79689
sof2.jpg
  • Prof1986
    *sof2
  • Prof1986
    Azért még teljesen nem állunk le sztemtem a dof2ről lesz még néhány alkalom h játszogatunk 1 kicsit v is én biztos.
  • LES FORZA INTER
    sof2-őt abba lehet hagyni????
  • mexicoo
  • ev1l FlOwEr
    Tök jó, a fórum átment kodnégyes hardver béesz topikba.

Sof2-zik még valaki?

Én nem, mert(hardverfórum következik) harmatos vadiúj procim fagy, mint állat. Az élet nem egy habostorta....
  • RIZLA
    :))

• RIZLA
    kérem kapcsolja ki ....! :DDD
  • fdi-brutal
    jó: fan:)

• fdi-brutal
    Boltboy sose volt AMDfun:)

Különben is, ki az a Boltboy?:)
  • Mr.Grent
    De ki az a Boltboy? :D
  • RIZLA
    gépvásárlásrol jutott eszembe, de mostmár megkérdezem töletek(akit momentán érint) BoltBoy-al ménem veszitek fel a kapcsolatot ...... sztem egy probát megér.
    Nekem ö rakta össze, és eddig nem panaszkodok :) és tokkal vonoval megállt kb 171.100.- :)
    én is AMD-t kértem töle, de annak ellenére, hogy Ö is AMD-fan, az intelt ajánlotta, eddig bejött ..... ár-érték arány döntött.
    775 Asus p5b 965 DDR2 pcx
    intel 775 core2 1800/800 2MB
    piv 775 alpine 7 vent.
    ddr2 800/1024 Mb Kingmax
    320Gb Samsung SATAII
    ház,táp
    sb audigy 7.1
    nvidia 8800gts 320Mb
    lg h42n dvd
  • Hybrid v2
    Lesz ma valami warféle este, vagy esetleg egy inf az ns-en? Vagy mindenki a félméteres crosshairjét nézegeti a COD4-ben?
  • fdi-brutal
    Ha valakit érdekel:
    AMD vs. Intel
  • fdi-brutal
    Ha Intelt veszel, és még csak nem is kell a legujjabb lap akkor is kompatibilis lesz a 45nm-es gyártástech (820 millió tranzisztor quad-core-procik fogadására, azaz egy idejig elvagy vele.

Bevallom az AMD nem tudom, hol tart.

• fdi-brutal
    A laptopba más lábazatkiosztásu RAM való, de GeIL Ultra van asztali gépbe is természetesen..)
    Ha valaki húzni szeretné a procit, figyeljen a RAM-okra is. Azoknak is legalább annyira tuningbarátnak kell lenni mint a cpu-nak, legalábbis nem ár:).

ui: azért nem 100%, hogy minden cpu-t fel tudsz húzni egyformán, de 500MHz-et tuti.
    Én 6300-at /1866/ téptem 3600Mhz-re:),de hűtésre figyelni!

• NaNoKuTyA
    hát ja! depo.hu-n a legjobb 5-ben vannak rendszeresen!:)
  • czazsi
    Hehe! Tegnap találtam én is rá erre a honlapra, elég jó áron kínálják a portékájukat!
  • NaNoKuTyA
    hát vagy most kell, vagy majd januárban....de addig nem hiszem hogy várni tudok!:)
  • mexicoo
    köszi
    mindenki most akar vásárolni?
  • NaNoKuTyA
    a link helyesn: itt
  • NaNoKuTyA
    ja és itt akciós most a geil ultra!:)
  • NaNoKuTyA
    én is most készülök venni, és a geil jó választás, nem csak laptopba. az hogy egy 2.33ghz meddig húzható, az passz, de szerintem 3ghz-ig fel lehet simán, persze nem gyári hűtővel. én pl veszek az e6550-hez egy artic cooling freezer 7 pro-t (kb 4e Ft).

itt néz körbe, én szerintem innen szerzem be a cuccokat! itt
  • mexicoo
    egy 2.33 GHZ-es intelt mennyire lehet felhuzni?kell hozzá ilyenkor vmilyen plusz hűtés?őőő,és a ramok orajelevel mi a helyzet?azok is emelhetőek?
    amugy geil ultra ramokat akartam venni(ill. akarok) és a sz.gépes boltban a srác azt mondta, h azok laptoba valók...
  • NaNoKuTyA
    de az intelt bátran húzhatod, az amd-ről ez nem mondható el!
  • ev1l FlOwEr
    Szerintem csak költői túlzás volt.....

Nem akarok beszállni itten az amd-intel flémbe, csak csendben megjegyzem, hogy ilyen teljesítményszint mellett tökmindegy a proci gyártója, csak a vigyókártya ereje számít. Már ha újabb fps-ek kicsikarásáról van szó.

Uff.
  • czazsi
    INTEL Core2 Duo E6750 2.66GHz
    AMD Athlon 64 X2 6400+ AM2 @ 3,2GHz BOX Black Edition

Ezek a procik ugyanabban az árban vannak... 40 ezer Ft...Kötve hiszem, hogy a 2,66 os Intel 2x gyorsabb mint a 3,2 es AMD...

• Mr.Grent
    EZ biztos, vagy te is csak hallottad?
  • [HUN]PAStheLoD
    most mit mondjunk? szégyelld magad, hogy neked van? :P

mellesleg mostanában eléggé megéri intelt venni. c2 (core duo) 6750-eseket, hozzá ASUS p5cK vagy milyen alaplapot és hasít mint a nyavaja, az azonos árfekvésű AMD-nél 2x jobb.. ez van :|
  • Sáska
    msn..
  • Mr.Grent
    Választhatsz, van felhozatal becsatlakozásra :D
  • ev1l FlOwEr
    Megvettem a codot jómagam is, becsatlakoznék, ha van valami ubammmmm.
  • fdi-brutal
    A memók nem rosszak:)
  • czazsi
    Mondanátok véleményt a következő konfigról:

Alaplap: ASUS - M2N4-SLI
    Proci: AMD ATHLON64 X2 AM2 4800+ (2.5GHZ/2*512) BOX
    Memória: GEIL - Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
    VGA: Asus GeForce EN8600GT512MB(DDR3) Silent PCIExpress (DX10)
  • fdi-brutal
    Én meg tölthetem le megint...mire lejön valszeg meg is veszem eredetibe.
    Mert van remény, hogy Karácsony másnapjára lent lesz:)
  • fdi-brutal
    Vagy tedd fel a WinRAR-t, akár próba verziót, kijelölöd az első rarfilét /vagy az egészet/ és katt a kitömörítésre. A prögi leszámolja mind az összes rarfile-t és egy szép iso-ba kitömörít amit egy daemon-tools-sal meg feltelípted.

Ha razoros akkor a mellékelt crack valszeg nem jó, olvasd el az itteni CoD4 fórumban a warezos gaméval kapcsolatos dolgokat, vagy a FAQ-t.
  • doggy90
    total commanderben állítsd be külső tömorítőnek a winrart, aztán nyisd meg a razoros mappát, jelöld ki az első fájlt, majd kicsomagolás.
  • Sáska
    Hmmm...
    En ugy tudom, hogy ha egy file fel van darabolva tobb kisebb rar reszre, akkor a file-ok kiterjesztese igy fog kinezni: *.rar, *.r01, *.r02 stb..
    Ilyenkor csak siman raklikkelsz a rar kiterjesztesure (ami lehet hogy r00?? - mar reg tomoritettem:) ) es o kicsomagolja neked az osszeset, es kell kapjal egy image file-t. Ezt a virtual daemon-ba mountolod, es akkor ugy fogja erzekelni a gep, mintha cd-n lenne a jatek, es installalhatod.

Legalabbis regen igy volt.
  • Prof1986
    most lehet h nagyon hülyének fogok tünni leszedtem végre a cod4et ilyen razoros verziót kaptam 68 db filet ami 001el kezdődik total commanderbe egyesítem akkor kapok vmi ijen .out kiterjesztésű filet és ezzel nem tudok mit kezdeni nem írnak sehol semmit h ezt hogy lehetne használhatóvá tenni ha vki tud segíteni please előre is köszi
  • Clint EastWooD
    Január sztem
  • RIZLA
    hacod4 talánénizs :) /csak a bábumat meg kell még tanitanom ügyesen ugrani/