Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Nod32 vagy F-secure, meg amit említettem Symantec Antivirus Corporate Edition. Ezek közül valamelyiket. Jah és ne az otthoni usereknek fejlesztett avireket használj, mert az arra van tervezve, hogy betszem a cd-t, beteszem a floppyt, nézzük meg rajta, hogy van-e vírus, meg a modemeseknek akik alig böngésznek 😊.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
ad-aware 6 talált vmiket, letöröltettem..

meg van egy spybot nevû progim azzal már letöröltettem mindent

Taptarap
Prof. Boltboy

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
Igaza van bolt-nak, mert az ember kikapcsolódni jár ide, nem azért, hogy felbasszák az agyát

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
hehe, most azért kellett reinstállni mert a kaspersky feltette magát, és reinstall után kék halál.

boltboy
Itt egymassal kellene joban lennunk, es nem csak bizonyos emberekkel. En ugy erzem ez idaig nem kotottem bele senkibe, nem szoltam be senkinek, es igyekeztem nem megbantani senkit. Erre jossz te, es hirtelen mindenki el kezdi irogatni a lentieket. Neked nem furcsa ?

Egyebkent majd lenyugszom, es elfogadlak ilyen kis taplonak amilyen vagy, elvegre nem tehetsz rola, ilyen nevelest kaptal, vagy csak azert lettel ilyen mert az interneten nem talalkozunk. A multkori radio adasodbol ami beszurodott egyertelmuen kiderult hogy anyukad elott nyuszi vagy, es itt engeded ki magadba folytott agressziodat. LOL azt hiszem palyat tevesztettem.... LOL

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Pano
csak azt ne 😛. HAmár NAV-ot akarsz, akkor corporate edition-t, az még talán jó is 😊

Pano
hát, elég gyanús. MErt egy-két vírus csinálja azt, hogy beteszi magát az ie-be meg a registrybe, hogy ha esetleg leírtják akövetkezõ böngészésnél újra letölthesse magát.

csabawarchief
nav2004et felteszek midgya

csabawarchief
rá ne klikkeljetek (egyébként nem jön be) nehogy ti is elkapjátok márha virus.

LSC
szedj le valami anti addware cuccot. Biztos feltelepült valami erõszakos szar.

csabawarchief
Akárhányszor ujrainditom a gépet az IE átállitja a kezdõlapot erre: 'http://81.211.105.9/index.php?v=1' , nem tudjátok mi lehet a gond? Remélem nem vmi uj virus. :/

LSC
Fél éve is belekötött egy csóka azóta nem adott hírt magáról...

boltboy
Dehogy is.... elvegre nem tudok vele semmit tenni, mert hat nincs annyi ver a puvajaba hogy talalkozzon akar melyik utalojaval. Ebbol is latszik kis kocsog. En szivesen talalkozom bar kivel (mar tettem is )nem vagyok beszari, de ez a kis rakas szar abszolult nem tiszteli a jatekostarsait, csak a faszat szopja azoknak akikrol azt hiszi jok.

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Pano
meg amúgy is... nah mind1

Pano
Ry, azért ne haragudj. Bolt már közel van a 30hoz, a tiszteletet meg kéne adni, ez az alapvetõ minimum.

Tibre
ugye tudod,hogy ezek az utolsó mondataid hátralévõ életedbõl?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

boltboy
En bekepzelt ? Mire ? az teny es valo hogy ugy jatszol ahogy akarsz, azt leszarom, de a szovegedeiddel minket idegesitesz es zavarsz is.

Rylander
nem érdekelsz bolt!! ug yjáccok ahogy akarok.. és szarok az iylen beképzelt ***-ra mint te

[email protected] itt megtaláltok..

Athletic  Bilbo
Nekem se hozza le a T1000-t!!! 😞((

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

csabawarchief
rylander, nem azért mondom, de azt elérni hogy boltboy utáljon ... az nem semmi

csabawarchief

Athletic  Bilbo
Egy Csak Egy Legény Van Talpon A Vidéken. Aki Rylendert Öli Éppen.

boltboy
Rylander : ha hozzaszolsz akkor csak a cimedet ird be, es mar ulok is az autoba, es 1-2 oran belul ott vagyok igerem.......................

Highway Star
jólvan, hülye vagyok ehhez😊
ezek alapján egyértelmûen f1 lenne, viszont fogalmam sincs, hányan játszanak eredeti key-el, s hányan vennék meg a SoF-ot emiatt.
tartózkodom, kíváncsi vagyok a végeredményre.

I\'m a highway star!

boltboy
Csak mielott meg sirna pengenek a kis faszszopo Rylender, elore leszogezem, hogy igen en kotottem bele abba a kis fasszopo buzi kis segbebaszo hangu taknyosba. Elegem lett belole, es itt kijelentem hogy ezentul TK-zgatni fogom amikor csak raerek, es unatkozom jatek kozben. Van vagy 10 eredeti CD kulcsom ugy hogy elleszunk 1 darabig, a config file-okat is mar elkeszitettem hogy egybol vissza tudjak jonni. Mindenki csak mondja hogy milyen kis buzi gyerek, de en most mar teszek is valamit, mert meguntam a nagy arcu buzi szoveget..... Elore elnezest kerek mindenkitol.....

Highway Star
ööö hát igen, itt a gond, nem ismerem még eléggé a SoF-ot ehhez.

I\'m a highway star!

Kaszi46
én összevissza 3 mapot töltöttem le asszem és siman belépett

*Posse*T.W.D*

SZEVASZTOK! én nemnagyon szoktam itt irkafilkálni de F2 😄 ja és happy birthday and THC POWAAAAAAAA!!!!!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

LSC
Kaszi báze hogy mentél be?

LSC
Amadeus kéne valami t1000.pk3 a sniper szerverre de nem tölti le onnan.

Taptarap
nagyon jó nekem is lsc adta azota csak azt használom

csabawarchief
megcsináltam már, egyszerûnek tûnik,reméljük jó lesz..

csabawarchief
megvolt a karácsony esti szórakozás 😄

csabawarchief
jaja, néhány zene album veszett el, amit az utobbi napokban töltöttem le, meg mittomén fejbõl kb 5 gb. de nem ez volt az elsõ alkalom hogy igy megszivtam. sebaj, csak tudnám mi történhetett

mindegy, megcsináltam, sof, cod, van fennt, meg alapprogragamok

Athletic  Bilbo
Az volt a géped karácsonyi ajándéka?

norton ghost az tuti egyébként támogatom a cdkulcs ellenõrzést bár lehet akkor kiürülnek a szerverek

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

LSC
ne azt használd hanem a drive image nevû progit. Sokkal egyszerûbb és sose volt vele problémám eddig.

csabawarchief

ne poénkodj lszives, épp elég hogy karácsonyra elveszett 1 particiom tartalma...

Athletic  Bilbo
Írd ki Cd-re.

csabawarchief
az egész C: meghajtót le akarom menteni csak windows van fennt meg alapprogramok, help plz sürgõs..

csabawarchief
Ért vki Norton Ghosthoz?

ReTeK
ááá, még a végén megszokják

Taptarap

bezárjuk õket egy afrikai néger börtönbe.

Athletic  Bilbo
f2

ReTeK
Rögtön ítélõ katonai bíróság !

ev1l FlOwEr
Ezt a máshogy való fellépést a csalók ellen kifejtenéd bõvebben???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

LSC
Nem érted a lényeget. Az a lényeg ha valaki csal és lebukik nem lehet banolni mert CD kulcsot cserél és jön vissza na persze ha az IP-je változó. Ha meg csak eredetivel tud bejönni akkor utánna vagy vesz másikat vagy megy máshová étted? Egyébként a tapasztalat szerint a csalók 95%-a nem eredeti kulcsal játszik.

Pano
Kell a francnak, akkor megint órákat kell szenvednem a killbottal, hogy mûködjön 😄