79689
sof2.jpg
  • Sáska
    azt mar nem tudom,
    sztem kerj telefonos segitseget kaszitol, es este gyere:)
  • BorsoFozelek
    mellik legyen inkább 512MB vagy DDR3???
    tudom a kettő 1üt lenne super de sajna az nem megy
  • Sáska
    nvidia.
  • BorsoFozelek
    Akkor felteszem a kérdést énis hátha van itt 1-2 nagyokos.
    Videokari AGP
    Nvidia---Ati???????
    7600gs---2600xt??????
  • Sáska

bar most megmondom, hogy csak Te, Penge, ZBF, Lalee, Nano, Bitang, Martin s en leszunk.
  • Kaszi46
    Penge, ZBF, Martin, Lestat, Clint(decembertől\januártól), Kaszi46

ja meg még erasra, marcelinora is látok esélyt részünkről.
  • ChMx
    Warra gondoltam :p
  • ChMx
    Este inf/ctf valaki?

Kurvan leszünk.
  • Sáska
    Egyelore 3an akik masszivan toljuk:)
    Ha mindenki jon, aki mondta, akkor:
    Birka, Nano, GSXR, Amadeus, Lalee, pacMAN
    Kaszi, Penge, ZBF, Martin.

Ebbol egyelore Kaszi, Penge s en jatsszunk, Birka s GSXR csak hebe-hoba jon fel par mapra, a tobbiek meg epp gepet ujitanak, ha minden igaz...:)
  • Mr.Grent
    ZBF azthiszem ugyanebben a problémában jár, vagy mi
  • [HUN]PAStheLoD
    Ettől féltem, már mikor HardWireden írták, hogy alacson pénztárcákat célozzák meg :/
  • LaLeee
    Ja AGP-röl beszélgetünk (tudom az egész gépet vigyem a bontoba és vegyek újat de ahogy mondtam csoroság van :|)
  • LaLeee
    Csajok help plz
    Videokarit akarok venni és nem tudok dönteni 7600gt v 7600gs v 7300gt.
    A 7600gt márkás az drága nincs lovém csoroság van :|
    A 7600gt noname az gyenge azt hallotam.
    A 7600gs az butitott azért szar.
    A 7300gt márkás arról nem tudok semmit, de lehet h ez a legjobb a 4 közül?
  • Birk@
    GSXR :SSS Hát ezt sajnállattal hallom, pedig épp most töltöm

Hát akkor vissza COD4-zni
  • [HUN]PAStheLoD
    ööö.. asszem ez félrement :|
  • [HUN]PAStheLoD
    én hol/mikor/melyik-alternatív-univerzumban szidtam a SoF II-t? :) Hát évekig azzal játszottam multipléjerben (:
  • GSXR
    Hát én a régi idők miatt vártam és le is töltöttem a SOF3-at. Iszonyat nagy fos lett sajnos. Egy percet sem érdemes foglalkozni vele...
  • LES FORZA INTER
    este inf? a sof2 még fut a gépemen... vagy menjek inkább cod4ezni?
  • Mr.Grent
    És most mennyien vagytok?
  • Sáska
  • NaNoKuTyA
    a gbs tag mindenkinek jól áll, ez még nem jelent semmit!:))))
  • csadam
    Köszi Kaszi a cimeket.Nah sikerult letesztelnem a cod4 multit.kb
  • Sáska
    De azt beszeltuk, hogy a Kaszi soha nem lehet GBS-es, nem?
  • RIZLA
  • NaNoKuTyA
    pedig jól mutat...:)
  • Sáska
    akarjuk.
  • Kaszi46
    akartuk?

a másik meg, vedd már el a nevem elöl a gbs-t:DDD
  • Sáska
    Brutal, ugy van, ahogy Grent apo mondja. Ossze akartuk vonni eroinket CoD4-re, mert se a posse, se a gbs nem rendelkezik eleg aktiv taggal ahhoz, hogy onallo csapatot csinaljunk. Ezert merult fel a Grant altal irt verzio, csak az a baj, hogy a CoD4 limitalja a nev hosszusagat. Igy pl. azt nem tudom kiirni, hogy ':..:'|Sis3|*GBS*, csak ugy megy, ha a ket *-t leveszem. De pl. nem tudom, hogy mondjuk Amadeus hogy irna ki a nevet, mert neki joval hosszabb.
    Ugyhogy a posseban most alnevvel jatszom, mert se az nem volt elfogadhato verzio hogy posse Sis3, se az, hogy GBS Kaszi46:))
  • czazsi
    R.I.P SOF PB!
  • Kaszi46
    Pedig a sof2 1.0 fényévekkel jobb volt ennél, de még az alpha demo is lealázza ezt a szart.

A másik dolog meg az, hogy ezt a játékot se egy patch, se a modderek nem fogják tudni rendberakni, mert az alapjaitól kellene benne mindent újra csinálni, egy két kivételtől eltekintve.

sof3= budget konzolátirat, a gyengébbik fajtából.

Előbb lehetne bármely más moddolható játékhoz készíteni egy sof modot, mint ebből valaha is csinálni egy értelmes multit.

még egy hasonlat a végére.

olyan ez a gém, mint a retekklubbon a don de dragon wilson-os 'ZS' kategóriás filmek.
  • Mr.Grent
    Ehhe ez olyan keverem kutyulom verzió, PS XXX GBS, és GBS XXX PS szal :D De én is megyek és veszek egy legált ha beszállunk Hooli. Elegem van a faxláma Dust2-ből :D
  • fdi-brutal
    Hát.....CoD4-et a fa alá lett ebből.
    Sise, "hivatalosan" is posse-s codklántag vagy?:)
  • Sáska
    epp ezert nem szedem le:)
    Amig nem hallom, hogy jobb, mint a 2, addig le sem toltom.
    Es egyelore nem ugy tunik, hogy erdemes lenne akarcsak megnezni is.. Kulfoldi beszamolok megjobban lehuzzak, mint azok akik kozulunk kiprobaltak.
    Igazabol semmit nem kellett volna csinalniuk a 2-vel, csak kicsit a grafikat felhuzni, nehany jol megtervezett uj gyari map, meg esetleg par uj mod.
    Ez pl. codban bejon, hogy kitalaltak (szamomra) uj gametypeokat: search and destroy, headquarters, domination, ffa, tdm, SABOTAGE ... hirtelen ezek jutottak eszembe.

De visszaterve a sof-ra.. nem hiszem, hogy barki is venni fogja a faradtsagot. Alig ismerik, nagyon kicsi hirverese volt, azt sem ertem igazan, hogy 2007-ben hogy lehet igy kiadni egy jatekot.. ez igy elegge beta feelinges lehet, legalabbis az alapjan amiket irtatok.
    Nincs kihajlas, illetve csak minimalis.. futas kozben nincs loves -ez uberlol..
  • mexicoo
    Képek a fegyverekről,videók <- sof3 fegyverek listája,meg egy két újabb videó
  • mexicoo
    Fenn van a majmon is a sof3.Én még tuti nem szedem le,ugysem menne a gépen!
    Azt mondjátok,hogy nem jó?Hát,ez rosz hir...Pedig eléggé vártam!
  • Mr.Grent
    hát a sof2 1.0-át én sem szedtem volna le
  • Sáska
    akkor le sem toltom
  • Mr.Grent
    Ez egy budget kategóriás, duke nukem verzió, nincs semmi, játszál, ennyi.
  • Hybrid v2
    Én is toltam vagy két órát a multijával éjjel, hát kicsit ratyinak tűnik. Csak én nem találtam rendes config menüt?? Grafika, crosshair, sens, gamma, lean... Bár lehet hogy béna vagyok.
    Console van? Beszélni lehet?
    A sebzés amúgy elég jónak tűnt nekem és kb 200000 fegyver van.
    X800 XT-m van, 1 G ram, 3 Ghz Cpu akinek ilyesmi konfigja van, ne várjon túl sok FPS-t :)
  • Mr.Grent
    fél év és kapunk patchet, vagy 1 hónap és lessz egy élelmes akinek van ideje egy új módot készít.

Ezek a lehetőségek vannak. De már látom hogy COD4-et veszek, erre nem költök egy vasat sem, ha nem változik meg.