79689
-
#77169 azt mar nem tudom,
sztem kerj telefonos segitseget kaszitol, es este gyere:) -
#77168 mellik legyen inkább 512MB vagy DDR3???
tudom a kettő 1üt lenne super de sajna az nem megy -
#77167 nvidia. -
#77166 Akkor felteszem a kérdést énis hátha van itt 1-2 nagyokos.
Videokari AGP
Nvidia---Ati???????
7600gs---2600xt?????? -
bar most megmondom, hogy csak Te, Penge, ZBF, Lalee, Nano, Bitang, Martin s en leszunk. -
#77164 Penge, ZBF, Martin, Lestat, Clint(decembertől\januártól), Kaszi46
ja meg még erasra, marcelinora is látok esélyt részünkről. -
#77163 Warra gondoltam :p -
#77162 Este inf/ctf valaki?
Kurvan leszünk. -
#77161 Egyelore 3an akik masszivan toljuk:)
Ha mindenki jon, aki mondta, akkor:
Birka, Nano, GSXR, Amadeus, Lalee, pacMAN
Kaszi, Penge, ZBF, Martin.
Ebbol egyelore Kaszi, Penge s en jatsszunk, Birka s GSXR csak hebe-hoba jon fel par mapra, a tobbiek meg epp gepet ujitanak, ha minden igaz...:) -
#77160 ZBF azthiszem ugyanebben a problémában jár, vagy mi -
#77159 Ettől féltem, már mikor HardWireden írták, hogy alacson pénztárcákat célozzák meg :/ -
LaLeee #77158 Ja AGP-röl beszélgetünk (tudom az egész gépet vigyem a bontoba és vegyek újat de ahogy mondtam csoroság van :|) -
LaLeee #77157 Csajok help plz
Videokarit akarok venni és nem tudok dönteni 7600gt v 7600gs v 7300gt.
A 7600gt márkás az drága nincs lovém csoroság van :|
A 7600gt noname az gyenge azt hallotam.
A 7600gs az butitott azért szar.
A 7300gt márkás arról nem tudok semmit, de lehet h ez a legjobb a 4 közül? -
#77156 GSXR :SSS Hát ezt sajnállattal hallom, pedig épp most töltöm
Hát akkor vissza COD4-zni -
#77155 ööö.. asszem ez félrement :| -
#77154 én hol/mikor/melyik-alternatív-univerzumban szidtam a SoF II-t? :) Hát évekig azzal játszottam multipléjerben (: -
#77153 Hát én a régi idők miatt vártam és le is töltöttem a SOF3-at. Iszonyat nagy fos lett sajnos. Egy percet sem érdemes foglalkozni vele... -
#77152 este inf? a sof2 még fut a gépemen... vagy menjek inkább cod4ezni? -
#77151 És most mennyien vagytok?
-
#77150 -
#77149 a gbs tag mindenkinek jól áll, ez még nem jelent semmit!:)))) -
#77148 Köszi Kaszi a cimeket.Nah sikerult letesztelnem a cod4 multit.kb -
#77147 De azt beszeltuk, hogy a Kaszi soha nem lehet GBS-es, nem? -
#77146 -
#77145 pedig jól mutat...:) -
#77144 akarjuk. -
#77143 akartuk?
a másik meg, vedd már el a nevem elöl a gbs-t:DDD -
#77142 Brutal, ugy van, ahogy Grent apo mondja. Ossze akartuk vonni eroinket CoD4-re, mert se a posse, se a gbs nem rendelkezik eleg aktiv taggal ahhoz, hogy onallo csapatot csinaljunk. Ezert merult fel a Grant altal irt verzio, csak az a baj, hogy a CoD4 limitalja a nev hosszusagat. Igy pl. azt nem tudom kiirni, hogy ':..:'|Sis3|*GBS*, csak ugy megy, ha a ket *-t leveszem. De pl. nem tudom, hogy mondjuk Amadeus hogy irna ki a nevet, mert neki joval hosszabb.
Ugyhogy a posseban most alnevvel jatszom, mert se az nem volt elfogadhato verzio hogy posse Sis3, se az, hogy GBS Kaszi46:)) -
#77141 R.I.P SOF PB! -
#77140 Pedig a sof2 1.0 fényévekkel jobb volt ennél, de még az alpha demo is lealázza ezt a szart.
A másik dolog meg az, hogy ezt a játékot se egy patch, se a modderek nem fogják tudni rendberakni, mert az alapjaitól kellene benne mindent újra csinálni, egy két kivételtől eltekintve.
sof3= budget konzolátirat, a gyengébbik fajtából.
Előbb lehetne bármely más moddolható játékhoz készíteni egy sof modot, mint ebből valaha is csinálni egy értelmes multit.
még egy hasonlat a végére.
olyan ez a gém, mint a retekklubbon a don de dragon wilson-os 'ZS' kategóriás filmek. -
#77139 Ehhe ez olyan keverem kutyulom verzió, PS XXX GBS, és GBS XXX PS szal :D De én is megyek és veszek egy legált ha beszállunk Hooli. Elegem van a faxláma Dust2-ből :D -
#77138 Hát.....CoD4-et a fa alá lett ebből.
Sise, "hivatalosan" is posse-s codklántag vagy?:)
-
#77137 epp ezert nem szedem le:)
Amig nem hallom, hogy jobb, mint a 2, addig le sem toltom.
Es egyelore nem ugy tunik, hogy erdemes lenne akarcsak megnezni is.. Kulfoldi beszamolok megjobban lehuzzak, mint azok akik kozulunk kiprobaltak.
Igazabol semmit nem kellett volna csinalniuk a 2-vel, csak kicsit a grafikat felhuzni, nehany jol megtervezett uj gyari map, meg esetleg par uj mod.
Ez pl. codban bejon, hogy kitalaltak (szamomra) uj gametypeokat: search and destroy, headquarters, domination, ffa, tdm, SABOTAGE ... hirtelen ezek jutottak eszembe.
De visszaterve a sof-ra.. nem hiszem, hogy barki is venni fogja a faradtsagot. Alig ismerik, nagyon kicsi hirverese volt, azt sem ertem igazan, hogy 2007-ben hogy lehet igy kiadni egy jatekot.. ez igy elegge beta feelinges lehet, legalabbis az alapjan amiket irtatok.
Nincs kihajlas, illetve csak minimalis.. futas kozben nincs loves -ez uberlol.. -
mexicoo #77136 Képek a fegyverekről,videók <- sof3 fegyverek listája,meg egy két újabb videó -
mexicoo #77135 Fenn van a majmon is a sof3.Én még tuti nem szedem le,ugysem menne a gépen!
Azt mondjátok,hogy nem jó?Hát,ez rosz hir...Pedig eléggé vártam! -
#77134 hát a sof2 1.0-át én sem szedtem volna le
-
#77133 akkor le sem toltom -
#77132 Ez egy budget kategóriás, duke nukem verzió, nincs semmi, játszál, ennyi. -
Hybrid v2 #77131 Én is toltam vagy két órát a multijával éjjel, hát kicsit ratyinak tűnik. Csak én nem találtam rendes config menüt?? Grafika, crosshair, sens, gamma, lean... Bár lehet hogy béna vagyok.
Console van? Beszélni lehet?
A sebzés amúgy elég jónak tűnt nekem és kb 200000 fegyver van.
X800 XT-m van, 1 G ram, 3 Ghz Cpu akinek ilyesmi konfigja van, ne várjon túl sok FPS-t :) -
#77130 fél év és kapunk patchet, vagy 1 hónap és lessz egy élelmes akinek van ideje egy új módot készít.
Ezek a lehetőségek vannak. De már látom hogy COD4-et veszek, erre nem költök egy vasat sem, ha nem változik meg.