Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAA, MOST ÉRTEM HAZA JÉGKORONG MECCSRÕL😄DD MAGYARORSZÁG - szlovákia 4-2 COPTAK A GECIK, PEDIG ÚGY JÖTTEK MAGYARORSZÁGRA, HOGY TÍZ GÓLLAL GYALÁZNAK LE MINKET😄DDD OLVASVA A SZLOVÁK HOKIFÓRUMOKAT, NEM LESZNEK KELLEMES PERCEIK MIKOR HAZAUTAZNAK😄DDD DE EZ AZ Õ GONDJUK, A MAGYAR VÁLOGATOTT LEVERTE A VILÁGBAJNOKI BRONZÉRMEST, A TAVALYI VB ARANYÉRMESÉT😄DD EZESZER INKÁBB A MAGYAR JÉGKORONG, MINT A MAGYAR FOCI😄D KIS PÉNZ, KIS FOCI, KIS PÉNZ, NAGYOKI😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

csabawarchief

f2

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

LSC
F1. az a tuti.

Pano
F1

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
midgya megyek játszani azt nem puttyad a sof 😊)))

LSC
Szóval Rájlander mégegy szó a hello vagy hi all kivételén kívûl és többet nem játsdzol az OBI szervereken. Eddig senki nem kavarta fel az indulatokat itt így mint te és erre nincs szükség.

LSC
Egyetértek punnyadt virág barátunkal.

csabawarchief
Ne kerteljünk, kedves barátaim!

csabawarchief
nem értem :/

Kaszi46
a dudod nem szándékos volt😊)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nekd kellett volna legelöször votolni és a szived mélyén dudod is hogy mivel!:

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
Hol a f***ban van az SL, pówa ???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kaszi46
f2

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
az enyém meg a "Valahol Európában"-ban volt...

klasszikus film póóóóóóóóówaaaaaaaaaaaa

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
Tartózkodjam?

Taptarap
"akasszuk fel jómagasra,akasszuk fel jómagasra,akasszuk fel jómagasra" Rém rendes család anglia 3-ik rész.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ev1l FlOwEr
Könyörgöm, akasszuk fel.....

Taptarap
simán bant neki és 3-an mondjuk /rommel, én, Ultrabéna/

Allatgoreny
F1.

Kapott eleg lehetoseget....

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

ev1l FlOwEr
azzal nincs probléma mostanában.....

ev1l FlOwEr
efegy pówaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Szvsz kapjon egy utolsó lehetõséget. Ha ezután panasz jön rá, menjen a levesbe.

Dud [OBI]
Ez egy kis közösség, tehát szavazásra bocsájtom. F1 or F2?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Taptarap
öntözd meg magad😊))

Taptarap
igaz

ev1l FlOwEr
Akkor is ugatott, amikor benn voltam.
Egy kick után visszavett.
Azé' remegett a kezem a ban-on....

csabawarchief
tönkre ne vágd azt is 😄DD

Allatgoreny
Teso, rengeteg feszultseget szul sajnos. Eddig soha nem fordult elo ehhez hasonlo. Nem vagyok rosszindulatu gyerek, DE BANT NEKI.

Taptarap
köcce de sajna még csak rommel/omega/ haverom gépét csapkodom ezerrel

csabawarchief

Taptarap
Hajrá Debrecen!!!

csabawarchief
LoL te puta

Dud [OBI]
Üdv újra!

Dud [OBI]
Nyugi van srácok! Egy 13 éves kölkön nehogymár felkapjátok a vizet! Ha ennyi feszültséget szül, inkább tényleg ban a gecibe és akkor nincs vita...

Taptarap
Rylander POWAAA.

Azt sem tudom mirõl van szó csak végre nethez jutottam.

Pano
pontossan. tudom, most én is elcseszem itt a többiek kedvét, de a rohadt életbe má, hogy ne mondjam meg a magamét ennek a kisfaszunak

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Ha van konkrétum szólj. Amit írtál, az alapján ígéretesnek hangzik...

csabawarchief
Osztom Pano, sajnos az életbe mindig jut sok kurva anyádból és amikor az ember ideül játszani, az kikapcsolodás, szórakozás legyen, ne kurvaanyádozás!

Rylander:

chattime 0-val fogok játszani és nem fogom látni az értelmes chateléseket rylander te meg ne magyarázzál gondoltam ha téged lemutézlak mindenki abbahagyja a pofázást nem jött be

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Allatgoreny
Hat az incidens ugy tortent kedves sof2 scene, hogy Rylander testverunket szembelottem shotgunnal. Persze le lettem lammazva. Igy lamma ugy lamma. Ez anyazasig fajult, elkezdett kurva anyazni, hozza kell tennem, hogy en is mondtam rendesen, de ugy erzem nem alaptalanul. Aztan Penge es Amadeus is kerte, hogy Rylander fogja vissza magat, ill. Penge az, hogy hagyja abba mindenki, erre Amadeus is le lett kurva anyazva, es onnantol ment a flame. Nincs szukseg a szervereken ehhez hasonlo attrocitasokra, az eletkedvem is elmegy az egesz jatektol, es nekem ne mondja azt senki, hogy ne foglalkozzak az anyazasokkal, ha mindig ezt kell halgatni, foleg egy idiota 13 eves kis phasztol. Es az a szomoru, hogy nemcsak velem tortent meg. So, javaslatom, PERMBAN Rylander.

Annyit uzennek meg neked kedves Rylander baratom, hogy bar ez engem is minosit, de baszd meg anyadat apad hatan, es takarodj a gecibe, anyad hajszaritoval jatszal ezentul a furdokadban

Tibre
Csak egy gáz van,hogy okt 29-én ki kellett volna jönnie 😞,És semmi hír csúsztatásról,megjelenésrõl egyelõre.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

csabawarchief

Pano
te rohadt kis féreg, kitiprom a beled! Te csak kussoljál te rohadt kis szemétláda. Rohadt kis pöcs, te a 13 éves fejeddel lapulj az a feladatod! Addig vagy ilyen nagy szájú amíg egyszer valaki be nem zúzza az arcod.

Tibre
Hát,ami a multit illeti lesz benne 8 új multi pálya meg 6 új fegyver.Új módról nem tudok.Egyébként a patchoknak köszönhetõen egészen kikupálodott az alap játék.(bár csak nem rég van meg,de egész jól konfigolható a multija).Be lehet állítani,hogy egy-egy kasztban hány ember lehet a maximum.Vannak admin parancsok,force team,egyebek ala sof2.Nekem leginkább a CTF és az ATG jött be igazán.Igaz eddig mást nagyon nem is próbáltam 😊.Röviden ennyi.

Dud [OBI]
Anno volt Vietcong szerverünk de akkora gáz volt a szerver része és annyira fos volt maga a multirész is, hogy lemondtunk róla. Ha ez jobb lesz, beszélhetünk róla. Van róla bõvebb infod?

Még annyi, hogy a Vietcongban a coop fasza volt, de minden más fos sajna...

Tibre
Nem lehetséges,hogy a Vietcong Fist Alpha kijövetelkor (vietcong kieg.) indítotok egy magyar szervert?

LSC
Jah, így már érthetõ

Tibre
Nincs,lebukott csíttel aztán elvették tõle.

Dud [OBI]
Hogyhogy nincs??? Tudtommal nem változott semmi.

Ja és nyitottunk még egy COD szervert SOF2 fanoknak. A saját oldalunkon ott a jelszó. Természetesen oda külhoni barátainkat is beengedjük.

Az anyázás meg tényleg nem divat, tehát be lehet fejezni...

LSC
Nincs má admin powa-d?