Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ti már tapasztalatból tudjátok mi?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Én ezúton szeretném kifejezni sajnálatomat a történtekkel kapcsolatban. Magam sem tudok napirendre térni a dolog felett. Még a csalódottságotokat is megértem, de azzal, hogy egy idegen szerveren kipróbált és besült trükk miatt az OBI-ról is banolni kellene valakit azzal nem tudok egyetérteni. Fõleg, hogy tudom neves harcostarsaink is kipróbáltak már ezt-azt, kifejezetten a csit megismerése okán. Ez egy nagyon nagyon pici család, alig 30 ember. Ha több mint másfél év játék után még mindig nem szeretjük (ismerjük) és tiszteljük egymást akkor szép lassan ki fog veszni a SOF2 társadalom, amit nagyon sajnálnék.
Szóval kérem enyhébb itélet kiszabását, ami lehetne próbaidõ, minimális ban vagy szóbeli figyelmeztetés.
6HERO KIM az irgalmas
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
https://grentmedia.hu
https://grentmedia.hu
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

jöhetsz te is muncus 

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
te beszélsz, ha már ki akarsz próbálni 1 csítet kicsit gondolkozzál bélám ! nem a saját neveddel, egy etióp szerveren... de nem itt a szomszédba saját névvel.
aki csítel 1x csítel máskor is ...
sajnos te 1
vagy akit jól meg kéne
utánna meg
feldarabolni... így jártál :-D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

az égõ, hogy ilyet nézek???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

jólkezdõdik ez az év is... pffffffff