Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent lehet. Piluval egyezkedj este. Õ szokta ezeket intézni.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBI van 9 mapom amiket megnézetem, nekem mindegyik tetszik, szal esetleg lehetne tesztelni! Lehet?
Azért, mert még nem kaptam meg! Ha elküldöd, felteszem! (klán1-klán2, map1-map2, score1-score2) "
" 
" 
azé átállás is lehetne 😊
sõt most nézem már 0.3o is van
sõt most nézem már 0.3o is van
Háááát izéééé õõõõõ nem tudjuk mi van... Most láttam én is hogy elhasalt a szerver. Pontosabban csak a SOF2 meg a COD portok.
Valószínû, hogy a COD a hibás. Újraindítjuk hamarosan.
Valószínû, hogy a COD a hibás. Újraindítjuk hamarosan.
lehet megin átállás lesz. osp 0.3m
Enyém is így kezdte, aztán egyszercsak megdöglött. Ha garos, akkor azonnal cseréltesd!
Kolin úgylátszik régi címedre küldöm a mailt mert nem kapod meg. Hol tudlak megtalálni ircen ?
10 perces havazás...
Le a kalappal. Ügyi vagy !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
nem adok ki, mert garanciás, ha visszaviszem ezt a 4 rugót be kell számítaniuk 😊 Éppen néztem az árlistájukat, a Microsoft egér 3600 forint, úgyis kell egy IDE kábel a DVD rom-omnak ami 400 és máris levásároltam a 4 ezret
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nem gyilkossági szándékkal gondoltam a bealtatózást lol... 😄 csak hogy elaludjanak korábban...
ennyire nevagyok morbid
bááár....
ennyire nevagyok morbid
bááár....Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
ehhmár... szülõket bealtatózod
azt irány a sof 
azt irány a sof 
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
figy Csaba, eccer max nemfexel le 11kor hanem 1 órával késõbb... ettõl nemleszel figyelmetlenebb a suliban
nézd például én szerdán ZH-t írok reggel 8kor...
nézd például én szerdán ZH-t írok reggel 8kor...

mért mindig olyan késõn ://
pedig én vártam ezt a meccset, 2 jó csapat nyomta volna, aztán jött az ati tönkremenés, nembaj, szereztem egy gf2mx400at gyorsan, belõttem, most meg ... áhhh 😊
pedig én vártam ezt a meccset, 2 jó csapat nyomta volna, aztán jött az ati tönkremenés, nembaj, szereztem egy gf2mx400at gyorsan, belõttem, most meg ... áhhh 😊
pówa 

kuss 😊) és kedd este lesz punktum vita lezárva

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.