Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Win 98 éppen elfut 😊
jah kisflopy is van benne xDDDDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem a teljesítmény kevés, hanem az ár kicsit sok.
A 35-40e sokkal jobban hangzik erre a gépcsodára.
a Winows lefagyott fagyás közben...
Nekem otthon egy 700Mhz/256Mb/20Gb es Fujitsu-Siemens laptopm van, Internet, DVD nézés, Winamp, Szövegszerk. etc. hibátlanul megy rajta, akár mind egyszerre is.
Mellesleg használt számtech-el is foglalkozom, már nem dereng kaszi? 😊 Marci is tõlem vett monitort anno 😊
Raktam én P2 400/ 128Mb -ra is XP-t szépen futott rajta. Aki nem hiszi próbálja ki.
a Winows lefagyott fagyás közben...
vegyél fel msn-en azt átküldöm
msn: [email protected]
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
vegyél fel msn-en azt átküldöm
msn: [email protected]
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Szervízrõl beszéltem cserealkatrészekkel. Jótállás, ma már csak a pixelhibára van, 3 nap meg az ócskásnál a Király utcában! 😛
https://grentmedia.hu
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
50e. Nagyon sok. Ibm-et meg alapból nem vennék azzal a szar beszorult radirral a közepén.
Keresgess lesz még ilyen akcó, Prohardware.-t ajánlom.
A másik, laptopból lehet sokfajtát venni, de szervizelni nem mindet.
HP, ASUS ezeket lehet jól szervizeltetni. Kiterjedt szervíz háttér sok helyen.
És persze én ezeket a modelleket venném.
Minimum 512 de inkább 1GB ram.
Nembaj ha nem mai modell, az hogy mobiliti vagy 1.6 Ghz-es asztali pc proci rohangál benne az maximum a használat idejét szabja meg, na meg persze a villanyóra pörgését.
https://grentmedia.hu
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
de hivatalosan mennie kéne rajta:
Here's What You Need to Use Windows XP Home Edition
•
PC with 300 megahertz (MHz) or higher processor clock speed recommended; 233-MHz minimum required;* Intel Pentium/Celeron family, AMD K6/Athlon/Duron family, or compatible processor recommended
•
128 megabytes (M😎 of RAM or higher recommended (64 MB minimum supported; may limit performance and some features)
•
1.5 gigabyte (G😎 of available hard disk space.*
•
Super VGA (800 × 600) or higher resolution video adapter and monitor
•
CD-ROM or DVD drive
•
Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device
Sziasztok, barátnõm húga használt laptopot szeretne vásárolni. szövegszerkesztésre, külföldrõl kapcsolattartásra szeretné használni.
Holnapig él egy ajánlat egy ibm laptop-ra.
Típusa:
ibm thinkpad x600
600Mhz proci
384 MBram
videókari gondolom valami integrált csoda.
az ár, 50 ezer Ft.
2 kérdésem lenne, xp elfut e rajta, illetve azt, hogy megéri-e ezen az áron.
najó van egy 3. is, tudtok e ajánlani ezen az áron valami jobb vételt.
laptop.hu-t, vaterát, egyéb oldalakat már átnéztem.
A válasz mondhatni elég sûrgõs lenne, mert holnap délelõtt választ kellene adnia!
Köszi elõre is!
on
*Posse*T.W.D*
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
A retro szerveren --->Kurvabazmeg warserver minden hetvegen 9tol gyulekezunk egy jo funwarra, ha valaki ugy gondolja csatlakozna akkor hajra!
62.112.194.67:20102<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
áááá 😊)
Kissé nehezen jutottam fel, de megy!
THX
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
THX
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-