79689
sof2.jpg
  • ev1l FlOwEr
    Visszatérve még a játék témára, ez a MOHAAirborne se lett éppen csúnya, csak rövid.
  • ev1l FlOwEr
    Az hagyján hogy a háta fáj, de az ánusza, az teljesen kivan. De hát aki kancsődöröket elégít ki hivatásszerűen, az így jár....

,l,,

• mexicoo
    Na ez egy ütős játék Zsóti!Csak a gépemen nem fog menni..
    Hooligan,veled meg mizu?Hátad gyógyulgat?Azért nem semmi,hogy a korhazban fut össze egy régi és egy uj sofos!
  • fdi-brutal
    Na végre.....ez nekem is tetszik!!:))
  • Clint EastWooD
    ty
  • czazsi
    Jah, ha a nanosuite maximum armour -ra van állítva, akkor kb 3x annyit kell belelőni a csókába... Feltéve, hogy a ruha full energián van, és nem futkároztad el, nem ugráltad el... Persze amilyen gorsan "lemerül" olyan gyorsan töltődik is vissza! Nagyon feldobja a játékot... azaz főleg ez az egyik meghatározó alapelem benne... Itt van róla egy videó!
  • Sáska
    nano ruha
  • Kaszi46
    Fanyalogva kipróbáltam én is, és pozitívan csalódtam. Én pont a nano ruhától féltem, illetve úgy gondoltam amiatt nem fog tetszeni a multi. Ennek ellenére ez a rész tetszett a legjobban, iszonyatosan megdobja a hangulatot.

Mondjuk a nano ruha miatt kicsit sokat kell lőni az emberbe, de a többi dolog simán feledteti ezt akis bosszúságot.

Jah, meg kéne alá valami erősebb vas, mert így minimumon is eléggé akadt.
  • czazsi
    Tessék - lássék! :D avagy COD4 multi...
  • Kaszi46
    BSZ Plint!!
  • Sáska
    még sof3 video
  • LaLeee
    még 1.5 óra és lejön a cod4 demo :P remélem elszalad a gépemen ;)
  • LaLeee
    ja ja egész jó és még Ladákra is lövöldözhetünk :P
  • Taptarap
    szerintem qrva jól néz ki.:P
  • Taptarap
    demot kidobhatnának már ha novemberben jön.
  • Sáska
    ez nem is néz ki annyira szarul, mint amit én linkeltem pár napja.

btw, mától lehet letölteni a cod4 single player demot.
  • czazsi
    Nah, egy videjó a SOF3 (SOF payback)ről... Ne a crysis videó után nézzétek... Sztem (sztem tuti) ez single player mód, viszont el tudom képzelni, hogy multiban nagyon jó hangulata lesz... Asszem ezért szerettük(jük) a 2. részét is!

• czazsi
    Hát a dx9 és a dx10 között azért van némi különbség...
  • czazsi
    Hát srácok... Azon szerencsés emberek közé tartozom akik kipróbálhatták már a Crytek Crysis-t. Ugyan még csak egy Beta-Teszt multiplayert (és dx10 helyett csak a dx9 es változatot)... Néha egy két levegőben ugráló béka kicsit viccesen hatott, viszont a fejlesztők folyamatosan küszöbölik ki a bugokat... Mindenek ellenére majdnem elfelejtettem levegőt venni, amikor megláttam! Hihetetlenül részletgazdag világ, rendkívül jól használható nanoruha, elképesztően jó (különböző speckókkal testreszabható) fegyverek... A robbanások, a tűz, füst, víz jobb mint a valóságban! xD Aki teheti próbálja ki! Vagy legalább nézzen meg róla egy HD videót! Ízelítőnek itt van a beta-testben látható BASIC TUTORIAL VIDEO A félreértések elkerülése végett maga a játék nem néz ki rosszabbul mint ahogy ez a videóból látszik... (mondjuk teljes grafikán 1024x768 as felbontásban játszottam) És ez még csak DX9... Nem tudom, mennyivel lesz szebb a final dx10 es verzió...
  • Mr.Grent
    Piszkos vagy harry!
  • RIZLA

béesz xD
  • fdi-brutal
    Haggggyadmáá kistáska:)...baromi jól nyalok és lógatni is tudok.:)
    Épp ezért..imádnak a nők!:)
  • Mr.Grent
    Nekem szokott állni, nem úgy mint egyeseknek
  • fdi-brutal
    Ne fake-ez mert megállsz...nem tudsz magyarul baxxxameg, mit arcoskodsz itt külföldiül, neked nem áll jól!:)
  • Mr.Grent
    Ez egy fake, olyan cod és BF feelingje van, jah és mennyire látszik hogy signle , abban a sof2 is szar volt.
  • czazsi
    Hát jah... COD4 től sokkal gyengébb, így első ránézésre...
  • Sáska
    Hát, ez eléggé ratyi lesz:((
  • RIZLA
    annak a 3210-esnek a kijelzője már 3 évvel ezelött is elég kicsi volt .... vagy már +szoktad :D
  • RIZLA
    Szénné szolizzuk a valagunkat..... don't fosing.....!! :DD Jah......és ha mentek cápát simogatni, csak bátran ..... xDDDD
  • ev1l FlOwEr
    Jo olvasni ezt a sok szart, mert most elvonas alatt vagyok.

Sajnaljatok, mert itt rohadok Tenerifen, es nem tudok sofolni.....

Muhahahahahahahahahaha
    xDDDDDDDDD

Hofeherke banda!

,l,,
  • Mr.Grent
    Azt kihagytad hogy kormánnyal :D :D
  • fdi-brutal
    Bocsi, de én már nem váltok:))Továbbra is Nokia-n jáccom:)
  • Sáska
    jaja, meg mindenki kapcsolja be a monitorját
  • fdi-brutal
    Hi,
    én még azt sem értem miért nem jáccik mindenki egyforma számgép konfiggal, és net.kapcsolattal!!!
    Le a hátrányos megkülönböztetéssel!!!:)
    Sőt, egyforma foteleket mindenkinek!!!Bár mostanság fekve tolom, de a fotelem sem jobb, 2óra és az ülőgumóim lüktetnek:)

• Sáska
    btw az új egerem
    valamint nem tudtam otthagyni a rólam elnevezett egérpadot sem :D
  • Sáska
    ezt könnyű megcsinálni:))
    nem is kell hozzá zongorista kéz:D

felugrasz, akkor ugrás közben már nyomva van a guggolás(space), mikor felértél, akkor még mindig nyomod a spacet, majd nyomsz egy Q-t, ezzel megvolt a kihajlás alul balra, aztán elengeded a Q-t és a spacet, majd megnyomod az E-t:)
    2 ujj kell csak hozzá:)

@Chemo: na látod, ezek mind azt szolgálják, hogy minél nagyobb legyen a túlélési esélyeid. Ugyanezt teszi a wh meg az aimbot is, csak drasztikusabb formában:)

De mondom még1x, nincs semmi bajom azzal aki scriptel, csak elvi síkon nem értem, miért engedélyeznek bármilyen beállítás módosítását (a gomboktól és az egértől eltekintve).
    Pl. az r_picmip parancsot sem tartom fairnek, mivel sokan szerintem nem is tudják, hogy mi az, aki meg tudja, és látta már pl. col1en a különbséget, az tudja, hogy miért mondom ezt:) (ennek ellenére persze nekem sem alapbeállítású):)
  • ChMx
    Nem tudom miért kellenek a szkriptek! Aki jó az jó anélkül is. Nekem például csak minden fegyverváltáskor változik a:
    1. célkereszt színe és mérete,
    2. a függőleges és a vízszintes SENS
    3. a célkereszt fajtája
    4. a cg_drawun
    5. a látótér(CG_FOV).

De nagyugrás, kihajlás és egyebeket nem használok :D :P
  • Mr.Grent
    Na azt azért nem, de mikor 2x nyomod le az ugrást és ugrás helyett gugolás van na az szopás. Ezt ki kell ismerni és tudni mit mikor :D :D
  • czazsi
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    FUNWAR MA ESTE 21:00 | 1 map CTF, 1 map INF | Szerver: 62.112.194.67:20102
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezni nálam, MSNen: czazsi kukac x3 pont hu

• czazsi
    Azért majnem kihoztad belőle h csak azért használsz scriptet h nehezebb legyen a játék... :-D