79689
-
#76809 Nah mind1...
Tunájtögen? -
Andromeda S2 #76808 Kurva 1-en voltunk, Shop és Finca ment Kaloz jóvoltából. Voltak külföldiek is szép számmal, meg Nanokutya is ott volt -
#76807 Hol volt inf party?
Mert mi Les-sel,Proffal,és Nanokutyával a kurva2-n voltunk és vártunk de senki nem jöt... -
Andromeda S2 #76806 Tegnap megvolt az inf party, de bárcsak ne lettem volna ott.......
Nagyon gyenge pite volt részemről.... a fiatalok meg jól tolják
Grt -
Andromeda S2 #76805 -
spepe #76804 az a páncélodat jelzi , hogy menyin van. -
C7 #76803 na most már megvan, annyit segítsetek légyszíves, hogy a piros életerő csík fölött mi az a szürke fekete pöttyö csík? -
C7 #76802 hali. bocs, de a single-nek nem láttam topicot. szóval a tutorialnál tartok, amikor lopakodni kell. leütöm a két őrt, kilövöm a kamerát. Hátul bemegyek egy ajtón, szedek fel lőszert, onnan is nyílik ajtó de ott nincs semmi. merre kell menni? -
#76801 mehet!:P -
#76800 én meg néztem most és én benne lennék -
#76799 Tunájt infparti!!!!!!!!! -
#76798 jáccunkmá jáccunkmá jáccunkmá!!! vmelyik este 1 infpartit lehetne tolni.
pl ma este? csak lehet ez vkinek már késő hsz és csak holnap nézi meg... -
Prof1986 #76797 Amugy meg az a lényeg h jácunk-e nem az h mi a hosszú hétvége. -
#76796 a hét vége ugyanolyan hosszú, az más kérdés hogy hétfőn nem kell menni dolgozni:) -
#76795 na ezt most meg kaptad sise -
Prof1986 #76794 Igen kedd nemzeti unnep úgyh szombat du-ntól kedd estig hosszú hétvége részemről -
#76793 hosszú hétvége? -
Prof1986 #76792 Most h jön a hosszú hétvége esetleg vmelyik este inf? -
mexicoo #76791 Sise,majomparaderol le tudod szedni..ott fenn van.De ha gondolod elküldhetem a .torrent fájlt.Hm? -
#76790 valaki tud adni egy linket, ahonnan turheto savszellel le lehet huzni a sof2-t? -
#76789 passz.
otthon teljes .cfg csere és más cd key-el ment a dolog, de itt a szobatarsnak most lett felinstallalva, bár a cfg-n kívül minden file tollem lett az osphez attolva, újra le kellene szedni? :S összeszedni mindent... -
#76788 én nem értek az ilyesmihez, de proxy serveren keresztül el lehet takarni az ip-t, nem?
De amúgy mi is sofoztunk már 1 szobából többen ugyanazon a serveren, és simán ment. NEm a guid-ot nézi a server? -
#76787 csak az a problem, hogy koliban 1 IP per szoba, meg a routerrel osztjuk a netet, ami kifele már csak 1 IP-t mutat. -
#76786 2 ip kell, álcázd a másik íp-t. Bár mintha játszottunk volna olyannal akik egy szobából tolták a war-t. -
#76785 lenne 1 kérdésem: ugyanarról az IPről hogyan lehet felmenni SoFolni? a .cfg fileok nem egyeznek de a jó öreg Kurva end message üzenettel kivág. -
#76784 Jah gyökereket nyírbálók :D -
#76783 Felcsaptál fodrásznak? -
#76782 Na bazz most látom, hát este mentem volna én is. Na majd legközelebb le lesztek nyírva! -
#76781 LEstat tanácsára inkább az NSS-en gyűljünk, ott OBI van....
62.112.194.67:20103
-
#76780 ennyire ne tolongjatok, még a végén nem férünk el a serveren -
#76779 ma este 21:00 inf/dem parti? Kurvabazmeg 2 szerintem mindenkit szeretettel lát! Rokkantak előnyben! -
#76778 kicsit off:
nekem is kehes a hátam, nektek mi volt vele a gond pontosan? nekem csigolyaív szakadásom van, de elvileg ezt nem kell műteni (még..) -
mexicoo #76777 Jaja a komplett generál a legjobb szó...alaposan szétszedtek,most 2 csigolyával kevesebb van,viszont kaptam ajándékba 12 titáncsavart.Tök rendesek,nem?
Nővéremről meg leszállni!:PA kérdés elől meg ne menekülj:mikor játszunk egyet? -
#76776 Nekem tömítéscsere volt flexel, mexicoonak komplett generál.
Hoston én is legtöbbször magamat kerestem nem az ellent:)
Talán azért mert mindig Flowa után mentem?.))
Mellékesen: mexicoo, a nővérednek ne add meg a számom, bármennyire is ragaszkodik hozzá, tod nős vagyok:))
-
#76775 mi a rücök lett veletek vazzeg ....? mind a kettötök háta lett csapágyas ? 40 nap Mex .... ohh az nem kevés :( mi volt, gerinc csere ? :) -
mexicoo #76774 A futás az enyhe túlzás,de már a járással nincs gond...lassan gyógyulgatok!Sajnos én még nem tudtam megfeledkezni arról,h mit műveltek a hátammal!Amugy most jöttem haza mult pénteken...kereken 40napig tartottak benn.
Vmikor jer majd játszani egyet...
Kórház-lan -
#76773 -
#76772 Hehe, ők is állandóan eltévedtek volna visszafele a budiról....
Én még sose mentem azon a pályán egyenesen oda, ahova akartam.
-
#76771 azért egy kórház-lan-t nyomhattatok volna, mondjuk a hos_1-en -
#76770 Szasz!! Na futás már megy? Otthon vagy már?
Nekem hálisten egyre jobb, már arra kell ügyelnem nehogy megfeledkezzek arró, hogy mi is történt.
Nyomd a tornát vazze!:)
Flowa, nem szép dolog a féltékenység. Hiába, emészd meg, hogy te már nagyon kitágultál, főleg amióta a görény és nigger társai felkerestek téged.:)