőtted le.
Nem kell rohanni. Nem kell sietni. Te is elkezdted valahol, te sem rögtön mindenkit lőttél le. Hanem vártál és ha jött vagy lelőtted vagy nem. ennyi..... -
#76395 Most akkor van vagy nincs?
Tú bír or nát tú bír??? -
#76394 Az admin szerintem nem fasz soha, merthogy ő fizet a szerverért. Látjátok ez megy évről évre. MIndig feljön a kemper téma mindig megpróbálkozunk csinálni valamit és mindig ez a vége. Egyszerűen ez a játék igazán csak úgy élvezhető ha nem lőnek hátba minden sarkon olyan playerek akik normális helyzetben egy elefántot sem találnak el.
Nincs kempelés tovább, hogy az adminok kit zárnak be vagy rúgnak ki az az ő felelősségük, ugyanis mint már mondtam ők fizetnek a szerverért. Akinek nem teccik ne járjon fel. Ennyi. -
#76393 Ermm... A kurván lehet kempelni... azóta káosz uralkodik, a szokásos játékosok lépnek le anyázás közepedte (persze az admint szídják, hogy hogy lehet ilyen fasz h hagyja a kempet) viszont örömmel jelenthetem be, hogy rengeteg új arcot ismertem meg... Azaz nem ismertem meg, mert soha nem látom honnan lő le... kb 18 ból 10-12 új ember... Ha úgy nézzük, a szerver továbbra is népszerű lesz! Azon gondolkodtam, miért nem engedjük a csitet is! Akkor még jobb lenne, sok új ember.... Sztem még vagy 1 ilyen nap, és lemondok az adminomról... Még funwaron is megy a ... hogyha sokat kempel az ellen... -
#76392 nemtudom :D -
#76391 És ha nyomtat akkor a papír átvágja a torkát?[idiota] -
#76390 pázzeg.... az emberi hülyeségnek télleg se határa, se gyógyszere .... ezen beszartam :DD
-
#76389 callvote Legyen egy 3. map?? -
#76388 BSZ LALLER! -
#76387 böff -
#76386 BSz LaLeee, és DUD!! -
LaLeee #76385 Tenkju all :)
Húú ez jól esett -
#76384 BSz. Lalee! -
#76383 bsz Lalee -
#76382 de miért nem szúrja be ez?:S -
#76381 -
#76380 De attól füst,fless lehetne,mert több eséllyel tudsz kijutni füsttel meg flessel a spawnodról ha beszorítanak.Jah és egy másik előny:ha meghalsz és elejted nem lesz TK...[a flame midenhol jó csak nem CTF publicon SZVSZ.!!]
jah:
LALI -
#76379 BSZ! -
#76378 Voltmár, nem jött be :). A flame meg szopó gondold el ha 18 játékos flameket dobál szét a pályán. Semerre nem lehet menni.
BSZ LaLee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#76377 lol -
#76376 béesz Lali fater ..... szülinapod alkalmából, kapsz tölem 3 ingyen fragert :)) -
#76375 na csövi. tegyétek be próbaképen 1 hétra a sop 69et a sop2 helyére próbaképpen, ha bejön maradjon...clanbasen szerintem népszerűb map mint az öreg sop2....ja és lehetne masik granat flame vagy fust mondjuk....meg ha vki dobna pöpec külföldi ipcíeket amiken érdemes gamelni akkor hálás volnék(metzelbudera járok...) -
#76374 így akár 1-2 új-régi map is jöhetne xD najó mind1 ezt csak halkan és olvashatatlanul írtam.
ja és kemper + gránát és +1 pont nekem xD -
#76373 Több sírás, alacsonyabb népszerűség. De legalább az adminokra nem lesz panasz. -
#76372 Öccsém és ennyi év után el is jutottatok idáig :D Ehhez csak grat :D :D -
#76371 :DD -
#76370 A kemper témát már mi is átrágtuk egy párszor. Most legújabban arra jutottunk hogy engedni fogjuk. Senkit nem rúgunk ki mert kempel, csak egyszerűen meg kell tanulni őket is lelőni elvileg ez is a játék része.
Akkor nincs több jail, kick, ban csak a csitereknek. -
#76369 ha csak loni mennek fe es nem lene kozbe duma akko ma botok ellen is nyomhatnam:P -
#76368 Poénkopdni meg irogatni ott az irc meg MSN meg VENTRI.
Itt meg lőjjé. :D