Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Jól esne egy-két fejet szétdurrantani, fõleg Flo nagyfejét😊)
Sõt......fel is teszem, hátha...
Remélem nem kell sok "szemetet" feltenni hozzá.
-FDI-Brutal-Hooligan
Anyu hogy van?
,l,,
Rég láttalak, wazze!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te nem rakjuk fel a gamet egy kicsit?????
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
01110000 01110010 00110000
Red Team Blue Team ellen,rC Posse ellen,szomjúság éhség dögvész,földrengés,fekély sötét,Hiroshima atombomba,imátkoznak Esztergomba
sokáig volt már béke,közeleg a Világvége!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
zrest nem köll, az elég ha a szerveren fut, rohan, menekül, én futok gyáván! Itt mindenki fél, dús fü nö a kaszásnak.... lol kitört belölem egy akela idézet😛
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
* osp (amit a KB-rõl letudsz szedni ha felcsatlakozol)
* Pb frissítés
* zrest<#confused>#confused><#falbav>#falbav>(szintén K😎
* meg ez meg ez(nem tudom hogy a MINDENT LÁTÓ tényleg lát-e még...<#nemtudom>#nemtudom>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Élni vagy égni???!
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Még mindig olvasom a topikot, de már nincs kedvem beirni.
Kár hogy így változik minden. Milyen régen is volt már az elsõ nagy bajnokság. =FDI= mekkora geci nagy csapat volt. <#vigyor2>#vigyor2>
Boltboy, Spigi, Mapo, . . .
Felkéne rakni egy kicsit megint a gamét <#violent>#violent><#vigyor2>#vigyor2>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Élni vagy égni???!
Élni vagy égni???!
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Én játszottam ezt a játékot elég sokáig úgy kb 2-3 évig. Volt benne rossz is, és jó is. Voltunk CB elsõk, voltunk magyar kupa utolsók is. Tehát azthiszem joggal mondhatom hogy majdnem mindent megkaptam a játéktól. A játék jó.. lenne, sõõt de ehhez sok minden kellene, csak azt senki nem teszi meg.
Nincs fejlesztés, nincs kultúrája. 4 részre szakadt sof2-s társadalom, (1. Demósok, 2. RD-sek, 3. ND-sek, 3. csak CTF) és itt meg is állt minden.
Engem az érdekel hogy egy csapatban játszak, hogy ez most a sof2 vagy a passziánsz nekem tök mindegy.
Hiába volt RD kupa 7 nemzet csapataival, hiába volt RD-s player annyi mint ND-s, nem fejlesztõdött így szépen elhalálozott.
Mivel már nem játszom, csak a véleményem maradt meg. Az pedig azon felül hogy a gém tetszett és még ma is tetszik, a kritika, a játékról, a játékos társadalomról.
https://grentmedia.hu
A másik te vagy a topik házigazdája és mindig te szidod a legjobban a sof2-t :|
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Pl: <#gun>#gun>Kaszi, Állat, Rasta meg sokan mások <#duma>#duma>
gyerekek lassan 5 éves a sof2 <#wow3>#wow3><#idiota>#idiota><#guluszem1>#guluszem1>
Realdamage(obi)\INF\PB\OSP\pure0(egyenlöre) gyári mapok
LQrtuK | Realdamage Infiltration Server
Server IP 88.151.100.242:20100
THX még1szer remélem nem üresen fog pangani
*Posse*T.W.D*
Replay szerver rd ctf : 84.21.11.243:20100
NSS HQ rd ctf: 62.112.194.67:20103
ASS tesztszerver rd ctf: 62.112.194.67:20100
KB ladder szerver ctf: 62.112.194.67:20102
KB ladderszerver inf: 62.112.194.67:20106
*Posse*T.W.D*
-Mert mindig nedves és lassan megy el.